FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ne trazi covjek Siljka nego Pestu Allah te nagradio.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Mene amazon ne nervira toliko koliko me aleksandar nervira sto dopusta ovom da pise po zeljinoj temi a nije navijac zelje
Tan Dragon!
TikTak je moj brat!
Otisao je Kusturica nastala je tuga, mnogi zale za njim jer plate nema.
Nakon govora gospodina Misimovica placenici su se povukli...
TikTak je moj brat!
Druže ne govori ni u jednom djelu "Gdje Šiljak", Šiljak je lijevo od bine stajao, upitni dio se odnosi na to " Jel' nam ovdje predsjednik skupštine" ? Ko je bio tu mogao je osjetiti ogromnu količinu sarkazma, jer ko hoće da pomogne voljenom klubu dođe i pomogne, a ne postavlja populističke statuse na FB. Statusi su ti više nekako djelotvorniji za situacije kad te treba ostavi, pa ti postaviš od Šabana - Odlaziš, odlaziš rušiš mi sne ...
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
- amazon
- Kontakt:
A gdje je Pesto? Ne postuje gazduQwerty90 je napisao/la:Druže ne govori ni u jednom djelu "Gdje Šiljak", Šiljak je lijevo od bine stajao, upitni dio se odnosi na to " Jel' nam ovdje predsjednik skupštine" ? Ko je bio tu mogao je osjetiti ogromnu količinu sarkazma, jer ko hoće da pomogne voljenom klubu dođe i pomogne, a ne postavlja populističke statuse na FB. Statusi su ti više nekako djelotvorniji za situacije kad te treba ostavi, pa ti postaviš od Šabana - Odlaziš, odlaziš rušiš mi sne ...

Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Vjerovatno na poslu nije mogao uzeti slobodno, budući da je državni kordinator za integrirano upravljanje granicama BiH.
- amazon
- Kontakt:
Znaci polako ga ne postuju i njegovi ljudi. Jbg-aQwerty90 je napisao/la:Vjerovatno na poslu nije mogao uzeti slobodno, budući da je državni kordinator za integrirano upravljanje granicama BiH.

Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Ovo sa amazonom postaje smiješno, mislim, uvijek je bilo, ali sad je baš cirkus.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Bar danas imajte razumjevanja za amazona posto je od podne na aparatima.Virtu4l je napisao/la:Ovo sa amazonom postaje smiješno, mislim, uvijek je bilo, ali sad je baš cirkus.
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Veliki dan za Zeljovce. Necu kazati istorijski da se ne udaramo preteskim rijecima. Hvala rukovodstvu kluba jos jednom. Na presu smo osim datuma pocetka i zavrsetka gradnje istoka saznali jos interesantnih podataka. Niste ih uocili radi vase mrznje prema svima koji ne misle kao vi forum nindje. Dugujemo skoro pet miliona. Izgubili zalbu za dodatni pronadjen dug? Misimovic je garant Butmiru da ce se sve isplatiti na vrijeme. Znaci da nemamo dovoljno novca za tribinu. Svaka mu cast samo nek ne uzima kamatu a najbolje bi bilo da Megamix bude generalni i da se tako porefamo. Igraci su napadnuti drugi put u sezoni. Bezobrazno i bezpotrebno se sve svalilo na igrace a sljede vazni mecevi. Nisu sami dosli u Zelju i oni su najmanje krivi za nogometnu blamazu.
Samo vi meni brisite postove jer istina boli.
Tan Dragon!
TikTak je moj brat!
TikTak je moj brat!
Pozdrav ljudi, vec duže vrijeme pratim forum na temu Željo i koliko mogu da vidim da se ovdje vecinu vremena raspravlja o upravi a ne o fudbalu koji naš Željo igra, da ne bi dužio samo ću kratko dati svoje viđenje trenutne situacije. Trenutno najlosiji već duži period Kosorić (među najlosijim štoperima u historiji), Kjosevski, Memija (malo se birika ali zbog njega nemamo ni desne strane jer onaj momak Siniša je dobar desni bek a na lijevoj strani jbg nije njegova pozicija pa se covjek možda i ne snalazi najbolje dok desno Siniša-Miro bolja kombinacija dosta) o klupi neću ni da govorim. Ja lično kod Slavke nisam vidio nikakvu promjenu u odnosu na Kostića on mi je na fazon Sušića iz 3 utakmice trebamo 5 bodova i tako to... možda čovjek i ne može sa ovakvim igračkim kadrom nešto uraditi al eto vrijeme će pokazati samo da ne bude kasno jer sa ovakvim rezultatima upitna je i liga za prvaka.
- zeljoooooooooo
Lijepe vijesti danas, divne!
Kako bih bio sretan kad bi se svi zaljubljenici u plavu boju mogli organizovati i okupiti na stadionu prvog dana početka radova i pokazati koliko nam znači ovaj poduhvat!
Kako bih bio sretan kad bi se svi zaljubljenici u plavu boju mogli organizovati i okupiti na stadionu prvog dana početka radova i pokazati koliko nam znači ovaj poduhvat!
Rukovodeci kadar se sam digao iznad kluba. Zato se pise o njima. Petrovica zafrkava sto prvi put u karijeri trenira veliki klub. Nula Zelji ne znaci mnogo a on to ne kapira.SaboBabo je napisao/la:Pozdrav ljudi, vec duže vrijeme pratim forum na temu Željo i koliko mogu da vidim da se ovdje vecinu vremena raspravlja o upravi a ne o fudbalu koji naš Željo igra, da ne bi dužio samo ću kratko dati svoje viđenje trenutne situacije. Trenutno najlosiji već duži period Kosorić (među najlosijim štoperima u historiji), Kjosevski, Memija (malo se birika ali zbog njega nemamo ni desne strane jer onaj momak Siniša je dobar desni bek a na lijevoj strani jbg nije njegova pozicija pa se covjek možda i ne snalazi najbolje dok desno Siniša-Miro bolja kombinacija dosta) o klupi neću ni da govorim. Ja lično kod Slavke nisam vidio nikakvu promjenu u odnosu na Kostića on mi je na fazon Sušića iz 3 utakmice trebamo 5 bodova i tako to... možda čovjek i ne može sa ovakvim igračkim kadrom nešto uraditi al eto vrijeme će pokazati samo da ne bude kasno jer sa ovakvim rezultatima upitna je i liga za prvaka.
Imamo veliki dug koji se sad ne moze vratiti. Steta,ali sta cemo sad. Mislim da je Uprava u pravu sto je rekla za zadnje dvije utakmice. Dva gola iz greske dva igraca. Samo da mi je docekat dan kad ce Kosoric letiti van ili na klupu. Najslabija karika naseg tima. Pojacat ce sad na zimu i u miru pripreme odraditi pa cemo vidjet sta je sudbina spremila. 6 ili 7 bodova iz ove tri tekme je uspjeh koji nam treba.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- amazon
- Kontakt:
Pa ko ce napraviti gresku nego igrac, nece vanzemaljci. U svim ligama svijeta igraci grijese. 
Al Miske ce dovesti igrace koji ne grijese, svemocni Miskoni
Frajer prica isto kao da vodi neku firmu cipela a ne fudbalski klub.

Al Miske ce dovesti igrace koji ne grijese, svemocni Miskoni

to bi bilo ekstra, odlicna ideja. svakako bi tad vec trebala bit ta pauza u ligi, dakle nema se sta drugo raditzeljoooooooooo je napisao/la:Lijepe vijesti danas, divne!
Ja cu biti sijed, ja cu biti star al' voljet cu i tad Zeljeznicar.
Bilo bi ekstra da dobijemo Vitez i da se popravimo na tabeli. Istok ce na proljece zjapati prazan ako ne bude rezultata.jasan je napisao/la:to bi bilo ekstra, odlicna ideja. svakako bi tad vec trebala bit ta pauza u ligi, dakle nema se sta drugo raditzeljoooooooooo je napisao/la:Lijepe vijesti danas, divne!
- zeljoooooooooo
TikTak, nisam pričao o utakmicama, tabeli, rezultatima. Želji se daje podrška i kad ne ide sve kako treba.
Pričao sam o tome da se skupi raja i da "proslavimo" početak radova.
Pričao sam o tome da se skupi raja i da "proslavimo" početak radova.
Proslavili smo danas. Osjecaj kao kad svrsavas. Hajde da se vratimo bitnijim stvarima. Na nogometnom planu smo skoro nikad gori a nogometni smo klub. Takmicimo se da budemo bolji, nije samo vazno je ucestovati.
- Incognito87
- Kontakt:
onda slabo pratiš želju.TikTak je napisao/la:Proslavili smo danas. Osjecaj kao kad svrsavas. Hajde da se vratimo bitnijim stvarima. Na nogometnom planu smo skoro nikad gori a nogometni smo klub. Takmicimo se da budemo bolji, nije samo vazno je ucestovati.
Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.
Trenutno korisnika/ca: ZeljeznicarUberAlles i 36 gostiju.