sb citizen je napisao/la:Srce_Tebi je napisao/la:Smijesni ste do jaja, ali fakat. boli me kita jel me vodi Hrvat, Bosnjak ili Srbin, bas mi je to kao bitno... u svakoj situaciji trazite ono malo sto bi se moglo naci i poceti pricati o nekakvoj nacionalistickoj ideologiji "NABIJEM VAS NA KITU" sve koji pisu o nacionalizmu ... okrenite dvije stranice unazad i pogledajte komentare i cestitke citave Bosne i Hercegovine za vase rezultate... ostanite u vasoj zabludi do kraja zivota... pozdrav normalnim navijacima...
potpis
Ostani i ti u zabludi i daj podršku sulji,ilji i co. koju rušite sve ove godine i sad odjednom treba sačuvati njihove guzove ,
sačuvati ove korumpirane kretene ,
sačuvati lopove koji tv prava prodaju dvijema tv kućama ,
koji prodaju sponzorstvo eronetu i bh telekomu u isto vrijeme iako nemaju pravo na to ,
podržavate namještanje rezultata ,
podržavate izdavanje licenci svima bez obzira jeli zadovoljavaju išta od traženog ,
onima koji blagoslivaju falcificiranje ugovora o prolongiranju dugovanja da bi neki klubovi dobili potrebne papire , podržavate one koji nisu u stanju naći sponzora ligi ,
koji nisu u stanju osigurati kvalitetne izvještaje s utakmica prvenstva a da nekažem prijenose ,
podržavate one koje navijači,mediji i svi ostali ruše godinama ,
pa nije mi jasno zašto su odjednom dobri i vrijede ,
recimo moj će klub najviše ispaštati ako nas izbace iz EU ali ako treba žrtvovati jednu sezonu da bi sutra bilo bolje ja sam za to i ne vidim ni jedan način za riješiti se šljama BH nogometa nego ova radikalno sve ih izbrisati i postaviti ljude koji nisu nikome dužni usluge po bilo kojem osnovu .
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .