ne vidi se ko ti sipa alkohol..a ja to nikad nebi uradioSariel je napisao/la:Vidi tobe isti mati svojaTobeYarabi je napisao/la:![]()
![]()
Pravi natural klosarcic.nema lazi nema utvara.slika sve govori
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- TobeYarabi
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Nesto ti se ti pomesalo.ti si postavio sliku ja velim kad sam te vidio reko isti mati svoja kad je onomad boravila medju tz hc samo nije bila flasa ispred ustaTobeYarabi je napisao/la:ne vidi se ko ti sipa alkohol..a ja to nikad nebi uradioSariel je napisao/la:Vidi tobe isti mati svojaTobeYarabi je napisao/la:![]()
![]()
Pravi natural klosarcic.nema lazi nema utvara.slika sve govori
Kontas bate.il si kloso na baterije.pa treba podrska da to krene eeej covjece zajebancija na forumu.
- TobeYarabi
- Kontakt:
ovo
plus ovo
i dobijemo ovo:

uskoro ce AVNOJ na slobodnoj teritoriji (Antifasisticko Vijece Narodnog Oslobodzenja od Jasmina)
Zadnja izmjena: TobeYarabi, dana/u 11 nov 2016, 01:11, ukupno mijenjano 1 put.
- MocMahale444
BajroDonna nasa mala kujo jedna potraga za tobom da te poprskamo a ti se vucaras po forumima. Cuvala te mama za velike stvari Donna, naleti cmokni macana.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
MocMahale444 je napisao/la:naleti cmokni macana.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- MocMahale444
Svi vi koji napadate Donnu nije fer, zamisli da ko napadne tvoju pickuVirtu4l je napisao/la:MocMahale444 je napisao/la:naleti cmokni macana.![]()
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- MocMahale444
Gumena glava je u stanju nalijepit sliku.TobeYarabi je napisao/la:ovoplus ovoi dobijemo ovo:uskoro ce AVNOJ na slobodnoj teritoriji (Antifasisticko Vijece Narodnog Oslobodzenja od Jasmina)![]()
Sta drugo ocekivat od gumene glave.
- brkatasomina
- Kontakt:
Jesi se raspitao za Feru? Vidim da ništa neodgovaraš...NeretvanskaPastrmka je napisao/la: Bola ne mozes se od mene sakrit
Jesi li saznao da Fera iz bakamluka i Fera tifoz nije isti čovjek?
Nije siromašan onaj koji ima, nego koji nema.
nece tribina pobjedjivat, by legenda ivica osim 
- TobeYarabi
- Kontakt:
Sariel je napisao/la: Gumena glava je u stanju nalijepit sliku.
Sta drugo ocekivat od gumene glave.

-
narodniheroj
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Al Bogami mene bi bilo stid da sam na vasem mjestu tuzlaci da ista pisem na ovoj temi, rinuka vas poprska svaki put kad se loguje na forum 
Tan Dragon!
TikTak je moj brat!
Otisao je Kusturica nastala je tuga, mnogi zale za njim jer plate nema.
Nakon govora gospodina Misimovica placenici su se povukli...
TikTak je moj brat!
Otisao je Kusturica nastala je tuga, mnogi zale za njim jer plate nema.
Nakon govora gospodina Misimovica placenici su se povukli...
zeljovci, moram vam reci, da su vam ona dvojica morona na temi teski slucajevi za psihijatriju... strasno ko sve danas ima pristup internetu... da ne pricam o tome kako je jedan od njih i administrator ove stranice... klub vam uspio napraviti ono sto 20 godina nije uspjelo a oni jos nadju da pljuju ljude koji su izveli, da tako kazem, cudo u ovoj zemljoj napacenoj...
Cinjenica da me je sramota uopce i sudjelovanje u ovoj septickoj jami od teme.a od klosara i ne mos ocekivat nista drugo do klosarskih fazona.z1921 je napisao/la:Al Bogami mene bi bilo stid da sam na vasem mjestu tuzlaci da ista pisem na ovoj temi, rinuka vas poprska svaki put kad se loguje na forum
Kao i naravski klosarske podrske.
Kao sto je i cinjenica da ti na svojoj temi ne mos nista napisat jer vas tik tak i amazon isutase nogama i jos kao slag na tortu veliku ivica osim rece isti ono sto i oni vama ovde trube mjesecima.
A vi morte smao pjenit il ovako klosarski kacit kakve slike i jedni drugim nabacivat petice ko pravi lobotomci
A vi morte smao pjenit il ovako klosarski kacit kakve slike i jedni drugim nabacivat petice ko pravi lobotomci
- FaustinoAsprilla
- Kontakt:
a sta su uradili ? ofarbali gelendere ?dobrinja1 je napisao/la:zeljovci, moram vam reci, da su vam ona dvojica morona na temi teski slucajevi za psihijatriju... strasno ko sve danas ima pristup internetu... da ne pricam o tome kako je jedan od njih i administrator ove stranice... klub vam uspio napraviti ono sto 20 godina nije uspjelo a oni jos nadju da pljuju ljude koji su izveli, da tako kazem, cudo u ovoj zemljoj napacenoj...
edit - zaboravio sam da su i kupili sredstvo za ciscenje stolica
i kosevo i grbavica su ljepotice, u kakvom god su stanju, za vas dole i onu rugobu od bijelog brijega... jedino maksimir je ravan ruznoci na kakvoj vi igrate...FaustinoAsprilla je napisao/la:a sta su uradili ? ofarbali gelendere ?dobrinja1 je napisao/la:zeljovci, moram vam reci, da su vam ona dvojica morona na temi teski slucajevi za psihijatriju... strasno ko sve danas ima pristup internetu... da ne pricam o tome kako je jedan od njih i administrator ove stranice... klub vam uspio napraviti ono sto 20 godina nije uspjelo a oni jos nadju da pljuju ljude koji su izveli, da tako kazem, cudo u ovoj zemljoj napacenoj...![]()
Ni manje ni vise nego cudo! Sad sam sve definitivno procitao..FaustinoAsprilla je napisao/la:a sta su uradili ? ofarbali gelendere ?dobrinja1 je napisao/la:zeljovci, moram vam reci, da su vam ona dvojica morona na temi teski slucajevi za psihijatriju... strasno ko sve danas ima pristup internetu... da ne pricam o tome kako je jedan od njih i administrator ove stranice... klub vam uspio napraviti ono sto 20 godina nije uspjelo a oni jos nadju da pljuju ljude koji su izveli, da tako kazem, cudo u ovoj zemljoj napacenoj...![]()
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.