FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la LjoZee » 10 nov 2016, 20:57

Ne trazi covjek Siljka nego Pestu Allah te nagradio.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

z1921
Kontakt:

Post Postao/la z1921 » 10 nov 2016, 20:59

Mene amazon ne nervira toliko koliko me aleksandar nervira sto dopusta ovom da pise po zeljinoj temi a nije navijac zelje
Tan Dragon!
TikTak je moj brat!

Otisao je Kusturica nastala je tuga, mnogi zale za njim jer plate nema.
Nakon govora gospodina Misimovica placenici su se povukli...

Qwerty90
Kontakt:

Post Postao/la Qwerty90 » 10 nov 2016, 21:00

Druže ne govori ni u jednom djelu "Gdje Šiljak", Šiljak je lijevo od bine stajao, upitni dio se odnosi na to " Jel' nam ovdje predsjednik skupštine" ? Ko je bio tu mogao je osjetiti ogromnu količinu sarkazma, jer ko hoće da pomogne voljenom klubu dođe i pomogne, a ne postavlja populističke statuse na FB. Statusi su ti više nekako djelotvorniji za situacije kad te treba ostavi, pa ti postaviš od Šabana - Odlaziš, odlaziš rušiš mi sne ...

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 10 nov 2016, 21:02

Qwerty90 je napisao/la:Druže ne govori ni u jednom djelu "Gdje Šiljak", Šiljak je lijevo od bine stajao, upitni dio se odnosi na to " Jel' nam ovdje predsjednik skupštine" ? Ko je bio tu mogao je osjetiti ogromnu količinu sarkazma, jer ko hoće da pomogne voljenom klubu dođe i pomogne, a ne postavlja populističke statuse na FB. Statusi su ti više nekako djelotvorniji za situacije kad te treba ostavi, pa ti postaviš od Šabana - Odlaziš, odlaziš rušiš mi sne ...

A gdje je Pesto? Ne postuje gazdu :stop:
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

Qwerty90
Kontakt:

Post Postao/la Qwerty90 » 10 nov 2016, 21:05

Vjerovatno na poslu nije mogao uzeti slobodno, budući da je državni kordinator za integrirano upravljanje granicama BiH.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 10 nov 2016, 21:18

Qwerty90 je napisao/la:Vjerovatno na poslu nije mogao uzeti slobodno, budući da je državni kordinator za integrirano upravljanje granicama BiH.

Znaci polako ga ne postuju i njegovi ljudi. Jbg-a :plac:
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 10 nov 2016, 21:29

Ovo sa amazonom postaje smiješno, mislim, uvijek je bilo, ali sad je baš cirkus.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 10 nov 2016, 21:38

Virtu4l je napisao/la:Ovo sa amazonom postaje smiješno, mislim, uvijek je bilo, ali sad je baš cirkus.
Bar danas imajte razumjevanja za amazona posto je od podne na aparatima.
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

TikTak
Kontakt:

Post Postao/la TikTak » 10 nov 2016, 21:41

Veliki dan za Zeljovce. Necu kazati istorijski da se ne udaramo preteskim rijecima. Hvala rukovodstvu kluba jos jednom. Na presu smo osim datuma pocetka i zavrsetka gradnje istoka saznali jos interesantnih podataka. Niste ih uocili radi vase mrznje prema svima koji ne misle kao vi forum nindje. Dugujemo skoro pet miliona. Izgubili zalbu za dodatni pronadjen dug? Misimovic je garant Butmiru da ce se sve isplatiti na vrijeme. Znaci da nemamo dovoljno novca za tribinu. Svaka mu cast samo nek ne uzima kamatu a najbolje bi bilo da Megamix bude generalni i da se tako porefamo. Igraci su napadnuti drugi put u sezoni. Bezobrazno i bezpotrebno se sve svalilo na igrace a sljede vazni mecevi. Nisu sami dosli u Zelju i oni su najmanje krivi za nogometnu blamazu.

z1921
Kontakt:

Post Postao/la z1921 » 10 nov 2016, 21:56

Samo vi meni brisite postove jer istina boli.
Tan Dragon!
TikTak je moj brat!

Otisao je Kusturica nastala je tuga, mnogi zale za njim jer plate nema.
Nakon govora gospodina Misimovica placenici su se povukli...

SaboBabo
Kontakt:

Post Postao/la SaboBabo » 10 nov 2016, 21:58

Pozdrav ljudi, vec duže vrijeme pratim forum na temu Željo i koliko mogu da vidim da se ovdje vecinu vremena raspravlja o upravi a ne o fudbalu koji naš Željo igra, da ne bi dužio samo ću kratko dati svoje viđenje trenutne situacije. Trenutno najlosiji već duži period Kosorić (među najlosijim štoperima u historiji), Kjosevski, Memija (malo se birika ali zbog njega nemamo ni desne strane jer onaj momak Siniša je dobar desni bek a na lijevoj strani jbg nije njegova pozicija pa se covjek možda i ne snalazi najbolje dok desno Siniša-Miro bolja kombinacija dosta) o klupi neću ni da govorim. Ja lično kod Slavke nisam vidio nikakvu promjenu u odnosu na Kostića on mi je na fazon Sušića iz 3 utakmice trebamo 5 bodova i tako to... možda čovjek i ne može sa ovakvim igračkim kadrom nešto uraditi al eto vrijeme će pokazati samo da ne bude kasno jer sa ovakvim rezultatima upitna je i liga za prvaka.

zeljoooooooooo

Post Postao/la zeljoooooooooo » 10 nov 2016, 22:00

Lijepe vijesti danas, divne!

Kako bih bio sretan kad bi se svi zaljubljenici u plavu boju mogli organizovati i okupiti na stadionu prvog dana početka radova i pokazati koliko nam znači ovaj poduhvat!

TikTak
Kontakt:

Post Postao/la TikTak » 10 nov 2016, 22:08

SaboBabo je napisao/la:Pozdrav ljudi, vec duže vrijeme pratim forum na temu Željo i koliko mogu da vidim da se ovdje vecinu vremena raspravlja o upravi a ne o fudbalu koji naš Željo igra, da ne bi dužio samo ću kratko dati svoje viđenje trenutne situacije. Trenutno najlosiji već duži period Kosorić (među najlosijim štoperima u historiji), Kjosevski, Memija (malo se birika ali zbog njega nemamo ni desne strane jer onaj momak Siniša je dobar desni bek a na lijevoj strani jbg nije njegova pozicija pa se covjek možda i ne snalazi najbolje dok desno Siniša-Miro bolja kombinacija dosta) o klupi neću ni da govorim. Ja lično kod Slavke nisam vidio nikakvu promjenu u odnosu na Kostića on mi je na fazon Sušića iz 3 utakmice trebamo 5 bodova i tako to... možda čovjek i ne može sa ovakvim igračkim kadrom nešto uraditi al eto vrijeme će pokazati samo da ne bude kasno jer sa ovakvim rezultatima upitna je i liga za prvaka.
Rukovodeci kadar se sam digao iznad kluba. Zato se pise o njima. Petrovica zafrkava sto prvi put u karijeri trenira veliki klub. Nula Zelji ne znaci mnogo a on to ne kapira.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 10 nov 2016, 22:09

Imamo veliki dug koji se sad ne moze vratiti. Steta,ali sta cemo sad. Mislim da je Uprava u pravu sto je rekla za zadnje dvije utakmice. Dva gola iz greske dva igraca. Samo da mi je docekat dan kad ce Kosoric letiti van ili na klupu. Najslabija karika naseg tima. Pojacat ce sad na zimu i u miru pripreme odraditi pa cemo vidjet sta je sudbina spremila. 6 ili 7 bodova iz ove tri tekme je uspjeh koji nam treba.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 10 nov 2016, 22:17

Pa ko ce napraviti gresku nego igrac, nece vanzemaljci. U svim ligama svijeta igraci grijese. :urnebes:
Al Miske ce dovesti igrace koji ne grijese, svemocni Miskoni :mrgreen: Frajer prica isto kao da vodi neku firmu cipela a ne fudbalski klub.

jasan
Kontakt:

Post Postao/la jasan » 10 nov 2016, 22:26

zeljoooooooooo je napisao/la:Lijepe vijesti danas, divne!

Kako bih bio sretan kad bi se svi zaljubljenici u plavu boju mogli organizovati i okupiti na stadionu prvog dana početka radova i pokazati koliko nam znači ovaj poduhvat!
to bi bilo ekstra, odlicna ideja. svakako bi tad vec trebala bit ta pauza u ligi, dakle nema se sta drugo radit
Ja cu biti sijed, ja cu biti star al' voljet cu i tad Zeljeznicar.

TikTak
Kontakt:

Post Postao/la TikTak » 10 nov 2016, 23:11

jasan je napisao/la:
zeljoooooooooo je napisao/la:Lijepe vijesti danas, divne!

to bi bilo ekstra, odlicna ideja. svakako bi tad vec trebala bit ta pauza u ligi, dakle nema se sta drugo radit
Bilo bi ekstra da dobijemo Vitez i da se popravimo na tabeli. Istok ce na proljece zjapati prazan ako ne bude rezultata.

zeljoooooooooo

Post Postao/la zeljoooooooooo » 10 nov 2016, 23:12

TikTak, nisam pričao o utakmicama, tabeli, rezultatima. Želji se daje podrška i kad ne ide sve kako treba.

Pričao sam o tome da se skupi raja i da "proslavimo" početak radova.

TikTak
Kontakt:

Post Postao/la TikTak » 10 nov 2016, 23:16

Proslavili smo danas. Osjecaj kao kad svrsavas. Hajde da se vratimo bitnijim stvarima. Na nogometnom planu smo skoro nikad gori a nogometni smo klub. Takmicimo se da budemo bolji, nije samo vazno je ucestovati.

Incognito87
Kontakt:

Post Postao/la Incognito87 » 10 nov 2016, 23:22

TikTak je napisao/la:Proslavili smo danas. Osjecaj kao kad svrsavas. Hajde da se vratimo bitnijim stvarima. Na nogometnom planu smo skoro nikad gori a nogometni smo klub. Takmicimo se da budemo bolji, nije samo vazno je ucestovati.
onda slabo pratiš želju.
Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: ZeljeznicarUberAlles i 36 gostiju.