Ja i zaboraviojoker90 je napisao/la:Ko nam je ovo online i cita temu?![]()

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ja i zaboraviojoker90 je napisao/la:Ko nam je ovo online i cita temu?![]()
Prezivio je, samo se krije. Postavljao sam sliku sa kup utakmice protiv Kozare! Ja i jos 3 lika na zapadu sami, 45 min prije pocetka tekme, kad ulazi on dole u lozu, sređen sav ko maneken!Evander je napisao/la:Je li skaut prezivio i ove zadnje promijene u klubu?joker90 je napisao/la:Ko nam je ovo online i cita temu?![]()
Lik je neunistiv
Sve se promijenilo, samo je skaut ostao.
Zna li iko, kojoj vezom je on dosao u klub pa je toliko nedodirljiv?
Vanbracni Tanov sin, ili sestric od Baketa?
Win winaleksandar_veliki je napisao/la:Navodno bi vas trebao napustiti Balic. Nacuo sam da cete nesto i zaraditi.
Jeste brate,pa ga je malo Hus bacio u vezu i onda se popickarali.I jeste lijevi bek,nije los na toj poziciji,samo sto je kod nas vise utakmica igrao u vezi nego na LBMortemHz je napisao/la:Ja se sjecam da je on igrao lijevog beka tamo.
E to to.. znam da je igrao lijevog beka tamo i da je bio dobar. Primijetio sam da je ovu zadnju poceo u vezi, nije mi to bas pozicija za njega, nesto slicno k'o sto se i Mihojevic ne snalazi u veznom redu.Ado76 je napisao/la:Jeste brate,pa ga je malo Hus bacio u vezu i onda se popickarali.I jeste lijevi bek,nije los na toj poziciji,samo sto je kod nas vise utakmica igrao u vezi nego na LBMortemHz je napisao/la:Ja se sjecam da je on igrao lijevog beka tamo.
Javi seeeeee, javiii seeeejurisicduska je napisao/la:Svi svi svi pozdravite majkla.
dobro interni moderatoru, postujemhilmo je napisao/la:Kad se vratiš obrati pažnju da ne ulaziš u bespotrebne rasprave sa drugim forumašima. Ovdje pišemo o FK Sarajevo. Slobodno iznesi svoje mišljenje o aktuelnoj temi ali stav o forumašima iznosi jednom po jednom na pp da se ne bi protezale bezveze priče kao ova sad.Pukovnik je napisao/la:e, idem sad imam nekih obaveza. cucemo se, haj ba vi ste vazda tu 0-24 naleticu. cuvajte se vozdra
@joker
Pa bar napiši da ti je bilo veliko zadovoljstvo gledati utakmice sa tom dvojicom likova, kakva bahatost
Da nije K.S. i K.V.jurisicduska je napisao/la:K.P
K.V
Jel bolji S.K. od Balica po tebi? Valjda mu godine ne mogu nista, jos pitar u dusi.jurisicduska je napisao/la:Al jak bi K.S. Bio nema šta ili S.K.
Eh taj je beton.Memara je napisao/la:K.U.
R.A.C.
Ovaj drugi mora da je neki brazilac kad ima tri imenaMemara je napisao/la:K.U.
R.A.C.
Trenutno korisnika/ca: miguelramos i 19 gostiju.