Ma svi mi znamo da je Jasmin levatio Azmira, Slobodu, nas, ali postoje dokumentovane izjave Azmira kako govori da je gradonacelnik fer prema njemu, da se cuju redovno, da na njega ne misli kad govori o opstruiranju rada Slobode i slicne izjave, onda ona akcija 5do12 zbog tih opstrukcija i nikakve pomoci ali opet nista protiv Jasmina, i onda boom... drvlje i kamenje protiv njega, tik pred izbore... najmanje je bitno sta je on time htio pokusati, cinjenica je da je lose tempirao sve to i da na vrijeme nije u javnost obznanio kako nikakve pomoci nema od Jasmina, pa bi se na vrijeme sve diglo i rijesilo... ovako ispasta samo Sloboda i to mi je najvise krivo.wobly92 je napisao/la:Beduin ako se dobro sjećam kada je bila ona akcija "5 do 12", kada smo se okupili da damo podršku Azmiru, on je tada najavio odlazak i rekao je da nema podršku i pomoć grada.
Tad se psovalo sve redom faraonu na ovom treningu, a podrška davala Azmiru naravno:Poslije toga su ovi pričali, Jasmin mu obećao neke stvari i opet nije ispunio.
Dešavalo se više puta da je Azmir najavljivao odlazak, i sprdali smo se ovdje s time...A znamo svi što je to radio, isti slučaj kao i svakog puta, nije nikada bio drugi neki razlog.
OBećavao je reprogram da će biti riješen, da nije Slobodina briga, da će grad i "privrednici" to na sebe preuzeti, pa jednu ratu uplatili i stali tu.
Levatio je i Azmira i nas hiljadu puta, samo što Azmir nije gnjida tolika da ga blati toliko javno, dovoljno je i ovako suptilno, moglo se lako prepoznati, čak su i Fukare to skontale.
Danas Grahovac igrao za U21, onako, korektno je odigrao ali nista spe4cijalno sad, ali igrao na svojoj prirodnoj poziciji na sredini terena. Mislim da svakako nema pravo nastupa za naredne kvalifikacije u U21 tako da ponovo ostajemo bez reprezentativca u toj kategoriji. Pirija brani cast kluba, barem ovo jos malo vremena sto je kod nas.
Kud ne dovedosmo Popovica u pm, umjesto onih smradova Djidica i Karica (kad smo vec brstili u Celiku), to je promasaj stoljeca nam bio, njegovim dovodjenjem ne bismo Zeca dovodili pa bismo jos vise bili u plusu. Momak razvaljuje vec godinama u mladoj repki i klubu. Divim mu se sto jos igra u Celiku.