OplakahSabinho je napisao/la:Sheyi je napisao/la:Sad će da smanje kvotu na nas.![]()
![]()

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
OplakahSabinho je napisao/la:Sheyi je napisao/la:Sad će da smanje kvotu na nas.![]()
![]()
U slučaju da Spahi šta bude, Grci neće ni izaći na teren.Sabinho je napisao/la:Ako se Ibisevic povrijedi pasce na 1,35![]()
![]()
HankMoody je napisao/la:U slučaju da Spahi šta bude, Grci neće ni izaći na teren.Sabinho je napisao/la:Ako se Ibisevic povrijedi pasce na 1,35![]()
![]()
Juce ni Minute protiv Brügge-a... spavas li mirno skibbe michael ???? Guranje tog svena od strane tog laznog bosanca iz dubrovnika je preslo sve mjere i nevidjeni je bezobrazluk ! Al glupim bosancima se moze sve podvalit a on to dobro zna i ne posustaje... najjace od svega je sto prizivaju povredu medunjanina to je slag na tortuMiiisssskeeBh je napisao/la:ispuni se zelja mog druga@dubrovnika,sad mozda konacno vidi svog pulena Tina
Ama ja ne vidim Tina kao zamjenu za Medunjanina a i on nasrecu nije teze ozlijedjen i bit ce u Grckoj kako se cini.MiiisssskeeBh je napisao/la:ispuni se zelja mog druga@dubrovnika,sad mozda konacno vidi svog pulena Tina
Ti si stvarno notorni lazljivac i pokvarenjak!bhfanatic14 je napisao/la:Juce ni Minute protiv Brügge-a... spavas li mirno skibbe michael ???? Guranje tog svena od strane tog laznog bosanca iz dubrovnika je preslo sve mjere i nevidjeni je bezobrazluk ! Al glupim bosancima se moze sve podvalit a on to dobro zna i ne posustaje... najjace od svega je sto prizivaju povredu medunjanina to je slag na tortuMiiisssskeeBh je napisao/la:ispuni se zelja mog druga@dubrovnika,sad mozda konacno vidi svog pulena Tina
Ti se radujes njegovoj povredi...A drugi je prizivaju.... citaj moj Post, za tebe sam sve napiso a nisam direktno reko da si ti pozelio mu povredu...ali znam da te raduje ! Ali sve se vraca, to smo juce vidili u briselu... i da hare odpadne ne trebamo brinut, Sven je tu kao zamjena na DM !dubrovnik je napisao/la:Ti si stvarno notorni lazljivac i pokvarenjak!bhfanatic14 je napisao/la:Juce ni Minute protiv Brügge-a... spavas li mirno skibbe michael ???? Guranje tog svena od strane tog laznog bosanca iz dubrovnika je preslo sve mjere i nevidjeni je bezobrazluk ! Al glupim bosancima se moze sve podvalit a on to dobro zna i ne posustaje... najjace od svega je sto prizivaju povredu medunjanina to je slag na tortuMiiisssskeeBh je napisao/la:ispuni se zelja mog druga@dubrovnika,sad mozda konacno vidi svog pulena Tina
Pokazi post u kojem sam ja pozelio povredu Harisu Medunjaninu, lazni covjece.
Nisam ja druze @dubrovnik rekao da si mu zelio povredu,ali ona se desila,pa sam te malo bocnuo glede ovog tvog Svena,a o tome ko je kome konkurencija dalo bi se raspravljati,nijedan ni drugi u svojim klubovima nisu DM i igraju slicne pozicije koliko se ja razumijem u nogomet.Kada je Besic tu meni bi uvijek igrao u veznom redu Medo prije Susica,jer je vec dugo tu i puno je utakmica odigrao sa ovom ekipom.protiv jacih ekipa kod mene ne bi igrao niti jedan od njih,a protiv slabijih Medo pod obavezno,uvijek sam gotivio majstore,zbog toga mi je Doktor Zvjezdan Misimovic najdrazi igrac koji je ikad igrao profesionalni nogomet,toliko.dubrovnik je napisao/la:Ama ja ne vidim Tina kao zamjenu za Medunjanina a i on nasrecu nije teze ozlijedjen i bit ce u Grckoj kako se cini.MiiisssskeeBh je napisao/la:ispuni se zelja mog druga@dubrovnika,sad mozda konacno vidi svog pulena Tina
Zelja mi je da Medunjanin vise ne bude stozerni igrac reprezentacije i to ne krijem vec duze vrijeme.
Zelja mi je i da igramo sa AM-om i da Tino bude alternativa Milicevicu na toj poziciji.
Zelje sam iznio a sada slijede pozdravi.![]()
Sto se moga odgovora u vezi povrede tice isao je na drugu adresu. Ne na tvoju. Nisi izgleda razumio kome sam se povodom toga obratio.MiiisssskeeBh je napisao/la:Nisam ja druze @dubrovnik rekao da si mu zelio povredu,ali ona se desila,pa sam te malo bocnuo glede ovog tvog Svena,a o tome ko je kome konkurencija dalo bi se raspravljati,nijedan ni drugi u svojim klubovima nisu DM i igraju slicne pozicije koliko se ja razumijem u nogomet.Kada je Besic tu meni bi uvijek igrao u veznom redu Medo prije Susica,jer je vec dugo tu i puno je utakmica odigrao sa ovom ekipom.protiv jacih ekipa kod mene ne bi igrao niti jedan od njih,a protiv slabijih Medo pod obavezno,uvijek sam gotivio majstore,zbog toga mi je Doktor Zvjezdan Misimovic najdrazi igrac koji je ikad igrao profesionalni nogomet,toliko.dubrovnik je napisao/la:Ama ja ne vidim Tina kao zamjenu za Medunjanina a i on nasrecu nije teze ozlijedjen i bit ce u Grckoj kako se cini.MiiisssskeeBh je napisao/la:ispuni se zelja mog druga@dubrovnika,sad mozda konacno vidi svog pulena Tina
Zelja mi je da Medunjanin vise ne bude stozerni igrac reprezentacije i to ne krijem vec duze vrijeme.
Zelja mi je i da igramo sa AM-om i da Tino bude alternativa Milicevicu na toj poziciji.
Zelje sam iznio a sada slijede pozdravi.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
dubrovnik je napisao/la:Brz oporavak mu zelim svim srcem. Sto se tice utakmice protiv Grcke sigurno nam nece biti nenadoknadiv gubitak.
Da budem politicki korektan.
Ma nece igrati covjek. Uzeo slobodno da ga klub ne handri. Nije on gluperda koja po svaku cijenu zeli igrati.HankMoody je napisao/la:Koštaće nas dobrog rezultata u Grčkoj, nažalost.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.