Igra zadnjeg veznog, možda može i stopera čak. Ja sam ga hvalio pred početak sezone, a i dalje stojim iza toga da može doprinijeti svojom borbom. Sve što je igrao ove sezone je jedno poluvrijeme u Kupu protiv Drine i to je odigrao onako solidno.studeni je napisao/la:Krpimo se, krpimo.
Sta igra taj neki Kamberovic, pocetkom sezone ga hvalise al ja ga ne vidjo ni minut na terenu!
FK Radnički Lukavac
Re: FK Radnički Lukavac
Niko kao Radnički Soda!!!!!!
moze li mi neko reci od kada je ova slika?
Impresivno
Impresivno

Mislim da je protiv viteza to bilo 2013 godinasemcho je napisao/la:moze li mi neko reci od kada je ova slika?
Impresivno![]()
Zvukom lokomotive rođen je velikan, danas obnovljena pruga i ljepša nego ikad. Vagoni su puni, svima sjećanja u glavi, kako su Evropom harali sarajevski Plavi!
Tako je, a ovakvo i približno ovakvo stanje na južnoj tribini je bilo sve do prošle godine..Svi se nadamo povratku boljih starih vremena..vozdra je napisao/la:Mislim da je protiv viteza to bilo 2013 godinasemcho je napisao/la:moze li mi neko reci od kada je ova slika?
Impresivno![]()
-
- Kontakt:
Vitez i onaj magarac Jakupovic
Svaka cast, Lukavčani!
-
- Kontakt:
Kako stojimo sa kartonima,imal suspendovanih?
-
- Kontakt:
Jel jos uvijek u Radnickom igraju Jaranovic,Bekric,Jusufovic,Subic,Redzic?
Eh da je to tako ne bi se mi za opstanak boriliOmarGabriel je napisao/la:Jel jos uvijek u Radnickom igraju Jaranovic,Bekric,Jusufovic,Subic,Redzic?

Redza je u Bratstvu, zajedno sa Kuduzom i Halilagicem
Ne znam šta mi bi da napišem u Budućnosti i mislio sam na Bratstvostudeni je napisao/la:Redza je u Bratstvu, zajedno sa Kuduzom i Halilagicem

-
- Kontakt:
Koliko Redza i Halilagic igraju u Bratstvu ja mogu toliko roniti...
Zadnji sekund i 0-1. Jbg po blatu se ne moze igrat, ljudi borbeniji i to je to
53min, 0-2 iz penala. Ko izadje zadnji neka ugasi svjetlo
0-3 protiv direktnog rivala za opstanak
0:3 ili 0:4 na kraju ?
Ima Radnički realne šanse za opstanak ali samo ako se stvar pomakne sa mrtve tačke.
Onu oranicu nema potrebe komentarisat više, i to je ogledalo kako izgleda cijeli klub.
I kad bi Radnički ispao, ne bi to bio prvi put u svojoj skorašnjoj historiji, ali barem se moraju stvari posložit unutar i oko kluba.
Ima Radnički realne šanse za opstanak ali samo ako se stvar pomakne sa mrtve tačke.
Onu oranicu nema potrebe komentarisat više, i to je ogledalo kako izgleda cijeli klub.
I kad bi Radnički ispao, ne bi to bio prvi put u svojoj skorašnjoj historiji, ali barem se moraju stvari posložit unutar i oko kluba.
Ma glavu gore samo,jest visok rezultat ali naši nisu pali zavidnom igrom Sloge,nego čisto su pali na duelima i borbenosti,vidjeli smo danas da Sloga ima ipak igrače koji se mogu nositi sa ovom vrstom terena,i izdržat takav pritisak,duele itekako mogu dobijati nad našim igračima..ali da je se igralo na ravnom,lijepom terenu garantujem da rezultat ne bi bio u korist sloge,znamo ipak kako naši momci znaju vezati pasove i prebacivati lopte,što je danas bilo nemoguće ni za jednu ni za drugu ekipu...NE KAŽEM da je sloga pobjedila na sreću,ali nije pobijedila ni time što je bolji tim,čisto su izdržali duele i težak teren a to naši nisu mogli i to je krajnji rezultat,čestitam slogi ipak na osvojenim bodovima
S obzirom na infrastrukturu mi i ne zasluzujemo da igramo ovu ligu, najgore uslove imamo! Pogotovo kad se vidi da je svake godine sve gore, napretka nikakvog po tom pitanju. Jbg bolje je ispast, smanjit troskove pa vidjet nekako s opstinom da se dio para ulozi u teren. Ovo ovako stvarno ne ide.
Djeca su pobijedila na tri gostovanja, i to tamo gdje je teren dobar i dozvoljava igru. U Lukavcu im je patnja, od 24 izgubili smo 16 bodova kuci.
Djeca su pobijedila na tri gostovanja, i to tamo gdje je teren dobar i dozvoljava igru. U Lukavcu im je patnja, od 24 izgubili smo 16 bodova kuci.
taj loš teren , je loš i ekipama koje nam dodju. nije zbog terena otislo toliko bodova. nego zbog loše odbrane.koja pravi puno grešaka , penala , crvenih kartona. iako im veznjaci puno pomažu. i svi vidimo da ODBRAMBENI griješe , a treneri nikad nijednog nisu mijenjali , uvijek je zamjena , krilo, vezni , a veznjaci su nam najjači dio ekipe.
Taj najjaci dio tima ne pamti kad je zadnji put u Lukavcu napravio lijepu akciju i stvorio sansu za go! Ovoj djeci trebaju uslovi za igru i tacka.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.