PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Vidi jednu stvar vi ismijavate Tana, a lik FKS ostavi sa 0 KM duga. Onanisete na Misimovica a klub vam u dugovima ni sami ne znate ili necete da priznate koliko... Kad je takva ''manga'' sto ne zasuce rukave pa rijesi dugove...nacini su jednostavni (privuces strane ulagace, nadjes generalnog sponzora...)
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Hajde ponovo, koliko su im duga nasli?Thetraphak1921 je napisao/la:Koliko?belosevic28 je napisao/la:Ooo đetiČu, koliko duga vam nađoše kako vam je nova Uprava?Virtu4l je napisao/la: Šta kažeš neki dan, šta je to vaša uprava uradiladva miliona ulaganja u stadion
Misliš koliki dug je zatekla nova uprava?belosevic28 je napisao/la:Ooo đetiČu, koliko duga vam nađoše kako vam je nova Uprava?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Na ovom presu Miske kaže 4 miliona 920 hiljada poreznog duga. Ima i tih pozajmica. Al to je sve iz perioda prije njega. Malo mi puno ovo poreza nekako.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 10 nov 2016, 18:02, ukupno mijenjano 1 put.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Ne sapci mu !Virtu4l je napisao/la:Misliš koliki dug je zatekla nova uprava?belosevic28 je napisao/la:Ooo đetiČu, koliko duga vam nađoše kako vam je nova Uprava?
-
- Kontakt:
Vise nego sto su to vasi megaMisiketovci ''transparentno prikazali''
no, nije vazno, skoro svaki klub ima dugove, sto vas carobnjak ne rijesi ''voljeni klub'' dugova 
virtual, ne nego razliku koja odjednom ''ispliva''

Privučeš strane ulagače i kmečiš po medijima kako ti više ne daju para? Neka, hvala. Imamo takav primjer u komšiluku, nešto mi se ne sviđa.belosevic28 je napisao/la:nacini su jednostavni (privuces strane ulagace, nadjes generalnog sponzora...)
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Kakvu razliku? Onu što je napravljena od 2009 do 2013? Nije je Miske napraviobelosevic28 je napisao/la:Vise nego sto su to vasi megaMisiketovci ''transparentno prikazali''no, nije vazno, skoro svaki klub ima dugove, sto vas carobnjak ne rijesi ''voljeni klub'' dugova

Opet se gubiš prika.
Zašto bi nas rješavao poreskih dugova kad smo potpisali reprogram duga koji funkcioniše savršeno i klub nije ugrožen. Bolje je ovako gurnuti 2 miliona u stadion od kojeg imaš mnogo više koristi.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Taj koji je kmecao je bivsi, i kmecao je jer nije mogao da krade koliko je zelio. Ma ja bha, bolje gomilati dugove, nego naci strane ulagace, bolje nek na dresu pise ''volim te zeljo'', nego imati GS, koji ti za to uredno plati svake sezoneVirtu4l je napisao/la:Privučeš strane ulagače i kmečiš po medijima kako ti više ne daju para? Neka, hvala. Imamo takav primjer u komšiluku, nešto mi se ne sviđa.belosevic28 je napisao/la:nacini su jednostavni (privuces strane ulagace, nadjes generalnog sponzora...)

Zaduzuj se Zeljo, boli te k****
Ovaj fakat više nema veze šta piše.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Nek ti imas. Tvojom logikom đetiČu je bolje da nemas GS, bolje da imas dugove nego da privuces investitora koji ce ih sanirati. Lobotomska logika je cudo

-
- Kontakt:
Šta si bolan zapjenio @ beli, raduj se dobićete obadvije zdenke na sllijedećem derbiju 

-
- Kontakt:
Tata ti je penio kad te pravionarodniheroj je napisao/la:Šta si bolan zapjenio @ beli, raduj se dobićete obadvije zdenke na sllijedećem derbiju

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Puce brat ko kokicabelosevic28 je napisao/la:Tata ti je penio kad te pravionarodniheroj je napisao/la:Šta si bolan zapjenio @ beli, raduj se dobićete obadvije zdenke na sllijedećem derbijuSamo pokusavam dokazati sirovini da je sekundarna, ali ne ide...
i da, kaze se ''obje''

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
"Gdje je onaj predsjednik skupstine sto prica preko fb-a, jel tu?"
Bahato, agresivno i diktatorski - Miske!

-
- Kontakt:
belosevic28 je napisao/la:Tata ti je penio kad te pravionarodniheroj je napisao/la:Šta si bolan zapjenio @ beli, raduj se dobićete obadvije zdenke na sllijedećem derbijuSamo pokusavam dokazati sirovini da je sekundarna, ali ne ide...
i da, kaze se ''obje''

Gdje sam ja rekao da je to bolje? Investitor je dobrodošao, ali pod našim uslovima, da nam se ne bi dešavao Ken Choo. GS je isto tako dobrodošao kad plati koliko tražimo.belosevic28 je napisao/la:Nek ti imas. Tvojom logikom đetiČu je bolje da nemas GS, bolje da imas dugove nego da privuces investitora koji ce ih sanirati.
Mi smo dokazali da možemo i bez investitora i bez generalnog, za razliku od nekih

bez veze pjeniš
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Glup je belosevic, vi ste se prodali da nemate duga mi nismo, mi ga vracamo sami. Velika razlika i hebo te dug kad smo u istom kurcu sto se tice sportskog segmenta.
Tan Dragon!
TikTak je moj brat!
Otisao je Kusturica nastala je tuga, mnogi zale za njim jer plate nema.
Nakon govora gospodina Misimovica placenici su se povukli...
TikTak je moj brat!
Otisao je Kusturica nastala je tuga, mnogi zale za njim jer plate nema.
Nakon govora gospodina Misimovica placenici su se povukli...
Druze,znaci svaki naredni predsjednik kluba moze reci,zaboli me nije to moj dug nisam ga ja napravio?Nigdje veze.Pa valjda je to dug FK a ne pojedinca koji defiluju kroz klubove,kao sto je kroz Sarajevo,Zelju i sve ostale.Virtu4l je napisao/la:Kakvu razliku? Onu što je napravljena od 2009 do 2013? Nije je Miske napraviobelosevic28 je napisao/la:Vise nego sto su to vasi megaMisiketovci ''transparentno prikazali''no, nije vazno, skoro svaki klub ima dugove, sto vas carobnjak ne rijesi ''voljeni klub'' dugova
virtual, ne nego razliku koja odjednom ''ispliva''![]()
Opet se gubiš prika.
Zašto bi nas rješavao poreskih dugova kad smo potpisali reprogram duga koji funkcioniše savršeno i klub nije ugrožen. Bolje je ovako gurnuti 2 miliona u stadion od kojeg imaš mnogo više koristi.
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Moze mu se..Memara je napisao/la:"Gdje je onaj predsjednik skupstine sto prica preko fb-a, jel tu?"![]()
![]()

Belosevic se izgubio..

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.