PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Virtu4l
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Virtu4l » 10 nov 2016, 21:24

Cheikh je napisao/la:Jbga, djaba se ja trudim kad ti okreces pricu iz supljeg u prazno, nikako konkretno nesto da kazes. Sve okolo-kokolo a nista ne kazes...
Ovako se trudiš?
Cheikh je napisao/la:Ista vam prica bila "pite otvaraju oci", a vidi sad duga iz tog perioda (3 ili 4 titule su kostale 2.800.000KM).
Dakle, naše 3-4 titule su koštale 2.800.000 KM kako kažeš? Ako jesu, ja to prihvatam, ali,

Vaš dug je bio sličan kao naš, a nemate titule!?

O čemu onda pričamo?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 10 nov 2016, 21:27

Cheikh je napisao/la:@virto DAAA, mi smo imali dug i nasli krivce ko je pravio taj dug, stavili im rampu na ulaz u Titovu i zna se imenom i prezimenom ko su krivcu za neuspjeh i finansijskom i sportskom segmentu!!! A ja te opet pitam, ko su krivci za vas finansijski neuspjeh? Dzelo zrtveno jagnje,poput Mulalica ili Odovica?
Ko su krivci za vaš dug? Ko je završio u zatvoru? Gdje pišu ta imena i prezimena?
Voli te tvoje Sarajevo.

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 10 nov 2016, 21:27

Sariel je napisao/la: Btw shzna je onaj piskutavi cviko sa presa jeli???
Sariele kompjuteru. :urnebes:
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 10 nov 2016, 21:29

shzna je napisao/la:
Sariel je napisao/la: Btw shzna je onaj piskutavi cviko sa presa jeli???
Sariele kompjuteru. :urnebes:
Za tebe gosp. Dr.sci... :cool:
Licis mi na takvu tetkicu.pa haj reko da priupitam.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 10 nov 2016, 21:31

Sariele pošalji amazonu kitu cvijeća
Voli te tvoje Sarajevo.

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 10 nov 2016, 21:34

Što ne priznaš forumskom auditoriju da si u narodu poznat kao inspektor Rex?
Skromnost ti je očigledno vrlina i glavna odlika pored, mora se priznati, sjajnog zavođenja naše Donne. :)

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 10 nov 2016, 21:40

shzna je napisao/la:Što ne priznaš forumskom auditoriju da si u narodu poznat kao inspektor Rex?
Skromnost ti je očigledno vrlina i glavna odlika pored, mora se priznati, sjajnog zavođenja naše Donne. :)
Ne budalo

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 10 nov 2016, 21:41

Obriši se, i na spavanje pripadniče niže klase i solinske jalije.

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 10 nov 2016, 21:42

shzna je napisao/la:Što ne priznaš forumskom auditoriju da si u narodu poznat kao inspektor Rex?
A pusi qurac :lol: :lol: :rol:
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

Cheikh
Kontakt:

Post Postao/la Cheikh » 10 nov 2016, 21:47

Virtu4l je napisao/la:
Cheikh je napisao/la:@virto DAAA, mi smo imali dug i nasli krivce ko je pravio taj dug, stavili im rampu na ulaz u Titovu i zna se imenom i prezimenom ko su krivcu za neuspjeh i finansijskom i sportskom segmentu!!! A ja te opet pitam, ko su krivci za vas finansijski neuspjeh? Dzelo zrtveno jagnje,poput Mulalica ili Odovica?
Ko su krivci za vaš dug? Ko je završio u zatvoru? Gdje pišu ta imena i prezimena?
Virto dragi makar mi navijaci znamo ko nas je u crno zavio kad su se trazile njihove ostavke, kada su se ganjali i samarali da daju otkaze. Mi znamo najbolje kroz sta se proslo taj period da bi Sarajevo sada doslo do ovoga, jbga znamo da nije najbolje ali mnogo bolje nego sto je bilo, toga smo svi svjesni.

Pa maloprije sam ti napisao prezimena tri osobe koja su glavom i bradom krivi za krah Sarajeva kako u rezultatskom tako i finansijskom smislu, sto me 2x pitas isto? Imamo i mi tu titulu iz 2007 pa sta smo dobili sa njom? Zamotanog kurku i dugove do besvjesti. Vas covjek kaze otvoreno Osim namjestao tekme, ama nek je moglo mu se i nek je. (a zna iz tog vakta isto kao i iz ovog Izo).

Ja pricam sta se dobilo sa tim titulama, dug za koj cak ni vi navijaci ne znate (ili necete da znate )ko je napravio.

Misljenje mi je da vam je forum masinerija mnogo jaca nego sto to izgleda na krajevima utakmica kada se puno vise i jace cuju psovke upucene upravi i igracima nego skandiranje igracima sa juzne strane? Sto li jug skandira? Hmm...

Takodje mislim da Misimovic kao covjek okruzen pravim Zeljovcima je izrazito sposoban uraditi mnogo dobrog ali mislim da zbog svog EGA to nikada nece sprovesti u dijelo.

Vasa avlija, vasa stvar. Vrijeme je najbolji pokazatelj sta je radjeno te na koji nacin a takodje ce vrijeme i pokazati sposobnosti doticnog gospodina.
Football is a game about feelings and intelligence!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 10 nov 2016, 21:52

I opet mi ništa ne reče. Znate ko vas je zavio u crno i? Je li u zatvoru, jeste li ga krivično gonili? Niste.

Ko je taj naš čovjek i gdje je rekao? Na forumu? Uozbilji se. Neka izađe imenom i prezimenom pa neka kaže, lako se kriti iza nickova.
Voli te tvoje Sarajevo.

Cheikh
Kontakt:

Post Postao/la Cheikh » 10 nov 2016, 22:00

Virtu4l je napisao/la:I opet mi ništa ne reče. Znate ko vas je zavio u crno i? Je li u zatvoru, jeste li ga krivično gonili? Niste.

Ko je taj naš čovjek i gdje je rekao? Na forumu? Uozbilji se. Neka izađe imenom i prezimenom pa neka kaže, lako se kriti iza nickova.
Nismo ga krivicno gonili, kako cemo mi obicni navijaci koji znamo ko nam je sjedio u klubu u tom periodu i nemamo uvid u knjige kluba krivicno goniti pojedince? Sta pricas? Ti meni ne odgovaras, za 4 godine se napravio dug kao kroz cotavu historije Zelje i ne znate makar vi "objektivni navijaci" ko je kriv? Igramo se misa i macke a na kraju nisam dobio odgovor ko je kriv za finansijski krah!

A tog forumskog maestra mozda znas i bolje od mene,cak sam ubijedjen da mu i ime i prezime znas, nije budala da otvoreno kaze Amaru da je namjestao rezultate. Valjda smo zreli ljudi, nismo Tuzlaci. :mrgreen:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 10 nov 2016, 22:10

Cheikh je napisao/la:Nismo ga krivicno gonili, kako cemo mi obicni navijaci koji znamo ko nam je sjedio u klubu u tom periodu i nemamo uvid u knjige kluba krivicno goniti pojedince? Sta pricas? Ti meni ne odgovaras, za 4 godine se napravio dug kao kroz cotavu historije Zelje i ne znate makar vi "objektivni navijaci" ko je kriv? Igramo se misa i macke a na kraju nisam dobio odgovor ko je kriv za finansijski krah!
Pa zašto se onda busaš da ste riješili problem, kad niko nije kažnjen? I mi smo ga riješili, ti ljudi više nisu u klubu.

Ja ne znam ko je kriv za naš dug, mogu samo pretpostaviti, što sam gore i učinio.
Cheikh je napisao/la:A tog forumskog maestra mozda znas i bolje od mene,cak sam ubijedjen da mu i ime i prezime znas, nije budala da otvoreno kaze Amaru da je namjestao rezultate. Valjda smo zreli ljudi, nismo Tuzlaci. :mrgreen:
Pa će umjesto toga lajati na forumu? Baš tako se ponašaju zreli ljudi. Prika moj, da bi krenuo na Amara Osima moraš imati sve crno na bijelo, možda ti ni to neće pomoći. Vidjeli smo kako se Azmir Husić proveo, a svi znamo da je govorio istinu, zar ne!? Zašto na onom najvažnijem forumu ne smiju da pisnu? Jednom su pokušali i mislim da neće više nikad. To ih/ga čini tastatura mudonjama.
Zadnja izmjena: Virtu4l, dana/u 10 nov 2016, 22:11, ukupno mijenjano 1 put.
Voli te tvoje Sarajevo.

narodniheroj
Kontakt:

Post Postao/la narodniheroj » 10 nov 2016, 22:11

Hoćel ba ko čo'jeku objasniti da smo mi u periodu "10-"13 osvojili 5 trofeja,
Kakvo ba crnilo i jade spominje :crazy:

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 10 nov 2016, 22:17

shzna je napisao/la:Obriši se, i na spavanje pripadniče niže klase i solinske jalije.
kad lobotomac zaboravi da nije u svom prirodnom stanistu :roll:
miki, shzno da budalo,cuj niza klaso, :urnebes:

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 10 nov 2016, 22:23

drug amahzon opet u pravu i baca vas argumentima ko ajkula...
mozete samo bogu se molit sto iradite hahahha
40:32 fakat pita dje je siljak,nema ga vako vazna stvar aprecjednik skupstine,.....pauza prijeteca ko na lobotomoiji hahahah...
dobro on ce to na tv.u vidjet..
dakle crno na bijelo jarabi amazon u pravu

Cheikh
Kontakt:

Post Postao/la Cheikh » 10 nov 2016, 22:28

Virtu4l je napisao/la:Ja ne znam ko je kriv za naš dug
Taj sam odgovor i pretpostavio da cu dobiti. Do boljih vremena. :stop:

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 10 nov 2016, 22:30

Cheikh je napisao/la:
Taj sam odgovor i pretpostavio da cu dobiti. Do boljih vremena. :stop:
Ne brini se. Pise on s drugih naloga da je Amar :urnebes: :urnebes:
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 10 nov 2016, 22:31

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:
A pusi qurac :lol: :lol: :rol:
moj strmkapa, tolke godine u zicagu i slihtas se ovim balavurdanima bez ikakvog osjecaja a kamol za humor...
zar se dotle doslo?
a dje smilje,jack,gudrovina bate?

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 10 nov 2016, 22:34

e ovo se zove bezmudo.a valja podrzat direktivu hehehehe
takorec bezmuda direktiva..jedan je izlija... :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.