FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Beduin
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Beduin » 10 nov 2016, 15:30

wobly92 je napisao/la:Beduin ako se dobro sjećam kada je bila ona akcija "5 do 12", kada smo se okupili da damo podršku Azmiru, on je tada najavio odlazak i rekao je da nema podršku i pomoć grada.

Tad se psovalo sve redom faraonu na ovom treningu, a podrška davala Azmiru naravno:
Poslije toga su ovi pričali, Jasmin mu obećao neke stvari i opet nije ispunio.

Dešavalo se više puta da je Azmir najavljivao odlazak, i sprdali smo se ovdje s time...A znamo svi što je to radio, isti slučaj kao i svakog puta, nije nikada bio drugi neki razlog.
OBećavao je reprogram da će biti riješen, da nije Slobodina briga, da će grad i "privrednici" to na sebe preuzeti, pa jednu ratu uplatili i stali tu.
Levatio je i Azmira i nas hiljadu puta, samo što Azmir nije gnjida tolika da ga blati toliko javno, dovoljno je i ovako suptilno, moglo se lako prepoznati, čak su i Fukare to skontale.
Ma svi mi znamo da je Jasmin levatio Azmira, Slobodu, nas, ali postoje dokumentovane izjave Azmira kako govori da je gradonacelnik fer prema njemu, da se cuju redovno, da na njega ne misli kad govori o opstruiranju rada Slobode i slicne izjave, onda ona akcija 5do12 zbog tih opstrukcija i nikakve pomoci ali opet nista protiv Jasmina, i onda boom... drvlje i kamenje protiv njega, tik pred izbore... najmanje je bitno sta je on time htio pokusati, cinjenica je da je lose tempirao sve to i da na vrijeme nije u javnost obznanio kako nikakve pomoci nema od Jasmina, pa bi se na vrijeme sve diglo i rijesilo... ovako ispasta samo Sloboda i to mi je najvise krivo.

Danas Grahovac igrao za U21, onako, korektno je odigrao ali nista spe4cijalno sad, ali igrao na svojoj prirodnoj poziciji na sredini terena. Mislim da svakako nema pravo nastupa za naredne kvalifikacije u U21 tako da ponovo ostajemo bez reprezentativca u toj kategoriji. Pirija brani cast kluba, barem ovo jos malo vremena sto je kod nas.
Kud ne dovedosmo Popovica u pm, umjesto onih smradova Djidica i Karica (kad smo vec brstili u Celiku), to je promasaj stoljeca nam bio, njegovim dovodjenjem ne bismo Zeca dovodili pa bismo jos vise bili u plusu. Momak razvaljuje vec godinama u mladoj repki i klubu. Divim mu se sto jos igra u Celiku.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 10 nov 2016, 15:39

xeksor je napisao/la:Ja uvijek postujem kontra misljenja, al ne mogu da shvatim da neko moze napisat da je to isto pozajmnica AH ili DAvud. Tu je ista samo rijec. Pa to sto kazete sto on nije davao pare. Dao je on bez ppzajmnica vise nego davud, al samo logican primjer. Imate stan na hipoteku banka Vam hoće uzet stan. I ja se pojavim odplatim vam kredit vi isplivate i lagodno prodate stan. Jos jednom nijednom nisam reko da je AH bezgresan al onaj Tramp nebi dao dzaba
Posto sam ja rekao da su iste pozajmice, de mi molim da objasni kako su razlicite? Bez tih primjera dadnem stan pod hipoteku, uzmem ovako, oduzmem onako... koja je razlika izmedju 400k i 3mil pozajmice?
Davud dao 400k za funkcionisanje kluba, proveo kroz papire i sad potrazuje.
Azmir dao 3mil za funkcionisanje kluba, proveo kroz papire i zaledio do nekih drugih vremena.

Jedan potrazuje svoje pare kad je vidio da je usao kapital u klub, drugi rekao da ce potrazivati ako se klub privatizuje. Svi znamo da je privatizacija jedini spas za klub, sve ostalo je tavorenje i borba za egzistenciju. A privatizacijom umjesto 400k imas teret za dodatnih 3mil koje MORAS isplatiti, tako je Azmir barem verbalno obecao.
Objasnjavanje koliko je ko uradio za klub nema potrebe, svi to znamo, znamo i da je Davud zaduzio klub kod raznih potrosaca, hotela, restorana, priprema, plata igraca, dok je Azmir zaduzio klub pozajmicom (umjesto na teku, dao svoje pare u kesu u vidu pozajmice). Pa bih volio da mi ti ili neko objasni koja je razlika te pozajmice?

Pozajmica je pozajmica. Ostvareni rezultati su druga stvar, to nema potrebe ni diskutovati, jedan otjerao klub u cvajtu, drugi ga vratio u PL. To sve vec znamo.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 10 nov 2016, 15:49

FrantoBauzek je napisao/la:Niko ne osporava da je Imamovic Husica levatio. Ali svako zna sta je Husic ucinio Imamovicu u jeku predizborne kampanje, a to je drugovi moji, politika. Husic se treba izmiriti s Imamovicem za dobrobit naseg kluba.

I da, podrzavam privatizaciju kluba. Ali ne da mi se vise elaborirati ovu temu.
Druze Franto, slazem se sa tobom da treba privatizacija kluba, ovakva Sloboda kakve je trenutno sada pogoduje samo onima koji zele da se okoriste sa njom, sto politicki , sto finansijski......javi se na slobodnu teritoriju, trebaju te drugovi u borbi protiv diktatora iz sela Islamovci pokraj Rahica. Sta ce taj zaljubljanik u svoj lik i djelo porijeklom sa Sandzaka iz Gornjeg Islamovca palamuditi nam vise i lagati. I Wikpediu je slagao. Edit: Ti kao multikulti Tuzlak trebas se boriti protiv ovakvih iz Islamovca ciji su preci protjerali druge da bi njima bilo dobro, a nama dosao ovdje prosipati multikulturu.
🔴⚫️

SRSlavinovici
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la SRSlavinovici » 10 nov 2016, 17:08

Zodiac je napisao/la:slika
:)
FK Sloboda Tuzla, jedan grad, jedna ljubav.

katarakta

Post Postao/la katarakta » 10 nov 2016, 17:13

Razlika je sto od Davuda imaju dugovi i tuzbe. Azmir to nije ostavio. Nece slat sudsku policiju svaku tekmu. S tim parama je i rijesio dugove prema igracima. Uhljebima koji i sad rade u Slobodi. I kad akobogda dodje privatizacija imat ce prvenstvo prolaza. Trebao je bacat milione u rupu bez dna i na kraju otic i opet bit seljak za carsijanere koji marke nemaju. Petak dnevno. Da bude vidjen u gradu, za tiket i taman. Uglavnom dok je bio tu, sve je funkcioniralo. Povratak u ligu, pa Evropa. Ni ove godine to nije bilo daleko. Ustvari jos nije izgubljeno. Opet na njegovim temeljima...
Niko, niko, samo Sloboda

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 10 nov 2016, 17:14

@Skver svaka čast, tvrdo kao i uvijek! Volim likove koji barataju samo argumentima, bez pucanja iz prazne, kao što ste ti, @sloboda72, @Probisvjet, @zlajci (napisi sta :D).. Kult zvani ARGUMENT ;). Bring it on!

Sent from my D6503 using Tapatalk
075

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 10 nov 2016, 17:15

Beduin je napisao/la:
xeksor je napisao/la:Ja uvijek postujem kontra misljenja, al ne mogu da shvatim da neko moze napisat da je to isto pozajmnica AH ili DAvud. Tu je ista samo rijec. Pa to sto kazete sto on nije davao pare. Dao je on bez ppzajmnica vise nego davud, al samo logican primjer. Imate stan na hipoteku banka Vam hoće uzet stan. I ja se pojavim odplatim vam kredit vi isplivate i lagodno prodate stan. Jos jednom nijednom nisam reko da je AH bezgresan al onaj Tramp nebi dao dzaba
Posto sam ja rekao da su iste pozajmice, de mi molim da objasni kako su razlicite? Bez tih primjera dadnem stan pod hipoteku, uzmem ovako, oduzmem onako... koja je razlika izmedju 400k i 3mil pozajmice?
Davud dao 400k za funkcionisanje kluba, proveo kroz papire i sad potrazuje.
Azmir dao 3mil za funkcionisanje kluba, proveo kroz papire i zaledio do nekih drugih vremena.

Jedan potrazuje svoje pare kad je vidio da je usao kapital u klub, drugi rekao da ce potrazivati ako se klub privatizuje. Svi znamo da je privatizacija jedini spas za klub, sve ostalo je tavorenje i borba za egzistenciju. A privatizacijom umjesto 400k imas teret za dodatnih 3mil koje MORAS isplatiti, tako je Azmir barem verbalno obecao.
Objasnjavanje koliko je ko uradio za klub nema potrebe, svi to znamo, znamo i da je Davud zaduzio klub kod raznih potrosaca, hotela, restorana, priprema, plata igraca, dok je Azmir zaduzio klub pozajmicom (umjesto na teku, dao svoje pare u kesu u vidu pozajmice). Pa bih volio da mi ti ili neko objasni koja je razlika te pozajmice?

Pozajmica je pozajmica. Ostvareni rezultati su druga stvar, to nema potrebe ni diskutovati, jedan otjerao klub u cvajtu, drugi ga vratio u PL. To sve vec znamo.
po hiljaditi put aj opet da pojasnimo . Razlika je derastična sto bi reko đuro. Davudje je dao 600 000 i to su njegove pare i ima ih pravo potrazivat, al je na tih 600 000 i ranije dugove slobode opteretio klub za jos 2700000 KM, otjero nas u cvajtu. Jedini način upumpavanja novca u klub u sportsko drustvo je transa grada kao vlasnika i sponzora, sve ostalo mora ić kroz pozajmnicu jer je racun blokiran. Dolaskom AH do odlaska klub je riješio sramote da nemogu na pripreme otić kod kadre u pansion jer su nas ovi toliko zaduzili i osramotili da nisu mogli ni od GSP-a uzet BUS, od dobavljača itd itd itd. Covjek nas je ispostovo rijesio 95% tuzbi, doveo nas na pozitivnu nulu sa 400 000 km u kasi. A druze ja ne vidim i naj većeg zaljubljenika u fudbal da bude toliko retardiran da daje svoj novac dovede klub na pozitivnu nulu. zakaze se skupstina ljudi ga smijene i dovedu nekog koji će to kupit . On je rekao i prije ovoga svega, da je to jedini nacin da novac ulazi u klub i da nikad neće trazit nista od slobode sve dok je glub gradski, a normalno da će trazit svoje novce od budućeg vlasnika koji ga zeli kupit. Pa sta treba da halali novac denisu, lepini i sići sutra. I slazam se stobom pozajmnica je pozajmnica al ove pozajmnice stavljat u isti kos nema veze sa realnoscu, ako bude uprava narednit 10 godina nikad neće trazit novac, a takođe jedini nacin da se grad oslobodi njegove pozajmnice je da uniste klub proglase bakrot i osnuju OFK Sloboda .

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 10 nov 2016, 17:27

A mozemo i logicnom racunicom u klub je mjesecno davao oko 100 000 km kroz plate, razne obaveze, smjestaj, karantine itd. sto je na godsinjem nivo oko milion km jer se prvenstvo neigra cijele god pa imaju za neke mjesece manje troskove, sto je za 3, 5 godine racunajući i drugu ligu koja je skuplja od premijer lige jer se u drugoj ligi plaća sve od sudija kotizacije itd, oko 3 miliona, od grada je i sponzora je dobio oko milion za 3, 5 godine sa njegovim prikazanim 3 miliona pozajmnica je u klub uslo oko 4 miliona, dug slobode prema dobavljacima, tuzbama, itd smanjen je za 3 miliona ako je on ucstvovao u platama , karantinama nabavci opreme itd itd itd sa 3 prikazana miliona i grad sa milion sta je i gdje su se nasla ostala dva miliona smanjena dugova slobode. Ja ne kazem da je on dao sve te novce al znam da je par vansudskih presuda ok 70 hilada ili 80 hiljada rijesio sto je na ruke dao oko 20 000 da izvrse oprost dugova ili odradio da će nastavit saradnju sa drugim privrednim subjektima ako se otpisu dugovi itd.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 10 nov 2016, 17:38

xeksor je napisao/la:A mozemo i logicnom racunicom u klub je mjesecno davao oko 100 000 km kroz plate, razne obaveze, smjestaj, karantine itd. sto je na godsinjem nivo oko milion km jer se prvenstvo neigra cijele god pa imaju za neke mjesece manje troskove, sto je za 3, 5 godine racunajući i drugu ligu koja je skuplja od premijer lige jer se u drugoj ligi plaća sve od sudija kotizacije itd, oko 3 miliona, od grada je i sponzora je dobio oko milion za 3, 5 godine sa njegovim prikazanim 3 miliona pozajmnica je u klub uslo oko 4 miliona, dug slobode prema dobavljacima, tuzbama, itd smanjen je za 3 miliona ako je on ucstvovao u platama , karantinama nabavci opreme itd itd itd sa 3 prikazana miliona i grad sa milion sta je i gdje su se nasla ostala dva miliona smanjena dugova slobode. Ja ne kazem da je on dao sve te novce al znam da je par vansudskih presuda ok 70 hilada ili 80 hiljada rijesio sto je na ruke dao oko 20 000 da izvrse oprost dugova ili odradio da će nastavit saradnju sa drugim privrednim subjektima ako se otpisu dugovi itd.
Oko 600 000 je dao za razne dugove,kesom..
Na principu (primjer)evo ti 50 000 halali 100 000....
Tu treba pohvaliti i te ljude i potrazioce koji su pristali da otpisu ostatak novca.
Ukupno je vraceno otpisano oprosteno i td cirka 3 miliona sto kesom sto otpisali ljudi.
Otprilike toliko je i Azmir ppzajmio.
Tako da Sloboda nije zaduzenija ni vise a bogami ni manje.
Jbg odnekle se moralo.
Bolje dugovati i njemu jednom nego njih 50.
Lakse se sa jednim i dogovorit ako trazi nego sa 50 ljudi razlicitih.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

FrantoBauzek

Post Postao/la FrantoBauzek » 10 nov 2016, 17:44

Skver je napisao/la:
FrantoBauzek je napisao/la:Niko ne osporava da je Imamovic Husica levatio. Ali svako zna sta je Husic ucinio Imamovicu u jeku predizborne kampanje, a to je drugovi moji, politika. Husic se treba izmiriti s Imamovicem za dobrobit naseg kluba.

I da, podrzavam privatizaciju kluba. Ali ne da mi se vise elaborirati ovu temu.
Druze Franto, slazem se sa tobom da treba privatizacija kluba, ovakva Sloboda kakve je trenutno sada pogoduje samo onima koji zele da se okoriste sa njom, sto politicki , sto finansijski......javi se na slobodnu teritoriju, trebaju te drugovi u borbi protiv diktatora iz sela Islamovci pokraj Rahica. Sta ce taj zaljubljanik u svoj lik i djelo porijeklom sa Sandzaka iz Gornjeg Islamovca palamuditi nam vise i lagati. I Wikpediu je slagao. Edit: Ti kao multikulti Tuzlak trebas se boriti protiv ovakvih iz Islamovca ciji su preci protjerali druge da bi njima bilo dobro, a nama dosao ovdje prosipati multikulturu.
Nisam nikad dijelio ljude po tome odakle dolaze. Znam da ima i ljudi iz Podrinja na nasem podforumu kao i navijaca sa kantona. Danasnji sugradjani, koji su dosli i prihvatili kulturu naseg grada sam postovao, a i mnogi od njih su imali vece manire od "uzvisenih Tuzlaka". Dok sa druge strane, nisam postovao ljude koji su donijeli seljakluk u grad, kao ni one koji su rodjeni ovdje, pa misle imaju opravdanje za takvo ponasanje.
O tome je i nasa velika legenda Rizah Meskovic pisao: "o uzvisenim Tuzlacima", koji su se pravili posebnim samim tim sto su rodjeni ovdje. Ima takvih i danas u strukturama FK Slobode.

Imamovic je za FK Slobodu za vrijeme svoje vladavine uradio veoma malo. Vezano za grad je imao i negativne, ali i pozitivne stvari. Ta stranka treba reformu svoje organizacije a za sljedece izbore novog kandidata. Dotad nama ostaje, u slucaju da se ne popravi situaciju u klubu, da na demokratski nacin pritisnemo gradonacelnika i gradsku vlast na rjesavanju pitanja funkcioniranja naseg kluba.

Druze, prvo sacekajmo skupstinu :thumbup:
League Cup winners
Yugoslavia - ★

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 10 nov 2016, 17:46

pa da on je na pozajmnicu dao 3 miliona a sa konta slobide dugovanja skinuto je 5 mil. jedini dugovi slobode su u reprogramu prema poreznoj upravi i pšrema glavasu i denisu koji se nisu nagodili sa njim pa je njihov dug usao u reprogram te priliokom uplata prvih rata su rijeseni i oni

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 10 nov 2016, 18:00

Ja opet kazem da je Imamović spasio stadion osnovavsi JU, i tu mu treba dat medalju za hrabrost, al poslije kadje sve odrađeno velike transe grad daje za tu JU i za ogromne plate seceru i par uposlenih, i opet kazem i 650 000 je dosta para spram budzeta grada, al netreba uć u pricu i reć bit će mo ravnopravan partner husiću pa onda iz uizjave husića ( ne drzim za 100%) da je pozurio sa tim dobrim rezultatima jer grad ga ne moze pratit. Jedino je dobro vrait stadion klubu uz pravnu formulaciju prilikom prodaje kluba da se i stadion prodaje po trzisnoj vrijednosti. Tromjesječne skupštine uz izvještaj upravnog odbora o finasijskoj situaciji da ne bude opet dubioza. Tih 300 000 sto grad izdvaja za JU nek bude jedina transa grada klubu il eto 400000 km , opet gradu ostane 200 000 i redovno servisira reprogram. U sadasnjem stanju grad godisnje izdvaja za klub 250 000 + 300 000 JU + 240 000km reprogram ( ako krene mjesecna rata od 20 000) . Logiscnom racunicom grad bi ucestvovao u klubu sa 600 000 sto je nekih 50% , a upravni odbor , skupština i sponzori nek učestvuju sa još toliko i svi na konju.

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 10 nov 2016, 18:00

xeksor je napisao/la:
po hiljaditi put aj opet da pojasnimo . Razlika je derastična sto bi reko đuro. Davudje je dao 600 000 i to su njegove pare i ima ih pravo potrazivat, al je na tih 600 000 i ranije dugove slobode opteretio klub za jos 2700000 KM, otjero nas u cvajtu. Jedini način upumpavanja novca u klub u sportsko drustvo je transa grada kao vlasnika i sponzora, sve ostalo mora ić kroz pozajmnicu jer je racun blokiran. Dolaskom AH do odlaska klub je riješio sramote da nemogu na pripreme otić kod kadre u pansion jer su nas ovi toliko zaduzili i osramotili da nisu mogli ni od GSP-a uzet BUS, od dobavljača itd itd itd. Covjek nas je ispostovo rijesio 95% tuzbi, doveo nas na pozitivnu nulu sa 400 000 km u kasi. A druze ja ne vidim i naj većeg zaljubljenika u fudbal da bude toliko retardiran da daje svoj novac dovede klub na pozitivnu nulu. zakaze se skupstina ljudi ga smijene i dovedu nekog koji će to kupit . On je rekao i prije ovoga svega, da je to jedini nacin da novac ulazi u klub i da nikad neće trazit nista od slobode sve dok je glub gradski, a normalno da će trazit svoje novce od budućeg vlasnika koji ga zeli kupit. Pa sta treba da halali novac denisu, lepini i sići sutra. I slazam se stobom pozajmnica je pozajmnica al ove pozajmnice stavljat u isti kos nema veze sa realnoscu, ako bude uprava narednit 10 godina nikad neće trazit novac, a takođe jedini nacin da se grad oslobodi njegove pozajmnice je da uniste klub proglase bakrot i osnuju OFK Sloboda .
Slazem se ovo je ogromna stvar ali i problem. Zasto problem? Pa zato sto je iscjepkane dugove objedinilo a Sloboda je uvijek funkcionirala na iscjepkanim dugovima. Malo ovom, malo onom. Plati ovom, nemoj onom, njemu cemo sutra. Druga stvar, ako nema politicke volje ne mozes ni dug dogovoriti da se smanji niti bilo sto. U Lukavcu novi nacelnik. Odmah dosao Bego Gutic da kaze da ima presuda iz 2009 od 900 000 i da se to ne moze oprostiti i da Lukavac to mora platiti. E sad gdje je on Bego Gutic bio od 2009 sa potrazivanjem tog duga. Pa nigdje, bio Dzevad na vlasti.
Da li je opcina morala kompenzirati zemlju na istoku stadiona i kome sve?
Da li je Imamovic bio nacelnik 1988,89,90,91 pa nije htio uloziti pare u tribinu na istoku ili nove svlacionice? Da li je tada bila besparica, rat ili privatizacija? Crkva se spasavala od slijeganja a sta je sa ostalim zgradama?
Da li je Imamovic bio nacelnik od 1995 do 2000 kada su se krhale donacije a multikulti se skupo naplacivalo?
U prici oko Slobode i Tuzle nema cistih ruku a Jasmin je ocigledno namjeravao da se ne uplice. A sto se tice multi ovo ono Srba nam jako puno fali a i Hrvata sve vise.
Sloboda je klub gdje se ne kupuju karte ni kad dobro igra, nadze se neki izgovor. Ne kupuju se karte ni kad lose igra zato sto lose igra. Sloboda ako namjerava sklapati profesionalne ugovore, mora poceti zaradzivati pare. Vremena finansiranja iz opcinske ili gradske kase su prosla a vrijeme je da se zavrsi i finansiranje iz javnih preduzeca.
Koliko klub zaradi toliko i potrosi. Isto vazi i za ova profesionalna pozorista. Ako se ne moze zaraditi za premijer ligu - tu je amaterizam i 2 kantonalna.
Zadnja izmjena: klma1, dana/u 10 nov 2016, 18:18, ukupno mijenjano 3 puta.
& $ ?

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 10 nov 2016, 18:03

FrantoBauzek je napisao/la:
Nisam nikad dijelio ljude po tome odakle dolaze. Znam da ima i ljudi iz Podrinja na nasem podforumu kao i navijaca sa kantona. Danasnji sugradjani, koji su dosli i prihvatili kulturu naseg grada sam postovao, a i mnogi od njih su imali vece manire od "uzvisenih Tuzlaka". Dok sa druge strane, nisam postovao ljude koji su donijeli seljakluk u grad, kao ni one koji su rodjeni ovdje, pa misle imaju opravdanje za takvo ponasanje.
O tome je i nasa velika legenda Rizah Meskovic pisao: "o uzvisenim Tuzlacima", koji su se pravili posebnim samim tim sto su rodjeni ovdje. Ima takvih i danas u strukturama FK Slobode.

Imamovic je za FK Slobodu za vrijeme svoje vladavine uradio veoma malo. Vezano za grad je imao i negativne, ali i pozitivne stvari. Ta stranka treba reformu svoje organizacije a za sljedece izbore novog kandidata. Dotad nama ostaje, u slucaju da se ne popravi situaciju u klubu, da na demokratski nacin pritisnemo gradonacelnika i gradsku vlast na rjesavanju pitanja funkcioniranja naseg kluba.

Druze, prvo sacekajmo skupstinu :thumbup:
Franto, opet si fulao, nigdje veze prica o tome ko je iz Tuzle a ko ne....nego poenta je o faraonovim lazima i prevarama......i pazi sta pises, stranka te prati, uskoro ce AVNOJ na slobodnoj teritoriji (Antifasisticko Vijece Narodnog Oslobodzenja od Jasmina)
🔴⚫️

FrantoBauzek

Post Postao/la FrantoBauzek » 10 nov 2016, 18:10

Skver je napisao/la: Franto, opet si fulao, nigdje veze prica o tome ko je iz Tuzle a ko ne....nego poenta je o faraonovim lazima i prevarama......i pazi sta pises, stranka te prati, uskoro ce AVNOJ na slobodnoj teritoriji (Antifasisticko Vijece Narodnog Oslobodzenja od Jasmina)
Vecina tvog post-a se odnosi na to da je Imamovic iz Islamovca, pa sam na to logicno i obratio paznju. I nemam sta da pazim, jer nisam ni na cijem budzetu i nisam ni u jednoj stranci.

Ustvari jesam. Stranka se zove FK Sloboda :salut:

PS: Jedini cilj, bolja i jaca Sloboda.
League Cup winners
Yugoslavia - ★

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 10 nov 2016, 18:20

Dosegli ste vrhunac :clap:
Davud =Husic :urnebes: :rol: :rol: :rol:
Motaj kablove i gasi Internet :tokralju: :tokralju:
Vi faraonovi uvlakaci ste tačno zaslužili i cickovo ulje i šećera legendu i sencu tom Cat... Navijajte za ideju... Boli vas tuki sto se čitav Balkan smije sto za 100 godina ništa nismo osvojili
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 10 nov 2016, 18:25

@Franto ja mislio ti multikulti, a ti za kralja Tvrtka i otadzbinu...djaba ja tebi pisem izmedju redova, Franto moras biti konspirativan. :urnebes:
🔴⚫️

katarakta

Post Postao/la katarakta » 10 nov 2016, 18:49

https://youtu.be/79rl55TZEZg

Svaki dan treba pogledat
Niko, niko, samo Sloboda

FrantoBauzek

Post Postao/la FrantoBauzek » 10 nov 2016, 19:06

katarakta je napisao/la:

Svaki dan treba pogledat
Brate svaka cast na ovom post-u :bow: Treba malo stvari vratiti u perspektivu i kad treba kritikovati, treba kritikovati realno. Ne mozemo pomoci klubu, tako sto cemo se sluziti lazima i satanizacijom jedne ili druge strane, jer taj nacin nas i nas klub samo vodi u propast.

Svi Slobodasi svijeta, ujedinimo se :bih:
League Cup winners
Yugoslavia - ★

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 10 nov 2016, 19:07

90% vas se ponasa kao tinejdzer kad ga cura u koju je ludo zaljubljen ostavi. Azmir Husic je nazalost proslost Slobode i pomirite se s tom cinjenicom.
Nad tobom sunce najljepše sja

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.