Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Razdaljina Beograd -Skoplje je oko 450 km-sto znaci od Sarajeva da je to malo manje od 800 km.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Torres is not for sale
Gerrard is not for sale

Gerrard is not for sale
naravnoOTNYS_YNWA je napisao/la:Moglo bi se ići u Makedoniju komotno

Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
- mighty_reds
- Kontakt:
to je puno para...jedini nacin da se ode je da se mi medjusobno skontamo za taj prevoz a ne da se ide busevima ili tako stoEkipa je napisao/la:Čuj sretni Makedonci ? To ti je pred nosom jadan ne bio, skucaj nešto love i idi. Ili nije toga vrijedno ? Ko zna kad će više ovdje ili u komšiluku igrati.mighty_reds je napisao/la:Liverpool – Rabotnicki/Mika sretni Makedonci

The status of being a Liverpool player keeps our players motivated.'
- Bill Shankly
R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone
- Bill Shankly
R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone
- majestic24
- Kontakt:
Vas 10 u 2 auta... Onaj koji vozi neplaca nista osim ulaznice,a vi ostali skupa njemu gorivo i hranu. Tako bi ja radio.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- Arsenalisation
- Kontakt:
evo malo za one koji nisu upuceni vise ono remiju....
http://www.mirrorfootball.co.uk/opinion ... 01303.html

http://www.mirrorfootball.co.uk/opinion ... 01303.html
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
- reds_forever
- Kontakt:
Hodgson added: "I have tried to contact Javier Mascherano. I have left him voice messages and sent him texts but had no reply.
"To be fair to him, that's not unusual because he's had a tough World Cup and I believe he's gone back to Argentina.
"To be fair to him, that's not unusual because he's had a tough World Cup and I believe he's gone back to Argentina.
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
Vjerujem da će Mascherano ostati jer u Interu ne žele platiti cijenu koju Liverpool traži,a to je oko 30 miliona funti.
FK Pjetlovi
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ja vozim i ako neko ima zainteresovan da idemo. Bilo bi lijepo i nezaboravno
Remi je dobar igrač, dobro bi nam došao u ovoj nestašici napadača.

Remi je dobar igrač, dobro bi nam došao u ovoj nestašici napadača.

- Torres Da Killa.!.
- Kontakt:
Dobar je Remy al mislim da smo za iste pare mogli dovesti Bryan Ruiz koji je po meni za klasu kvalitetniji igrac..
Svaki tvoj poraz me boli,a svaka pobjeda je razlog da uzivam. YOU'LL NEVER, EVER WALK ALONE!
----------Reina------------
Kelly--Skrtel--Agger--Glen
----------Lucas-------------
--Meireles------Gerrard--
Suarez---Carroll----J.Cole
----------Reina------------
Kelly--Skrtel--Agger--Glen
----------Lucas-------------
--Meireles------Gerrard--
Suarez---Carroll----J.Cole
Slazem se, i meni je Bryan puno jaci, u svim segmentima igre...Torres Da Killa.!. je napisao/la:Dobar je Remy al mislim da smo za iste pare mogli dovesti Bryan Ruiz koji je po meni za klasu kvalitetniji igrac..
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
-
- Kontakt:
pozz raja dugo me nije bilo,bio sam na odmoru sta ima cuo sam da je liverpool ponudio 15 mil za ardu
Hodgson: Mascherano mi ne uzvraća pozive
Novi menadžer Liverpoola Roy Hodgson požalio se u petak novinarima kako nikako ne može uspostaviti kontakt s veznjakom svoga kluba Javierom Mascheranom...
- Pokušao sam kontaktirati Javiera. Ostavio sam mu glasovnu poruku, a poslao sam mu i SMS, ali nisam dobio odgovor - kazao je Hodgson koji je ipak stao u obranu svoga nogometaša.
- Da budem pošten, takva situacije nije neobična jer je iza Javiera težak nastup na Svjetskom prvenstvu i vjerujem da je sada u Argentini. Nije uvijek lako stupiti u kontakt s ljudima.
Naravno, Hodgsonove su riječi dodatno pojačale nagađanja kako Argentinac više ne želi igrati za “redse”. Mascherano se nalazi na popisu želja donedavnog menadžera Liverpoola Rafe Beniteza koji je preuzeo treniranje europskog prvaka Intera.
I sam argentinski nogometaš je potvrdio kako bi htio zaigrati za “nerazzurre”, a predsjednik Intera Massimo Moratti je u petak izjavio kako će poslati Liverpoolu službenu ponudu ukoliko Benitez i dalje bude smatrao da mu je Mascherano potreban.
Novi menadžer Liverpoola Roy Hodgson požalio se u petak novinarima kako nikako ne može uspostaviti kontakt s veznjakom svoga kluba Javierom Mascheranom...
- Pokušao sam kontaktirati Javiera. Ostavio sam mu glasovnu poruku, a poslao sam mu i SMS, ali nisam dobio odgovor - kazao je Hodgson koji je ipak stao u obranu svoga nogometaša.
- Da budem pošten, takva situacije nije neobična jer je iza Javiera težak nastup na Svjetskom prvenstvu i vjerujem da je sada u Argentini. Nije uvijek lako stupiti u kontakt s ljudima.
Naravno, Hodgsonove su riječi dodatno pojačale nagađanja kako Argentinac više ne želi igrati za “redse”. Mascherano se nalazi na popisu želja donedavnog menadžera Liverpoola Rafe Beniteza koji je preuzeo treniranje europskog prvaka Intera.
I sam argentinski nogometaš je potvrdio kako bi htio zaigrati za “nerazzurre”, a predsjednik Intera Massimo Moratti je u petak izjavio kako će poslati Liverpoolu službenu ponudu ukoliko Benitez i dalje bude smatrao da mu je Mascherano potreban.
FK Pjetlovi
Evo danas konačno prva tekma u ovoj sezoni protiv Al Hilal.
Sretno momcima !
Sretno momcima !
FK Pjetlovi
Chelsea nudi 60 miliona eura za Torresa
U Chelseaju su pojačali ofenzivu na španjolskog napadača Liverpoola Fernanda Torresa. Prvotna je ponuda londonskog nogometnog velikana bila 50 miliona eura, sada je ona povećana za još deset miliona.
Aktuelnim je ugovorom Torres vezan do 2013. godine, ali pitanje je koliko u klubu s Anfielda mogu odolijevati visokim ponudama.
The Sun piše da si je Chelseajev vlasnik Roman Abramovič u nadolazećem prijelaznom roku zacrtao dovođenje Torresa gao glavni cilj, te da ne namjerava ustuknuti.
Liverpool je u ogromnim dugovima koji se procjenjuju na 350 milijuna funti, a samo je u prošloj financijskoj godini na gubitku od 65 milion eura.
Torres je u Liverpool stigao za 25,5 miliona eura iz Atletico Madrida prije tri godine, a ovog se sedmice tokom odmora sastao sa novim menadžerom kluba Royom Hodgsonom i sportskim direktorom Christianom Purslowom.
Spomenuti je dvojac nastojao Torresa odvratiti od bilo kakve pomisli o napuštanju kluba, ali to nije spriječilo daljnja medijska nagađanja oko transfera i povećanje ponuda za otkup ugovora ponajboljeg Liverpoolovog igrača.
60 miliona ? 
U Chelseaju su pojačali ofenzivu na španjolskog napadača Liverpoola Fernanda Torresa. Prvotna je ponuda londonskog nogometnog velikana bila 50 miliona eura, sada je ona povećana za još deset miliona.
Aktuelnim je ugovorom Torres vezan do 2013. godine, ali pitanje je koliko u klubu s Anfielda mogu odolijevati visokim ponudama.
The Sun piše da si je Chelseajev vlasnik Roman Abramovič u nadolazećem prijelaznom roku zacrtao dovođenje Torresa gao glavni cilj, te da ne namjerava ustuknuti.
Liverpool je u ogromnim dugovima koji se procjenjuju na 350 milijuna funti, a samo je u prošloj financijskoj godini na gubitku od 65 milion eura.
Torres je u Liverpool stigao za 25,5 miliona eura iz Atletico Madrida prije tri godine, a ovog se sedmice tokom odmora sastao sa novim menadžerom kluba Royom Hodgsonom i sportskim direktorom Christianom Purslowom.
Spomenuti je dvojac nastojao Torresa odvratiti od bilo kakve pomisli o napuštanju kluba, ali to nije spriječilo daljnja medijska nagađanja oko transfera i povećanje ponuda za otkup ugovora ponajboljeg Liverpoolovog igrača.

FK Pjetlovi
Po meni bi Liverpool trebao prodati Toresa i Mascherana jedino ako ce Hodgson te pare moci iskorisiti na nove igrace. Mislim da bi on tih 80-100 miliona napravio sjajnu ekipu za sami vrh
- reds_forever
- Kontakt:
reds je napisao/la:Hodgson: Mascherano mi ne uzvraća pozive
Nije on njemu ostavio glasovnu poruku i poslao mu SMS...on je njemu ostavio glasovne poruke i poslao SMS-ove.Ako hoce,vala nek ide,al nek barem pokaze postovanje prema klubu od kojeg dobija hiljade funti sedmicno.Nadam se da ga hodgson vise nece ni zvati ni moliti,sa ovakvim ponasanjem mascherano,a i bilo ko drugi,ne zasluzuje igrati za liverpool....nek se goni gdje god hoce
reds je napisao/la:Chelsea nudi 60 miliona eura za Torresa
YNWA je napisao/la:Torres is not for sale
btw. evo izgleda da ce lucas definitivno ostati
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
'I want to stay at Liverpool'reds_forever je napisao/la:btw. evo izgleda da ce lucas definitivno ostati

Bolje je uzeti ovih 60 miliona s obzirom kako je počelo Torres će opet bar pola sezone biti van terena.reds_forever je napisao/la:Chelsea nudi 60 miliona eura za Torresa
YNWA je napisao/la:
Torres is not for sale
FK Pjetlovi

I naprijed, i naprijed, i naprijed....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.