FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

fukaratz
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la fukaratz » 11 nov 2016, 18:34

Opet vi po starom. Napisem par stvari i odmah sto ne pljujem Jasmina. Pa ja nisam nikog vidio da brani Jasmina na ovom forumu svi su ga pljuvali neki vise neki manje, ali Azmira ljudi brane kao da je sve ispunio sto je obecao. Nema potrebe nasiroko ici Beduin i Franto su dosta stvari objasnili. Nego niko ne rece gdje je Azmir dogovorio kupnju zemljista za gradnju stadiona, odnosno gdje bi gledali nasu Slobodu? Ocito insajderi ne rade svoj posao.......
Sloboda Tuzla

pompom
Kontakt:

Post Postao/la pompom » 11 nov 2016, 18:42

fukaratz je napisao/la:Opet vi po starom. Napisem par stvari i odmah sto ne pljujem Jasmina. Pa ja nisam nikog vidio da brani Jasmina na ovom forumu svi su ga pljuvali neki vise neki manje, ali Azmira ljudi brane kao da je sve ispunio sto je obecao. Nema potrebe nasiroko ici Beduin i Franto su dosta stvari objasnili. Nego niko ne rece gdje je Azmir dogovorio kupnju zemljista za gradnju stadiona, odnosno gdje bi gledali nasu Slobodu? Ocito insajderi ne rade svoj posao.......
A to bi jasmina trebalo branit :facepalm:
Živinice izdat neće!!!
Azmir Husić!!!
Azmir Husić jedan je od nas!!!
BOJKOT!

SRSlavinovici
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la SRSlavinovici » 11 nov 2016, 18:51

pompom je napisao/la:
fukaratz je napisao/la:Opet vi po starom. Napisem par stvari i odmah sto ne pljujem Jasmina. Pa ja nisam nikog vidio da brani Jasmina na ovom forumu svi su ga pljuvali neki vise neki manje, ali Azmira ljudi brane kao da je sve ispunio sto je obecao. Nema potrebe nasiroko ici Beduin i Franto su dosta stvari objasnili. Nego niko ne rece gdje je Azmir dogovorio kupnju zemljista za gradnju stadiona, odnosno gdje bi gledali nasu Slobodu? Ocito insajderi ne rade svoj posao.......
Evo opet. Covjek napise da niko ne brani Jasmina, a on sasvim nesto trece. Isprani mozgovi, "pajel" ? :) Evo odgovorite covjeku, ne znam o cemu prica i zanima me zavrsetak te price.
FK Sloboda Tuzla, jedan grad, jedna ljubav.

FrantoBauzek

Post Postao/la FrantoBauzek » 11 nov 2016, 18:56

solinas je napisao/la: Ima jasta nije sve ni za foruma.
Ali nije posteno optuzivati covjeka za sve i svasta a sve od ovog drugog pokusavati opravdati.
Eto Jasmin i kompanija iz ljubavi daju toliku transu za stadion a nemamo ni wc ispravan.
Nebitno hajde neka bude sta ce biti samo mrzim dvolicnost.
Slazem se solinas. Ti si mene jednom prozvao da nisam nista protiv Imamovica napisao, pa sam u nekoliko sljedecih post-ova pljuvao Imamovica.
Dokazi nam evo da nisi dvolican i napisi ti sada nesto protiv Husica.
League Cup winners
Yugoslavia - ★

pompom
Kontakt:

Post Postao/la pompom » 11 nov 2016, 19:01

SRSlavinovici je napisao/la:
pompom je napisao/la:
Evo opet. Covjek napise da niko ne brani Jasmina, a on sasvim nesto trece. Isprani mozgovi, "pajel" ? :) Evo odgovorite covjeku, ne znam o cemu prica i zanima me zavrsetak te price.
Živinice izdat neće!!!
Azmir Husić!!!
BOJKOT!

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 11 nov 2016, 19:16

FrantoBauzek je napisao/la:
Ali nije posteno optuzivati covjeka za sve i svasta a sve od ovog drugog pokusavati opravdati.
Eto Jasmin i kompanija iz ljubavi daju toliku transu za stadion a nemamo ni wc ispravan.
Slazem se solinas. Ti si mene jednom prozvao da nisam nista protiv Imamovica napisao, pa sam u nekoliko sljedecih post-ova pljuvao Imamovica.
Tvrdoglav,misli da je najpametniji a nije,previse je vjerovao Husrefu,da nije uzeli bi bar jedan trofej.
Trebao se vise posvetiti uredjenju kluba,mogao je izabrati jednog od tri sponzora,jer najmanja cifra bila je tri puta veca od Pivare.
Cijene ulaznica su previsoke nije mu ovo Florida nego Tuzla....BiH.
Mogao je isposlovati i bolji reprogram nije jer je mjerio sa jasminom ciji je veci a mi sada ispastamo...ima toga kijamet...
Ali niko ovdje nije Azmirovac boli nas (mene licno)kur.ac za njim i Jasminom ali u moru zla oko nas,bio je najmanje poguban za klub od svih prethodnika.
Ono sto iznervira covjeka je to sto se njemu gleda i najmanja greska a Jasmin nas laze javno......izadje covjek na TV i laze nas u oci pisnut niko nece....
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 11 nov 2016, 19:18

Pompom ti si ocito momak sa posebnim potrebama :rol: kad ne mozes shvatiti obicni tekst nemoj me ni citirati :kafa:
Sloboda Tuzla

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 11 nov 2016, 19:24

@fukaratz, pa reci nam koja je to lokacija bila predvidjena za stadion koji je trebao graditi AH.
🔴⚫️

pompom
Kontakt:

Post Postao/la pompom » 11 nov 2016, 19:25

fukaratz je napisao/la:Pompom ti si ocito momak sa posebnim potrebama :rol: kad ne mozes shvatiti obicni tekst nemoj me ni citirati :kafa:
:plac: :plac: :plac:
Živinice izdat neće!!!
Azmir Husić!!!
BOJKOT!

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 11 nov 2016, 19:44

Skver je napisao/la:@fukaratz, pa reci nam koja je to lokacija bila predvidjena za stadion koji je trebao graditi AH.
Recu cu kasnije sad cekam insajdere (koji sve moguce "znaju") da nam napisu! Neki su i sa Azmirom na vezi pa nek pitaju babuku ;)
Sloboda Tuzla

FrantoBauzek

Post Postao/la FrantoBauzek » 11 nov 2016, 20:16

solinas je napisao/la:
FrantoBauzek je napisao/la:
Tvrdoglav,misli da je najpametniji a nije,previse je vjerovao Husrefu,da nije uzeli bi bar jedan trofej.
Trebao se vise posvetiti uredjenju kluba,mogao je izabrati jednog od tri sponzora,jer najmanja cifra bila je tri puta veca od Pivare.
Cijene ulaznica su previsoke nije mu ovo Florida nego Tuzla....BiH.
Mogao je isposlovati i bolji reprogram nije jer je mjerio sa jasminom ciji je veci a mi sada ispastamo...ima toga kijamet...
Ali niko ovdje nije Azmirovac boli nas (mene licno)kur.ac za njim i Jasminom ali u moru zla oko nas,bio je najmanje poguban za klub od svih prethodnika.
Ono sto iznervira covjeka je to sto se njemu gleda i najmanja greska a Jasmin nas laze javno......izadje covjek na TV i laze nas u oci pisnut niko nece....
Svaka cast solinas. Respekt :salut: Ja bih samo dodao, lose tempiranje ostavke u jeku predizborne kampanje, gdje se direktno ukljucio u politicku borbu.
Imamovica u kontekstu Slobode ne moze niko pravdati, pa makar on i imao vezane ruke, nikad nije smio davati javna obecanja vezana za klub koja nije mogao ispuniti.

Apelirao bih da sacekamo skupstinu, pa da imamo bolji uvid u situaciju. Kada budemo znali sve cinjenice, onda mozemo diskutovati sto je nama navijacima ciniti. Dotad kritikovati obje strane po zaslugama :thumbup:
League Cup winners
Yugoslavia - ★

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 11 nov 2016, 21:19

fukaratz je napisao/la:
Skver je napisao/la:@fukaratz, pa reci nam koja je to lokacija bila predvidjena za stadion koji je trebao graditi AH.
Recu cu kasnije sad cekam insajdere (koji sve moguce "znaju") da nam napisu! Neki su i sa Azmirom na vezi pa nek pitaju babuku ;)
Ma kaka lokacija to je bila opcija da se da lokacija na zapadnom dijelu grada a na toj lokaciji da se napravi stadion sa pratećim objektima, trznim centrima , parkingom itd. Tusanj nek se napravi i sve napuca moze se igrat liga evrope i mozda koja utakmica jer stadion nema 10 parking mjesta itd itd, al eto bolje je ovako da se svake godine digne kredit po miliončić pa dok se sve napravi onda se sjever moza krpit jer je tako kvalitetno napravljen da je više ljudi kislo na sjeveru protiv želje nego na zapadu pod kišobranom.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 11 nov 2016, 21:19

znam ja gdje je trebao gradit novi stadion, na Drezniku umjesto groblja

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 11 nov 2016, 21:29

Chinaglia je napisao/la:znam ja gdje je trebao gradit novi stadion, na Drezniku umjesto groblja
to druze eto insajderske :D

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 11 nov 2016, 23:06

slika

Ne seoskoj varalici Azmiru, da velikim gradjanima Mujkanovicima !!

#slobodausigurnimrukama #Kikaci

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 11 nov 2016, 23:13

pa imal plata il nema, jel plate kasne il ne kasne

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 11 nov 2016, 23:38

Chinaglia je napisao/la:pa imal plata il nema, jel plate kasne il ne kasne
Sve je redovno...
slika
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 11 nov 2016, 23:40

wobly92 je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:pa imal plata il nema, jel plate kasne il ne kasne
Sve je redovno...
slika
Prvi put vidi kuglanu jer nije 40 godina bio van Tuzle :)

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 11 nov 2016, 23:54

plate ne kasne jer plata nema :lol:

SRSlavinovici
Kontakt:

Post Postao/la SRSlavinovici » 11 nov 2016, 23:56

Chinaglia je napisao/la:plate ne kasne jer plata nema [emoji38]
Plate ne kasne, nego su samo prolongirane :)
FK Sloboda Tuzla, jedan grad, jedna ljubav.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.