Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

MirsoNi
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la MirsoNi » 10 nov 2016, 17:59

@jopa razumijemo se ;)
To je već normalnija granica za probati over.. sretno drug :thumbup:
Sometimes it's only madness that makes us what we are.

noviclan
Kontakt:

Post Postao/la noviclan » 10 nov 2016, 18:44

ADIER je napisao/la:Hello guxs xD

Sinoć solidna noć kad su u pitanju NBA ( košarkaši ). Nažalost tiket koji sam ovdje izbacio nije bio dobitan, tek 4/7 prolaznost.
- B. Beal = Jednostavno nikad više ne igram njega, pa neka svaku uzakmicu ide OVER!
- I. Thomas = Da igra sa boljim igračima u svom timu, i da nije onakav rezultat bio od samom početka utakmice, sigurno bi bez problema išao OVER, mada su mu i sinoć samo 2 poena falila i pored onakvog rezultata!
- Schroder = Definitivno nije on za igranja na veći ulog. Neiskusan, nafuran, pokida živce i treba bježati od njega!

• Sinoć prolazan tiket, nažalost nisam ga postao ovdje.. Večeras ćemo probati da odigramo nešto bolje ( kako treba ) i ponovimo onu sjajnu noć, mada večeras i nema puno utakmica što se tiče NBA, ali izmajmunisat ću nešto.

•Biće tiket prije 00:00h -)) Do gledanja!

@@

slika
znaci ti si taj sto je neku noc dobio 60 tisuca na premieru :clap:

camparinho
Kontakt:

Post Postao/la camparinho » 10 nov 2016, 18:52

Ne zalijecite se na ovo ali, "Potres" je u Milanu, Repesa se zakacio sa pola momcadi, javno ih prozvao da se ne zalazu, i da mogu traziti drugi klub ako zele, ali kako igraju da ih nece niko, a posebno je prozvao Gentile, Raduljicu, Kalnietis, a da bi mu Gentile na instagramo odgovorio i prozvao repesu, misljenja sam da ce deblji kraj izvuci repesa, jer iskreno nije strucnjak za visoke domete, i mogao bi perasovic uzeti pobjedu, gentile uzimam under jer ocekujem da zbog prozivanja dobije manju minutazu, a cak ne bih se cudio da
tankiraju pa da repesa dobije pedalu

A.Gentile 12.5 ispod
K.Simon 11.5 iznad
milano efes kp2

ps.ako neko primjeti ovaj post ma drugoj temi skonto sam da sam fulio temu
Clutch city be safe rage hard!

admir12345
Kontakt:

Post Postao/la admir12345 » 10 nov 2016, 20:16

admir12345 je napisao/la:Evo od mene jos jedan par
Rukomet
Met.Skopje-Montpellier z2 49+ ili gost 26+

Bez obzira kakvu Skoplje igralo odbranu vjerujem da ovde ide preko premala je granica,Montepeljer u gostima u zadnjih 30 utakmica isao preko 50+,znaci ni jednom nisu isli ispod ove granice,vjerujem i veceras da ce se nastaviti taj niz ili barem da ce oni doci do brojke 26

Milano-A.Efes z2 172+

admir12345
Kontakt:

Post Postao/la admir12345 » 10 nov 2016, 22:30

admir12345 je napisao/la:
admir12345 je napisao/la:Evo od mene jos jedan par
Rukomet
Met.Skopje-Montpellier z2 49+ ili gost 26+

Bez obzira kakvu Skoplje igralo odbranu vjerujem da ovde ide preko premala je granica,Montepeljer u gostima u zadnjih 30 utakmica isao preko 50+,znaci ni jednom nisu isli ispod ove granice,vjerujem i veceras da ce se nastaviti taj niz ili barem da ce oni doci do brojke 26

Milano-A.Efes z2 172+

Denver-Golden State z2 220+

admir12345
Kontakt:

Post Postao/la admir12345 » 10 nov 2016, 22:34

admir12345 je napisao/la:Ovo su po meni najsigurnija danas 3 para

Longford 22+ 1,85
Osman 10+ 1,85

Brazil-Argentina 6+ zutih 1,5 kv
Na ovom zicerkom jos jedan ostao,i on bi trebao lagano proci

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 10 nov 2016, 22:39

Mislio sam veceras odigrati Nurkic, Jokic, Russel overe sve i dvoumim se jos izmedju Wadea ili Whitesidea isto over. Sta kazu strucniji?

96BadBoy
Kontakt:

Post Postao/la 96BadBoy » 10 nov 2016, 22:47

U espanola-Everton-4+ (2.50)
Igraj Široki ti si najbolji!

branimir85
Kontakt:

Post Postao/la branimir85 » 10 nov 2016, 22:52

A_d_0 je napisao/la:Mislio sam veceras odigrati Nurkic, Jokic, Russel overe sve i dvoumim se jos izmedju Wadea ili Whitesidea isto over. Sta kazu strucniji?
Gsw je jako loš u branjenju centarske pozicije,tako da bi mogla obojica ići više ja sam uzeo Nurkića i Galinaria,još tome ide u prilog b2b tekma jer je Gsw igrao sinoć, a što se tiče Hasana i njega sam stavio over ,a Wade znaš kako kažu tko će kome nego svoj svome ;)
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "

NebeskaSila96
Kontakt:

Post Postao/la NebeskaSila96 » 10 nov 2016, 23:54

Veceras se za NBA nema,pa tako necu nista igrat zadnje 3 noci sam imao fin postotak pogodjeni da vidimo danas :mrgreen: Ne bi cudilo da bude 100% :mrgreen:

Nurkic 10,5+
Curry 26,5-
Dragic 17,5-
Mudiay 14,5-
Wade 19,5+
Parker 16,5+
Teletovic 9,5-
Afflalo 10,5+
Young 12,5+
Butler 23,5-

ADIER
Kontakt:

Post Postao/la ADIER » 10 nov 2016, 23:57

Dobro veče ilj jutro -)) Izbaciću za pola sata jedan NBA tiket ( košarkaši ), na veći, veći ulog -))

jopaa7
Kontakt:

Post Postao/la jopaa7 » 11 nov 2016, 00:26

Jos ovo i dosta za veceras :D
Curry 27.5 manje
Randle 14.5 vise
J.Parker 16.5 vise
6.33

MirsoNi
Kontakt:

Post Postao/la MirsoNi » 11 nov 2016, 00:44

Nemam vremena za neku analizu, ugl:

Mirotić under 10,5
Giannis over 21,5
Gay over 21,5

Mirotić očajan na posljednje 3 utakmice, jedva da zabije koš iz igre po utakmici u prosjeku..
Giannis igra solidno kući, očekujem da će predvoditi tim do pobjede..
Kod SAC-LAL očekujem opet fin broj poena na utakmici, pa sam izabrao Gay-a over, u dobroj je formi..

Sretno vam.. :thumbup:
Sometimes it's only madness that makes us what we are.

ADIER
Kontakt:

Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la ADIER » 11 nov 2016, 00:49

Kao što sam i obećao, evo i za večeras jedan tiket na jaknulog NBA ( košarkaši ). Večeras i nije neka ponuda, i nema veći izbor košarkaša, ali šta je tu je .. Zlatno pravilo, kad ima manji broj košarkaša, lakše čovjeku odlučiti -))

• J. Butler ( -23,5+ ) #OVER -> Sinoć je odigrao odličnu utakmicu, sa velikim brojem poena. Večeras isto osjećam da bi trebao preći zadanu granicu, samo zbog toga što Wade igra protiv svog bivšeg kluba i sumnjam da će htjeti da ih uništava pred, donedavno svojom publikom. Niko ne osporava njegov talenat i u poznim godinama, ali jedino zbog tog' razloga sam se opredijelio na Butlera. I iskreno nisam ni njega trebao odigrati, ali hajd .... Ko' želi igrati košarkaše neka izbjegne iz ove utakmice igrače.., ako prodjem Butlera, tiket će biti PROLAZAN xD
• A. Davis ( -31,5+ ) -> Ludjak, ludjak -) Večeras igraju relativno protiv slabije ekipe u NBA, i ja mislim da bi ovu veliku granicu poena lahko trebao prebaciti, jer ga relativno nema i ne može neko posebno zaustaviti večeras. Možda večeras ostvare i prvu pobjedu u sezoni..
• J. Clarson (-14,5+ ) -> Nije prva postava, ali igra odlično, kao i odličan šuter. Puno uzima šuteva, a i dva puta sam ga igrao, pa vala i večeras mu nisam mogao odoliti. Još igraju protiv Saca, gdje i sigurno trebalo biti ogroman broj poena, pa sam se odlučio još više za njega..
• D. Cousins ( -28,5+ ) -> Ludjak br.2 xD -> Takođe nema ga ko' čuvati, u reketu melje, jedino da ne upropasti noć ličnim greškama, ali izgleda da se uozbiljio kad je riječ o tome. Drugi razlog, i on mi je donio prije dvije noći finu cifru u zadnjim sekundama utakmice, pa bi večeras trebao znatno više dati poena..
@Sve je ovo lično moje mišljenje, koje neko može poslušati, a i ne mora; logično.
——————
NBA Tiket ( košarkaši )
@
slika

•••

Sretno svima, laku noć!
Zadnja izmjena: ADIER, dana/u 11 nov 2016, 02:44, ukupno mijenjano 3 puta.

Dzemoarsenal
Kontakt:

Post Postao/la Dzemoarsenal » 11 nov 2016, 01:16

ADIER je napisao/la:Kao što sam i obećao, evo i za večeras jedan tiket na jaknulog NBA ( košarkaši ). Večeras i nije neka ponuda, i nema veći izbor košarkaša, ali šta je tu je .. Zlatno pravilo, kad ima manji broj košarkaša, lakše čovjeku odlučiti -))

• J. Butler ( -23,5+ ) #OVER -> Sinoć je odigrao odličnu utakmicu, sa velikim brojem poena. Večeras isto osjećam da bi trebao preći zadanu granicu, samo zbog toga što Wade igra protiv svog bivšeg kluba i sumnjam da će htjeti da ih uništava pred, donedavno svojom publikom. Niko ne osporava njegov talenat i u poznim godinama, ali jedino zbog tog' razloga sam se opredijelio na Butlera. I iskreno nisam ni njega trebao odigrati, ali hajd .... Ko' želi igrati košarkaše neka izbjegne iz ove utakmice igrače.., ako prodjem Butlera, tiket će biti PROLAZAN xD
• A. Davis ( -31,5+ ) -> Ludjak, ludjak -) Večeras igraju relativno protiv slabije ekipe u NBA, i ja mislim da bi ovu veliku granicu poena lahko trebao prebaciti, jer ga relativno nema i ne može neko posebno zaustaviti večeras. Možda večeras ostvare i prvu pobjedu u sezoni..
• J. Clarson (-14,5+ ) -> Nije prva postava, ali igra odlično, kao j odličan šuter. Puno uzima šuteva, a i dva puta sam ga igrao, pa vala i večeras mu nisam mogao odoliti. Još igraju protic Saca, gdje i sigurno trebalo biti ogroman broj poena, pa sam se odlučio još više za njega..
• D. Cousins ( -28,5+ ) -> Ludjak br.2 xD -> Takođe nema ga ko' čuvati, u reketu melje, jedino da ne upropasti noć ličnom greškama, ali izgleda da se uozbiljio kad je riječ o tome. Drugi razlog, i on mi je donio prije dvije noći finu cifru u zadnjim sekundama utakmice, pa bi večeras trebao znatno više dati poena..
@Sve je ovo lično moje mišljenje, koje neko može poslušati, a i ne mora; logično.

Sretno svima, laku noć!

slika
Pratim, sinoc isto isprati sreca popolovi tvoj listic 3 i 4 para i prodje jedan, strava do sad pogadjas samo tako nastavi...

ADIER
Kontakt:

Post Postao/la ADIER » 11 nov 2016, 01:20

Dzemoarsenal je napisao/la:
ADIER je napisao/la:Kao što sam i obećao, evo i za večeras jedan tiket na jaknulog NBA ( košarkaši ). Večeras i nije neka ponuda, i nema veći izbor košarkaša, ali šta je tu je .. Zlatno pravilo, kad ima manji broj košarkaša, lakše čovjeku odlučiti -))

• J. Clarson (-14,5+ ) -> Nije prva postava, ali igra odlično, kao j odličan šuter. Puno uzima šuteva, a i dva puta sam ga igrao, pa vala i večeras mu nisam mogao odoliti. Još igraju protic Saca, gdje i sigurno trebalo biti ogroman broj poena, pa sam se odlučio još više za njega..
• D. Cousins ( -28,5+ ) -> Ludjak br.2 xD -> Takođe nema ga ko' čuvati, u reketu melje, jedino da ne upropasti noć ličnom greškama, ali izgleda da se uozbiljio kad je riječ o tome. Drugi razlog, i on mi je donio prije dvije noći finu cifru u zadnjim sekundama utakmice, pa bi večeras trebao znatno više dati poena..

Sretno svima, laku noć!

slika
Pratim, sinoc isto isprati sreca popolovi tvoj listic 3 i 4 para i prodje jedan, strava do sad pogadjas samo tako nastavi...
I meni još draže što si prošao. A sinoć se moglo puno bolje odigrati, ali eto' mora sei nešto profuliti -/

admir12345
Kontakt:

Post Postao/la admir12345 » 11 nov 2016, 10:35

Seoul T-La Sakers z2 169+
Seoul K-Dongbu z2 168+

Quingdao-Zhejing z2 225+
Tianjin-Beijing z2 214+

simicz
Kontakt:

Post Postao/la simicz » 11 nov 2016, 10:54

Zasto je na cg 2,2?

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

NikicN
Kontakt:

Post Postao/la NikicN » 11 nov 2016, 10:58

Engleska 1
Francuska zx2
Slovacka 1
Srbija U21 1
Sta mislite i sta bi ste dodali?

Willy
Kontakt:

Post Postao/la Willy » 11 nov 2016, 13:02

NikicN je napisao/la:Engleska 1
Francuska zx2
Slovacka 1
Srbija U21 1
Sta mislite i sta bi ste dodali?
S. Irska 0-2
Slovačka 1

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.