Pape se poslije Amerike počeo raspadat i polako je gubio konce. Ali to tad je obavljao odličan posao. Sa Papetom smo odigrali nekoliko odličnih utakmica. Ne igramo mi zadnjih par utakmica loše, već mi duže vrijeme igramo loše. Meša pokušava nešto od nas napraviti što nismo. Pokušava da preskaćemo teren ali mi to ne znamo niti ćemo kad znati. Naša igra je igra kratkih pasova. Ja lično nemam povjerenje u Mešu i mislim da je sa taktičke strane lošiji od Papeta ali sa pozicije skautinga za klasu jači.admir1991 je napisao/la:Kako vrijeme prolazi sve mi se manje svidja rad Bazdarevica.Od Susica ne moze biti gori uglavnom.Ali ove izjave kao zadovljni smo sa bodom i slicno vec stvaraju neki gubitnicki mentalitet.Zadnjih par utakmica igramo uzasno,bez ijedne uigrane akcije,protiv slabijih ekipa do pobjeda dolazimo zbog kvaliteta pojedinaca,ali protiv malo jacih ekipa vidi se koliko smo losi.Nadam se da ce se igraci nabrijati i uzeti ovu utakmicu.
Nadam se da je i Meša a i igrači došli sebi i da će dati sve od sebe da ovo dobiti. Da će Meša, napokon, izvesti najjači sastav i najbolju formaciju, bez nekakvih eksperimenata. 4-5-1 i nikako drugačije. Pjanića vratiti nazad, Medu i Vedu na klupu i bit' će to dosta bolje.