FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

warrior
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la warrior » 12 nov 2016, 11:48

Virtu4l je napisao/la:
warrior je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Ne znaš ko je gori, aldin koji ne konta kako funkcionišu pozajmice ili ovaj što se trudi da aldinu objasni.
Ajde evo ti mi reci kako funkcionisu ?
Funkcionišu onako kako si ti napisao, ali objašnjavati to aldinu :crazy:
Izvini shvatio sam te pogresno maloprije....

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 12 nov 2016, 12:14

Funkcionišu onako kako si ti napisao, ali objašnjavati to aldinu :crazy:[/quote]

Izvini shvatio sam te pogresno maloprije....[/quote]

gdje ces njemu objasnjavati bolan :D
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

SaboBabo
Kontakt:

Post Postao/la SaboBabo » 12 nov 2016, 12:20

[quote="Rokoko87"]Diskutujući sa @Virtom došao sam do toga da malo izanaliziram sve igrače i većinom promašaje u prethodne dvije godine..

Jedini igrači koji su se zadržali duže i koji su opravdali koliko toliko svoje ugovore su Blagojević i Kosorić.

E cuj Kosoric opravdao ugovor...

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 12 nov 2016, 12:26

SaboBabo je napisao/la:
Rokoko87 je napisao/la:Diskutujući sa @Virtom došao sam do toga da malo izanaliziram sve igrače i većinom promašaje u prethodne dvije godine..

Jedini igrači koji su se zadržali duže i koji su opravdali koliko toliko svoje ugovore su Blagojević i Kosorić.

Ne zaboravi da ga je velika većina prizivala za kapitena upravo zbog korektnosti, borbenosti i dobrih igara.
To što je on ove sezone neprepoznatljiv kao i mnogi drugi nije razlog da zaboravimo sve dobre igre.
Ipak je on jedan od onih koji su se najduže zadržali u klubu, a znamo da je to vrlo teško bilo u posljednje vrijeme.;)
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

TikTak
Kontakt:

Post Postao/la TikTak » 12 nov 2016, 12:51

Kosoric je imao dobrih utakmica. Ovu sezonu je ispod prosjeka i treba ga malo odmoriti a Bocacinija isforsirati.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 12 nov 2016, 12:57

Evo sad realno kad sagledam ispod prosjeka je i Blagojevic,Kosoric,ponekad Lendric i Kjosevski. Formu su podigla dva Stevanovica. Ne znam sta se desava sa Blagojevicem,ali ono na terenu uopste ne lici na njega. Moguce da su ga dogadjaji oni promijenili ili kazne pa da jednostavno mu se ne igra kao prosle sezone. Kjosevski isto. Ove sezone je nesiguran. Valjda ce doci sebi tokom zimske pauze.

Sent from my GT-I9060I using Tapatalk
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 12 nov 2016, 13:07

Rokoko87 je napisao/la:
SaboBabo je napisao/la:
Rokoko87 je napisao/la:Diskutujući sa @Virtom došao sam do toga da malo izanaliziram sve igrače i većinom promašaje u prethodne dvije godine..

Ne zaboravi da ga je velika većina prizivala za kapitena upravo zbog korektnosti, borbenosti i dobrih igara.
To što je on ove sezone neprepoznatljiv kao i mnogi drugi nije razlog da zaboravimo sve dobre igre.
Ipak je on jedan od onih koji su se najduže zadržali u klubu, a znamo da je to vrlo teško bilo u posljednje vrijeme.;)
Rokoko prijatelju moj upravu si ali njegove ok partije su bile samo zbog Bogdanovica i on ga cupao iz govana kad zagusti ,nista vise....realno u njemu nema nista fudbalsko ...los je igrac bar je to moje misljenje....uopste nije igrac za neke ekipe koje se bore za vrh a pogotovo ne za Zeljeznicar..
VOLIM ZELJEZNICAR!!

Quinlan
Kontakt:

Post Postao/la Quinlan » 12 nov 2016, 13:21

Al se.rete po kosoricu to je nevjerovatno, doso njegov red da bude na piku, a covjek je nas najbolji stoper, bolji od svih koje sad uzdizete ;)

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 12 nov 2016, 13:28

Quinlan je napisao/la:Al se.rete po kosoricu to je nevjerovatno, doso njegov red da bude na piku, a covjek je nas najbolji stoper, bolji od svih koje sad uzdizete ;)
zezas se ??? pa mrtvi Bogicevic koji nije prosao pripreme i koji nije igrao pola godine bolje izgleda od njega..
VOLIM ZELJEZNICAR!!

Quinlan
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la Quinlan » 12 nov 2016, 13:30

delinjo je napisao/la:
Quinlan je napisao/la:Al se.rete po kosoricu to je nevjerovatno, doso njegov red da bude na piku, a covjek je nas najbolji stoper, bolji od svih koje sad uzdizete ;)
zezas se ??? pa mrtvi Bogicevic koji nije prosao pripreme i koji nije igrao pola godine bolje izgleda od njega..
Po cemu?
Svi najpametniji, a on kod svakog trenera igra, svi treneri glupi? On ih natjera da igra?

Glupost, sad je fazon njega pljuvat i eto ispasti ce najgori igrac ikad dok ne predje zvono na nekog drugog ;)

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 12 nov 2016, 13:30

Kosoric je jedan od glavnih krivaca zasto na kontu nemamo jos koji bod vise. Ne vidim zasto je problem reci da neko ne pruza partije na kakve smo navikli ili kakve ocekujemo.

To je kritika, nije pljuvanje.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

delinjo
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la delinjo » 12 nov 2016, 13:32

Quinlan je napisao/la:
delinjo je napisao/la:
Po cemu?
Svi najpametniji, a on kod svakog trenera igra, svi treneri glupi? On ih natjera da igra?

Glupost, sad je fazon njega pljuvat i eto ispasti ce najgori igrac ikad dok ne predje zvono na nekog drugog ;)
pa jesi ti svjestan da smo 6 na tabeli i da svaku **** utakmicu primimo gol ,to sto on igra kod svakog trenera ti dovoljno govori podatak da ti treneri ne mogu uvezati pola godine u nasem klubu kao sto nece ni Slavko ako ga nastavi forsirati,nemam ja sta njega pljubavti imam oci i vidim...
VOLIM ZELJEZNICAR!!

Quinlan
Kontakt:

Post Postao/la Quinlan » 12 nov 2016, 13:48

Pa da svi treneri glupi, a po forumima strucnjaci koji znaju ko treba igrat i ko je bolji ;)
Nema veze nikakve sto kod svakog trenera on igra, oni su glupani ne vide sto drugi vide, logika fantasticna ;)

@Virtual
Cijela ekipa osim osim mire je u losijoj formi i ove godine to je neupitno, ali i tako je kosoric i dalje nas najbolji stoper ;)

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 12 nov 2016, 13:50

Zato i jesmo u ovakvoj banani kad nam je Kosorić najbolji stoper.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 12 nov 2016, 14:18

Realno Kosoric je ove sezone dosta tanak, nije odigrao kako treba, ali valjda popravi formu u medjuvremenu.. Kako god Zelji treba 4-5 ciljanih i provjerenih pojacanja, Subic/Kvesic, Salihovic, Kerla,Stilic.. to su igraci koji bi donijeli prevagu i kvalitet vise, ako ne ove onda igrace bar njihovih kvaliteta pokusati dovesti..Za jakog Zelju na proljece potrebna su min 4 kvalitetna pojacanja!

Muerte
Kontakt:

Post Postao/la Muerte » 12 nov 2016, 14:38

Kosoric je najslabija karika ovog tima. Nema utakmice u kojoj mi nismo primili gol, a Kosoric standardan. Mislim da to dovoljno govori o njemu.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 12 nov 2016, 14:52

Quinlan je napisao/la:Pa da svi treneri glupi, a po forumima strucnjaci koji znaju ko treba igrat i ko je bolji ;)
Nema veze nikakve sto kod svakog trenera on igra, oni su glupani ne vide sto drugi vide, logika fantasticna ;)

@Virtual
Cijela ekipa osim osim mire je u losijoj formi i ove godine to je neupitno, ali i tako je kosoric i dalje nas najbolji stoper ;)
uz duzno postovanje ali prati kriket jer fudbal ocigledno nije tvoj sport...
VOLIM ZELJEZNICAR!!

SaboBabo
Kontakt:

Post Postao/la SaboBabo » 12 nov 2016, 15:04

Treba biti realan, mozemo mi sad hvaliti citav tim i govoriti kako su svi dobri ali nema nista od toga, ako ne budemo kriticni prema sebi onda nema prostora za napredovanje. A sto se tice Kosorica ja ne znam pratis li ti utakmice, on je najbolji al u poredjenju sa toskasom i povrijedjenim Jahicem.

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 12 nov 2016, 15:05

Ove sezone najmanje golova je primio Zrinjski 8. Nakon toga Torpedo 10, a mi Radnik, Kozojebi i Vitez 14.Ostale ekipe su primile više golova.Sa druge strane postigli smo 16 golova, i od nas su više postigli Zrinjski 29, Radnik 23, Krupa 21, Torpedo i Široki po 18, Kozojebi 17. dok su ostalih 5 ekipa postigli manje od nas. Po statistici izgleda da mi više izazova imamo u napadu nego nazad....

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 12 nov 2016, 15:07

Mi izazova imamo i naprijed i nazad. Puse sa svih strana.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: manijakba i 23 gosta.