NBA sezona 2016/2017
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA sezona 2016/2017
DeMar 53% šuta iz igre, a 34 poena u prosjeku.
- TrollsRoyce
- Kontakt:
Torres_9 je napisao/la:harden ce bit mvp, hjuston 99% ce zavrsit medju prve cetri ekipe (gsw,sas,klipe,hou) i bit ce mu dovoljno za mvp
Sent from my iPhone using Tapatalk
Mislim da ce Utah,ako bude zdrava biti pravi konkurent Houstonu za to 4. mjesto,tako da im sanse nisu bas 99%
Utah mi se cini kao najprecijenjenija ekipa na ovom forumu. Stalno se spominju u nekom kontekstu top 4 ili slicno, a uvijek izvise za PO.
Ja bih bas volio da Harden dodje do PO. On i Curry one sezone su bili nevjerovatni, bilo koji da je dobio nagradu bilo je zasluzeno.. tada je prevagnulo na Currya, sada je vrijeme da i Harden bude MVP.
Ja bih bas volio da Harden dodje do PO. On i Curry one sezone su bili nevjerovatni, bilo koji da je dobio nagradu bilo je zasluzeno.. tada je prevagnulo na Currya, sada je vrijeme da i Harden bude MVP.
- TrollsRoyce
- Kontakt:
Od prvih 9 utakmica,samo su jednu bili kompletni i opet su na omjeru 5-4,mislim to ne govori nista,ali imaju stvarno finu ekipu,Hill igra u zivtnoj formi,Hood isto tako,Hayward se cini mi se vratio jos jaci.
Imaju s klupe Diawa i Joe Johnsona.
Mozda su malo precjenjeni ovdje,ali to ne ponistava cinjenicu da su prvi put dobri nakon one generacije Deron-Boozer-Okur.
Imaju s klupe Diawa i Joe Johnsona.
Mozda su malo precjenjeni ovdje,ali to ne ponistava cinjenicu da su prvi put dobri nakon one generacije Deron-Boozer-Okur.

KejDi rules

NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ja ipak mislim da je prerano za bilo koju pricu o MVPu.Kandidata je i previse i samo necija subjektivnost moze isticati nekog pojedinca.Svi su jos uvijek svjezi,brojke su tu,malo je varijacija i rekord ekipa je neodredjen.Sto se tice UTA,ako si ih gledao ove sezone,daleko od toga da su precijenjeni.Zaista izgledaju dobro,iako su nekompletni.Hayward se tek vratio,ali je ispao Hill zbog povrede.Burksa jos uvijek nema,a i Favors je jos uvijek na restrikciji,pa i pored toga oni imaju 5-4 i niko ih nije totalno nadigrao.dscile je napisao/la:Utah mi se cini kao najprecijenjenija ekipa na ovom forumu. Stalno se spominju u nekom kontekstu top 4 ili slicno, a uvijek izvise za PO.
- TrollsRoyce
- Kontakt:
WiltBesic je napisao/la:
KejDi rulesMada kako god okreneš rekord je nedostižan

Covjek hladno 2 godine zabijao 20+
Nevjerovatno.
Ali mozda se KD docepa drugog mjesta,iako mi se zgadio odlaskom u GS,mada i dalje je doktor kosarke,samo manje simpatican.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Malo mi je nevjerovatno da LeBrona nema na toj listi.
Ma naravno da je rano.. ja samo napisah za koga bih volio da dobije MVP-a. Sto se tice Jazza, nisam ih gledao ove sezone.. pricam ono sto se desavalo proslih sezona. Ali svakako mi se ne cine kao kapacitet za top 4.NEZALAGANJE je napisao/la:Ja ipak mislim da je prerano za bilo koju pricu o MVPu.Kandidata je i previse i samo necija subjektivnost moze isticati nekog pojedinca.Svi su jos uvijek svjezi,brojke su tu,malo je varijacija i rekord ekipa je neodredjen.Sto se tice UTA,ako si ih gledao ove sezone,daleko od toga da su precijenjeni.Zaista izgledaju dobro,iako su nekompletni.Hayward se tek vratio,ali je ispao Hill zbog povrede.Burksa jos uvijek nema,a i Favors je jos uvijek na restrikciji,pa i pored toga oni imaju 5-4 i niko ih nije totalno nadigrao.dscile je napisao/la:Utah mi se cini kao najprecijenjenija ekipa na ovom forumu. Stalno se spominju u nekom kontekstu top 4 ili slicno, a uvijek izvise za PO.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Aaa do mene onda.dscile je napisao/la:Ma naravno da je rano.. ja samo napisah za koga bih volio da dobije MVP-a. Sto se tice Jazza, nisam ih gledao ove sezone.. pricam ono sto se desavalo proslih sezona. Ali svakako mi se ne cine kao kapacitet za top 4.NEZALAGANJE je napisao/la:Ja ipak mislim da je prerano za bilo koju pricu o MVPu.Kandidata je i previse i samo necija subjektivnost moze isticati nekog pojedinca.Svi su jos uvijek svjezi,brojke su tu,malo je varijacija i rekord ekipa je neodredjen.Sto se tice UTA,ako si ih gledao ove sezone,daleko od toga da su precijenjeni.Zaista izgledaju dobro,iako su nekompletni.Hayward se tek vratio,ali je ispao Hill zbog povrede.Burksa jos uvijek nema,a i Favors je jos uvijek na restrikciji,pa i pored toga oni imaju 5-4 i niko ih nije totalno nadigrao.dscile je napisao/la:Utah mi se cini kao najprecijenjenija ekipa na ovom forumu. Stalno se spominju u nekom kontekstu top 4 ili slicno, a uvijek izvise za PO.

Donnie Darko je napisao/la:
Prvi čovjek koji je tetovirao broj izgubljenih lopti u prosjeku?

BuffonGigi je napisao/la:Svaka cast svima njima al nakon 7 utakmica ne mozes iskljuciti Jamesa iz rasprave, ne mozes ga iskljuciti dok god igra u ovoj ligi.
da,covjek je fenomen
Utah max. 6. , nevjerovatno precjenjeni.
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
- SlevinKelevra
- Kontakt:
S obzirom na rezultate izbora, a kad znamo koliko su James i Smith 'navijali' za Hillary, mogli bi Cavaliersi ove godine nenadano ostati barem bez finala... Cisto da se izbjegne najneugodnije rukovanje u historiji, kad ih Trump bude primao u Bijelu Kucu kao pobjednike
btw. trenutno su kod Obame

btw. trenutno su kod Obame

- KingJamesMVP
- Kontakt:
ma yebe se njih za predsjednika
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
Denver ce pokusati da ulozi zalbu na poslednju odluku sudija s utakmice s MEM jer je nakon dodatnog gledanja ustanovljeno da Mudiay nije dirao loptu, nadaju se ishodu kao s Shaqom I Miamiem, da se tih par sec ponovi na sljedecoj utakmici DEN MEM
- Donnie Darko
- Kontakt:
Da, to se nece desiti. 

Znam al eto, nadaju se...Sto se mene tice dovoljno ce biti da sudije prestani da nas.jebu svaku utakmicu, kako je pocela sezona ubise.nas svojim greskama...
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Ovo postala tradicija da Memphis svake godine nelegalnim buzzer-beaterom pobijedi 

"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.