Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
I nema spavanja 

- branimir85
- Kontakt:
i nema više ništa na računu

"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
branimir85 je napisao/la:i nema više ništa na računu![]()

-
- Kontakt:
Jel Hrvatska i ovu tekmu danas igra bez prisustva publike na stadionu ??
- Evolution87
- Kontakt:
Nikad vise ni jednog igraca spursa na listic. Kako sugava ekipa
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
daConvicts1988 je napisao/la:Jel Hrvatska i ovu tekmu danas igra bez prisustva publike na stadionu ??
25 poena,16 u zadnjoj cetvrtini96BadBoy je napisao/la:Embiid ce u over,mora.

Igraj Široki ti si najbolji!
Partizan-Cedevita ko bi mogo over/under?
Igraj Široki ti si najbolji!
Begić manje, Birčević više. Otkako je došao u Cedevitu ne znam je li Begić ijednom prebacio ovu granicu (7,5). Relativno malo igra, slabo puca na koš, često uđe u probleme sa faulovima. Birčević neki dan protiv Solnoka odlično odigrao, u zadnjoj četvrtini dao 10 koševa. Možda na jednom tiketu odigram Hatchera više, mada je granica velika (16,5). Imaće veću minutažu jer je utakmica važna. Dobio sam utisak da se napali na važnim utakmicama, a i publika će ga ponijeti. Ali ne blista u zadnje vrijeme, u nekim utakmicama se propisno ispromašivao, zato oprez sa njim.96BadBoy je napisao/la:Partizan-Cedevita ko bi mogo over/under?
Izvini Willy, ali ovaj tvoj izbor Begić Birčević mi se baš i ne sviđa nešto. Prvo Begić nikako nije za otpisat. Granicu od 7,5 poena je prelazio 3 puta do sada, još ako uzmemo u obzir da Partizan jako loše brani poziciju centra, to se ne bih usudio igrati, jer Luković nije neki centar i sa te pozicije Partizan je primio fin broj koševa. Neki od boljih centara protiv Partizana: Kuzmić 8, Bjelica 9 što i jest neki njihov prosjek, S.James 12, i onaj iz Olimpije je dao oko 20-tak ja msm. Dalje Birčević je protiv Solnoka prešao jer kako znam na toj utakmici nisu nastupili Veličković i Majstorović pa je samim time imao više minuta. A što se tiče njega veći dio utakmica je bio ispod 7 poena tačnije 5 i imao je 3 utakmice sa 10 i više koševa.Willy je napisao/la:Begić manje, Birčević više. Otkako je došao u Cedevitu ne znam je li Begić ijednom prebacio ovu granicu (7,5). Relativno malo igra, slabo puca na koš, često uđe u probleme sa faulovima. Birčević neki dan protiv Solnoka odlično odigrao, u zadnjoj četvrtini dao 10 koševa. Možda na jednom tiketu odigram Hatchera više, mada je granica velika (16,5). Imaće veću minutažu jer je utakmica važna. Dobio sam utisak da se napali na važnim utakmicama, a i publika će ga ponijeti. Ali ne blista u zadnje vrijeme, u nekim utakmicama se propisno ispromašivao, zato oprez sa njim.96BadBoy je napisao/la:Partizan-Cedevita ko bi mogo over/under?
Moj izbor za ovu utakmicu bi bili: L. Babić 8,5 i . N.Veličković 12,5
Babić igrač sa najvećom minutažom u Cedeviti i ne znam zašto je na ovoj margini kad je frajer od drugog kola na svakoj utakmici ubacivao 10+ poena.
A Veličković nije išao u Mađarsku odmoran je i uz Hečera je glavni igrač Partizana. Ne vidim načina kako da ga Arapović ili Karlo Žganec zaustave.

Mada nakon padova od ove sedmice ja sam u pauzi i neću ništa da igram samo napravim tiket i pratim kakav bi omjer imao. Uz njih bi još dodao Hansena iz Parisa po margini od 4,5. Svi koji bar malo prate rukomet znaju kakav je ovo igrač i da je on igrač za velikih utakmica kakva je i danas protiv Barcelone, gdje će Paris pokušati nanijeti u svojoj dvorani prvi poraz Barseloni. I naravno Hatcher i P.Jackson msm da bi mogli jedan protiv drugog da naprave baš pravi šuterski okršaj. Jackson dobio sam Nižni u prošlom kolu Eurocupa i ubacio 38 poena

Tako blizu, a tako daleko.
- Evolution87
- Kontakt:
Zna li neko ima li poreza u maxbetu?
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
Civa, slažem se sa tobom u svemu. Vidjećemo večeras za pomenute igrače. Nažalost Partizan se poklapa sa fudbalom, pa neću gledati košarku.
Ako pratiš rukomet šta misliš o meču Vardar - Kielce? Može li se igrati kec, ili na golove?
Ako pratiš rukomet šta misliš o meču Vardar - Kielce? Može li se igrati kec, ili na golove?
Willy, evo još sam malo izanalizirao. Zaboravio sam da je stigao Marko Tomas u Cedevitu također i sad ovaj Babić mi je malo šugav, tako da ako se neko odluči na njega nek se ne zaliječe previše.
A što se tiče tog rukometa zbog obaveza i svega slabije pratim nego inače, a najdraži mi je sport. Nijednu od tih ekipa ove sezone nisam pogledao na djelu, onako po rosteru Kielce je zadržao ekipu od prošle sezone i izgubili su u prošlom kolu od Lowena možda malo i previše jer se očekivala utakmica bara-bara. Makedonce baš još nikad nisam gledao, ali po imenima je to kvalitetna ekipa imaju pare dobrog trenera, ali i Kielce ima to sve. Da ne dužim previše, keca se lično ne bi smio usuditi da igram, a sad golovi i jedna i druga ekipa ima napadački kvalitet, ali pošto nisam nikako gledao ove sezone ove ekipe sa nekom većom sigurnošću ti ne bih predlagao.
A što se tiče tog rukometa zbog obaveza i svega slabije pratim nego inače, a najdraži mi je sport. Nijednu od tih ekipa ove sezone nisam pogledao na djelu, onako po rosteru Kielce je zadržao ekipu od prošle sezone i izgubili su u prošlom kolu od Lowena možda malo i previše jer se očekivala utakmica bara-bara. Makedonce baš još nikad nisam gledao, ali po imenima je to kvalitetna ekipa imaju pare dobrog trenera, ali i Kielce ima to sve. Da ne dužim previše, keca se lično ne bi smio usuditi da igram, a sad golovi i jedna i druga ekipa ima napadački kvalitet, ali pošto nisam nikako gledao ove sezone ove ekipe sa nekom većom sigurnošću ti ne bih predlagao.
Tako blizu, a tako daleko.
- NebeskaSila96
- Kontakt:
A majku mu samo sto uplati tiket odmah mi jedna odgodjena cc
Turska-Kosovo -2 h1 1,95 Premier
Po meni bolji tip nego 4+ na koji daju isti koef. Domaci teren,realno i kvalitetniji su za tri gola razlike od Kosova. Pozz raja i sretno svima
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Po meni bolji tip nego 4+ na koji daju isti koef. Domaci teren,realno i kvalitetniji su za tri gola razlike od Kosova. Pozz raja i sretno svima
Evolution87 je napisao/la:Zna li neko ima li poreza u maxbetu?
Samo na uplatu nesto uzimaju,ovako na odigrane tikete ono 5% ne uzimaju.
- camparinho
- Kontakt:
hajmo munchene uvalite im ga vise
Clutch city be safe rage hard!
- NebeskaSila96
- Kontakt:
Hajde Verl i Offenbach 3+

ali ga ove svabe u bayern amaterskoj ligi stimaju svako kolo
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.