FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Unknown16
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Unknown16 » 11 nov 2016, 16:37

@MortemHz hvala za avatare zbog ovog jednog nazalost moram skinuti naseg Ziju :thumbup: :tokralju:
SARAJ'VO ZIVOT JE MOJ !!!
DUPLA KRUNA 2018/19
ZORAN ZEKIC MANGUP!

Cheikh
Kontakt:

Post Postao/la Cheikh » 11 nov 2016, 16:53

crnehorde je napisao/la:
Cheikh je napisao/la: Ni najmanje on nije kriv. Proljev od Stanica je iskihao to jugu.
Za mene je kriv vala ne bi ga doveo da mi je iz oka ispao,moje misljenje :thumbup:
Prijatelju nisam ni rekao da ga treba dovesti ni da ce se dovesti, mislim da je dobra zamjena ukoliko Balic ode i da nije kriv 1000% za ono sto se desilo.

Ali po meni sa finim imenima se barata po mahali, sad da li ce se to ispstaviti tacnim vidjet ce se.
Football is a game about feelings and intelligence!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 11 nov 2016, 17:21

benko21 je napisao/la:hvala Morta za avatare
Nista brate :)
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 11 nov 2016, 17:31

Hvala Mortem :thumbup:

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 11 nov 2016, 18:41

Ko je ono sve ismijavao povratak Kojasevica?
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 11 nov 2016, 19:20

...Ono što je prilično sigurno jeste da će Sarajevu trebati znatno bolja sinergija između vlasničkih i upravljačkih struktura, koja je u posljednje vrijeme definitivno izostala.
http://www.****/clanak/261602/fk-sar ... YQnTj.dpuf

Kao da je članak pisao dule ibraković! :rol:

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 11 nov 2016, 19:26

Bosniacum Lilium je napisao/la:Ko je ono sve ismijavao povratak Kojasevica?
Nek' je ziv i zdrav, ali sto dalje od Koseva :stop:
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 11 nov 2016, 19:45

Elcor je napisao/la:Hvala @Mortem. Evo i ja postavih prvi avatar :D
crnehorde je napisao/la:@MortemHz hvala za avatare zbog ovog jednog nazalost moram skinuti naseg Ziju :thumbup: :tokralju:
Memara je napisao/la:Hvala Mortem :thumbup:
Nista ljudovi :thumbup:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Locust
Kontakt:

Post Postao/la Locust » 11 nov 2016, 20:02

Hvala Mortem, odličan mi je novi avatar.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 11 nov 2016, 20:05

:wave:
Mokes je napisao/la:
salis se jel tako?
prvo reprezentativac cg
drugo igrac ekipe koja je jaca odnas ito ponajboljj
trece za sve nase.igrace svemirski brod na plutonijumski pogon
cetvrto u formi
peto , vrati se molim te !
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 11 nov 2016, 20:08

Sesto, koliku platu prima i ko ce mu ovdje dati priblizno? :D

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 11 nov 2016, 20:10

Sedmo,nema od piksija nista :D

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 11 nov 2016, 20:21

Osmo, bolji je said sa jednom nogom od njega :kafa:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 11 nov 2016, 20:44

Evolution87 je napisao/la:Osmo, bolji je said sa jednom nogom od njega :kafa:
Ko je Osman
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 11 nov 2016, 20:47

Mokes je napisao/la:
Zasto druze? Mislis li to sa aspekta igrackih kvaliteta ili je nesto drugo u pitanju?
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 11 nov 2016, 21:53

ledesma je napisao/la:Ni Bosna ni Borac, ti nisu drugoligaši nego prvoligaši.
Evo reći ću ti, treba da idu u TOŠK iz Tešnja. Dole je Šaranović predsjednik kluba. I imaju velike ambicije.
Pa bolje je onda raskinuti ugovor sa njima nego ih poslati u neki klub iz 1. lige FBiH a pogotovo u te još niže, amaterske lige, gdje vjerovatno ekipe i ne treniraju, ma kakve god imali ambicije.
Ukoliko se i u drugoj polusezoni ne planira davati šansa mlađim igračima onda bi pozajmica bila najbolje rješenje ali u klub iz PREMIJER LIGE. Olimpik, Čelik, MetallegLE, Krupa, Vitez itd.. Ako nemaju kvalitet u tim klubovima biti u 70% utakmica starteri a imaju toliko treninga sa seniorima, onda nisu kvalitet za nas, ako ćemo realno.

I da, najveće naše pojačanje će biti ako produžimo ugovor sa..

Pukovnik

Post Postao/la Pukovnik » 11 nov 2016, 22:38

mislim da je ovo sada potpuno drugi kojasevic nego kad je igrao za nas. odlican je u posljednje vrijeme pa mozda cak da
igra u zivotnoj formi, sad je u top formi i kao takav sigurno bi bio koristan rastimanom orkestru odnosno fk sarajevo.
u vezi njega nekako su podijeljenja misljenja kod navijaca, dobar je tehnicar ali isto tako igrac koji napravi viska potez ,
petljao je puno sto je nas na tribinima iritiralo. ruku na srce, generalno je ostavio koliko toliko dobar utisak u bordo dresu.
ne znam da li se slazete ali on je poput stojceva, slicni su igraci, dobri tehnicari ali sa druge strane nervirali su navijace.
e sad koliko je napredovao u tom segmentu zaista ne znam, ali moram priznati da je u posljednje vrijeme skrenuo paznju
i sigurno je interesantan igrac na balkanskom trzistu. do nedavno nisam bio za njegov povratak, medjutim sada vec kazem zasto ne.
ovoj ekipi sarajeva neophodno je osvjezenje i smatram da ne bi pogrijesili povratkom damira na kosevo.
Nikada nisam zagovarao rat osim u smislu postizanja mira.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 11 nov 2016, 22:44

Jučer ja pitah da mi neko konkretno kaže zašto je taj Bašić kapacitet za nas? Niko konkreno ne odgovori. Iskren da budem nisam nešto pratio njegov rad pa je možda moje pitanje izgledalo "potcjenjivači" prema njemu.

Pročitao sam ovaj njegov interviju i djeluje mi pravo interesantan. Čak bih ga odmah zaposlio u stručni štab. Neka bude pomoćnih Čali i neka radi video analize protivnika, očito se u to mnogo razumije. Ne vjerujem da bi on takvu ponudu prihvatio, ali eto nekako mi je baš za te pozicije.

Evo jednog dijela gdje govori o najvećem problemu fudbalera ove lige:

U našoj ligi je rijetkost da gledate meč u kojem uživate. Klubovi ne igraju dopadljiv fudbal i teško je reći koliko se trude u tome. Od Bašića smo tražili odgovor i na to pitanje

"Zrinjski, Željezničar i Radnik su tri kluba u kojima vidim zdrav sistem. Jako puno je do infrastrukture, do trenažnog procesa, ali i do kvalitete lige. Tokom jednog istraživanja u našoj ligi gdje se analizrao derbi između Željezničara i Sarajeva, Željezničar je imao 70 šprinteva u tom meču. Isti taj Željo sa istim tim kadrom kada je igrao protiv Ferencvaroša imao je 150 šprinteva. Zašto to govorim? Dakle, spora je liga i protivnik ti ne dozvoljava da ubrzaš igru. Cilj je ubrzati našu igru. Mora se cijela liga podići. Ne može se samo Zrinjski podići, jer ostali nisu dobri. Naši igrači su jako nezreli, malo se vremena provodi na videoanalizama i teoriji. Igrač mora shvatiti da fudbal nije trčanje za jednom loptom. Igrač jedan u meču ukupno dvije ili tri minute ima loptu u svom posjedu. Šta radiš tokom ostalih 87? Gdje se krećeš? Kad? U kojem intenzitetu? Problem je što ne idemo od temelja, nego uvijek od krova. Izbacujemo jako puno školovanih trenera, ali nikako da se uhvatimo u koštac sa problemima i da napravimo plan makar za narednih osam godina. Nijemci od obdaništa kreću sa tim...", u srž pogađa Bašić.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 11 nov 2016, 23:01

hilmo je napisao/la:Jušer ja pitah da mi neko konkretno kaže zašto je taj Bašić kapacitet za nas? Niko konkreno ne odgovori. Iskren da budem nisam nešto pratio njegov rad pa je možda moje pitanje izgledalo "potcjenjivači" prema njemu.

Pročitao sam ovaj njegov interviju i djeluje mi pravo interesantan. Čak bih ga odmah zaposlio u stručni štab. Neka bude pomoćnih Čali i neka radi video analize protivnika, očito se u to mnogo razumije. Ne vjerujem da bi on takvu ponudu prihvatio, ali eto nekako mi je baš za te pozicije.

Evo jednog dijela gdje govori o najvećem problemu fudbalera ove lige:

U našoj ligi je rijetkost da gledate meč u kojem uživate. Klubovi ne igraju dopadljiv fudbal i teško je reći koliko se trude u tome. Od Bašića smo tražili odgovor i na to pitanje

"Zrinjski, Željezničar i Radnik su tri kluba u kojima vidim zdrav sistem. Jako puno je do infrastrukture, do trenažnog procesa, ali i do kvalitete lige. Tokom jednog istraživanja u našoj ligi gdje se analizrao derbi između Željezničara i Sarajeva, Željezničar je imao 70 šprinteva u tom meču. Isti taj Željo sa istim tim kadrom kada je igrao protiv Ferencvaroša imao je 150 šprinteva. Zašto to govorim? Dakle, spora je liga i protivnik ti ne dozvoljava da ubrzaš igru. Cilj je ubrzati našu igru. Mora se cijela liga podići. Ne može se samo Zrinjski podići, jer ostali nisu dobri. Naši igrači su jako nezreli, malo se vremena provodi na videoanalizama i teoriji. Igrač mora shvatiti da fudbal nije trčanje za jednom loptom. Igrač jedan u meču ukupno dvije ili tri minute ima loptu u svom posjedu. Šta radiš tokom ostalih 87? Gdje se krećeš? Kad? U kojem intenzitetu? Problem je što ne idemo od temelja, nego uvijek od krova. Izbacujemo jako puno školovanih trenera, ali nikako da se uhvatimo u koštac sa problemima i da napravimo plan makar za narednih osam godina. Nijemci od obdaništa kreću sa tim...", u srž pogađa Bašić.

Oduzeti mu licencu i deportovati ga iz drzave.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 34 gosta.