PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
znaci 5 miliona poreskog duga...
jel ovo vracate il?

lider u transparentnosti i zakonitom poslovanju...otkud onda ovoliki dug???a ja i mene, to je za amarove vladavine 

Skupa su bila gostovanja na Policama.Sariel je napisao/la:lider u transparentnosti i zakonitom poslovanju...otkud onda ovoliki dug???a ja i mene, to je za amarove vladavine
nema vise ljubaviii,to moraju svi shvatiti zeljo = novac.to je ta plava filozofija

haj posteno koji nick je ovaj momak sa cvikama... 

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Koji tacno? svi nose cvike.Sariel je napisao/la:haj posteno koji nick je ovaj momak sa cvikama...
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
ovaj piskutavi.sto vodi press.MortemHz je napisao/la:Koji tacno? svi nose cvike.Sariel je napisao/la:haj posteno koji nick je ovaj momak sa cvikama...
- brkatasomina
- Kontakt:
Fukaro tuzlanska jel to opet izmišljate neki rođendan da se skupite na sjeveru kad vam dolazi Zrinja i Ultrasi 

Nije siromašan onaj koji ima, nego koji nema.
brko brko, mrko na slamcicu srko bujrumbrkatasomina je napisao/la:Fukaro tuzlanska jel to opet izmišljate neki rođendan da se skupite na sjeveru kad vam dolazi Zrinja i Ultrasi

- brkatasomina
- Kontakt:
Spavaš li mirno Indire kompjuteruSariel je napisao/la:brko brko, mrko na slamcicu srko bujrumbrkatasomina je napisao/la:Fukaro tuzlanska jel to opet izmišljate neki rođendan da se skupite na sjeveru kad vam dolazi Zrinja i Ultrasi

Nije siromašan onaj koji ima, nego koji nema.
pitaj ga.brkatasomina je napisao/la: Spavaš li mirno Indire kompjuteru

- HajdeZeljozabiGol
- Kontakt:
Desava li. Se ista u Tropedu?????? Vidim jednom mjesecno izadje info otiso Dino otiso Kusturica..... Nisam nista pozitivno procitao godinu? Hoce li mi neko napisati ima li ista pozitivno ili je raspad fakat po savovima?
Željo1921
Prije 95 godine rođen je Željo, najtrofejniji bh. klub!!!!
Tesko je biti pitar ;) ;)
Prije 95 godine rođen je Željo, najtrofejniji bh. klub!!!!
Tesko je biti pitar ;) ;)
Pozitivno je sto smo opet na tabeli iznad Vase Miskina u cijoj upravi rade meleci, koji grade stadion, cine cuda, napreduju iz dana u dan i sve su bolji! A mi jos pucamo po savovima. Ako se malo tek oporavimo, tesko vama!HajdeZeljozabiGol je napisao/la:Desava li. Se ista u Tropedu?????? Vidim jednom mjesecno izadje info otiso Dino otiso Kusturica..... Nisam nista pozitivno procitao godinu? Hoce li mi neko napisati ima li ista pozitivno ili je raspad fakat po savovima?
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- TobeYarabi
- Kontakt:
joker90 je napisao/la:Pozitivno je sto smo opet na tabeli iznad Vase Miskina u cijoj upravi rade meleci, koji grade stadion, cine cuda, napreduju iz dana u dan i sve su bolji! A mi jos pucamo po savovima. Ako se malo tek oporavimo, tesko vama!HajdeZeljozabiGol je napisao/la:Desava li. Se ista u Tropedu?????? Vidim jednom mjesecno izadje info otiso Dino otiso Kusturica..... Nisam nista pozitivno procitao godinu? Hoce li mi neko napisati ima li ista pozitivno ili je raspad fakat po savovima?

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
TobeYarabi je napisao/la:joker90 je napisao/la:Pozitivno je sto smo opet na tabeli iznad Vase Miskina u cijoj upravi rade meleci, koji grade stadion, cine cuda, napreduju iz dana u dan i sve su bolji! A mi jos pucamo po savovima. Ako se malo tek oporavimo, tesko vama!HajdeZeljozabiGol je napisao/la:Desava li. Se ista u Tropedu?????? Vidim jednom mjesecno izadje info otiso Dino otiso Kusturica..... Nisam nista pozitivno procitao godinu? Hoce li mi neko napisati ima li ista pozitivno ili je raspad fakat po savovima?

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Dusa draga, ono se brine o nama... Jeste, pucamo po savovima, raspadamo se, Tan ne postoji, nije istina da smo sanirali sve dugove, nismo osvojili kup i prvenstvo od dolaska Tana (nije bilo na vasoj zvanicnoj), Cimirota nismo prodali, poklonio ga Tan PAOKu...haos, raspad sistema...a kao posljedica svega toga je cinjenica da smo vec 2-3 godine ispred vas na tabeli.
Zivio ti meni 100 godina i ti i megaMiske
Zivio ti meni 100 godina i ti i megaMiske

Zadnja izmjena: belosevic28, dana/u 10 nov 2016, 15:22, ukupno mijenjano 1 put.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
-
- Kontakt:
Pa đe ste ba pitari joka, tobe, mortem, nema vas ko na istoku
I recite onom pukovniku vašem da vas ne naziva djevojčicama

I recite onom pukovniku vašem da vas ne naziva djevojčicama

Umalo ti ne postavih onu pjesmu, Mi smo tuuu i j...narodniheroj je napisao/la:Pa đe ste ba pitari joka, tobe, mortem, nema vas ko na istoku
I recite onom pukovniku vašem da vas ne naziva djevojčicama![]()

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.