FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

franklampard8
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la franklampard8 » 11 nov 2016, 00:05

crnehorde je napisao/la:I ja sam cuo za tog Kerlu ali ga ne bi doveo zbog onoga sto se desilo sa dresom Stojceva,tacno da mi je iz oka ispao,a ne da je pitar u dusi
Nije on kriv za taj dres.
1946

Cheikh
Kontakt:

Post Postao/la Cheikh » 11 nov 2016, 00:07

crnehorde je napisao/la:I ja sam cuo za tog Kerlu ali ga ne bi doveo zbog onoga sto se desilo sa dresom Stojceva,tacno da mi je iz oka ispao,a ne da je pitar u dusi
Ni najmanje on nije kriv. Proljev od Stanica je iskihao to jugu.
Football is a game about feelings and intelligence!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 11 nov 2016, 00:09

Kerla :? :wtf:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 11 nov 2016, 00:47

E cuj Kerla HAHA
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 11 nov 2016, 00:55

belosevic28 je napisao/la:E cuj Kerla HAHA
:shock: :shock: Dovodili smo mianmarske, mozemo i litvanske vedete.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 11 nov 2016, 08:41

Budi kao Velez!!!

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 11 nov 2016, 12:16

To onaj što je uzeo dres Stojčeva pa ga Jug zvao da priđe :urnebes: Kakav Kerla to je obični tupan Amaw ga hebavao kasnio mu na treninge i na kraju pobjegao od Amawa :urnebes:
SRETAN BROJ - 1725

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 11 nov 2016, 12:19

pitic je napisao/la:To onaj što je uzeo dres Stojčeva pa ga Jug zvao da priđe :urnebes: Kakav Kerla to je obični tupan Amaw ga hebavao kasnio mu na treninge i na kraju pobjegao od Amawa :urnebes:
Gdje ti je avatar? :kafa:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 11 nov 2016, 12:24

Nešto se mi se pohebao avatar isto da se bagovao :? U potrazi sam za drugim. Ko ima avatara neka pošalje u PP.
SRETAN BROJ - 1725

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 11 nov 2016, 12:33

slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 11 nov 2016, 13:47

hvala Morta za avatare
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

Elcor
Kontakt:

Post Postao/la Elcor » 11 nov 2016, 14:16

[quote="MortemHz"][/quote]
Hvala @Mortem. Evo i ja postavih prvi avatar :D

Septerra
Kontakt:

Post Postao/la Septerra » 11 nov 2016, 14:25

ledesma je napisao/la:Dva akademca idu na posudbu u drugoligaški klub, s tim što taj klub uskoro postaje prvoligaš (jer bježi već 8bd) ili će sad na zimu ili će na ljeto, Sarajevo će plaćati određene obaveze..
Na koji klub misliš? Ni Bosna Visoko ni Borac BL ne bježe 8 bodova :mrgreen: . U Bosnu su se slali igrači dok je Ihtijarević tamo bio glavni.

Inače, posudbama se moglo riješiti dosta toga. Da ne ulazim sad u to ko je kriv ali je definitivno načinjena krupna greška što se više igrača pored Plakala nije poslalo na posudbe.

Ihtijarevićeva obaveza je osigura kvalitetne opcije za posudbe. Za sada se tu nije pokazao. Također, njegova je obaveza kao SD je i da prodaje igrače. I tu se tek mora pokazati. Pošto ne očekujem da će uskoro napustiti svoju poziciju očekujem da će maksimalno zapeti u svom poslu.

@hilmo - na istoj smo frekvenciji. 3 kvalitetna igrača na deficitarnim pozicijama + eventualne zamjene za one koji napuste klub.

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 11 nov 2016, 14:43

Septerra je napisao/la:
ledesma je napisao/la:Dva akademca idu na posudbu u drugoligaški klub, s tim što taj klub uskoro postaje prvoligaš (jer bježi već 8bd) ili će sad na zimu ili će na ljeto, Sarajevo će plaćati određene obaveze..
Na koji klub misliš? Ni Bosna Visoko ni Borac BL ne bježe 8 bodova :mrgreen: . U Bosnu su se slali igrači dok je Ihtijarević tamo bio glavni.

Inače, posudbama se moglo riješiti dosta toga. Da ne ulazim sad u to ko je kriv ali je definitivno načinjena krupna greška što se više igrača pored Plakala nije poslalo na posudbe.

Ihtijarevićeva obaveza je osigura kvalitetne opcije za posudbe. Za sada se tu nije pokazao. Također, njegova je obaveza kao SD je i da prodaje igrače. I tu se tek mora pokazati. Pošto ne očekujem da će uskoro napustiti svoju poziciju očekujem da će maksimalno zapeti u svom poslu.

@hilmo - na istoj smo frekvenciji. 3 kvalitetna igrača na deficitarnim pozicijama + eventualne zamjene za one koji napuste klub.
jesicu se previse vjerovalo, on je svojim dpolaskom licno zabranio akademcima da idu na posudbu u bosnu visoko, tad je to sve stalo. bar tako kaze ihtijarevic :hmmmmm:

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 11 nov 2016, 15:22

Septerra je napisao/la:

Ni Bosna ni Borac, ti nisu drugoligaši nego prvoligaši.
Evo reći ću ti, treba da idu u TOŠK iz Tešnja. Dole je Šaranović predsjednik kluba. I imaju velike ambicije.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 11 nov 2016, 15:24

NIkad oni nece postati fudbaleri ako budu isli na posudbe po Visokom i slicnim klubovima.
Sve te igrace mozete odmah otpisati.

Memara
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Memara » 11 nov 2016, 15:46

Evander je napisao/la:NIkad oni nece postati fudbaleri ako budu isli na posudbe po Visokom i slicnim klubovima.
Sve te igrace mozete odmah otpisati.
+1

mensur55
Kontakt:

Post Postao/la mensur55 » 11 nov 2016, 16:27

Sretan rođendan benkara majstore da si ostao bar jos ovu sezoni al jbg. :plac: :plac:
slika
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

Septerra
Kontakt:

Post Postao/la Septerra » 11 nov 2016, 16:29

Sarajlijica1946 je napisao/la:...
Znam da su se nekim igračima raskidali ugovori koji su prethodno bili na posudbama s formulacijom da su "ustupani" klubovima (Kobiljar, Anđušić i Plakalo) ali su Hebibović i I. Klarić bili posuđeni Olimpicu:

http://sportsport.ba/bh_fudbal/sarajevo ... pic/181271

Uostalom, nije bitan Ješićev vakat jer je on davao mladim igračima malo više prostora. Sad na ljeto je greška i Hurtića i Ihtijarevića što je samo Plakalo otišao na posudbu. Vazdu i Osmanovića su mogli posuditi a umjesto toga su im se raskinuli ugovori.
ledesma je napisao/la:...
Hvala na informaciji. Ne ulazim u kvalitet tog ranga takmičenja niti planove kluba ali na liniji ovoga što @Memara i @Evander govore teško je očekivati da je ova opcija najsretnija za razvoj mladih igrača. Ipak, odnekud se mora početi i ako taj klub ostvari svoje ambicije Prva liga FBiH ne bi bila toliko loša opcija za prve korake u seniorskom fudbalu. Vidjet ćemo na šta će to ličiti i hoće li proizvesti željene rezultate.

Unknown16
Kontakt:

Post Postao/la Unknown16 » 11 nov 2016, 16:35

Cheikh je napisao/la:
Ni najmanje on nije kriv. Proljev od Stanica je iskihao to jugu.
Za mene je kriv vala ne bi ga doveo da mi je iz oka ispao,moje misljenje :thumbup:
SARAJ'VO ZIVOT JE MOJ !!!
DUPLA KRUNA 2018/19
ZORAN ZEKIC MANGUP!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 24 gosta.