AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

muha milanez
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la muha milanez » 10 nov 2016, 18:24

Gledam listu otpisanih u Realu, pa ne bi bilo loše zaganjat nekog od tih igrača. Iskoristit dobre Galetove veze sa Realom, pa nek nas Gale za kraj obraduje dobro urađenim poslom, cisto onako za castan rastanak :D
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 10 nov 2016, 18:24

Nes ti tuge kad siljo ode :kafa:
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 10 nov 2016, 18:46

ima pravo da ide, nije problem u tome, ali kako se on hudnik osjeća pogođenim i nezadovoljnim pa odbija da produži ugovor :mrgreen:
yebo ti sliku svoju, mi smo ti koji bi se trebali uvrijeđeno osjećati što ga gledaš 3 sezone kako žari i pali po bokovima i doživljavaš frasove radi njega :roll:

ali neće nigdje dobiti minutažu kao što je ovdje, to neka mu bude jasno. :kafa:

čisto sumnjam da možemo išta iz reala dovoditi jer imaju kaznu oko transfera.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 10 nov 2016, 22:53

Mozda je Siljo dobar kao osoba i svjestan je koliko je los u Milanu te ne zeli da nam svima pristaje i dalje na muku. A posto zna i da tavorimo vazda sa parama, na ovaj nacin zeli i da zaradimo na njemu na vrijeme dok nije istekao ugovor pa besplatno ode. Ovim potezom ga postujem kao osobu, kad vec ne kao igraca. :D

Kako Poli i Honda ne odu, gamad jedna. Al vec smo mi doveli Sosu, Matija (za kojeg se nadam da ima sanse i da pokaze nesto, znao je napraviti fine driblinge nekad ranije), Vangionija, Bertolacija, nove tovare za narednih par godina.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 11 nov 2016, 01:49

Šiljanu je st stvarno hora da ide, nece mi biti krivo ako bude dobar u Juventusu ili nekom drugom klub, kad je u Milanu 3 sezone bio dik obični :D jos uhljebe Polia i Kamikazu da je otjerati bilo bi idealno :D

SonVolt
Kontakt:

Post Postao/la SonVolt » 11 nov 2016, 13:12

Siljkan neka ide samo mu ne treba dati da ide u Juve. Bez obzira koliko je los imam osjecaj da bi kod njih proigrao, cisto nama u inat.
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 11 nov 2016, 18:35

ma ne može ti prosječan igrač proigrati, može samo eventualno zamaskirati nedostatke uz dobru ekipu :kafa:

nek ide vala gdje hoće, samo daj pare i konačno uzmi beka kakvog bog zapovijeda u skladu sa 2016-om godinom... ovako samo milan može biti na dobitku, a ne budale koje će njega uzeti :mrgreen:

FORZA MILAN !

celikmilan
Kontakt:

Post Postao/la celikmilan » 11 nov 2016, 19:07

Neka ide gdje god hoće samo neka ga ne gledam više. Kad je već tražen (ne znam zašto) prodat ga, uzeti pare i kupiti nekoga ko može da igra tamo. Vjerovatno ima nekoliko igrača koji bi se tu mogli dovesti ali meni sad na pamet pada Ricardo Rodriguez iz Wolfsburga koji je dobar kako u odbrani tako i u napadu.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 11 nov 2016, 21:20

Ma ima solidnih bekova na trzistu, da je makar jednog dovesti koji bi znao igrati na oba fronta, a ne da se boji centra preci.
Svima se danas igra zasniva na bocnim igracima, samo kod nas bekovi kao da su iz vremenoplova ispali. :roll:

datum zakljucivanja ugovora pocetkom decembra, berluskoni ostaje pocasni predsjednik, a galijaniju noga... ko bi rekao da ce se i ovo docekati. :mrgreen:
nadam se nekim boljim vremenima konacno...

FORZA MILAN !

celikmilan
Kontakt:

Post Postao/la celikmilan » 12 nov 2016, 00:22

Opet se pogađaju tim datumima kao i kod potpisivanja onog predugovora. Od dana oko derbija do početka ili sredine decembra. Volio bih da bude kakvih dobrih vijesti poslije derbija. Ako ne, možda bude nešto za rođendan. Samo da se nešto konačno dogodi.

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 12 nov 2016, 00:26

Tesko da se moze naci u modernom fudbalu sportski direktor da je bio neko 30 godina... bice neobicno kad ode ujak Fester...
Bojim se da nece ovo ici s kinezima kako mi ocekujemo :S da ne bi dosao Badelj, prosjecni bek i ako Honda ode a trebao bi, neko prosjecan umjesto njega, a tu smo najosjetljiviji.

Zenga
Kontakt:

Post Postao/la Zenga » 12 nov 2016, 00:33

muxa je napisao/la:Ovo je bio Zengin komentar pa ne mislim da je njemu bas bitno jel talijan. Mislio sam da ide na popunjavanje kvote stranaca, al posto je Hr u EU onda to nije slučaj.

Poslano sa mog x600 koristeći Tapatalk
Kao sto Gigi Juventino vec rece, ako cemo vec skupljat prosjek i anonimuse nek budu lokalni,talijani koji ce se makar borit, a i malobrojni gledaoci na San Siru ce ih gotivit. Mozda i nesto bude od njih, veca je vjerovatnoca da ce se uklopit; mentalitet, jezik, fudbalska filozofija i stil igre, nacin zivota, makar im to nije strano...

Dakle uvijek recimo Bertolacci >>> Badelj, kao sto drugi napisase takvi igraci svakako ne prave razliku.

---

De Sciglio u Juve bi nam se obilo o glavu, nek ide bilo gdje samo ne tamo. Tesko da ce napravit vecu karijeru od npr Darmiana... :problem:

---

Sto se tice kineza i pojacanja, otom potom, kao sto kolega iznad napisa za Gallianija, 30god vladat, pa to je fakat najduzi period u Evropi?! Moze komotno i Berlusconi u isti recenicu :hmmmm:

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 12 nov 2016, 06:43

Kakve ja koristi imam od toga sto je Poli italijan? Fakat ne kontam tu logiku. I Siljo je italijan a njegovo zalaganje je takvo kao da fudbal igra preko volje i savršeno mu je svejedno hoce li izgubiti ili pobjediti.

Il Club più titolato al mondo!

Zenga
Kontakt:

Post Postao/la Zenga » 12 nov 2016, 09:17

BuffonGigi je napisao/la:Pa znaci da u vecim klubovima ako hoce da imaju prosjecne, onda preferiraju da su makar talijani u pitanju.
muxa evo covjek objasnio, i ja iznad uz dodatne argumente, pozdrav

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 12 nov 2016, 12:46

pa kada je ovaj Fernandez presao u Milan :lol:

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 12 nov 2016, 16:37

Milan će navodno pokusato da dovede Rodrigueza iz Vukova, navodno je i Inter zainteresovan da ga dovede.

muxa
Kontakt:

Re: RE: Re: AC Milan

Post Postao/la muxa » 12 nov 2016, 17:42

Zenga je napisao/la:
BuffonGigi je napisao/la:Pa znaci da u vecim klubovima ako hoce da imaju prosjecne, onda preferiraju da su makar talijani u pitanju.
muxa evo covjek objasnio, i ja iznad uz dodatne argumente, pozdrav
Objasnio i ja post iznad [emoji6]

Il Club più titolato al mondo!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 12 nov 2016, 18:36

naslutiste vi rodrigeza, već je smigl išao u njemačku i pratio ga :mrgreen:

i naravno, inter se također interesuje za njega :roll: milan kad bi se za go*no interesovao, i inter bi stao u red da ga uzme prije nas.

ščilju uvaliti dami za 15 miliona, nadodati još 10 i konačno dovesti normalnog beka, kako rekoh ovdje samo milan može biti na dobitku. :kafa:

FORZA MILAN !

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 12 nov 2016, 18:39

hocete Bastu za 10 mln
ovo je samo one time offer :kafa:

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 12 nov 2016, 18:45

On je i Udinama bio tek solidan nikakav upgrade u odnosu na Scigliu.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: muxa i 4 gosta.