Virtu4l je napisao/la:Cheikh je napisao/la:@virto DAAA, mi smo imali dug i nasli krivce ko je pravio taj dug, stavili im rampu na ulaz u Titovu i zna se imenom i prezimenom ko su krivcu za neuspjeh i finansijskom i sportskom segmentu!!! A ja te opet pitam, ko su krivci za vas finansijski neuspjeh? Dzelo zrtveno jagnje,poput Mulalica ili Odovica?
Ko su krivci za vaš dug? Ko je završio u zatvoru? Gdje pišu ta imena i prezimena?
Virto dragi makar mi navijaci znamo ko nas je u crno zavio kad su se trazile njihove ostavke, kada su se ganjali i samarali da daju otkaze. Mi znamo najbolje kroz sta se proslo taj period da bi Sarajevo sada doslo do ovoga, jbga znamo da nije najbolje ali mnogo bolje nego sto je bilo, toga smo svi svjesni.
Pa maloprije sam ti napisao prezimena tri osobe koja su glavom i bradom krivi za krah Sarajeva kako u rezultatskom tako i finansijskom smislu, sto me 2x pitas isto? Imamo i mi tu titulu iz 2007 pa sta smo dobili sa njom? Zamotanog kurku i dugove do besvjesti. Vas covjek kaze otvoreno Osim namjestao tekme, ama nek je moglo mu se i nek je. (a zna iz tog vakta isto kao i iz ovog Izo).
Ja pricam sta se dobilo sa tim titulama, dug za koj cak ni vi navijaci ne znate (ili necete da znate )ko je napravio.
Misljenje mi je da vam je forum masinerija mnogo jaca nego sto to izgleda na krajevima utakmica kada se puno vise i jace cuju psovke upucene upravi i igracima nego skandiranje igracima sa juzne strane? Sto li jug skandira? Hmm...
Takodje mislim da Misimovic kao covjek okruzen pravim Zeljovcima je izrazito sposoban uraditi mnogo dobrog ali mislim da zbog svog EGA to nikada nece sprovesti u dijelo.
Vasa avlija, vasa stvar. Vrijeme je najbolji pokazatelj sta je radjeno te na koji nacin a takodje ce vrijeme i pokazati sposobnosti doticnog gospodina.