sta tebe boli briga, nisi navijac Zeljeamazon je napisao/la:Hahahahahah. Prejak siLjoZee je napisao/la:Je li se bolje da se dog oko razlaza sa npr. Bekricem,Secerovicem itd nego da poslije i u toku svake utakmice se psuje doticnim fudbalerima ? Normalno da ce bit odlazaka. Evo sad kad se zavrsi sezona i bude 5 odlazaka to nije puno kako je prije bilo. Nek dodje 5 novih i taman.Sta fali jos jedno 5 pored ovih
![]()
![]()
Beganovic
Husić
Lazić
Radinović
Nikolić
Jahić
Bekrić
Hervas
Pozder
Diata
Kokot
Stokić
Bevab
Livaja
Mladenović
Toskas
Šećer
Kramarić
Đermanović
Mailson
Halvadžic
Sadikovic
Hiros itd
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Tan Dragon!
TikTak je moj brat!
Otisao je Kusturica nastala je tuga, mnogi zale za njim jer plate nema.
Nakon govora gospodina Misimovica placenici su se povukli...
TikTak je moj brat!
- Incognito87
- Kontakt:
haj što nije navijač želje nego što nabraja igrače koji su tu, koji su na posudbi i one kojima je isteko ugovor 

Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.
- amazon
- Kontakt:
Sta cu kad imam informacije unaprijedIncognito87 je napisao/la:haj što nije navijač želje nego što nabraja igrače koji su tu, koji su na posudbi i one kojima je isteko ugovor

Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
znamo kao sto miro i lendric treniraju sa juniorima sto si imo informacije unaprijed i sl.amazon je napisao/la:Sta cu kad imam informacije unaprijedIncognito87 je napisao/la:haj što nije navijač želje nego što nabraja igrače koji su tu, koji su na posudbi i one kojima je isteko ugovor

al haj ne brinem se cim ti mozes pisat ovdje da navijas da zeljo gubi tekme to je fantasticno, dokaz pravog navijaca koji pise na temi gdje samo navijaci mogu

Jbg, kriva je moderacija sto je ovo dozvolila.Quinlan je napisao/la:znamo kao sto miro i lendric treniraju sa juniorima sto si imo informacije unaprijed i sl.amazon je napisao/la:Sta cu kad imam informacije unaprijedIncognito87 je napisao/la:haj što nije navijač želje nego što nabraja igrače koji su tu, koji su na posudbi i one kojima je isteko ugovor![]()
al haj ne brinem se cim ti mozes pisat ovdje da navijas da zeljo gubi tekme to je fantasticno, dokaz pravog navijaca koji pise na temi gdje samo navijaci mogu
Tan Dragon!
TikTak je moj brat!
TikTak je moj brat!
- amazon
- Kontakt:
Quinlan je napisao/la:znamo kao sto miro i lendric treniraju sa juniorima sto si imo informacije unaprijed i sl.amazon je napisao/la:Sta cu kad imam informacije unaprijedIncognito87 je napisao/la:haj što nije navijač želje nego što nabraja igrače koji su tu, koji su na posudbi i one kojima je isteko ugovor![]()
Napisano 16.jula.amazon je napisao/la:Pozder moze igrati u SasK Napretku ako jos postoji.

Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Vas par ovdje stvarno ubija ovaj forum. Nije naš glavni forum, al ipak teme nose naše ime, a vi se ubiste to staviti sebi pod pazuh. Koliko vas treba slušati da budete u pravu, i slijepa koka zrno nađe, a vi čekate potop da se proslavite. Niste navijači Želje, ako mislite da jeste, sami sebe lažete i ako to još vjerujete onda bi trebali kod hećima na savjet.
Poraz u Širokom ovaj zove blamaža? Ubili ih ali nije htjela ući, njima jedna jedina šansa uđe,i šta ćeš. To problem? Ćelo zijanio napokon i sad se uprava treba "vadit"? Ako su se vadili, onda su to uradili sa Ćelom i gotova priča. Onaj alkos imao 3 poraza za redom sa 0:5 flautali, a jel Slavko ima dva remija za redom, a ne dva poraza? Smućar imao 8 bodova u 7 utakmica, Slavko 15 u 8, i to je šta, unazadili se jel?
I onda Uprava, mislim da neke boli što mi sebi gradimo stadion i to sami od sebe i za sebe i svoje, a ne ko neki da guzove tušimo lijevo desno za sadake, i opet nemaju ništa, ni stadion, ni rezultate ni ime. Nemojte se klet da vam je stalo do Želje, vratit će vam se naopako negdje u životu. Nađite si nešto drugo, Barselona igra, Real i tako to, vi ste na tom nivou ipak.
Poraz u Širokom ovaj zove blamaža? Ubili ih ali nije htjela ući, njima jedna jedina šansa uđe,i šta ćeš. To problem? Ćelo zijanio napokon i sad se uprava treba "vadit"? Ako su se vadili, onda su to uradili sa Ćelom i gotova priča. Onaj alkos imao 3 poraza za redom sa 0:5 flautali, a jel Slavko ima dva remija za redom, a ne dva poraza? Smućar imao 8 bodova u 7 utakmica, Slavko 15 u 8, i to je šta, unazadili se jel?
I onda Uprava, mislim da neke boli što mi sebi gradimo stadion i to sami od sebe i za sebe i svoje, a ne ko neki da guzove tušimo lijevo desno za sadake, i opet nemaju ništa, ni stadion, ni rezultate ni ime. Nemojte se klet da vam je stalo do Želje, vratit će vam se naopako negdje u životu. Nađite si nešto drugo, Barselona igra, Real i tako to, vi ste na tom nivou ipak.
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Ma goni se i ti, sto uvijek trazis dlaku u jajetu?Incognito87 je napisao/la:haj što nije navijač želje nego što nabraja igrače koji su tu, koji su na posudbi i one kojima je isteko ugovor

- amazon
- Kontakt:
Ko je dao Janezu i njegovom haveru 20.000KM primanja? Nisu sami dosli u klub, bio alkos ili ne. Niko ne odgovara za njega, kao sto niko ne odgavara sto nismo otisli u evropu prosle sezone, a necemo ni ove. Ovdje je trener najmanje bitan, a igraci jos manje.SirAmar je napisao/la:Vas par ovdje stvarno ubija ovaj forum. Nije naš glavni forum, al ipak teme nose naše ime, a vi se ubiste to staviti sebi pod pazuh. Koliko vas treba slušati da budete u pravu, i slijepa koka zrno nađe, a vi čekate potop da se proslavite. Niste navijači Želje, ako mislite da jeste, sami sebe lažete i ako to još vjerujete onda bi trebali kod hećima na savjet.
Oni su takvi glupani da sad pola igraca koji igraju ili su u rosteru znaju da ce biti otjerani na zimu? Jel ti mislis da ce oni sljedece tri tekme igrati 100%, hoce u kur.cu. A zato ce najvise naje.bar klub i navijaci, a misketa i njegove ublehase boli tuki.
Istok? Budala je ko misli da ce on poceti da se pravi ove godine! Levat.
Poznato mi ovo iz nase transfer politike. Ne treba rukovodstvo preuzeti odgovornost radi poraza od Sirokog i nerijesenog sa Slobodom nego za kontinuiranu nogometnu blamazu otkako su rukovodioci. Pobogu ako su zasluzni za dobro a jesu, odgovorni su za lose.SirAmar je napisao/la:Vas par ovdje stvarno ubija ovaj forum. Nije naš glavni forum, al ipak teme nose naše ime, a vi se ubiste to staviti sebi pod pazuh. Koliko vas treba slušati da budete u pravu, i slijepa koka zrno nađe, a vi čekate potop da se proslavite. Niste navijači Želje, ako mislite da jeste, sami sebe lažete i ako to još vjerujete onda bi trebali kod hećima na savjet.
Molim moderatora da reaguje, amazon opet vrijedja!
Tan Dragon!
TikTak je moj brat!
TikTak je moj brat!
I ti si da oni napuste klub? Koga bi volio vidjeti na celu NO i UO?TikTak je napisao/la:Poznato mi ovo iz nase transfer politike. Ne treba rukovodstvo preuzeti odgovornost radi poraza od Sirokog i nerijesenog sa Slobodom nego za kontinuiranu nogometnu blamazu otkako su rukovodioci. Pobogu ako su zasluzni za dobro a jesu, odgovorni su za lose.SirAmar je napisao/la:Vas par ovdje stvarno ubija ovaj forum. Nije naš glavni forum, al ipak teme nose naše ime, a vi se ubiste to staviti sebi pod pazuh. Koliko vas treba slušati da budete u pravu, i slijepa koka zrno nađe, a vi čekate potop da se proslavite. Niste navijači Želje, ako mislite da jeste, sami sebe lažete i ako to još vjerujete onda bi trebali kod hećima na savjet.
Tan Dragon!
TikTak je moj brat!
TikTak je moj brat!
Inter doveo igrača za 30 miliona i odigrao do sad 15 cijelih minuta.
Misimoviću ubleho, kad ćemo mi tako se kur.čiti?

Misimoviću ubleho, kad ćemo mi tako se kur.čiti?

Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe
Šta znači odgovara? Treneri su letili jer nisu mogli do Evrope. Ko još da odgovara i kako, i šta ja i ti imamo, i šta klub ima od toga?
Ginuli neginuli, za Slavka su igrači ginuli i ima uspjehe za pokazat prstom. Ovi kojima se ne gine, **** su svakako. Budi bolan pametan, pa pogledaj samo ligu zadnje 4 godine. Zrinjski na pragu treće titule, ista uprava isti trener. Daj bolan da se malo i mi ustalimo, a ne ovako sa ovim ringišpilima trenera i igrača.
I ja mislim da neće u decembru gradit istok, zemlja kad zaledi bude od kamena tvrđa, ni malter ništa ne fercera kako treba. I nek nije, nek je u Martu početak, u Aprilu, isto mi jarane. Vjerovatno se nisi ni rodio kad je sjever sagrađen, i mi od tada čekamo stadion, pa me zaboli jel za mjesec ili tri ili pet, al evo napokon stigao i taj dan. Gdje je tu problem?
Ginuli neginuli, za Slavka su igrači ginuli i ima uspjehe za pokazat prstom. Ovi kojima se ne gine, **** su svakako. Budi bolan pametan, pa pogledaj samo ligu zadnje 4 godine. Zrinjski na pragu treće titule, ista uprava isti trener. Daj bolan da se malo i mi ustalimo, a ne ovako sa ovim ringišpilima trenera i igrača.
I ja mislim da neće u decembru gradit istok, zemlja kad zaledi bude od kamena tvrđa, ni malter ništa ne fercera kako treba. I nek nije, nek je u Martu početak, u Aprilu, isto mi jarane. Vjerovatno se nisi ni rodio kad je sjever sagrađen, i mi od tada čekamo stadion, pa me zaboli jel za mjesec ili tri ili pet, al evo napokon stigao i taj dan. Gdje je tu problem?
- amazon
- Kontakt:
Problem je jednostavan i logican. Sta ce biti do Marta, Aprila, ko ziv, ko mrtav. Mogu oni biti bivsi poslije sljedeca tri kola? Teoretski postoji sansa da ostanes u ligi za ostanak? Kakav ba istok i koga ce to zanimati. Je.be mi se za istok, ja sam dao pare, halal im bile, al je problem jednostavan i pisao sam 100 puta. Zasto obecavas nesto ako znas da nisi u stanju to ispuniti? Zasto obecevas nesto ako znas da imas spor s SD? Sta lazes da ces graditi i pored SD a onda im polizes pakas jer vidis da ne mozes biti nadobudan? ITD.
Ovdje se obecala titula, evropski projekat Zelje? Sta su ispunili od svega toga?
Ovdje se obecala titula, evropski projekat Zelje? Sta su ispunili od svega toga?
- amazon
- Kontakt:
Počinje izgradnja 'Evropske Grbavice': Istok i jug u novom ruhu
27. 03. 2016. u 21:58:10
Prva faza gradnje istočne tribine Stadiona Grbavica uskoro počinje.
Tako je objavljeno na službenoj stranici FK Željezničar, uz obavještenje da će do 10. aprila biti objavljen javni oglas za prikupljanje ponuda.
Druga faza gradnje istočne tribine podrazumijeva dodatnu etažnu tribinu istog kapaciteta i pokrivanje tribine.
Prikupljeno 74.350 KM za projekt 'Evropske Grbavice'
Danas je, takođe, objavljeno da će u 2017. godini biti započeta i završena izgradnja prve faze južne tribine Stadiona Grbavica. Tribina će biti locirana neposredno iza vratnica, po uzoru na sjevernu tribinu
Projekat idejnog rješenja rekonstrukcije i dogradnje stadiona Grbavica uradila je 2013. godine projektantska kuća IDEA, a finansirala Općina Novo Sarajevo. FK Željezničar će koristiti ovaj projekat u svim fazama gradnje i biće osnova za izvedbene projekte.
Na ovaj način, FK Željezničar zvanično počinje gradnju novog stadiona, jer će izgrađena tribina biti kompatibilna i u skladu sa već izrađenim idejnim rješenjem novog Stadiona Grbavica. Po završetku prve faze gradnje, kapacitet tribine će biti 2850 sjedećih mjesta. Nakon završetka gradnje istočne tribine, ukupan kapacitet stadiona Grbavica bit će 11 995 sjedećih mjesta.
Izvori finansiranja su vlastita sredstva Kluba, sredstva sponzora i podrška navijača kroz različite projekte.
Izgradnjom istočne tribine osigurat će se uslovi za igranje reprezentativnih utakmica svih selekcija na Stadionu Grbavica.
Na taj način, planirana investicija prevazilazi okvire potreba FK Željezničar i kao takva postaje opšti interes, jer se radi o društveno odgovornoj inicijativi. Nema sumnje da je želja svih ljubitelja fudbala u BiH i svijetu da se neke utakmice svih reprezentativnih selekcija igraju na Stadionu Grbavica.
Projekat ”Kupi stolicu za evropsku Grbavicu” pokazao je istinski potencijal navijača najtrofejnijeg kluba u BiH i ta činjenica je osnovni razlog zašto Klub želi napraviti dodatni korak naprijed, saopćeno je na stranici kluba.
27. 03. 2016. u 21:58:10
Prva faza gradnje istočne tribine Stadiona Grbavica uskoro počinje.
Tako je objavljeno na službenoj stranici FK Željezničar, uz obavještenje da će do 10. aprila biti objavljen javni oglas za prikupljanje ponuda.
Druga faza gradnje istočne tribine podrazumijeva dodatnu etažnu tribinu istog kapaciteta i pokrivanje tribine.
Prikupljeno 74.350 KM za projekt 'Evropske Grbavice'
Danas je, takođe, objavljeno da će u 2017. godini biti započeta i završena izgradnja prve faze južne tribine Stadiona Grbavica. Tribina će biti locirana neposredno iza vratnica, po uzoru na sjevernu tribinu
Projekat idejnog rješenja rekonstrukcije i dogradnje stadiona Grbavica uradila je 2013. godine projektantska kuća IDEA, a finansirala Općina Novo Sarajevo. FK Željezničar će koristiti ovaj projekat u svim fazama gradnje i biće osnova za izvedbene projekte.
Na ovaj način, FK Željezničar zvanično počinje gradnju novog stadiona, jer će izgrađena tribina biti kompatibilna i u skladu sa već izrađenim idejnim rješenjem novog Stadiona Grbavica. Po završetku prve faze gradnje, kapacitet tribine će biti 2850 sjedećih mjesta. Nakon završetka gradnje istočne tribine, ukupan kapacitet stadiona Grbavica bit će 11 995 sjedećih mjesta.
Izvori finansiranja su vlastita sredstva Kluba, sredstva sponzora i podrška navijača kroz različite projekte.
Izgradnjom istočne tribine osigurat će se uslovi za igranje reprezentativnih utakmica svih selekcija na Stadionu Grbavica.
Na taj način, planirana investicija prevazilazi okvire potreba FK Željezničar i kao takva postaje opšti interes, jer se radi o društveno odgovornoj inicijativi. Nema sumnje da je želja svih ljubitelja fudbala u BiH i svijetu da se neke utakmice svih reprezentativnih selekcija igraju na Stadionu Grbavica.
Projekat ”Kupi stolicu za evropsku Grbavicu” pokazao je istinski potencijal navijača najtrofejnijeg kluba u BiH i ta činjenica je osnovni razlog zašto Klub želi napraviti dodatni korak naprijed, saopćeno je na stranici kluba.
Nemam favorita. Rukovodioce koje nece po ustaljenim procedurama tjerati trenere i mijenjati igrace kao gace. Rukovodioce koji mi nece Cenanom ublehom mazati oci i koji nece forum nindjama udarati na moju inteligenciju. Tribina u decembru ili u maju sve jedno. Hvala im i halalil im laganje i tempiranje objave imena izvodjaca.z1921 je napisao/la:I ti si da oni napuste klub? Koga bi volio vidjeti na celu NO i UO?TikTak je napisao/la:Poznato mi ovo iz nase transfer politike. Ne treba rukovodstvo preuzeti odgovornost radi poraza od Sirokog i nerijesenog sa Slobodom nego za kontinuiranu nogometnu blamazu otkako su rukovodioci. Pobogu ako su zasluzni za dobro a jesu, odgovorni su za lose.SirAmar je napisao/la:Vas par ovdje stvarno ubija ovaj forum. Nije naš glavni forum, al ipak teme nose naše ime, a vi se ubiste to staviti sebi pod pazuh. Koliko vas treba slušati da budete u pravu, i slijepa koka zrno nađe, a vi čekate potop da se proslavite. Niste navijači Želje, ako mislite da jeste, sami sebe lažete i ako to još vjerujete onda bi trebali kod hećima na savjet.
Nesto ste mi obojica aktivniji kao nikad do sad, sta li vam bi Boze hmmmmm lego regres? 

Tan Dragon!
TikTak je moj brat!
TikTak je moj brat!
Trinaesta plataz1921 je napisao/la:Nesto ste mi obojica aktivniji kao nikad do sad, sta li vam bi Boze hmmmmm lego regres?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 31 gost.