To je već normalnija granica za probati over.. sretno drug

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
znaci ti si taj sto je neku noc dobio 60 tisuca na premieruADIER je napisao/la:Hello guxs xD
Sinoć solidna noć kad su u pitanju NBA ( košarkaši ). Nažalost tiket koji sam ovdje izbacio nije bio dobitan, tek 4/7 prolaznost.
- B. Beal = Jednostavno nikad više ne igram njega, pa neka svaku uzakmicu ide OVER!
- I. Thomas = Da igra sa boljim igračima u svom timu, i da nije onakav rezultat bio od samom početka utakmice, sigurno bi bez problema išao OVER, mada su mu i sinoć samo 2 poena falila i pored onakvog rezultata!
- Schroder = Definitivno nije on za igranja na veći ulog. Neiskusan, nafuran, pokida živce i treba bježati od njega!
• Sinoć prolazan tiket, nažalost nisam ga postao ovdje.. Večeras ćemo probati da odigramo nešto bolje ( kako treba ) i ponovimo onu sjajnu noć, mada večeras i nema puno utakmica što se tiče NBA, ali izmajmunisat ću nešto.
•Biće tiket prije 00:00h -)) Do gledanja!
@@
admir12345 je napisao/la:Evo od mene jos jedan par
Rukomet
Met.Skopje-Montpellier z2 49+ ili gost 26+
Bez obzira kakvu Skoplje igralo odbranu vjerujem da ovde ide preko premala je granica,Montepeljer u gostima u zadnjih 30 utakmica isao preko 50+,znaci ni jednom nisu isli ispod ove granice,vjerujem i veceras da ce se nastaviti taj niz ili barem da ce oni doci do brojke 26
admir12345 je napisao/la:admir12345 je napisao/la:Evo od mene jos jedan par
Rukomet
Met.Skopje-Montpellier z2 49+ ili gost 26+
Bez obzira kakvu Skoplje igralo odbranu vjerujem da ovde ide preko premala je granica,Montepeljer u gostima u zadnjih 30 utakmica isao preko 50+,znaci ni jednom nisu isli ispod ove granice,vjerujem i veceras da ce se nastaviti taj niz ili barem da ce oni doci do brojke 26
Milano-A.Efes z2 172+
Na ovom zicerkom jos jedan ostao,i on bi trebao lagano prociadmir12345 je napisao/la:Ovo su po meni najsigurnija danas 3 para
Longford 22+ 1,85
Osman 10+ 1,85
Brazil-Argentina 6+ zutih 1,5 kv
Gsw je jako loš u branjenju centarske pozicije,tako da bi mogla obojica ići više ja sam uzeo Nurkića i Galinaria,još tome ide u prilog b2b tekma jer je Gsw igrao sinoć, a što se tiče Hasana i njega sam stavio over ,a Wade znaš kako kažu tko će kome nego svoj svomeA_d_0 je napisao/la:Mislio sam veceras odigrati Nurkic, Jokic, Russel overe sve i dvoumim se jos izmedju Wadea ili Whitesidea isto over. Sta kazu strucniji?
Pratim, sinoc isto isprati sreca popolovi tvoj listic 3 i 4 para i prodje jedan, strava do sad pogadjas samo tako nastavi...ADIER je napisao/la:Kao što sam i obećao, evo i za večeras jedan tiket na jaknulog NBA ( košarkaši ). Večeras i nije neka ponuda, i nema veći izbor košarkaša, ali šta je tu je .. Zlatno pravilo, kad ima manji broj košarkaša, lakše čovjeku odlučiti -))
• J. Butler ( -23,5+ ) #OVER -> Sinoć je odigrao odličnu utakmicu, sa velikim brojem poena. Večeras isto osjećam da bi trebao preći zadanu granicu, samo zbog toga što Wade igra protiv svog bivšeg kluba i sumnjam da će htjeti da ih uništava pred, donedavno svojom publikom. Niko ne osporava njegov talenat i u poznim godinama, ali jedino zbog tog' razloga sam se opredijelio na Butlera. I iskreno nisam ni njega trebao odigrati, ali hajd .... Ko' želi igrati košarkaše neka izbjegne iz ove utakmice igrače.., ako prodjem Butlera, tiket će biti PROLAZAN xD
• A. Davis ( -31,5+ ) -> Ludjak, ludjak -) Večeras igraju relativno protiv slabije ekipe u NBA, i ja mislim da bi ovu veliku granicu poena lahko trebao prebaciti, jer ga relativno nema i ne može neko posebno zaustaviti večeras. Možda večeras ostvare i prvu pobjedu u sezoni..
• J. Clarson (-14,5+ ) -> Nije prva postava, ali igra odlično, kao j odličan šuter. Puno uzima šuteva, a i dva puta sam ga igrao, pa vala i večeras mu nisam mogao odoliti. Još igraju protic Saca, gdje i sigurno trebalo biti ogroman broj poena, pa sam se odlučio još više za njega..
• D. Cousins ( -28,5+ ) -> Ludjak br.2 xD -> Takođe nema ga ko' čuvati, u reketu melje, jedino da ne upropasti noć ličnom greškama, ali izgleda da se uozbiljio kad je riječ o tome. Drugi razlog, i on mi je donio prije dvije noći finu cifru u zadnjim sekundama utakmice, pa bi večeras trebao znatno više dati poena..
@Sve je ovo lično moje mišljenje, koje neko može poslušati, a i ne mora; logično.
Sretno svima, laku noć!
I meni još draže što si prošao. A sinoć se moglo puno bolje odigrati, ali eto' mora sei nešto profuliti -/Dzemoarsenal je napisao/la:Pratim, sinoc isto isprati sreca popolovi tvoj listic 3 i 4 para i prodje jedan, strava do sad pogadjas samo tako nastavi...ADIER je napisao/la:Kao što sam i obećao, evo i za večeras jedan tiket na jaknulog NBA ( košarkaši ). Večeras i nije neka ponuda, i nema veći izbor košarkaša, ali šta je tu je .. Zlatno pravilo, kad ima manji broj košarkaša, lakše čovjeku odlučiti -))
• J. Butler ( -23,5+ ) #OVER -> Sinoć je odigrao odličnu utakmicu, sa velikim brojem poena. Večeras isto osjećam da bi trebao preći zadanu granicu, samo zbog toga što Wade igra protiv svog bivšeg kluba i sumnjam da će htjeti da ih uništava pred, donedavno svojom publikom. Niko ne osporava njegov talenat i u poznim godinama, ali jedino zbog tog' razloga sam se opredijelio na Butlera. I iskreno nisam ni njega trebao odigrati, ali hajd .... Ko' želi igrati košarkaše neka izbjegne iz ove utakmice igrače.., ako prodjem Butlera, tiket će biti PROLAZAN xD
• A. Davis ( -31,5+ ) -> Ludjak, ludjak -) Večeras igraju relativno protiv slabije ekipe u NBA, i ja mislim da bi ovu veliku granicu poena lahko trebao prebaciti, jer ga relativno nema i ne može neko posebno zaustaviti večeras. Možda večeras ostvare i prvu pobjedu u sezoni..
• J. Clarson (-14,5+ ) -> Nije prva postava, ali igra odlično, kao j odličan šuter. Puno uzima šuteva, a i dva puta sam ga igrao, pa vala i večeras mu nisam mogao odoliti. Još igraju protic Saca, gdje i sigurno trebalo biti ogroman broj poena, pa sam se odlučio još više za njega..
• D. Cousins ( -28,5+ ) -> Ludjak br.2 xD -> Takođe nema ga ko' čuvati, u reketu melje, jedino da ne upropasti noć ličnom greškama, ali izgleda da se uozbiljio kad je riječ o tome. Drugi razlog, i on mi je donio prije dvije noći finu cifru u zadnjim sekundama utakmice, pa bi večeras trebao znatno više dati poena..
@Sve je ovo lično moje mišljenje, koje neko može poslušati, a i ne mora; logično.
Sretno svima, laku noć!
S. Irska 0-2NikicN je napisao/la:Engleska 1
Francuska zx2
Slovacka 1
Srbija U21 1
Sta mislite i sta bi ste dodali?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.