FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

jurisicduska
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la jurisicduska » 10 nov 2016, 15:38

Ja ne znam što se raspravljate s njim.

Svaki nik koji dođe odjednom niotkud i slijepo potura priču bilo za bilo protiv nečeg je instruiran da to radi.

Svaki novi nik koji se natakari na leđa starom forumašu je novi nik ali stari forumaš.

Hilmo molim te da obratiš pažnju na temu i ne dozvoliš da novi nikovi ovdje prosipaju demagogije. Ima tema uprava hajd tamo pa ga zadaj o bivšoj upravi. O Dini i Kusturici možeš i na gdje su i šta rade majke im se najebem lopovske.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 10 nov 2016, 15:39, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

Pukovnik

Post Postao/la Pukovnik » 10 nov 2016, 15:39

stvarno nemam neke posebne ciljeve niti imam namjeru ulaziti u raspravu i zamarati se glupostima.
tu sam za sada cisto jer imam vise slobodnog vremena nego inace, pa vidjecemo do kada, dok mi ne dosadi.
i da vas upozorim da necu nasjedati na te vase jeftine fore, da sam ovaj ili onaj, trol, svjestan sam da na taj nacin vrsite
pritisak na admina da me banuje jer vam nisam podoban. jasno mi je to u potpunosti, proso sam ja u zivotu puno vise nego mislite.
moze me admin banovati nije problem, smijesno ba j.ebo ban.
Nikada nisam zagovarao rat osim u smislu postizanja mira.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 10 nov 2016, 15:48

Evander slazem se premalo smo dobili s obzirom da smo se prodali . sad ce neki reci nasi pokrali svu lovu . nasi su lose radili i neopravdavam nasu upravu i zbog toga su i otisli . al isto tako puno sam vise ocekivao da se ulaze u tim pa gazprom je vise ulozio u CZ a samo je sponzor negoTan u FKS gdje je vecinski vlasnik.

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 10 nov 2016, 15:51

kengur je napisao/la:Basic dobio otkaz u Jajcu. Mozda nebi bilo lose dovesti ga za sportskog direktora

http://sportsport.ba/bh_fudbal/basic-ja ... ama/213433
on da valja davno bi iziso iz jajca, nebi ceko do sad :kafa:

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 10 nov 2016, 16:05

Cekaj ba, ovo je onaj lik sto je napisao da fol ne ide na utakmice, nego je obicni simpatizer!
Pukovnik je napisao/la:navijaci su na stadionu dok su svi ostali simpatizeri. za sebe kazem da sam simpatizer jer ne idem na utakmice,
zadnja protiv borusije, ali zato ne kakim po drustvenim mrezama kao sto to rade uglavnom simpatizeri, primjer je ovaj forum.
Znaci ne dolazi na tekme, a poziva ovamo na istok da se nekom nesto u lice kaze! :urnebes: Ne ide na utakmice, a brani upravu ovdje i prosipa suplju. Jarane mi idemo na domace, gostovanja jedno 3-4 ove godine sam stigao otici. Da si i ti dolazio na tekme i potrosio zivce posljednje dvije godine, ne bi nas sad trolao ovdje. I ti tvoji sa istoka fol, qrcinu moju oni idu na tekme, ako su za Dinu, Edisa i ostale i ako ih nije sve ovo pogodilo vise! ;)
Bahati, bahati Željkan!
1946

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 10 nov 2016, 16:11

Bravo Joker.
Ali ovakvi obraza nemju. On je tu po zadatku i ni sa cim ga ne mozes uvrijediti.

Pukovnik

Post Postao/la Pukovnik » 10 nov 2016, 16:15

joker90 je napisao/la:Cekaj ba, ovo je onaj lik sto je napisao da fol ne ide na utakmice, nego je obicni simpatizer!
Pukovnik je napisao/la:navijaci su na stadionu dok su svi ostali simpatizeri. za sebe kazem da sam simpatizer jer ne idem na utakmice,
zadnja protiv borusije, ali zato ne kakim po drustvenim mrezama kao sto to rade uglavnom simpatizeri, primjer je ovaj forum.
Znaci ne dolazi na tekme, a poziva ovamo na istok da se nekom nesto u lice kaze! :urnebes: Ne ide na utakmice, a brani upravu ovdje i prosipa suplju. Jarane mi idemo na domace, gostovanja jedno 3-4 ove godine sam stigao otici. Da si i ti dolazio na tekme i potrosio zivce posljednje dvije godine, ne bi nas sad trolao ovdje. I ti tvoji sa istoka fol, qrcinu moju oni idu na tekme, ako su za Dinu, Edisa i ostale i ako ih nije sve ovo pogodilo vise! ;)
tacno, simpatizer sam kao i vecina na ovom forumu, meni to nije problem priznati ne znam zasto bi vama bio.
j.ebote pa vi mislite da samo vi citate ovu temu i da niko nije primjetio da ste vecina online kad igra sarajevo, cak i na kosevu.
i ne kontam vas majke mi kako ste zakljucili da ja branim upravu. nikoga ja ne branim a i nema smisla braniti bivsu upravu,
taman posla jos se s tim zamarati. diskutujem onako opcenito, razmisljam naglas sto bi se reklo jel.
isto tako nikoga ne pozivam na istok kad ja nisam tu, kazem samo da nije lijepo psovati nekome ko misli drugacije na forumu,
a na tribini spustiti glavu. priznaces da je to pi.ckasto

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 10 nov 2016, 16:19

Kome psujemo na forumu, a na tribini spustimo glavu?
Bahati, bahati Željkan!
1946

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 10 nov 2016, 16:21

:roll:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Pukovnik

Post Postao/la Pukovnik » 10 nov 2016, 16:25

joker90 je napisao/la:Kome psujemo na forumu, a na tribini spustimo glavu?
pa eto pitaj panteliju kome on psuje, nek ti on kaze. ne mislim na upravu
a vala ti najvise psujes sto jes' jes'. te nabijas muskarce na racku, te ih prskas, pa onda places vazda nesto.
sumnjiv si mi jaro da nisi nastran ne daj boze, a.

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 10 nov 2016, 16:25

druze pukovnice, brat joker ti je upravo skinuo cinove. nisi vise ni za desetara :lol:

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 10 nov 2016, 16:30

Ovaj Pukovnik mi je nekako brain child Zipa i Rustemovića. Tu negdje na skali intelektualne nehigijene.

On topic: Je l' Dulja stigao u ovih godinu i po' dana statistiku koju je Krste imao na neprirodnoj poziciji u jednoj polusezoni?
Samo Saraj'vo.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 10 nov 2016, 16:30

Pukovnik je napisao/la:
a vala ti najvise psujes sto jes' jes'. te nabijas muskarce na racku, te ih prskas, pa onda places vazda nesto.
Ja pitam tebe, ne pitam Panteliju, zato mi konkretno odgovori na moje pitanje. I nemoj mi tih generalizacija! Kome psujemo ovdje, a na tribini sagnemo glavu zbog njega? Psovalo se ovdje upravi, sasvim zasluzeno, psuje im se i na stadionu. Pricas kako su neki forumasi tu dok se igra tekma, ocigledno tvoja kasarna nije za mobilni internet cula, za ss.ba aplikaciju i slicne stvari. Kad pocnes ici na tekme, onda dođi da diskutujemo, do tad idi s tim haverima na kafe i tamo soli pamet! Nisi posta o utakmicama napisao, ne ides na njih, o cemu onda si dosao da pricas? Sta jos ostaje pored utakmica FK Sarajeva da se diskutuje? :think:
Bahati, bahati Željkan!
1946

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 10 nov 2016, 16:33

Rijetko ga koristim za vrijeme tekme, al hoce li neko objasniti dezerteru sta je 3G?
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 10 nov 2016, 16:33

Ne moze vise niko braniti ovu upravu oni su gotovi Kusturica,Selimovic,Delic,BP to je proslost . vi sto napadate upravu a branite Tana nesvjesno opravdavate najgori potez ove uprave a to je da smo se prodali nekom koga nije briga za nas.

Pukovnik

Post Postao/la Pukovnik » 10 nov 2016, 16:38

joker90 je napisao/la:
Pukovnik je napisao/la:
Ja pitam tebe, ne pitam Panteliju, zato mi konkretno odgovori na moje pitanje. I nemoj mi tih generalizacija! Kome psujemo ovdje, a na tribini sagnemo glavu zbog njega? Psovalo se ovdje upravi, sasvim zasluzeno, psuje im se i na stadionu. Pricas kako su neki forumasi tu dok se igra tekma, ocigledno tvoja kasarna nije za mobilni internet cula, za ss.ba aplikaciju i slicne stvari. Kad pocnes ici na tekme, onda dođi da diskutujemo, do tad idi s tim haverima na kafe i tamo soli pamet! Nisi posta o utakmicama napisao, ne ides na njih, o cemu onda si dosao da pricas? Sta jos ostaje pored utakmica FK Sarajeva da se diskutuje? :think:
psujete onima koji ne misle kao vi, x puta se ovde psovalo pitarima. sad ti meni odgovori konkretno jesi li latentni peskir.
a to za utakmice i diskusiju, nigdje ne pise u pravilima da nemam pravo pisati npr na temi sarajeva ako ne idem na utakmice.
da je tako ovde bi 9 likova pisalo, a ostali posmatrali. bjezi ba pusti suplju, ako ti se pise pisi ako ne izadji malo prohodaj.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 10 nov 2016, 16:42

bordobijeli je napisao/la:Ne moze vise niko braniti ovu upravu oni su gotovi Kusturica,Selimovic,Delic,BP to je proslost . vi sto napadate upravu a branite Tana nesvjesno opravdavate najgori potez ove uprave a to je da smo se prodali nekom koga nije briga za nas.
X - cina

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evander » 10 nov 2016, 16:44

Pukovnik je napisao/la:
joker90 je napisao/la:
Pukovnik je napisao/la: pa eto pitaj panteliju kome on psuje, nek ti on kaze. ne mislim na upravu
psujete onima koji ne misle kao vi, x puta se ovde psovalo pitarima. sad ti meni odgovori konkretno jesi li latentni peskir.
a to za utakmice i diskusiju, nigdje ne pise u pravilima da nemam pravo pisati npr na temi sarajeva ako ne idem na utakmice.
da je tako ovde bi 9 likova pisalo, a ostali posmatrali. bjezi ba pusti suplju, ako ti se pise pisi ako ne izadji malo prohodaj.
Trolu, pomenuo si neke sa istoka, koji nisu protiv uprave.
Da to nije malo kontrdiktorno sa onim sto si rekao da nisi na tekmi bio od Borusije?

Na osnovu kojih saznanja ti pricas o necemu sta se desava na samim utakmicama?

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 10 nov 2016, 16:46

Sad sam 100% siguran da je ovaj potpukovnik u stvari molotovljev!
Stil pisanja,pokusaj da uvrijedi i iznervira druge forumase,hronicni nedostanak sive upotrebljive mase,isfrustriranost itd.,sve su to dokazi da je ovaj zakljucak ispravan.
Apelujem na administraciju i moderatora da malo obrate paznju na ovo nove nickove pa izmedu ostalih i na potpukovnika da ne kvare temu.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: iliyaa8 i 22 gosta.