FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

arelinho
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la arelinho » 10 nov 2016, 11:55

Virtu4l je napisao/la:Znači do sad je u stadion uloženo 700.000 KM, u istok će biti uloženo 1.200.000 KM, što nas dovodi do dva miliona ulaganja u stadion :kafa:

Naravno, ako zafali Miske će uletiti sa svojim parama, halalim mu 7% :guz:
Nemamo para. Ovih dana treba da se ugasimo. :lol: :lol: :urnebes:
I ono što je bilo para je otišlo na forum. :lol: :lol:

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 10 nov 2016, 12:00

amazon je napisao/la:
bhsport je napisao/la:
amazon je napisao/la: Pare od Dzeku su zavrsile u tituli, pa u duploj kruni tj odbrani titule, 5 godina ne izgubljene utakmice u Kup-u, milion rekorda, minute i minute bez primljnog gola, Grbavica baza bez poraza.

Tadasnji ukupni dug je skoro isti kao i sad. Ne provaljuj se lobotomija.
Sve i da jeste tako al dobro znamo da nije jer imamo sporazum sa poreznom gdje svaki mjesec pucamo cifru, imamo licencu a da bi to dobili porezna i dugovi sa tužbi moraju biti izmireni opet ova uprava ne stvara nove minus nego posluje na nuli.
Igrači su prijavljeni i iz kluba kažu da mogu ovjeriti knjizice a do sada to nije bio slučaj.
Svake godine si dobio licencu za evropu, osim jedne kad nismo izasli ni pitari, a ni mi. Dugovanja su bila, al ti/vi pisete kao da je dug 0, a ne i dalje preko, 4mil.

Prije je bilo drugacije vrijeme i nije se moralo placati, dok sad ko god bude u upravi morat ce placati sve obaveze.
Ko kaze da se nije moralo placati? Pa dug je nastao sto nije nista placano A MORALO SE.
I danas da su Zujo i klapica ostali nebi placali nista i bili bi kao KK Bosna.
Taj dug nije isti rekao sam ti, nego se smanjuje, tih sudskih potrazivanja nema, a znao si i za Hasagica i ostalo da se trebalo platiti kad tad, al eto.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 10 nov 2016, 12:15

bhsport je napisao/la:Ko kaze da se nije moralo placati? Pa dug je nastao sto nije nista placano A MORALO SE.
Uvijek se mora plaćati, ali tada nisi bio sankcionisan ako ne plaćaš, licenca nije zavisila od toga kao što sad zavisi. Da naglasim da to nije nikakvo opravdanje.

Odličan press, onako baš smirujući, kao i uvijek kad Misimović uzme mikorofon. I par godina poslije, čovjek još uvijek govori da smo na početku. Igrače je baš prozvao, mada sumnjam da će to njih dotaći. Savršeno je svjestan loših rezultata, ali bio je i na kraju prošle sezone pa smo još uvijek u banani. Baš šteta što mediji nisu imali muda da pitaju, moglo se postaviti dosta zanimljivih pitanja.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

salle86
Kontakt:

Post Postao/la salle86 » 10 nov 2016, 12:55

Idemoplavi je napisao/la:Ovo se zvalo dobar dan i dovidjenja. I zamolio bih sve novinare da ne pisu nista jer imali su priliku da pitaju ali izgleda imaju samo damu kad pisu po necijem nalogu i iz daljine svojih toplih kancelarija. Naravno čast izuzetcima koji svoj posao obavljaju u skladu sa poslovnom etikom i strukom.
:thumbup:
upravo tako
naši vrli novinari sve što znaju je napisati bombastičan naslov kako bi navukli raju da kliknu, a kad treba postaviti pitanje direktno tajac.
malo smo saznali ali mi koji pratimo klub svaki sat, to smo i znali
ovo je više da se začepe usta onima koji vide ali ne žele priznati da se dešavaju pozitivne stvari
već samo priznaju ono loše, kojeg sigurno da ima, i o tome pišu
Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe

cruz40
Kontakt:

Post Postao/la cruz40 » 10 nov 2016, 13:01

Virtu4l je napisao/la:Znači do sad je u stadion uloženo 700.000 KM, u istok će biti uloženo 1.200.000 KM, što nas dovodi do dva miliona ulaganja u stadion :kafa:

Naravno, ako zafali Miske će uletiti sa svojim parama, halalim mu 7% :guz:
Nemoj tih 7% ima na trzistu i manje , neki stambeni kredit za 3-4% pusti vise sve preko nasih ledja.

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 10 nov 2016, 13:24

Ohrabrujući press Uprave, konkretno i korektno s njihove strane. Mislim ne moras nekoga voljeti, ali mu moras odati priznanje za trud, volju,pristup, zelju da nesto ostavi iza sebe.. Ovi ljudi sto vode klub definitivno su napravili iskorak u infrastrukturi i to ce biti zabiljezeno, sto se tice sportskog dijela, doveli su odlicnog trenera Petrovica, sad su na redu pojacanja po njegovoj zelji, pa cemo vidjeti... Ocekujem da proljece bude u plavoj boji iz vise razloga. Bilo bi dobro u preostale 3 utakmice uzeti 7 bodova, ali i sa dvije pobjede navijaci bi bili zadovoljni, kad se sve uzme u obzir... Od Zrinjskog nije sramota izgubiti, pogotovo u Mostaru, tako da dole treba ici bez pritiska. Lijepo je cuti da ce uciniti sve da proljetni dio prvenstva gledamo sa istocne tribine, bez obzira sto je nezahvalno baviti se rokovima, pogotovo u ovoj drzavi.
Ima ovdje pojedinaca koji imaju zlonamjerne komentare, bas nicemu ne sluze, klasicna propaganda, bez pokrica sa puno spinovanja, i ne znam zasto im se tolerise da kvare ovaj forum, koji moze posluziti navijacima da dodju do odredjenih informacija vezanih za svoj klub!?

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 10 nov 2016, 13:59

Danas je samo najava, a prave stvari trebamo ocekivati za mjesec dana uz pretpostavku da ce Koldzo do zadnje minute otezati sa dozvolom da se krene i istok i da se zavrsi ova turbulentna godina.
Nadam se samo da ce na proljece Slavko vise sansi dati Besirevicu, Kemi, Sabanu malom, da ce vratiti Dinu zvijer sa posudbe i dovesti klasnog stopera.
Ako ima ponuda za Acu, treba prihvatiti odmah.
I da, ova prica oko istoka je dobrodosla da skine pritisak sa ekipe koja je izolovana i koja se moze pripremiti za Vitez i Mostar. Tu bi nam 3 boda mjera bila, 4 je nekako da se nadamo a 6 je da nam se vrati sva nesreca u zadnje 3 tekme sa Zrinjskim od zasluzene pobjede u Mostaru prosle godine do ovog sada peha.
Idemo plavi.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 10 nov 2016, 14:07

Pa moraju naci nekog da bude krivac ako se nesto desi, cuj sto!
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

z1921
Kontakt:

Post Postao/la z1921 » 10 nov 2016, 14:09

amazon je napisao/la:Pa moraju naci nekog da bude krivac ako se nesto desi, cuj sto!
hahahahahahaha evo ga izasao je iz misije rupe. Koldzo je bio kriv naravno prvi put, sad nema sta da bude kriv, svi problemi su rijeseni i aBd gradjevinsku dobijamo 4 decembra. Zivio ti meni amazone i aBd kad budes bio na istoku uslikaj se i posalji nam sliku :D
Tan Dragon!
TikTak je moj brat!

Otisao je Kusturica nastala je tuga, mnogi zale za njim jer plate nema.
Nakon govora gospodina Misimovica placenici su se povukli...

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 10 nov 2016, 14:15

aleksandar_veliki je napisao/la:
amazon je napisao/la:Pa moraju naci nekog da bude krivac ako se nesto desi, cuj sto!
Ne moze nista krenuti po zlu. Zakonske procedure su ispostovane. Ne vidim kako bi Koldzo i kad bi htio mogao zatezati.
Ma znam. Oni tako za sve naprave imaginarene neprijatelje i kad nesto krene po zlu, nisu oni krivi, nego imaginarini ljudi. Da ga hoce vise poceti praviti da pisemo o Zelji, petom mjestu na tabeli, ne izborenoj evropi, titulama, igracima i ono zbog cega idemo na utakmice.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 10 nov 2016, 14:21

aleksandar_veliki je napisao/la:
bhsport je napisao/la:Danas je samo najava, a prave stvari trebamo ocekivati za mjesec dana uz pretpostavku da ce Koldzo do zadnje minute otezati sa dozvolom da se krene i istok i da se zavrsi ova turbulentna godina.
Nadam se samo da ce na proljece Slavko vise sansi dati Besirevicu, Kemi, Sabanu malom, da ce vratiti Dinu zvijer sa posudbe i dovesti klasnog stopera.
Ako ima ponuda za Acu, treba prihvatiti odmah.
I da, ova prica oko istoka je dobrodosla da skine pritisak sa ekipe koja je izolovana i koja se moze pripremiti za Vitez i Mostar. Tu bi nam 3 boda mjera bila, 4 je nekako da se nadamo a 6 je da nam se vrati sva nesreca u zadnje 3 tekme sa Zrinjskim od zasluzene pobjede u Mostaru prosle godine do ovog sada peha.
Idemo plavi.
Zbog cega pretpostavljas da ce Koldzo zatezati?
Onako jer mu se moze, izbori su prosli i hoce da handri sto duze moze.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 10 nov 2016, 19:13

Imate Ivicu Osima na OBN-u.

z1921
Kontakt:

Post Postao/la z1921 » 10 nov 2016, 19:16

:shhh:
amazon je napisao/la:Imate Ivicu Osima na OBN-u.
Cuj imate, hahahahahahhahaha vidi se ali bas da nisi zeljovac, admine i aleksandre banujte ga vise pokvari temu a i mi je kvarimo priznajem jer ne mogu da se pomirim da ovu ublehu cuvate!
Tan Dragon!
TikTak je moj brat!

Otisao je Kusturica nastala je tuga, mnogi zale za njim jer plate nema.
Nakon govora gospodina Misimovica placenici su se povukli...

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 10 nov 2016, 20:41

Ko je gledao press, moze vidjeti da naseg predsjednika ne je.be niko pet %. Mozda jedino jos da ga Cenan slusa. Kao sto vidimo ni Siljak nije dosao. :lol:

Dobar je Miske, al on prica isto kao da mu je babo ostavio Zelju. Ono njegovo je :nene: Zaj.ebo se pravo.

Qwerty90
Kontakt:

Post Postao/la Qwerty90 » 10 nov 2016, 20:46

Šiljak je bio na pressu, Pešto je dobio poziv da dođe na press, al' iz njemu znanih razloga nije došao.

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la LjoZee » 10 nov 2016, 20:47

amazon je napisao/la:Ko je gledao press, moze vidjeti da naseg predsjednika ne je.be niko pet %. Mozda jedino jos da ga Cenan slusa. Kao sto vidimo ni Siljak nije dosao. [emoji38]

Dobar je Miske, al on prica isto kao da mu je babo ostavio Zelju. Ono njegovo je :nene: Zaj.ebo se pravo.
Mozda tebe boli briga za ono sto on prica,ali ja nisam vidio do sad ni jedan negativni komentar za danasnji press. Za tvoju informaciju dosao je Siljak,ali nije dosao Pesto. Ocigledno ima hrabrosti samo da pise statuse. Doduse smatram njegov status ispravnim,ali trebao je svoj stav i danas pokazati,a ne da ne dodje iako je pozvan.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 10 nov 2016, 20:48

Qwerty90 je napisao/la:Šiljak je bio na pressu, Pešto je dobio poziv da dođe na press, al' iz njemu znanih razloga nije došao.

40:32 :urnebes: Dze Siljak :urnebes:

Qwerty90
Kontakt:

Post Postao/la Qwerty90 » 10 nov 2016, 20:51

Izvini onda je ono neko drugi bio danas s kim sam se ja pozdravio, do mene je, moram dioptriju promijeniti. Pogledaj nas JA RABBI.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 10 nov 2016, 20:55

Qwerty90 je napisao/la:Izvini onda je ono neko drugi bio danas s kim sam se ja pozdravio, do mene je moram dioptriju promjeniti. Pogledaj nas JA RABBI.

Pa vidis da ti predsjenik ne zna ko je ko. :urnebes: Trazi covjek Siljka, vidjet ce na videozapisu :mrgreen: Ti ga vidio, a Misimovic nije, zanimljivo :urnebes:

ZeljeznicarFan
Kontakt:

Post Postao/la ZeljeznicarFan » 10 nov 2016, 20:55

Virtu4l je napisao/la:Miske :bow:
:kralj:
Radnička klasa !

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Levin i 34 gosta.