NK Široki Brijeg
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Re: NK Široki Brijeg
To jest poanta, zao mi je kluba mog ako ispane, jer nalazimo se pred povijesnim uspjehom, kao i ostalih klubova koji su izborili europska natjecanja, naravno, a da mi je zao sto su neki glasali protiv (pa sad, ja ne sumnjam da su jedni, odnosni drugi, odnosno treci radili sve iz svojih vlastitih pobuda, ali se nadam da su neki to radili i sa ciljem kojeg JA imam na umu) sto u konacnici znaci da UEFA i FIFA nece potpisati suradnju sa NFSBiH dok su isti ljudi u njoj, odnosno dok ne dodju neki drugi na pozicije - nije.
Široki Brijeg od toga moze samo profitirati i napredovati kao organiziran, ozbiljan i stabilan klub, i ne treba biti ni taoc levata koji sustavno unistavaju BH nogomet godinama, a sad bi im odjednom trebalo dati podrsku, samo da se jedan od njih izabere kao jedini predsjednik kojeg ce ostali clanovi sabotirati. Nosi ih kvragu sve, al eto samo da mi je vidjeti kakve ce sankcije iz toga svega proizaci...
Široki Brijeg od toga moze samo profitirati i napredovati kao organiziran, ozbiljan i stabilan klub, i ne treba biti ni taoc levata koji sustavno unistavaju BH nogomet godinama, a sad bi im odjednom trebalo dati podrsku, samo da se jedan od njih izabere kao jedini predsjednik kojeg ce ostali clanovi sabotirati. Nosi ih kvragu sve, al eto samo da mi je vidjeti kakve ce sankcije iz toga svega proizaci...
...Život za Široki...
Nije mi jasno kome je vise stalo je li neko Srbin,Hrvat ili Bosnjak?Nama trebaju normalni ljudi,ljudi koji ce radit za dobrobit fudbala u drzavi a to su Ivica Osim,Sergej Barbarez i dr.
Nije mi jasno kako onaj Bevanda prica da nece biti smak svijeta ako nas suspenduju.Pa njegov klub,tj.vas klub igra i evropi,napravio je strasan rezultat pred revans i tako predstavio i Siroki Brijeg u svakom smislu a on onako razmislja.Majke mi,nije mi jasno sta se desava sa ovim ljudima...Navijac sam Veleza ali ce mi biti zao ako izbace klubove iz evrope jer stvarno imaju rezultate i dobro igraju i predstavljaju drzavu ma kakva god ona bila a mi zivimo u toj drzavi
Nije mi jasno kako onaj Bevanda prica da nece biti smak svijeta ako nas suspenduju.Pa njegov klub,tj.vas klub igra i evropi,napravio je strasan rezultat pred revans i tako predstavio i Siroki Brijeg u svakom smislu a on onako razmislja.Majke mi,nije mi jasno sta se desava sa ovim ljudima...Navijac sam Veleza ali ce mi biti zao ako izbace klubove iz evrope jer stvarno imaju rezultate i dobro igraju i predstavljaju drzavu ma kakva god ona bila a mi zivimo u toj drzavi
Svim klubovima koji želi poštenje , red , rad i disciplinu , kako u izmirivanju obveza između klubova, igrača , svim onima koji žele pravdu i poštenje ja mislim da je cilj da ovako sastavljen savez treba čim prije rasformirati , treba napraviti udrugu prvoligaša koji će voditi natjecanje u domaćoj ligi a savez da se pozabavi repkom i krucijalnim stvarim za BH nogomet , BH savez grca u dugovima dok recimo Cro ima viškove u milionima €k tome još finaciraju/stipendiraju na desetine bivših igrača koji nisu u mogućnosti preživiti bez te pomoći , svugdje u svtu bi letili oni koji neznaju naplatiti brand kakav je jedna repka samo u BH bi takve trebalo nagraditi , svugdje bi letjeli oni koji jednom izborniku (Ćiri ) daju 70% sponzorskih novaca koji uđu u savez za vrijeme njegovog izbornikovanja , opet se nadam da je pametnom dosta .ŠB_Fidelis je napisao/la:To jest poanta, zao mi je kluba mog ako ispane, jer nalazimo se pred povijesnim uspjehom, kao i ostalih klubova koji su izborili europska natjecanja, naravno, a da mi je zao sto su neki glasali protiv (pa sad, ja ne sumnjam da su jedni, odnosni drugi, odnosno treci radili sve iz svojih vlastitih pobuda, ali se nadam da su neki to radili i sa ciljem kojeg JA imam na umu) sto u konacnici znaci da UEFA i FIFA nece potpisati suradnju sa NFSBiH dok su isti ljudi u njoj, odnosno dok ne dodju neki drugi na pozicije - nije.
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .
I ja sam za ovo boldirano i tako nogomet jedino može naprijed ima kadra u BH više nego dovoljno , ali zar ti očekuješ da nešto može naprijed sa klaunovima kao što su suljo,iljo i čeko , ja mislim da ne može .cunami je napisao/la:Nije mi jasno kome je vise stalo je li neko Srbin,Hrvat ili Bosnjak?Nama trebaju normalni ljudi,ljudi koji ce radit za dobrobit fudbala u drzavi a to su Ivica Osim,Sergej Barbarez i dr.
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .
Normalno da ne moze ali ima i ostalih kandidata uz njih trojicu,vjeruj mi.
Nije bitna nacionalnost nego da covijek zeli da pomogne i da je sposoban.
Da neko iz Veleza kaze da nece biti smak svijeta ako nas suspenduju a Velez igra u evropi ja bi ga ludim proglasio a mozda bi bilo i nesto vise.Nije mi jasan stav gosp.Bevande i to mi je malo zivac povuklo ali...
Da neko iz Veleza kaze da nece biti smak svijeta ako nas suspenduju a Velez igra u evropi ja bi ga ludim proglasio a mozda bi bilo i nesto vise.Nije mi jasan stav gosp.Bevande i to mi je malo zivac povuklo ali...
Ispadam možda dosadn ponavljajući ali ako ovo dovede do toga da će doći novi ljudi koji su sportaši/kvalitetni menageri koji su sposobni koji nisu korumpirani ja podržavam da moj klub izbace iz Europe ,možda zvuči glupo ali svakom normalnom je dosta da pobjednike određuju suci , kontrolori i službene osobe a ne nogometaši na nogometnom igralištu .cunami je napisao/la:Normalno da ne moze ali ima i ostalih kandidata uz njih trojicu,vjeruj mi.
napisao sam na drugoj temi, ali to u stvari pripada ovdje.
otkud vama da suspenzija znači smjenu čelnika saveza? to su dvije sasvim odvojene stvari.
ako bude suspenzije, ukinuće nam je tek kad se usvoji statut, znači statut će opet usvojiti ovi likovi i vratićemo se na isto, ali uz koju godinu pauze.
otkud vama da suspenzija znači smjenu čelnika saveza? to su dvije sasvim odvojene stvari.
ako bude suspenzije, ukinuće nam je tek kad se usvoji statut, znači statut će opet usvojiti ovi likovi i vratićemo se na isto, ali uz koju godinu pauze.
Zadnja izmjena: cikac, dana/u 17 jul 2010, 14:04, ukupno mijenjano 1 put.
Propade nam nogomet, sljedeći put kad odemo u Europu uspjeh će nam biti remi sa Albancima, Crnogorcima, Moldavcima, minimalna pobjeda nad Luksemburžanima... 

Pa malo bolje pročitaj , koliko sam ja shvatio da s ovim će Uefa zabrani rad svim iz vodećih struktura NFSBIH .cikac je napisao/la:napisao sam na drugoj temi, ali to u stvari pripada ovdje.
gotovo sam uvjeren da suspenzija ne znači doživotnu zabranu za Ilju, Sulju i Čeku.
možda da nam neko upućeniji razjasni ili da daš neki link gdje se ovako nešto navodi?
možda da nam neko upućeniji razjasni ili da daš neki link gdje se ovako nešto navodi?
Izvor ss.bacikac je napisao/la:gotovo sam uvjeren da suspenzija ne znači doživotnu zabranu za Ilju, Sulju i Čeku.
Saznajemo, ukoliko N/FSBiH bude suspendovan, niko od sadašnje garniture ljudi koji sjede u NFSBiH i FSRS, neće biti prihvaćen od UEFA-e u narednom periodu.
Nisu problem Iljo, Suljo i Čeko jer su oni zapravo marionete stranaka na vlasti, i ukoliko oni budu smjenjeni doće opet neki novi poslušnici i sve će biti po starom. U savezu su potrebne radikalne promjene a prva je distanciranje politike od sporta. A Uefa je smiješna sad im je stalo da distanciraju politku od sporta a nije im smetalo kad je Jelić bio predsjednik i saveza i manjeg entiteta. Zar to nije očigledno uplteanje politike u sport. Žao mi je što ovo moram pisati na temi Širokog ali eto samo da odgovorim.cikac je napisao/la:gotovo sam uvjeren da suspenzija ne znači doživotnu zabranu za Ilju, Sulju i Čeku.
FEDERER= KLOC
Ma meni su uvijek krive osobe ma kako se zvali pa ako je nešto pošteno ili nepošteno trebalo bi biti svima isto , ali pitao bi te ja kad jednom sve suspendiraju dali će drugi opet raditi isto , ja sam uvjeren da neće pa makar bilo da sam osoba koja živi u zabludi .Iker C je napisao/la:Nisu problem Iljo, Suljo i Čeko jer su oni zapravo marionete stranaka na vlasti, i ukoliko oni budu smjenjeni doće opet neki novi poslušnici i sve će biti po starom. U savezu su potrebne radikalne promjene a prva je distanciranje politike od sporta. A Uefa je smiješna sad im je stalo da distanciraju politku od sporta a nije im smetalo kad je Jelić bio predsjednik i saveza i manjeg entiteta. Zar to nije očigledno uplteanje politike u sport. Žao mi je što ovo moram pisati na temi Širokog ali eto samo da odgovorim.cikac je napisao/la:gotovo sam uvjeren da suspenzija ne znači doživotnu zabranu za Ilju, Sulju i Čeku.
daj Boze da bude tako i da normalni LJUDI sjednu na njihova mjesta,mozda zvuci glupo al ako je cijena da BiH reprezentacija propusti jedne kvalifikacije i da klubovi budu izbaceni iz evropskih takmicenja, tj. da se krene od nule ali bez ovih MAJMUNA , onda ja pristajem na suspenziju....samo da se rjesimo GAMADI i ZOHARAkksiroki je napisao/la:Izvor ss.bacikac je napisao/la:gotovo sam uvjeren da suspenzija ne znači doživotnu zabranu za Ilju, Sulju i Čeku.
Saznajemo, ukoliko N/FSBiH bude suspendovan, niko od sadašnje garniture ljudi koji sjede u NFSBiH i FSRS, neće biti prihvaćen od UEFA-e u narednom periodu.

vec sam pisao negdje na ovu temu...
ja sam isto za suspenziju..pa ljudi, kad Bevanda minira svoj Široki Brijeg nakon onakvog uspjeha protiv Austrije, ša mora to nešto i radi nečega biti...svjesno minira sam sebe da bude suspenzija...vidite da nešto ne štima..
u potpunosti ga podržavam s uvjetom da Širokom zabrane i 2 sezone uEuropi ako ce to dovesti do reda u savezu, ligi i ostalim omladisnkim i drugim ligama..
ja sam isto za suspenziju..pa ljudi, kad Bevanda minira svoj Široki Brijeg nakon onakvog uspjeha protiv Austrije, ša mora to nešto i radi nečega biti...svjesno minira sam sebe da bude suspenzija...vidite da nešto ne štima..
u potpunosti ga podržavam s uvjetom da Širokom zabrane i 2 sezone uEuropi ako ce to dovesti do reda u savezu, ligi i ostalim omladisnkim i drugim ligama..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Ja smatram da će doći do neke privremene suspenzije dok se statut ne prihvati, pa će ovi naši vijećati i shvatiće šta mogu izgubiti pa će popustit uz naravno neke ustupke.Nebi me ništa čudilo da Uefa odredi visokog predstavnika za nogomet u BIH sa velikim ovlastimakksiroki je napisao/la:Ma meni su uvijek krive osobe ma kako se zvali pa ako je nešto pošteno ili nepošteno trebalo bi biti svima isto , ali pitao bi te ja kad jednom sve suspendiraju dali će drugi opet raditi isto , ja sam uvjeren da neće pa makar bilo da sam osoba koja živi u zabludi .Iker C je napisao/la:Nisu problem Iljo, Suljo i Čeko jer su oni zapravo marionete stranaka na vlasti, i ukoliko oni budu smjenjeni doće opet neki novi poslušnici i sve će biti po starom. U savezu su potrebne radikalne promjene a prva je distanciranje politike od sporta. A Uefa je smiješna sad im je stalo da distanciraju politku od sporta a nije im smetalo kad je Jelić bio predsjednik i saveza i manjeg entiteta. Zar to nije očigledno uplteanje politike u sport. Žao mi je što ovo moram pisati na temi Širokog ali eto samo da odgovorim.cikac je napisao/la:gotovo sam uvjeren da suspenzija ne znači doživotnu zabranu za Ilju, Sulju i Čeku.

FEDERER= KLOC
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Ne mora nuzno biti, jer odakle ti da ce usvojiti nesto sto nisu usvojili sad? Kako kontas da ce doci do te nagle promjene misljenja i klime u BH nogometu? Koliko se sjecam, onaj Benz je sam rekao da ukoliko ne prodje taj Statut da ce se suspendirati NFSBiH u svom trenutnom formatu i da se nece pregovarati sa ljudima trenutacno na poziciji, jer, svoju su sansu imali.cikac je napisao/la:napisao sam na drugoj temi, ali to u stvari pripada ovdje.
Kako god, nesto ce morati napraviti temeljitije.
...Život za Široki...
- nikad_izvini
- Kontakt:
Znači, ovo je bošnjačko-uefino-fifina zavjeraImp je napisao/la: sve ostale su drzave normalne![]()
pricao sam s covikom iz kluba,i nisu bezze glasali protiv, ovo ide na ruku samo bosnjacim
i sto se tice liga...nesto je se i toga dotaka,''kaze nek igraju sami u ligi ako im ovako ne pase''

Ugroženi, počinješ me na istočne susjede

Pa-pa paranoja

Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
Za to smo svi koji imamo imalo mozga i razuma. Ne može sa tim idiotima, ali ima strucnjaka zdravog razuma. Pozdrav!kksiroki je napisao/la:I ja sam za ovo boldirano i tako nogomet jedino može naprijed ima kadra u BH više nego dovoljno , ali zar ti očekuješ da nešto može naprijed sa klaunovima kao što su suljo,iljo i čeko , ja mislim da ne može .cunami je napisao/la:Nije mi jasno kome je vise stalo je li neko Srbin,Hrvat ili Bosnjak?Nama trebaju normalni ljudi,ljudi koji ce radit za dobrobit fudbala u drzavi a to su Ivica Osim,Sergej Barbarez i dr.
Osim - drugo ime za Želju !
I sad treba glasati protiv statuta pa da se blokira sve cak i reprezentacija. Je li to bio plan Bevanda? Pusti suplju... Tako ste govorili i za slucaj Gavaric pa ste glasali kontra. Vi bas mislite da je neko lud ovdje?? Da vas nismo skontali??kksiroki je napisao/la: Svim klubovima koji želi poštenje , red , rad i disciplinu , kako u izmirivanju obveza između klubova, igrača , svim onima koji žele pravdu i poštenje ja mislim da je cilj da ovako sastavljen savez treba čim prije rasformirati , treba napraviti udrugu prvoligaša koji će voditi natjecanje u domaćoj ligi a savez da se pozabavi repkom i krucijalnim stvarim za BH nogomet , BH savez grca u dugovima dok recimo Cro ima viškove u milionima €k tome još finaciraju/stipendiraju na desetine bivših igrača koji nisu u mogućnosti preživiti bez te pomoći , svugdje u svtu bi letili oni koji neznaju naplatiti brand kakav je jedna repka samo u BH bi takve trebalo nagraditi , svugdje bi letjeli oni koji jednom izborniku (Ćiri ) daju 70% sponzorskih novaca koji uđu u savez za vrijeme njegovog izbornikovanja , opet se nadam da je pametnom dosta .