13.11.2016. Grčka - BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Protiv Grčke očekujem...

Pobjedu
85
43%
Remi
64
33%
Poraz
47
24%

Ukupno glasova: 196

pinoglavi
Kontakt:

Re: 13.11.2016. Grčka - BiH

Post Postao/la pinoglavi » 10 nov 2016, 12:48

Smijesna je i prica da je Mesa pod pritiskom, izgubili smo 2x protiv Belgije u gostima i protiv Irske u barazu gdje su nam igraci bili u katastrofalnoj formi, bez Besica i Kolasinca i uz to nismo ni srece u Zenici imali. Nismo mi nikakva sila pa da mozemo reci da Irsku moramo proci bez obzira na formu, povrede i srecu.
Nad tobom sunce najljepše sja

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 10 nov 2016, 14:38

Protiv ovih grckih sabana 3 boda moraju biti imperativ. Jedino neki X uz vrlo dobru igru i ono da kazes nismo srece imali a trebali dobiti moze nas amnestirati u slucaju nepobjedjivanja.

Kakva Grcka, kakvi bakraci, zemlja im cijela u svakom segmentu ko baraka grohnula!

0:3 Edin Dzeko hat trick!
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 10 nov 2016, 14:40

pinoglavi je napisao/la:Smijesna je i prica da je Mesa pod pritiskom, izgubili smo 2x protiv Belgije u gostima i protiv Irske u barazu gdje su nam igraci bili u katastrofalnoj formi, bez Besica i Kolasinca i uz to nismo ni srece u Zenici imali. Nismo mi nikakva sila pa da mozemo reci da Irsku moramo proci bez obzira na formu, povrede i srecu.
Igrao je Kolašinac u Dablinu, kao i Bešić drugo poluvrijeme :P
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 10 nov 2016, 14:51

Effenberg je napisao/la:Protiv ovih grckih sabana 3 boda moraju biti imperativ. Jedino neki X uz vrlo dobru igru i ono da kazes nismo srece imali a trebali dobiti moze nas amnestirati u slucaju nepobjedjivanja.

Kakva Grcka, kakvi bakraci, zemlja im cijela u svakom segmentu ko baraka grohnula!

Zato naša u svakom segmentu napreduje. :lol:
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin

Lillium001
Kontakt:

Post Postao/la Lillium001 » 10 nov 2016, 15:05

Mesa je bolji od Papeta, sto jest jest. Zapravo Pape je najgori trener na svijetu. ne samo da nije okupio najbolje sta imamo vec je sve redom tjerao pricam da ovaj ili onaj i treba da igra za Srbiju ili Hrvatsku. Mesa ima sada to sto ima. Treba priznati da nam je mjesto negdje izme4dju 20-30 mjesta u svijetu od skoro 200 nacija, sto nije lose. Kada se akademija fudbala u RBH popravi, doci ce i nove nade. za sada zavisimo od skola u inostranstvu.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 10 nov 2016, 15:08

Pivopija je napisao/la:
Effenberg je napisao/la:Protiv ovih grckih sabana 3 boda moraju biti imperativ. Jedino neki X uz vrlo dobru igru i ono da kazes nismo srece imali a trebali dobiti moze nas amnestirati u slucaju nepobjedjivanja.

Nikad neću zaboraviti onu prijateljsku utakmicu na Koševu kad smo igrali sa njima kada je bilo 0-0, čini mi se 2011. godina, nebitno. Uglavnom bio ja na istoku, mislim da je bilo drugo poluvrijeme, ubili smo mi njih koliko se sjećam al' neća lopta u gol nema teorije, Džeko ih je pravio smiješnima. I sad pred kraj tekme valja se neki grčki igrač dole pred istokom i saigrači oko njega (a na istoku je onako pozorišna atmosfera manje više) i ustaje neki čovjek sa istoka i dere se dole na grčke igrače "DaBogda vam MMF nikad ne dao pare, koooookuuuzi!" znači čitava tribina se krenula smijat :rol: :rol: A tad ono Grčka uletila u krizu, kad je ono njesra bilo :D

Kad se već spominje napredak Grčke i BiH, i kad ti spomenu naš "napredak" odma mi naumpade taj lik :lol:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 10 nov 2016, 15:14

Raonffa je napisao/la:
Pivopija je napisao/la:

Nikad neću zaboraviti onu prijateljsku utakmicu na Koševu kad smo igrali sa njima kada je bilo 0-0, čini mi se 2011. godina, nebitno. Uglavnom bio ja na istoku, mislim da je bilo drugo poluvrijeme, ubili smo mi njih koliko se sjećam al' neća lopta u gol nema teorije, Džeko ih je pravio smiješnima. I sad pred kraj tekme valja se neki grčki igrač dole pred istokom i saigrači oko njega (a na istoku je onako pozorišna atmosfera manje više) i ustaje neki čovjek sa istoka i dere se dole na grčke igrače "DaBogda vam MMF nikad ne dao pare, koooookuuuzi!" znači čitava tribina se krenula smijat :rol: :rol: A tad ono Grčka uletila u krizu, kad je ono njesra bilo :D

Kad se već spominje napredak Grčke i BiH, i kad ti spomenu naš "napredak" odma mi naumpade taj lik :lol:
Ma sabanski neradnicki narod ti Grci. Mi sebe previse potcjenjujemo. Nismo mi nista gori od njih, ako nismo i vrijedniji.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 10 nov 2016, 15:53

Begovicu sine jesil se naspavao?! U 11 sahata ti dusa na nos izlazi. Zapilo se pravo sinoc.
Peksime, drugi put se umij i pocesljaj, da se manje primjeti.

Bazdarevicu...

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 10 nov 2016, 15:58

samoposmatram je napisao/la:Begovicu sine jesil se naspavao?! U 11 sahata ti dusa na nos izlazi. Zapilo se pravo sinoc.
Peksime, drugi put se umij i pocesljaj, da se manje primjeti.

Bazdarevicu...
Jel' to stoka lokala po Zenici? :lol:

Došli ljudi heftu u Bosnu na godišnji :mrgreen:

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 10 nov 2016, 16:06

Pogledaj danasnji intervju pa procjeni.

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 10 nov 2016, 16:23

Prvotimac italijanskog Cagliarija Panagiotis Tachtsidis se povrijedio u sinoćnjem prijateljskom meču protiv Bjelorusije i neće konkurisati za utakmicu sa BiH.

Skibbe je naknadno na spisak uvrstio Emmauoila Siopisa iz Panioniosa te Gerogriosa Koutroumbisa iz Panathinaikosa.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin

HankMoody
Kontakt:

Post Postao/la HankMoody » 10 nov 2016, 17:16

Ko je ovaj retard od novinara koji se vječito gura da prvi nešto pita, sve mu na ć, dugo nisam čuo iritantniju osobu...
1992, 2006, 2009, 2011, 2015

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 10 nov 2016, 17:23

HankMoody je napisao/la:Ko je ovaj retard od novinara koji se vječito gura da prvi nešto pita, sve mu na ć, dugo nisam čuo iritantniju osobu...
pretpostavljam da je neki zemicanin baca na njih :kafa:

HankMoody
Kontakt:

Post Postao/la HankMoody » 10 nov 2016, 17:26

Sarajlijica1946 je napisao/la:
HankMoody je napisao/la:Ko je ovaj retard od novinara koji se vječito gura da prvi nešto pita, sve mu na ć, dugo nisam čuo iritantniju osobu...
pretpostavljam da je neki zemicanin baca na njih :kafa:
Iznervira me kad ga čujem.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 10 nov 2016, 18:12

Raonffa je napisao/la:
pinoglavi je napisao/la:Smijesna je i prica da je Mesa pod pritiskom, izgubili smo 2x protiv Belgije u gostima i protiv Irske u barazu gdje su nam igraci bili u katastrofalnoj formi, bez Besica i Kolasinca i uz to nismo ni srece u Zenici imali. Nismo mi nikakva sila pa da mozemo reci da Irsku moramo proci bez obzira na formu, povrede i srecu.
Moja greska, mislio sam da je obje Kolasinac propustio, a za Besica se sjecam da je usao, nije se pokazao kao solidan sto je i ocekivano jer se nije kako treba ni oporavio. Kako god bezveze se mit stvara da smo mi ''morali proci Irsku'' jer smo kao eto kvalitetniji ili sta vec. U tom trenutku smo bili tu negdje s Irskom, presudile su povrede, forma igraca (recimo Medunjanin i Spahic su u Dublinu kao krajnji amateri odigrali, izmedju ostalih, a objektivno gledano prije utakmice obojica su bili najbolji izbor na svojim pozicijama). Dakle 2x Belgija u gostima i izgubljen egal dvomec gdje je samo dio krivice na selektoru, i prica se o nekom pritisku na selektora prije Grcke. :damn:
Nad tobom sunce najljepše sja

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 10 nov 2016, 18:25

Znali iko razloge odkazivanja jutarnjeg treninga. Vidim isli su u setnju.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 10 nov 2016, 18:30

pinoglavi je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:
Moja greska, mislio sam da je obje Kolasinac propustio, a za Besica se sjecam da je usao, nije se pokazao kao solidan sto je i ocekivano jer se nije kako treba ni oporavio. Kako god bezveze se mit stvara da smo mi ''morali proci Irsku'' jer smo kao eto kvalitetniji ili sta vec. U tom trenutku smo bili tu negdje s Irskom, presudile su povrede, forma igraca (recimo Medunjanin i Spahic su u Dublinu kao krajnji amateri odigrali, izmedju ostalih, a objektivno gledano prije utakmice obojica su bili najbolji izbor na svojim pozicijama). Dakle 2x Belgija u gostima i izgubljen egal dvomec gdje je samo dio krivice na selektoru, i prica se o nekom pritisku na selektora prije Grcke. :damn:
Stvorio se "mit" o must win situaciji zbog toga što su Irci u Zenicu došli bez zaista puno igrača, što zbog povreda što zbog kartona. Jedini dobro poznati igrači u Zenici su bili Coleman i McCarthy.

Ispadanje od Irske je podjednaka krivica i Meše i igrača. Meša je kriv što nije pogodio pravi sastav, a igrači su krivi što su odigrali totalno bezvoljno, preko qurca, pogotovo ovo mislim na utakmicu u Dablinu.

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 10 nov 2016, 18:39

Jedini koji postavlja konkretna pitanja i Begovicu i Visci i neki dan nekom od pomocnika za Kolasinca
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.

Svabo je to...

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 10 nov 2016, 19:08

Ovo je nevidjeno da igrac bez priprema sa virozom dolazi na jednu od vaznijih utakmica kvalifikacija. Bazdarevic izgleda nezna kud udara. Oslanja se iskljucivo na igrace, a oni su ga vec vise puta izdali. Ovo neobecava uspjeh.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 10 nov 2016, 19:15

eto izgubio 2-3 dana priprema, katastrofa :mrgreen:

naravno da će doći na pripreme ako je u stanju jer je jedan od naših bitnijih i nezamjenjivih igrača, nema tu dileme.

šta ovo na obn-u kažu da begović i spahić imaju problema sa povredama?
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia i 31 gost.