Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
U ovom aspektu totalno ista stvar. U svakom drugom aspektu drugacije, jer taj Davud nas je izbacio u drugu ligu a zaduzio nas. Nakon toga usao u FK Sarajevo. Ubaceni element iz Sarajeva sa namjerom da ugase FK Slobodu.Beduin je napisao/la: Mislio sam na slicnost pozajmljivanja para, obojica su dala svoje pare u vidu pozajmice, nema nikakve razlike.
Ovaj post Probisvjeta kaciti na svaku stranicu... Dominacija cista.... Al da sacekamo ipak jos sat,dva da se Slavinovici probudi pa da mu ne propusti odgovorit... Ipak je covjek radio cijelu noć... Valja zaradit platuProbisvjet je napisao/la:Nije ba Tuzla totalitarna, ona je monarhija. Jedan covjek odlucuje o svemu, sta da gradi, sta da laze, koje sportske klubove da ukida i gasi, postavlja direktore, oglasava se u ime udrzenja gradjana, pa laze, kopa rupu, gradi stadion, pa laze, grad gori on cuva guzove Niksicu u Sarajevu, pise knjige koje niko ne cita, a organizuje knjizevne susrete u cilju sopstvenog promoviranja, kupuje sebi sportski auto od poreskih obveznika, a mrzi sport, gasi kosarkaski klub da bi svom ahbabu napravio novi, gradi mostove koji ne spajaju nista, poistovjeti se sa Tvrtkom pa izgradi sebi spomenik, uzme ideju jezera od drugoga, pa je prisvoji sebi, imamo nas stadion, a kojim raspolaze samo ON, imamo mi i biciklisticku stazu al' nemamo posla da zaradimo za biciklo, voli fudbal i Slobodu, a na utakmici se pojavi samo pred izbore da napravi selfi, jezera su mu slana ok i nesto najljepse, a nikada se nije okupao u njima jer koji ce mu vrag praljava bara puna penzionera, ima on regres, moze gdje hoce i koliko hoce, hoce turizam, a okolna izletista deponije smeca i izvor sifilisa i zaraze, kaze radi za Tuzlu, a Tuzla za Sarajevo, brani srbe tuzlanske od tuzlanskih muslimana, glas za njega, mrzi muslimane ulagace, a druge ne dovodi, zemlju opcinsku daje za bagatelu, i za to ima raslog jer toboze slovenci nisu muslimani, mrzi seljake, a on sa sela, kaze tuzlak je, a ne moze prepraviti cips, napravi fontane, a pregazene macke i psi leze na ulicama, voli zelenilo, al' sijece stabla po Tuzli koje su nasi ocevi i djedovi sadili, pijaca mu pod kupolom, a kada dodjes pred nju nema kupole, gradi viseci voz, a ljude iz gradskog otpustaju, drugima se ruga kada spomenu djedove, a on svog ne smije ni spomenuti, dijeli tajne gradjanima kako pocinje praviti istok, a kopa rupu...FrantoBauzek je napisao/la:Moram samo kratko da dam podrsku SRSlavinovici, koji uz mog druga pinoglavog, Chinaglia-u i Beduin-a daje jednu drugu dimenziju nasem podforumu. Zao mi je sto su se postavili neki obrasci ponasanja od strane nekih forumasa, pa kada se iskace iz tih sina onda se pocne sa vrijedjanjem. To je jednoumlje i odlika totalitarnog rezima, koji kod nas u Tuzli nikad nije vazio.
Svako ima pravo na svoje misljenje i svi smo tu u sluzbi Slobode. Oprecna misljenja su za dobrobit zajednice a ne suprotno![]()
Postujem suprotna misljenja i ima tu izuzetnih kritika od drugih forumasa. Simptomaticno mi je samo, da "stvaranja haosa" i bez filtera "pljuvanja svega i svacega" na nasem podforumu su uglavnom zelenasi/zeleni kmeri i njihove ulizice, koji i dalje ne mogu da se nose s izbornim porazom. Ko gubi ima pravo da se ljuti, a ko se ljuti...
Nije totalitarizam, ovo se mora nazvati novim imenom. Faraonijasminizam!
Hajde nek uzme sve, strunuce on u glibu kao i svi drugi, al' sto nam neda Slobodu? Mogao nam je baciti bar mrvicu sporta, da se i mi igramo.
koga boli kur.ac za SDA ili SDP. ....vlasnik kluba je grad Tuzla.....Ne Kanton.FrantoBauzek je napisao/la:Da je SDA dosla na vlast u gradu, bilo bi navodno sve super. Koliko vlada kantona sa SDA na celu ulaze u FK Slobodu?
S obzirom da je FK Sloboda najveci brend kantona a i budzet grada zakida kanton, onda je kanton obavezan ulagati u sport.
Treba uvesti ponovo stafetu mladosti, ovaj put faraonu i da mu je uruci ovaj lokalni funkcioner iz MZ Slavinovici za 2.oktobar.....faraona postaviti u centralnu lozu sa njegovim u(v)la(k)gacima tj. "privrednicima".....naravno slet moraju raditi tuzlanski omladinci kao dio neizostavnog folklora na oronulom tuzlanskom Tusnju i kad faraon vidi da je stadion neuslovan za stafetu, on ce odmah narediti da se pravi najveci i najljepsi stadion u regionu sa atletskom stazom.Probisvjet je napisao/la: Nije ba Tuzla totalitarna, ona je monarhija. Jedan covjek odlucuje o svemu, sta da gradi, sta da laze, koje sportske klubove da ukida i gasi, postavlja direktore, oglasava se u ime udrzenja gradjana, pa laze, kopa rupu, gradi stadion, pa laze, grad gori on cuva guzove Niksicu u Sarajevu, pise knjige koje niko ne cita, a organizuje knjizevne susrete u cilju sopstvenog promoviranja, kupuje sebi sportski auto od poreskih obveznika, a mrzi sport, gasi kosarkaski klub da bi svom ahbabu napravio novi, gradi mostove koji ne spajaju nista, poistovjeti se sa Tvrtkom pa izgradi sebi spomenik, uzme ideju jezera od drugoga, pa je prisvoji sebi, imamo nas stadion, a kojim raspolaze samo ON, imamo mi i biciklisticku stazu al' nemamo posla da zaradimo za biciklo, voli fudbal i Slobodu, a na utakmici se pojavi samo pred izbore da napravi selfi, jezera su mu slana ok i nesto najljepse, a nikada se nije okupao u njima jer koji ce mu vrag praljava bara puna penzionera, ima on regres, moze gdje hoce i koliko hoce, hoce turizam, a okolna izletista deponije smeca i izvor sifilisa i zaraze, kaze radi za Tuzlu, a Tuzla za Sarajevo, brani srbe tuzlanske od tuzlanskih muslimana, glas za njega, mrzi muslimane ulagace, a druge ne dovodi, zemlju opcinsku daje za bagatelu, i za to ima raslog jer toboze slovenci nisu muslimani, mrzi seljake, a on sa sela, kaze tuzlak je, a ne moze prepraviti cips, napravi fontane, a pregazene macke i psi leze na ulicama, voli zelenilo, al' sijece stabla po Tuzli koje su nasi ocevi i djedovi sadili, pijaca mu pod kupolom, a kada dodjes pred nju nema kupole, gradi viseci voz, a ljude iz gradskog otpustaju, drugima se ruga kada spomenu djedove, a on svog ne smije ni spomenuti, dijeli tajne gradjanima kako pocinje praviti istok, a kopa rupu...
Nije totalitarizam, ovo se mora nazvati novim imenom. Faraonijasminizam!
Hajde nek uzme sve, strunuce on u glibu kao i svi drugi, al' sto nam neda Slobodu? Mogao nam je baciti bar mrvicu sporta, da se i mi igramo.
nemoj zajebavat ova pjesma je top bilaSkver je napisao/la:...
Franto druze, nije sve vezano za politiku. Najlakse je reci da je nesto politicki potez, jer se u nasoj drzavi tako pravda sijaset stvari.FrantoBauzek je napisao/la:Niko ne osporava da je Imamovic Husica levatio. Ali svako zna sta je Husic ucinio Imamovicu u jeku predizborne kampanje, a to je drugovi moji, politika. Husic se treba izmiriti s Imamovicem za dobrobit naseg kluba.
I da, podrzavam privatizaciju kluba. Ali ne da mi se vise elaborirati ovu temu.
Druze moj, slazem se potpunoRimes87 je napisao/la: Franto druze, nije sve vezano za politiku. Najlakse je reci da je nesto politicki potez, jer se u nasoj drzavi tako pravda sijaset stvari.
I hajmo se svi okaniti SBBKBB price i pravdanje jedne ili druge strane. Desilo se sta se desilo, prica u tom smislu je zavrsena. Radije, hajmo organizovati se mi sa foruma da se svi pojavimo na sjednici. To nam je nesto najpametnije sto mozemo uraditi - izvrsiti bilo kakav pritisak na ljude koji ce fakticki odlucivati o sudbini kluba. Sigurno je bolje to nego palamuditi ovdje.
Sent from my D6603 using Tapatalk
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.