FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Opet vi po starom. Napisem par stvari i odmah sto ne pljujem Jasmina. Pa ja nisam nikog vidio da brani Jasmina na ovom forumu svi su ga pljuvali neki vise neki manje, ali Azmira ljudi brane kao da je sve ispunio sto je obecao. Nema potrebe nasiroko ici Beduin i Franto su dosta stvari objasnili. Nego niko ne rece gdje je Azmir dogovorio kupnju zemljista za gradnju stadiona, odnosno gdje bi gledali nasu Slobodu? Ocito insajderi ne rade svoj posao.......
Sloboda Tuzla
A to bi jasmina trebalo branitfukaratz je napisao/la:Opet vi po starom. Napisem par stvari i odmah sto ne pljujem Jasmina. Pa ja nisam nikog vidio da brani Jasmina na ovom forumu svi su ga pljuvali neki vise neki manje, ali Azmira ljudi brane kao da je sve ispunio sto je obecao. Nema potrebe nasiroko ici Beduin i Franto su dosta stvari objasnili. Nego niko ne rece gdje je Azmir dogovorio kupnju zemljista za gradnju stadiona, odnosno gdje bi gledali nasu Slobodu? Ocito insajderi ne rade svoj posao.......

Živinice izdat neće!!!
Azmir Husić!!!
Azmir Husić jedan je od nas!!!
BOJKOT!
Azmir Husić!!!
BOJKOT!
- SRSlavinovici
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
Evo opet. Covjek napise da niko ne brani Jasmina, a on sasvim nesto trece. Isprani mozgovi, "pajel" ?pompom je napisao/la:A to bi jasmina trebalo branitfukaratz je napisao/la:Opet vi po starom. Napisem par stvari i odmah sto ne pljujem Jasmina. Pa ja nisam nikog vidio da brani Jasmina na ovom forumu svi su ga pljuvali neki vise neki manje, ali Azmira ljudi brane kao da je sve ispunio sto je obecao. Nema potrebe nasiroko ici Beduin i Franto su dosta stvari objasnili. Nego niko ne rece gdje je Azmir dogovorio kupnju zemljista za gradnju stadiona, odnosno gdje bi gledali nasu Slobodu? Ocito insajderi ne rade svoj posao.......

FK Sloboda Tuzla, jedan grad, jedna ljubav.
- FrantoBauzek
Slazem se solinas. Ti si mene jednom prozvao da nisam nista protiv Imamovica napisao, pa sam u nekoliko sljedecih post-ova pljuvao Imamovica.solinas je napisao/la: Ima jasta nije sve ni za foruma.
Ali nije posteno optuzivati covjeka za sve i svasta a sve od ovog drugog pokusavati opravdati.
Eto Jasmin i kompanija iz ljubavi daju toliku transu za stadion a nemamo ni wc ispravan.
Nebitno hajde neka bude sta ce biti samo mrzim dvolicnost.
Dokazi nam evo da nisi dvolican i napisi ti sada nesto protiv Husica.
League Cup winners
Yugoslavia - ★
Yugoslavia - ★
SRSlavinovici je napisao/la:Evo opet. Covjek napise da niko ne brani Jasmina, a on sasvim nesto trece. Isprani mozgovi, "pajel" ?pompom je napisao/la:A to bi jasmina trebalo branitfukaratz je napisao/la:Opet vi po starom. Napisem par stvari i odmah sto ne pljujem Jasmina. Pa ja nisam nikog vidio da brani Jasmina na ovom forumu svi su ga pljuvali neki vise neki manje, ali Azmira ljudi brane kao da je sve ispunio sto je obecao. Nema potrebe nasiroko ici Beduin i Franto su dosta stvari objasnili. Nego niko ne rece gdje je Azmir dogovorio kupnju zemljista za gradnju stadiona, odnosno gdje bi gledali nasu Slobodu? Ocito insajderi ne rade svoj posao.......Evo odgovorite covjeku, ne znam o cemu prica i zanima me zavrsetak te price.
Živinice izdat neće!!!
Azmir Husić!!!
BOJKOT!
Azmir Husić!!!
BOJKOT!
Tvrdoglav,misli da je najpametniji a nije,previse je vjerovao Husrefu,da nije uzeli bi bar jedan trofej.FrantoBauzek je napisao/la:Slazem se solinas. Ti si mene jednom prozvao da nisam nista protiv Imamovica napisao, pa sam u nekoliko sljedecih post-ova pljuvao Imamovica.solinas je napisao/la: Ima jasta nije sve ni za foruma.
Ali nije posteno optuzivati covjeka za sve i svasta a sve od ovog drugog pokusavati opravdati.
Eto Jasmin i kompanija iz ljubavi daju toliku transu za stadion a nemamo ni wc ispravan.
Trebao se vise posvetiti uredjenju kluba,mogao je izabrati jednog od tri sponzora,jer najmanja cifra bila je tri puta veca od Pivare.
Cijene ulaznica su previsoke nije mu ovo Florida nego Tuzla....BiH.
Mogao je isposlovati i bolji reprogram nije jer je mjerio sa jasminom ciji je veci a mi sada ispastamo...ima toga kijamet...
Ali niko ovdje nije Azmirovac boli nas (mene licno)kur.ac za njim i Jasminom ali u moru zla oko nas,bio je najmanje poguban za klub od svih prethodnika.
Ono sto iznervira covjeka je to sto se njemu gleda i najmanja greska a Jasmin nas laze javno......izadje covjek na TV i laze nas u oci pisnut niko nece....
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Pompom ti si ocito momak sa posebnim potrebama
kad ne mozes shvatiti obicni tekst nemoj me ni citirati 

Sloboda Tuzla
@fukaratz, pa reci nam koja je to lokacija bila predvidjena za stadion koji je trebao graditi AH.
🔴⚫️
fukaratz je napisao/la:Pompom ti si ocito momak sa posebnim potrebamakad ne mozes shvatiti obicni tekst nemoj me ni citirati

Živinice izdat neće!!!
Azmir Husić!!!
BOJKOT!
Azmir Husić!!!
BOJKOT!
Recu cu kasnije sad cekam insajdere (koji sve moguce "znaju") da nam napisu! Neki su i sa Azmirom na vezi pa nek pitaju babukuSkver je napisao/la:@fukaratz, pa reci nam koja je to lokacija bila predvidjena za stadion koji je trebao graditi AH.

Sloboda Tuzla
- FrantoBauzek
Svaka cast solinas. Respektsolinas je napisao/la:Tvrdoglav,misli da je najpametniji a nije,previse je vjerovao Husrefu,da nije uzeli bi bar jedan trofej.FrantoBauzek je napisao/la:Slazem se solinas. Ti si mene jednom prozvao da nisam nista protiv Imamovica napisao, pa sam u nekoliko sljedecih post-ova pljuvao Imamovica.solinas je napisao/la: Ima jasta nije sve ni za foruma.
Trebao se vise posvetiti uredjenju kluba,mogao je izabrati jednog od tri sponzora,jer najmanja cifra bila je tri puta veca od Pivare.
Cijene ulaznica su previsoke nije mu ovo Florida nego Tuzla....BiH.
Mogao je isposlovati i bolji reprogram nije jer je mjerio sa jasminom ciji je veci a mi sada ispastamo...ima toga kijamet...
Ali niko ovdje nije Azmirovac boli nas (mene licno)kur.ac za njim i Jasminom ali u moru zla oko nas,bio je najmanje poguban za klub od svih prethodnika.
Ono sto iznervira covjeka je to sto se njemu gleda i najmanja greska a Jasmin nas laze javno......izadje covjek na TV i laze nas u oci pisnut niko nece....

Imamovica u kontekstu Slobode ne moze niko pravdati, pa makar on i imao vezane ruke, nikad nije smio davati javna obecanja vezana za klub koja nije mogao ispuniti.
Apelirao bih da sacekamo skupstinu, pa da imamo bolji uvid u situaciju. Kada budemo znali sve cinjenice, onda mozemo diskutovati sto je nama navijacima ciniti. Dotad kritikovati obje strane po zaslugama

League Cup winners
Yugoslavia - ★
Yugoslavia - ★
Ma kaka lokacija to je bila opcija da se da lokacija na zapadnom dijelu grada a na toj lokaciji da se napravi stadion sa pratećim objektima, trznim centrima , parkingom itd. Tusanj nek se napravi i sve napuca moze se igrat liga evrope i mozda koja utakmica jer stadion nema 10 parking mjesta itd itd, al eto bolje je ovako da se svake godine digne kredit po miliončić pa dok se sve napravi onda se sjever moza krpit jer je tako kvalitetno napravljen da je više ljudi kislo na sjeveru protiv želje nego na zapadu pod kišobranom.fukaratz je napisao/la:Recu cu kasnije sad cekam insajdere (koji sve moguce "znaju") da nam napisu! Neki su i sa Azmirom na vezi pa nek pitaju babukuSkver je napisao/la:@fukaratz, pa reci nam koja je to lokacija bila predvidjena za stadion koji je trebao graditi AH.
znam ja gdje je trebao gradit novi stadion, na Drezniku umjesto groblja
to druze eto insajderskeChinaglia je napisao/la:znam ja gdje je trebao gradit novi stadion, na Drezniku umjesto groblja

- tuzlak1987
- Kontakt:

Ne seoskoj varalici Azmiru, da velikim gradjanima Mujkanovicima !!
#slobodausigurnimrukama #Kikaci
pa imal plata il nema, jel plate kasne il ne kasne
Sve je redovno...Chinaglia je napisao/la:pa imal plata il nema, jel plate kasne il ne kasne
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Prvi put vidi kuglanu jer nije 40 godina bio van Tuzlewobly92 je napisao/la:Sve je redovno...Chinaglia je napisao/la:pa imal plata il nema, jel plate kasne il ne kasne

plate ne kasne jer plata nema :lol:
- SRSlavinovici
- Kontakt:
Plate ne kasne, nego su samo prolongiraneChinaglia je napisao/la:plate ne kasne jer plata nema [emoji38]

FK Sloboda Tuzla, jedan grad, jedna ljubav.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.