NBA 2K13
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: NBA 2K13
Jel igra ko vise ovaj "klasik" jel ima kakvih rostera sa ovogodisnjim rookiejima?
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
Pogledaj URB roster, ja sam igrao do neki dan. Zadnji update je bio u augustu, a najavio je novi update ove ili sljedece sedmice....Sarmelino je napisao/la:Jel igra ko vise ovaj "klasik" jel ima kakvih rostera sa ovogodisnjim rookiejima?
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
- Donnie Darko
- Kontakt:
Napokon napravim sve trejdove, i podesim ocjene i onda izbacuje updatephily je napisao/la:Pogledaj URB roster, ja sam igrao do neki dan. Zadnji update je bio u augustu, a najavio je novi update ove ili sljedece sedmice....Sarmelino je napisao/la:Jel igra ko vise ovaj "klasik" jel ima kakvih rostera sa ovogodisnjim rookiejima?

Ima li link kakav za taj update u avgustu? moze i u ppphily je napisao/la:Pogledaj URB roster, ja sam igrao do neki dan. Zadnji update je bio u augustu, a najavio je novi update ove ili sljedece sedmice....Sarmelino je napisao/la:Jel igra ko vise ovaj "klasik" jel ima kakvih rostera sa ovogodisnjim rookiejima?
Instalirajte 2k14 mislim da nije velika razlika od 13 i da ne treba bolji racunar a ima lik koji stalno izbacuje novi update..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.