NK Široki Brijeg

steve-o
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la steve-o » 16 jul 2010, 23:51

Imp je napisao/la:Evo da se i ja javim nakon dugo vremena. :D
Nemislim da ce nas izbacit,al' ako nas i izbace,bolje to nego da je ovo proslo,nisu Srbi i Hrvati bezze glasali protiv ;)
kad ljepo tako razmisljate i treba vama opet ona HB-liga, necete vise nikad vidjeti europu ;)

JoinUnion
Kontakt:

Post Postao/la JoinUnion » 17 jul 2010, 00:32

Nemislim da ce nas izbacit,al' ako nas i izbace,bolje to nego da je ovo proslo,nisu Srbi i Hrvati bezze glasali protiv ;)
da bas je strasno imati jednog predsjednika nogometnog saveza svi ostali su u svijetu budale sto to imaju, sami ste sebi u stomak skocili sad siroki moze igrati na sajmu sljivovice

brzi
Kontakt:

Post Postao/la brzi » 17 jul 2010, 00:40

moze i regionalna liga

Imp
Kontakt:

Post Postao/la Imp » 17 jul 2010, 00:48

JoinUnion je napisao/la:
da bas je strasno imati jednog predsjednika nogometnog saveza svi ostali su u svijetu budale sto to imaju, sami ste sebi u stomak skocili sad siroki moze igrati na sajmu sljivovice
sve ostale su drzave normalne ;)
pricao sam s covikom iz kluba,i nisu bezze glasali protiv, ovo ide na ruku samo bosnjacim
i sto se tice liga...nesto je se i toga dotaka,''kaze nek igraju sami u ligi ako im ovako ne pase'' :D

JoinUnion
Kontakt:

Post Postao/la JoinUnion » 17 jul 2010, 00:54

Imp je napisao/la:
JoinUnion je napisao/la:
sve ostale su drzave normalne ;)
pricao sam s covikom iz kluba,i nisu bezze glasali protiv, ovo ide na ruku samo bosnjacim
i sto se tice liga...nesto je se i toga dotaka,''kaze nek igraju sami u ligi ako im ovako ne pase'' :D
Pa mislim da nece ni to biti problem samo ce tada bosnjacki klubovi igrati u evropi a vi protiv capljine...
Jeste, ja mislim da je to svjetska urota protiv Hrvata u Hercegovini :D ne mislis li malo da ste paranoicni pa nisu bosnjaci trazili nista nego krovna kuca nogometa.Razumijem srbe oni su se vazda zatvarali u torove ali nisam iskreno ocekivao ovo od vas...Mislim i dalje da ste sami sebi nanijeli najvecu stetu

Imp
Kontakt:

Post Postao/la Imp » 17 jul 2010, 00:55

Vidim,i do sad ste se naigrali u europi :lol: vi ste istok,europa je na zapadu ;)
Nebrini se ti za nas i za nasu stetu 8-)

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 17 jul 2010, 00:59

Ovo nikome ne ide na ruku

JoinUnion
Kontakt:

Post Postao/la JoinUnion » 17 jul 2010, 01:00

Imp je napisao/la:Vidim,i do sad ste se naigrali u europi :lol: vi ste istok,europa je na zapadu ;)
Nebrini se ti za nas i za nasu stetu 8-)
Taman ces mi ti reci sta je evropa nisi mako sa tog kamena i ne brinem se ja za vas, nego vasi nenormalni potezi uticu na mene.Stvarno nenormano da imamo jednog predsjednika nogometnog saveza to bi bosnjake odmah napravilo nadljudima mislim da je taj iz kluba sto ti je to rekao u pravu onda bosnjaci ne bi hodali nego lebdili po zraku

Imp
Kontakt:

Post Postao/la Imp » 17 jul 2010, 01:04

Mali si ti za ovake price,ili se pravis lud,al nije vazno!Umoran sam sad dosa s lopte,ajde laku noco,odo spavat ;) Sve u svemu dobro je ovo :)

JoinUnion
Kontakt:

Post Postao/la JoinUnion » 17 jul 2010, 01:07

Imp je napisao/la:Mali si ti za ovake price,ili se pravis lud,al nije vazno!Umoran sam sad dosa s lopte,ajde laku noco,odo spavat ;) Sve u svemu dobro je ovo :)
Laku noc i tebi, valjda ce biti bolje ako i ne bude nece nam biti prvi put.

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 17 jul 2010, 09:21

ja nesto sumnjam da ce bas sad Uefa se ujutro sastat i suspendirat savez...mislim da ce podosta proci i da ce se sve ove tekme odigrat i nekad mozda za mjesec dana bi mogla ta odluka..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

york
Kontakt:

Post Postao/la york » 17 jul 2010, 09:32

sta ce sad biti sa nasim klubovima ako se recimo ponedjeljak dodjeli suspenzija??? Direktno ispadanje i prekid kvalifikacija za ligu uefa i lp? pa sta rade ovi u savezu ne mogu vjerovat, koji kreteni, ***** ih njihova politika

mmmirza
Kontakt:

Post Postao/la mmmirza » 17 jul 2010, 10:22

york je napisao/la:sta ce sad biti sa nasim klubovima ako se recimo ponedjeljak dodjeli suspenzija??? Direktno ispadanje i prekid kvalifikacija za ligu uefa i lp? pa sta rade ovi u savezu ne mogu vjerovat, koji kreteni, ***** ih njihova politika
automatska suspenzija brate.sami ste to htjeli.veceras ili sutra cekajte odluku o prolazu austrije i tre penea u trece pretkolo.sjeti se samo odluke kad je partizan izbacen nakon dvije pobjede nad zrinjskim od 6-1, i 5-0 ipak je odlukom uefe zrinjski prosao dalje.eh to isto ceka i vas.nije mi jasno zbog cega ste glasali protiv sebe kad sami sebe jamu kopate.

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 17 jul 2010, 10:34

Bolan, svi sebi pokusavaju prilagoditi situaciju kako bi bili maksimalno zadovoljni, ovim se ocito nije svidjelo sta pokusava netko napraviti, i to je to, tko sta pita obicni narod u svemu tome i fanove koji na racun nesredjenosti i podijeljenosti pate.
...Život za Široki...

Srce_Tebi
Kontakt:

Post Postao/la Srce_Tebi » 17 jul 2010, 10:43

Smijesni ste do jaja, ali fakat. boli me kita jel me vodi Hrvat, Bosnjak ili Srbin, bas mi je to kao bitno... u svakoj situaciji trazite ono malo sto bi se moglo naci i poceti pricati o nekakvoj nacionalistickoj ideologiji "NABIJEM VAS NA KITU" sve koji pisu o nacionalizmu ... okrenite dvije stranice unazad i pogledajte komentare i cestitke citave Bosne i Hercegovine za vase rezultate... ostanite u vasoj zabludi do kraja zivota... pozdrav normalnim navijacima...
ZA JEDAN GRAD, ZA JEDAN KLUB

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 17 jul 2010, 10:53

A mozes ti sada nagadjati sta tu pise ili sta kome nije odgovaralo ili sta je kome odgovaralo, i zasto, ali nesto je sigurno moralo biti i neka logika mora postojati, ne bi valjda bezveze bilo odbijeno, iako to ne treba nikoga cuditi s obzirom da je drzava u svim porama takva, i da to nema veze sa obicnim narodom, nego politikanstvom i sticenjem svojih pozicija pojedinaca.
U konacnici moze mozda i bolje biti, jer, kako bi se drugacije i rijesio trenutacnog vodstva u savezu koji je jednostavno, ruku na srce, u najmanju ruku nesposoban, pa ne zanima me da li je to Hrvat, Srbin ili Bosnjak, ionako gledaju mahom svoj interes tako da nemate sta tu fantazirati ili idealizirati jedne na osnovu drugih. Ja sam svjestan da je Bevanda glasao protiv, neke svoje razloge je morao imati, nastranu sto se ja ne slazem s tim, i nastranu sto sam ja osobno razocaran ukoliko to dovede do izbacivanja Širokog iz Europa lige kad ima ovakvu sansu da se probije u prvo kolo, ali opet cu reci, ako dovodi tome da FIFA, UEFA nece potpisati vise suradnju sa ljudima koji su trenutacno tu (a to je tako) i da je jedina mogucnost dovodjenje drugih ljudi i svjezi start, onda hajde ok, kad covjek razmisli o tome nakon par godina, shvatit ce da je mozda i imalo nekog smisla, pogotovo s obzirom da svi ovi ljudi koji se sad zgrazaju ovime vec godinama, desetljece, sanjaju, ''planiraju'' kojekakve ''akcije'' za smjenu saveza i ''peticije'' i sta vec ne, ali sve bez konkretnih poteza. Ovo, iako glupo, je bar konkretno i mozda prouzroci potrebni šok.
...Život za Široki...

sb citizen
Kontakt:

Post Postao/la sb citizen » 17 jul 2010, 12:11

Srce_Tebi je napisao/la:Smijesni ste do jaja, ali fakat. boli me kita jel me vodi Hrvat, Bosnjak ili Srbin, bas mi je to kao bitno... u svakoj situaciji trazite ono malo sto bi se moglo naci i poceti pricati o nekakvoj nacionalistickoj ideologiji "NABIJEM VAS NA KITU" sve koji pisu o nacionalizmu ... okrenite dvije stranice unazad i pogledajte komentare i cestitke citave Bosne i Hercegovine za vase rezultate... ostanite u vasoj zabludi do kraja zivota... pozdrav normalnim navijacima...
potpis

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 17 jul 2010, 12:27

A ne znam sta da kazem, nije mi jasno koju korist mi imamo od ovoga tako da osudjem ovo dok netko ne iznese razloge(nadam se da hoce i to dobre)...
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 17 jul 2010, 12:29

Pa nemamo nikakvu, imamo samo beneficiju da zivimo u BiH, ostalo je sticenje pozicija i fotelja. Eventualno neki mozda zaista smatraju da nesto ne stima u svemu tome i da ovakvim potezima zeli izazvati kompletnu smjenu rukovodstva, kao sto je Bevanda u intervjuu izjavio, no ne djeluje mi pretjerano sposoban za takvo sto, no eto.
...Život za Široki...

kksiroki
Kontakt:

Post Postao/la kksiroki » 17 jul 2010, 13:26

sb citizen je napisao/la:
Srce_Tebi je napisao/la:Smijesni ste do jaja, ali fakat. boli me kita jel me vodi Hrvat, Bosnjak ili Srbin, bas mi je to kao bitno... u svakoj situaciji trazite ono malo sto bi se moglo naci i poceti pricati o nekakvoj nacionalistickoj ideologiji "NABIJEM VAS NA KITU" sve koji pisu o nacionalizmu ... okrenite dvije stranice unazad i pogledajte komentare i cestitke citave Bosne i Hercegovine za vase rezultate... ostanite u vasoj zabludi do kraja zivota... pozdrav normalnim navijacima...
potpis
Ostani i ti u zabludi i daj podršku sulji,ilji i co. koju rušite sve ove godine i sad odjednom treba sačuvati njihove guzove ,
sačuvati ove korumpirane kretene ,
sačuvati lopove koji tv prava prodaju dvijema tv kućama ,
koji prodaju sponzorstvo eronetu i bh telekomu u isto vrijeme iako nemaju pravo na to ,
podržavate namještanje rezultata ,
podržavate izdavanje licenci svima bez obzira jeli zadovoljavaju išta od traženog ,
onima koji blagoslivaju falcificiranje ugovora o prolongiranju dugovanja da bi neki klubovi dobili potrebne papire , podržavate one koji nisu u stanju naći sponzora ligi ,
koji nisu u stanju osigurati kvalitetne izvještaje s utakmica prvenstva a da nekažem prijenose ,
podržavate one koje navijači,mediji i svi ostali ruše godinama ,
pa nije mi jasno zašto su odjednom dobri i vrijede ,
recimo moj će klub najviše ispaštati ako nas izbace iz EU ali ako treba žrtvovati jednu sezonu da bi sutra bilo bolje ja sam za to i ne vidim ni jedan način za riješiti se šljama BH nogometa nego ova radikalno sve ih izbrisati i postaviti ljude koji nisu nikome dužni usluge po bilo kojem osnovu .
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: jurisicduska, Pablo11 i 12 gostiju.