AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- muha milanez
- Kontakt:
Re: AC Milan
Gledam listu otpisanih u Realu, pa ne bi bilo loše zaganjat nekog od tih igrača. Iskoristit dobre Galetove veze sa Realom, pa nek nas Gale za kraj obraduje dobro urađenim poslom, cisto onako za castan rastanak 
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- _forzamilan_
- Kontakt:
ima pravo da ide, nije problem u tome, ali kako se on hudnik osjeća pogođenim i nezadovoljnim pa odbija da produži ugovor
yebo ti sliku svoju, mi smo ti koji bi se trebali uvrijeđeno osjećati što ga gledaš 3 sezone kako žari i pali po bokovima i doživljavaš frasove radi njega
ali neće nigdje dobiti minutažu kao što je ovdje, to neka mu bude jasno.
čisto sumnjam da možemo išta iz reala dovoditi jer imaju kaznu oko transfera.
yebo ti sliku svoju, mi smo ti koji bi se trebali uvrijeđeno osjećati što ga gledaš 3 sezone kako žari i pali po bokovima i doživljavaš frasove radi njega
ali neće nigdje dobiti minutažu kao što je ovdje, to neka mu bude jasno.
čisto sumnjam da možemo išta iz reala dovoditi jer imaju kaznu oko transfera.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Beduin
- Kontakt:
Mozda je Siljo dobar kao osoba i svjestan je koliko je los u Milanu te ne zeli da nam svima pristaje i dalje na muku. A posto zna i da tavorimo vazda sa parama, na ovaj nacin zeli i da zaradimo na njemu na vrijeme dok nije istekao ugovor pa besplatno ode. Ovim potezom ga postujem kao osobu, kad vec ne kao igraca. 
Kako Poli i Honda ne odu, gamad jedna. Al vec smo mi doveli Sosu, Matija (za kojeg se nadam da ima sanse i da pokaze nesto, znao je napraviti fine driblinge nekad ranije), Vangionija, Bertolacija, nove tovare za narednih par godina.
Kako Poli i Honda ne odu, gamad jedna. Al vec smo mi doveli Sosu, Matija (za kojeg se nadam da ima sanse i da pokaze nesto, znao je napraviti fine driblinge nekad ranije), Vangionija, Bertolacija, nove tovare za narednih par godina.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Šiljanu je st stvarno hora da ide, nece mi biti krivo ako bude dobar u Juventusu ili nekom drugom klub, kad je u Milanu 3 sezone bio dik obični
jos uhljebe Polia i Kamikazu da je otjerati bilo bi idealno 
Siljkan neka ide samo mu ne treba dati da ide u Juve. Bez obzira koliko je los imam osjecaj da bi kod njih proigrao, cisto nama u inat.
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU
ma ne može ti prosječan igrač proigrati, može samo eventualno zamaskirati nedostatke uz dobru ekipu
nek ide vala gdje hoće, samo daj pare i konačno uzmi beka kakvog bog zapovijeda u skladu sa 2016-om godinom... ovako samo milan može biti na dobitku, a ne budale koje će njega uzeti
nek ide vala gdje hoće, samo daj pare i konačno uzmi beka kakvog bog zapovijeda u skladu sa 2016-om godinom... ovako samo milan može biti na dobitku, a ne budale koje će njega uzeti
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
-
celikmilan
- Kontakt:
Neka ide gdje god hoće samo neka ga ne gledam više. Kad je već tražen (ne znam zašto) prodat ga, uzeti pare i kupiti nekoga ko može da igra tamo. Vjerovatno ima nekoliko igrača koji bi se tu mogli dovesti ali meni sad na pamet pada Ricardo Rodriguez iz Wolfsburga koji je dobar kako u odbrani tako i u napadu.
Ma ima solidnih bekova na trzistu, da je makar jednog dovesti koji bi znao igrati na oba fronta, a ne da se boji centra preci.
Svima se danas igra zasniva na bocnim igracima, samo kod nas bekovi kao da su iz vremenoplova ispali.
datum zakljucivanja ugovora pocetkom decembra, berluskoni ostaje pocasni predsjednik, a galijaniju noga... ko bi rekao da ce se i ovo docekati.
nadam se nekim boljim vremenima konacno...
Svima se danas igra zasniva na bocnim igracima, samo kod nas bekovi kao da su iz vremenoplova ispali.
datum zakljucivanja ugovora pocetkom decembra, berluskoni ostaje pocasni predsjednik, a galijaniju noga... ko bi rekao da ce se i ovo docekati.
nadam se nekim boljim vremenima konacno...
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
-
celikmilan
- Kontakt:
Opet se pogađaju tim datumima kao i kod potpisivanja onog predugovora. Od dana oko derbija do početka ili sredine decembra. Volio bih da bude kakvih dobrih vijesti poslije derbija. Ako ne, možda bude nešto za rođendan. Samo da se nešto konačno dogodi.
Tesko da se moze naci u modernom fudbalu sportski direktor da je bio neko 30 godina... bice neobicno kad ode ujak Fester...
Bojim se da nece ovo ici s kinezima kako mi ocekujemo :S da ne bi dosao Badelj, prosjecni bek i ako Honda ode a trebao bi, neko prosjecan umjesto njega, a tu smo najosjetljiviji.
Bojim se da nece ovo ici s kinezima kako mi ocekujemo :S da ne bi dosao Badelj, prosjecni bek i ako Honda ode a trebao bi, neko prosjecan umjesto njega, a tu smo najosjetljiviji.
Kao sto Gigi Juventino vec rece, ako cemo vec skupljat prosjek i anonimuse nek budu lokalni,talijani koji ce se makar borit, a i malobrojni gledaoci na San Siru ce ih gotivit. Mozda i nesto bude od njih, veca je vjerovatnoca da ce se uklopit; mentalitet, jezik, fudbalska filozofija i stil igre, nacin zivota, makar im to nije strano...muxa je napisao/la:Ovo je bio Zengin komentar pa ne mislim da je njemu bas bitno jel talijan. Mislio sam da ide na popunjavanje kvote stranaca, al posto je Hr u EU onda to nije slučaj.
Poslano sa mog x600 koristeći Tapatalk
Dakle uvijek recimo Bertolacci >>> Badelj, kao sto drugi napisase takvi igraci svakako ne prave razliku.
---
De Sciglio u Juve bi nam se obilo o glavu, nek ide bilo gdje samo ne tamo. Tesko da ce napravit vecu karijeru od npr Darmiana...
---
Sto se tice kineza i pojacanja, otom potom, kao sto kolega iznad napisa za Gallianija, 30god vladat, pa to je fakat najduzi period u Evropi?! Moze komotno i Berlusconi u isti recenicu
Kakve ja koristi imam od toga sto je Poli italijan? Fakat ne kontam tu logiku. I Siljo je italijan a njegovo zalaganje je takvo kao da fudbal igra preko volje i savršeno mu je svejedno hoce li izgubiti ili pobjediti.
Il Club più titolato al mondo!
muxa evo covjek objasnio, i ja iznad uz dodatne argumente, pozdravBuffonGigi je napisao/la:Pa znaci da u vecim klubovima ako hoce da imaju prosjecne, onda preferiraju da su makar talijani u pitanju.
pa kada je ovaj Fernandez presao u Milan :lol:
Milan će navodno pokusato da dovede Rodrigueza iz Vukova, navodno je i Inter zainteresovan da ga dovede.
Re: RE: Re: AC Milan
Objasnio i ja post iznad [emoji6]Zenga je napisao/la:muxa evo covjek objasnio, i ja iznad uz dodatne argumente, pozdravBuffonGigi je napisao/la:Pa znaci da u vecim klubovima ako hoce da imaju prosjecne, onda preferiraju da su makar talijani u pitanju.
Il Club più titolato al mondo!
naslutiste vi rodrigeza, već je smigl išao u njemačku i pratio ga 
i naravno, inter se također interesuje za njega
milan kad bi se za go*no interesovao, i inter bi stao u red da ga uzme prije nas.
ščilju uvaliti dami za 15 miliona, nadodati još 10 i konačno dovesti normalnog beka, kako rekoh ovdje samo milan može biti na dobitku.
i naravno, inter se također interesuje za njega
ščilju uvaliti dami za 15 miliona, nadodati još 10 i konačno dovesti normalnog beka, kako rekoh ovdje samo milan može biti na dobitku.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
hocete Bastu za 10 mln
ovo je samo one time offer :kafa:
ovo je samo one time offer :kafa:
- _forzamilan_
- Kontakt:
On je i Udinama bio tek solidan nikakav upgrade u odnosu na Scigliu.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.