otkad je sabrina tu, svi smo na zapadunarodniheroj je napisao/la:Pa đe ste ba pitari joka, tobe, mortem, nema vas ko na istoku
I recite onom pukovniku vašem da vas ne naziva djevojčicama![]()

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
otkad je sabrina tu, svi smo na zapadunarodniheroj je napisao/la:Pa đe ste ba pitari joka, tobe, mortem, nema vas ko na istoku
Šta kažeš neki dan, šta je to vaša uprava uradilabelosevic28 je napisao/la: Zivio ti meni 100 godina i ti i megaMiske
hvala za onaj materijal što si dovuko, trebaće nam još cementa, ne gasi kamion.Probisvjet je napisao/la:.
joker90 je napisao/la:Umalo ti ne postavih onu pjesmu, Mi smo tuuu i j...narodniheroj je napisao/la:Pa đe ste ba pitari joka, tobe, mortem, nema vas ko na istoku
Ali necu, da je neko od lobotomaca, onda bi bilo primjereno. A Pukovnik je nas bivsi drug Molotovljev ili jedan drugi decko koji je isto poznat sirokom narodnim masama, sklon prijetnjama i slicnim pizdarijama jer se dobro okoristio od kluba za kojeg navodno navija.
Zalio mu se sincina sigurnoMemara je napisao/la:Vidim Miske spomenuo forume...
Zdravo ja sam amazon a ćale mi je qrac.amazon je napisao/la:Zalio mu se sincina sigurnoMemara je napisao/la:Vidim Miske spomenuo forume...
Sad ce ti terapija nemoj preskocit.z1921 je napisao/la:Zdravo ja sam amazon a ćale mi je qrac.amazon je napisao/la:Zalio mu se sincina sigurnoMemara je napisao/la:Vidim Miske spomenuo forume...
Kakva samarcina..Incognito87 je napisao/la:hvala za onaj materijal što si dovuko, trebaće nam još cementa, ne gasi kamion.Probisvjet je napisao/la:.
Zivio Miske i Misketov (naglasavam Misketov) Zeljo jos dugo, dugo! Ne brinem se za sportski rezultat kluba dok je on tu.TobeYarabi je napisao/la:
Ooo đetiČu, koliko duga vam nađoše kako vam je nova Uprava?Virtu4l je napisao/la:Šta kažeš neki dan, šta je to vaša uprava uradilabelosevic28 je napisao/la: Zivio ti meni 100 godina i ti i megaMiskedva miliona ulaganja u stadion
Koliko?belosevic28 je napisao/la:Ooo đetiČu, koliko duga vam nađoše kako vam je nova Uprava?Virtu4l je napisao/la:Šta kažeš neki dan, šta je to vaša uprava uradilabelosevic28 je napisao/la: Zivio ti meni 100 godina i ti i megaMiskedva miliona ulaganja u stadion
I koliko taj isti kojeg ti konstantno spominješ ima veze sa tim dugom?belosevic28 je napisao/la:Pa reci ti meniti ili virtual, ili bilo ko drugi koji se busate u prsa sa megaMisketom
Evo konkretno: Koliki je dug FK Zeljeznicara???
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.