FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

wobly92
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la wobly92 » 10 nov 2016, 19:22

Pomirili smo se brate s tom činjenicom, to i jeste poenta.
U čijim je rukama sada klub i kakvu je sudbinu umalo doživio kad je zadnji put bio u istim, to je ono što nas brine, a ne Azmir.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 10 nov 2016, 20:07

wobly92 je napisao/la:Pomirili smo se brate s tom činjenicom, to i jeste poenta.
U čijim je rukama sada klub i kakvu je sudbinu umalo doživio kad je zadnji put bio u istim, to je ono što nas brine, a ne Azmir.
Bravo.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 10 nov 2016, 20:35

pinoglavi je napisao/la:90% vas se ponasa kao tinejdzer kad ga cura u koju je ludo zaljubljen ostavi. Azmir Husic je nazalost proslost Slobode i pomirite se s tom cinjenicom.
Azmir Husić nije prošlost Slobode,a to ces skontati u dogledno vrijeme.Zivot te mora naučiti ovo-NIKAD NE RECI NIKAD!
poz za Chinija :kafa: :kafa:
DRŽAVA TUZLA!!

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 10 nov 2016, 20:37

wobly92 je napisao/la:Pomirili smo se brate s tom činjenicom, to i jeste poenta.
:clap:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 10 nov 2016, 20:45

Skver je napisao/la: Franto, opet si fulao, nigdje veze prica o tome ko je iz Tuzle a ko ne....nego poenta je o faraonovim lazima i prevarama......i pazi sta pises, stranka te prati, uskoro ce AVNOJ na slobodnoj teritoriji (Antifasisticko Vijece Narodnog Oslobodzenja od Jasmina)
Beli jes to ti?? :wtf: :urnebes:

FrantoBauzek

Post Postao/la FrantoBauzek » 10 nov 2016, 20:50

Skver je napisao/la:Franto moras biti konspirativan. :urnebes:
Haha, dobar brate :thumbup: :urnebes:
League Cup winners
Yugoslavia - ★

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 10 nov 2016, 21:37

xeksor je napisao/la:
Beduin je napisao/la:
xeksor je napisao/la:Ja uvijek postujem kontra misljenja, al ne mogu da shvatim da neko moze napisat da je to isto pozajmnica AH ili DAvud. Tu je ista samo rijec. Pa to sto kazete sto on nije davao pare. Dao je on bez ppzajmnica vise nego davud, al samo logican primjer. Imate stan na hipoteku banka Vam hoće uzet stan. I ja se pojavim odplatim vam kredit vi isplivate i lagodno prodate stan. Jos jednom nijednom nisam reko da je AH bezgresan al onaj Tramp nebi dao dzaba
Posto sam ja rekao da su iste pozajmice, de mi molim da objasni kako su razlicite? Bez tih primjera dadnem stan pod hipoteku, uzmem ovako, oduzmem onako... koja je razlika izmedju 400k i 3mil pozajmice?
Davud dao 400k za funkcionisanje kluba, proveo kroz papire i sad potrazuje.
Azmir dao 3mil za funkcionisanje kluba, proveo kroz papire i zaledio do nekih drugih vremena.

Jedan potrazuje svoje pare kad je vidio da je usao kapital u klub, drugi rekao da ce potrazivati ako se klub privatizuje. Svi znamo da je privatizacija jedini spas za klub, sve ostalo je tavorenje i borba za egzistenciju. A privatizacijom umjesto 400k imas teret za dodatnih 3mil koje MORAS isplatiti, tako je Azmir barem verbalno obecao.
Objasnjavanje koliko je ko uradio za klub nema potrebe, svi to znamo, znamo i da je Davud zaduzio klub kod raznih potrosaca, hotela, restorana, priprema, plata igraca, dok je Azmir zaduzio klub pozajmicom (umjesto na teku, dao svoje pare u kesu u vidu pozajmice). Pa bih volio da mi ti ili neko objasni koja je razlika te pozajmice?

Pozajmica je pozajmica. Ostvareni rezultati su druga stvar, to nema potrebe ni diskutovati, jedan otjerao klub u cvajtu, drugi ga vratio u PL. To sve vec znamo.
po hiljaditi put aj opet da pojasnimo . Razlika je derastična sto bi reko đuro. Davudje je dao 600 000 i to su njegove pare i ima ih pravo potrazivat, al je na tih 600 000 i ranije dugove slobode opteretio klub za jos 2700000 KM, otjero nas u cvajtu. Jedini način upumpavanja novca u klub u sportsko drustvo je transa grada kao vlasnika i sponzora, sve ostalo mora ić kroz pozajmnicu jer je racun blokiran. Dolaskom AH do odlaska klub je riješio sramote da nemogu na pripreme otić kod kadre u pansion jer su nas ovi toliko zaduzili i osramotili da nisu mogli ni od GSP-a uzet BUS, od dobavljača itd itd itd. Covjek nas je ispostovo rijesio 95% tuzbi, doveo nas na pozitivnu nulu sa 400 000 km u kasi. A druze ja ne vidim i naj većeg zaljubljenika u fudbal da bude toliko retardiran da daje svoj novac dovede klub na pozitivnu nulu. zakaze se skupstina ljudi ga smijene i dovedu nekog koji će to kupit . On je rekao i prije ovoga svega, da je to jedini nacin da novac ulazi u klub i da nikad neće trazit nista od slobode sve dok je glub gradski, a normalno da će trazit svoje novce od budućeg vlasnika koji ga zeli kupit. Pa sta treba da halali novac denisu, lepini i sići sutra. I slazam se stobom pozajmnica je pozajmnica al ove pozajmnice stavljat u isti kos nema veze sa realnoscu, ako bude uprava narednit 10 godina nikad neće trazit novac, a takođe jedini nacin da se grad oslobodi njegove pozajmnice je da uniste klub proglase bakrot i osnuju OFK Sloboda .
Vidis, to o cemu ti govoris, zaduzenje Slobode u vrijeme Davuda i normalno funkcionisanje, napokon, u vrijeme Azmira je rijec o poslovanju, tj. nacinu poslovanja jednog, odnosno drugog. Jedan je bio i ostace zauvijek grobar Slobode (Davud), a drugi ce biti upisan u historiju Slobode kao najuspjesniji predsjednik od rata na ovamo, barem do sada. To svi znamo i nadamo se nastavku njegovog vodjenja Slobode.
Kad govorim(o) o pozajmici, onda mislim na 400k (ili 600k, nebitno sad) od Davuda i 3mil. Azmirova. Na isti nacin ulozena u klub i obje ce se morati vratiti, kad-tad. O tome ti pricam, pozajmica je pozajmica i prepreka funkcionisanju Slobode u buducnosti. Danas Davudova pod trenutnim okolnostima, sutra Azmirova, pod drugim okolnostima. Prica da ce Azmir imati pravo prvenstva prilikom privatizacije je hipoteticka teza. Zasto to kazem? Zato sto je sam Azmir potencirao da ne zeli privatizovati klub, jer da zeli to moze uraditi odmah (tako je on govorio i na onim sjednicama historijskim), ali da je Sloboda gradski klub i on je zeli kao takvu - Tuzlanska Sloboda, Sloboda svih gradjana Tuzle i ljubiteja ovog kluba. Sve dok drugacije ne rekne, ja mu vjerujem da je tako i mislio. A vi nemojte za jedne stvari se hvatati kao apsolutne po pitanju njegovih izjava, a druge izjave pokusavati predociti u nekom prenesenom znacenju (u biti, svojevoljne teorije i konkluzije).
Govorio je da zeli napraviti Evropsku Slobodu i ja mu vjerujem, jer je to dokazao radom, trudom, zalaganjem.
Govorio je da u narednih par godina cemo igrati Evropu i osvojiti nesto, i ja mu vjerujem, jer je vec u 2. sezoni PL igrao finale kupa i zavrsio drugi u prvenstvu.
Govorio je da ne zeli privatizovati Slobodu, vec da Slobodu zeli vidjeti kao klub svih nas, i ja mu vjerujem na osnovu svih ostalih izjava koje su se pokazale kao istinite.
Kada izadje u javnost i rekne kako zeli privatizovati Slobodu zbog toga i toga, pod nebitno kojim okolnostima ako ce Sloboda biti jaka i stabilna, imat ce moj glas i pomoc ODMAH.

Za razliku od mnogih ovdje, poznajem neke od nasih igraca, imam zajednicke prijatelje (ne poznanike) sa nekim od njih, i odlicno sam znao i ranije stanje oko samih igraca i relacije sa trenerom. Pokusao sam neke stvari iznjeti ovdje po pitanju relacije sa Husrefom i negativnih desavanja pa neki osuli paljbu i ismijavali moju pricu kako sam mrzitelj Husrefa, kako sam subjektivan po pitanju nekih igraca i da oni lazu, naivan sam ispao kad sam uopste i pokusao takve stvari pisati po forumu jer neke stvari nisu za foruma. Tako da sam od tad odustao od slicnih tema i informacija.
Tik pred odlazak Azmira u Ameriku nakon ovog sad otkaza, zadesio sam se sa prijateljem pored njega pa su njih dvojica malo popricali, zna da ima nasu podrsku i svjestan je da volimo klub ali ovako ne ide, bez potpore i pomoci, kako grada tako i navijaca. Da li ce se vratiti? Ne znam, ne zelim nagadjati, ali on kroz pricu uvijek djeluje kao da ce se vratiti, ako ga se nazove i poprica sa njim. A sumnjam da ce ovi trenutni jazavci to uraditi.

StaraGarda - kad ozbiljno pricamo, cemu onda ismijavanje? Ili demantuj ono sto pricam ili barem pokusaj razumno diskutovati. Pretjeran pokusaj humora se moze i na drugim mjestima ispoljavati, postoje pozorista ili neka javna okupljanja, ali ne mora svaki put ovdje ako neko nema misljenje kao tvoje ili necije drugo.
Znas me i znas kakav je moj stav po pitanju svega ovoga. Ali ja cu sacekati i racionalno prosuditi nakon narednih koraka nove Uprave ili povratka Azmira, aBd, a onda se povudi sa Tusnja na odredjen period i nekih boljih vremena, ili stati uz svaku Upravu koja bude radila za dobrobit kluba, a ne zaduzivala ga dalje i tavorila na sredini tabele bez ikakvih ambicija.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 10 nov 2016, 21:44

Po mom mišljenju skupštinu ne treba održavat do početka januara dok se Azmir ne vrati iz USA, a evo iz kojih razloga. On je još predsjednik UO i treba da na toj skupštini prije usvajanja ostavke da predsjednik skupštine traži finansijski izvješat i uvid u svaku njegovu pozajmnicu, da ne bude sutra potpisivane priznanice na pozajmnicu bez pokrića a skupština to sve ferifikuje. Jedini koji je imao uvid u svaku poizajmnicu je Ibrić. Kad se treba platit Etno selo dok je bio blokiran racun Ibrić je dobijao keš od Azmira pare je uplaćivao na račun Škole Fudbala preko kojeg je Sloboda tada poslovala i isti se prebacio na račun Etna . Alfa i omega kluba je bio Ibrić i taj čovjek zasluzuje deset benificija sta je preslo preko njega.

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 10 nov 2016, 21:53

Jedan potrazuje svoje pare kad je vidio da je usao kapital u klub, drugi rekao da ce potrazivati ako se klub privatizuje. Svi znamo da je privatizacija jedini spas za klub, sve ostalo je tavorenje i borba za egzistenciju. A privatizacijom umjesto 400k imas teret za dodatnih 3mil koje MORAS isplatiti, tako je Azmir barem verbalno obecao.
Objasnjavanje koliko je ko uradio za klub nema potrebe, svi to znamo, znamo i da je Davud zaduzio klub kod raznih potrosaca, hotela, restorana, priprema, plata igraca, dok je Azmir zaduzio klub pozajmicom (umjesto na teku, dao svoje pare u kesu u vidu pozajmice). Pa bih volio da mi ti ili neko objasni koja je razlika te pozajmice?

Pozajmica je pozajmica. Ostvareni rezultati su druga stvar, to nema potrebe ni diskutovati, jedan otjerao klub u cvajtu, drugi ga vratio u PL. To sve vec znamo.[/quote]

po hiljaditi put aj opet da pojasnimo . Razlika je derastična sto bi reko đuro. Davudje je dao 600 000 i to su njegove pare i ima ih pravo potrazivat, al je na tih 600 000 i ranije dugove slobode opteretio klub za jos 2700000 KM, otjero nas u cvajtu. Jedini način upumpavanja novca u klub u sportsko drustvo je transa grada kao vlasnika i sponzora, sve ostalo mora ić kroz pozajmnicu jer je racun blokiran. Dolaskom AH do odlaska klub je riješio sramote da nemogu na pripreme otić kod kadre u pansion jer su nas ovi toliko zaduzili i osramotili da nisu mogli ni od GSP-a uzet BUS, od dobavljača itd itd itd. Covjek nas je ispostovo rijesio 95% tuzbi, doveo nas na pozitivnu nulu sa 400 000 km u kasi. A druze ja ne vidim i naj većeg zaljubljenika u fudbal da bude toliko retardiran da daje svoj novac dovede klub na pozitivnu nulu. zakaze se skupstina ljudi ga smijene i dovedu nekog koji će to kupit . On je rekao i prije ovoga svega, da je to jedini nacin da novac ulazi u klub i da nikad neće trazit nista od slobode sve dok je glub gradski, a normalno da će trazit svoje novce od budućeg vlasnika koji ga zeli kupit. Pa sta treba da halali novac denisu, lepini i sići sutra. I slazam se stobom pozajmnica je pozajmnica al ove pozajmnice stavljat u isti kos nema veze sa realnoscu, ako bude uprava narednit 10 godina nikad neće trazit novac, a takođe jedini nacin da se grad oslobodi njegove pozajmnice je da uniste klub proglase bakrot i osnuju OFK Sloboda .[/quote]
Vidis, to o cemu ti govoris, zaduzenje Slobode u vrijeme Davuda i normalno funkcionisanje, napokon, u vrijeme Azmira je rijec o poslovanju, tj. nacinu poslovanja jednog, odnosno drugog. Jedan je bio i ostace zauvijek grobar Slobode (Davud), a drugi ce biti upisan u historiju Slobode kao najuspjesniji predsjednik od rata na ovamo, barem do sada. To svi znamo i nadamo se nastavku njegovog vodjenja Slobode.
Kad govorim(o) o pozajmici, onda mislim na 400k (ili 600k, nebitno sad) od Davuda i 3mil. Azmirova. Na isti nacin ulozena u klub i obje ce se morati vratiti, kad-tad. O tome ti pricam, pozajmica je pozajmica i prepreka funkcionisanju Slobode u buducnosti. Danas Davudova pod trenutnim okolnostima, sutra Azmirova, pod drugim okolnostima. Prica da ce Azmir imati pravo prvenstva prilikom privatizacije je hipoteticka teza. Zasto to kazem? Zato sto je sam Azmir potencirao da ne zeli privatizovati klub, jer da zeli to moze uraditi odmah (tako je on govorio i na onim sjednicama historijskim), ali da je Sloboda gradski klub i on je zeli kao takvu - Tuzlanska Sloboda, Sloboda svih gradjana Tuzle i ljubiteja ovog kluba. Sve dok drugacije ne rekne, ja mu vjerujem da je tako i mislio. A vi nemojte za jedne stvari se hvatati kao apsolutne po pitanju njegovih izjava, a druge izjave pokusavati predociti u nekom prenesenom znacenju (u biti, svojevoljne teorije i konkluzije).
Govorio je da zeli napraviti Evropsku Slobodu i ja mu vjerujem, jer je to dokazao radom, trudom, zalaganjem.
Govorio je da u narednih par godina cemo igrati Evropu i osvojiti nesto, i ja mu vjerujem, jer je vec u 2. sezoni PL igrao finale kupa i zavrsio drugi u prvenstvu.
Govorio je da ne zeli privatizovati Slobodu, vec da Slobodu zeli vidjeti kao klub svih nas, i ja mu vjerujem na osnovu svih ostalih izjava koje su se pokazale kao istinite.
Kada izadje u javnost i rekne kako zeli privatizovati Slobodu zbog toga i toga, pod nebitno kojim okolnostima ako ce Sloboda biti jaka i stabilna, imat ce moj glas i pomoc ODMAH.

Za razliku od mnogih ovdje, poznajem neke od nasih igraca, imam zajednicke prijatelje (ne poznanike) sa nekim od njih, i odlicno sam znao i ranije stanje oko samih igraca i relacije sa trenerom. Pokusao sam neke stvari iznjeti ovdje po pitanju relacije sa Husrefom i negativnih desavanja pa neki osuli paljbu i ismijavali moju pricu kako sam mrzitelj Husrefa, kako sam subjektivan po pitanju nekih igraca i da oni lazu, naivan sam ispao kad sam uopste i pokusao takve stvari pisati po forumu jer neke stvari nisu za foruma. Tako da sam od tad odustao od slicnih tema i informacija.
Tik pred odlazak Azmira u Ameriku nakon ovog sad otkaza, zadesio sam se sa prijateljem pored njega pa su njih dvojica malo popricali, zna da ima nasu podrsku i svjestan je da volimo klub ali ovako ne ide, bez potpore i pomoci, kako grada tako i navijaca. Da li ce se vratiti? Ne znam, ne zelim nagadjati, ali on kroz pricu uvijek djeluje kao da ce se vratiti, ako ga se nazove i poprica sa njim. A sumnjam da ce ovi trenutni jazavci to uraditi.

StaraGarda - kad ozbiljno pricamo, cemu onda ismijavanje? Ili demantuj ono sto pricam ili barem pokusaj razumno diskutovati. Pretjeran pokusaj humora se moze i na drugim mjestima ispoljavati, postoje pozorista ili neka javna okupljanja, ali ne mora svaki put ovdje ako neko nema misljenje kao tvoje ili necije drugo.
Znas me i znas kakav je moj stav po pitanju svega ovoga. Ali ja cu sacekati i racionalno prosuditi nakon narednih koraka nove Uprave ili povratka Azmira, aBd, a onda se povudi sa Tusnja na odredjen period i nekih boljih vremena, ili stati uz svaku Upravu koja bude radila za dobrobit kluba, a ne zaduzivala ga dalje i tavorila na sredini tabele bez ikakvih ambicija.[/quote]

Druze ja se slazem sa tobom sto kazes da dođe kim iz koreje i napravi jaku upravu ja ga podrzavam. Al vidis cim je Azmir malo digao Slobodu i počeo plaćat tužbe aktivirao se Davud da mu od svojih novaca plati pozajmnicu njegovu slobodi od 400 000 ili 600 000 ne znam ni ja vise, ovaj covjek je rekao da ni jedna uprava netreba da razmislja o njegovim pozajmicama dok je god klub gradski. Sutra kad bi Azmir od buduće uprave trazio da mu sve vrati svaki dinar bio bi naj veći pljuvač protiv njega. Ove uprave trebaju se usredočit na reprogram i normalno funkcionisanje kluba, imaju račun, imaju nula km duga, a to je pozitivno danas u kakom su stanju klubovi.

Rimes87
Kontakt:

Post Postao/la Rimes87 » 10 nov 2016, 23:14

Ok, sve stoji sto pisete i diskutujete. Nego, jel idemo na sjednicu skupstine?

Usput, Chini, rek'o mi pinoglavi da ti kazem da si... Zavrsi recenicu [emoji14]

Sent from my D6603 using Tapatalk
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!

carapa
Kontakt:

Post Postao/la carapa » 10 nov 2016, 23:14

Franto pustimo se politike brate.
Jedini si ovdje koji potencira to stalno. I to sve nakon sto je Jasmin izjavio da je sve politicka igra iako je lagao, i to otvoreno.
Po meni je najbolje umjesto 2 3 velika sponzora imati 50ak malih. Sa malim dobijas nove takodje male.
Ljudi koji se predstavljaju kao veliki sponzori bi trebali ustvari biti u strukturama kluba.Najbolje bi bilo Deling, Azmir, Bingo, Bony, Menprom... To je ono sto mi na prvu pada na pamet.Od malih da naplatis po 2000 na godisnjoj bazi to dodje 100-200 hiljada na godisnjem nivou.I ovih par velikih lako dodjemo do 600-700 hiljada na godisnjem nivou.U ovo sve racunam i pare od Skupstine gdje bi imali 20-30 hiljada na godisnjem nivou.
Onda Pivara kao generalni. Recimo 20hiljada na godisnjem nivou.
Na to dodamo ulaznice gdje imamo dobit nekih 50hiljada na godisnjem nivou tako da fakticki uz prave ljude bez pomoci Grada mozemo funkcionisati perfektno.
Grad bi trebao samo reprogram preuzeti i za godinu imamo klub koji je funkcionalan i samoodrziv.
U svemu ovome mi je Pivara najsmjesnija.Ljudi nisu znali iskoristiti expanziju Slobode na Kantonu i sire.Pustili u prodaju pivo sa grbom i to je jedino sto su uradili.Mogli su org milion nekih partija gdje uz popularnost Slobode dobijaju i na popularnosti pive i samim time zarade.
Izvinjavam se na dugom postu ali bolje i ovako da pametujemo nego da se oko politike svadjamo.
Nije ti palo na pamet da nismo učili ist gramatiku, u muje vrijeme da je neko napisao lahko i mehko dobio bi keca ko dalekovod,pa ja ne ispravljam nikoga. ispravno je i MORAT ĆE TE ili kraće MORAĆE TE.

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 10 nov 2016, 23:17

Ako nam se neke stvari poslozs, ne bi bilo lose otvorit fan shop u ovom BCC-u :D
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 11 nov 2016, 00:50

Ne pise se o tome nego o Azmiru i Jasminu, ko je u cijem kultu i to
Nad tobom sunce najljepše sja

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 11 nov 2016, 01:34

Kakva "gospoda" iz supljeg u prazno. Covjek se skloni od ovih idiotskih tema na neko vrijeme, dodje da procita nesto korisno i vidi da je retardizam i dalje na snazi! Jedni misle da je Azmir Allah dragi pa ga kuju u zvijezde ko da je osvojio 4 titule, oformio omladinski pogon u citavom kantonu (obecao), tri mjeseca ranije najavio odlazak (obecao), i ostavio klub u top situaciji(djelomicno obecao). Evo jedno pitanje za "insajdere" koji Boga po bubrezima udaraju: u kojem dijelu grada je Azmir planirao graditi stadion nakon sto proda zemljiste sadasnjeg stadiona? Kratko i jasno, ko zna nek napise gdje bismo isli na utakmice, u koji dio grada? I neki sto spominju da situacija oko Slobode nema veze s politikom neka izvrse kolektivno samoubistvo;-) jos nesto raspitajte se o igracima koje je Azmir sjebao i ostao im duzan pare, **** Zebu imate ih i po Tuzli. Sve ce doci na naplatu no sikiriki.
Sloboda Tuzla

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 11 nov 2016, 08:21

fukaratz je napisao/la:Kakva "gospoda" iz supljeg u prazno. Covjek se skloni od ovih idiotskih tema na neko vrijeme, dodje da procita nesto korisno i vidi da je retardizam i dalje na snazi! Jedni misle da je Azmir Allah dragi pa ga kuju u zvijezde ko da je osvojio 4 titule, oformio omladinski pogon u citavom kantonu (obecao), tri mjeseca ranije najavio odlazak (obecao), i ostavio klub u top situaciji(djelomicno obecao). Evo jedno pitanje za "insajdere" koji Boga po bubrezima udaraju: u kojem dijelu grada je Azmir planirao graditi stadion nakon sto proda zemljiste sadasnjeg stadiona? Kratko i jasno, ko zna nek napise gdje bismo isli na utakmice, u koji dio grada? I neki sto spominju da situacija oko Slobode nema veze s politikom neka izvrse kolektivno samoubistvo;-) jos nesto raspitajte se o igracima koje je Azmir sjebao i ostao im duzan pare, **** Zebu imate ih i po Tuzli. Sve ce doci na naplatu no sikiriki.
Hoćemo malo sta je Faraon obecao posto vidim da si njega i njegova OBECANJA hladno zaobišao... A ko je i sta bio Husic vidjet ćeš vrlo brzo.....krenut će od ponovnog bunarenja za pobjede od 1-0 i nabijanja lopte na Omegu, svrsavanja kad se u velevakta uzme bod sa gostovanja a završit će odlaskom svakog boljeg igrača u sarajevske blizance i zrinju... I ne rise sviju ti....ko je rekao ovdje da je Husić bezgresan....

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 11 nov 2016, 08:29

Bogami ne udje menprom u koaliciju...
A sinoc dzasko nafali senada :hmmmmm:

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 11 nov 2016, 08:44

Sariel je napisao/la:Bogami ne udje menprom u koaliciju...
Sto ga ne bi hvalio... Ljudi su poslovni partneri :kafa:

FrantoBauzek

Post Postao/la FrantoBauzek » 11 nov 2016, 09:14

:salut: :salut:
fukaratz je napisao/la:Kakva "gospoda" iz supljeg u prazno. Covjek se skloni od ovih idiotskih tema na neko vrijeme, dodje da procita nesto korisno i vidi da je retardizam i dalje na snazi! Jedni misle da je Azmir Allah dragi pa ga kuju u zvijezde ko da je osvojio 4 titule, oformio omladinski pogon u citavom kantonu (obecao), tri mjeseca ranije najavio odlazak (obecao), i ostavio klub u top situaciji(djelomicno obecao). Evo jedno pitanje za "insajdere" koji Boga po bubrezima udaraju: u kojem dijelu grada je Azmir planirao graditi stadion nakon sto proda zemljiste sadasnjeg stadiona? Kratko i jasno, ko zna nek napise gdje bismo isli na utakmice, u koji dio grada? I neki sto spominju da situacija oko Slobode nema veze s politikom neka izvrse kolektivno samoubistvo;-) jos nesto raspitajte se o igracima koje je Azmir sjebao i ostao im duzan pare, **** Zebu imate ih i po Tuzli. Sve ce doci na naplatu no sikiriki.
Druze fukaratz, bas jucer sam pomislio gdje si ti. I ti danas dodjes i napises doktorski precizan post :thumbup:
League Cup winners
Yugoslavia - ★

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 11 nov 2016, 09:31

staragarda je napisao/la:
Sariel je napisao/la:Bogami ne udje menprom u koaliciju...
Sto ga ne bi hvalio... Ljudi su poslovni partneri :kafa:
ma mene od njihovog partnerstva interesuje samo hocel bit sta za tusanj :mrgreen:
nada nikad umrijet nece.
jer vidim da nije alternativa usla u koaliciju. :wtf:
znaci,bez binga onaj odbor je taraba.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 11 nov 2016, 09:46

Kome ce on prodati zemljiste....zasto kada bi imao zemljiste tj stadion da nastavi graditi....
Druze spinujete puno ali neka....olaksajte frustracije.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.