u menopauzi je ona odavnoBesic je napisao/la:Uh dobro je ,gadno bi bilo kad ova dobije u Ovalnom uredu , svaki pms bi se osjetio u svijetu.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- BenjooJutub
- Kontakt:
Re: Chat
Nista ovo nece uticati na nas. Od dva losa izbor nije ni bitan. Trump ce malo fa prica I da upadne u razradjen sistem po cijim pravilima ce morati igrati. Debelo se neko vara ako ocekuje sada neke zidova na granici s Meksikom ili zabranu ulaska muslimanima u USA. To su price za malu djecu u koje papci vjeruju.
Sada ce Trump I retoriku promijeniti, evo vec je poceo s tim. Americki izbori su definitivno najveca iluzija modernog doba. Jadni ljudi zure da glasaju I lome se podrzavajuci svog kandidata a ustvari im je servirana opcija 1 I 2 da se stvori iluzija izbora.
Vanjska politika ostaje ista. Samo se krug ovih upecatljibih lidera prosirio. Putko, Redzep, Kim, Filipinos I sada Trump. Ljudi danas vise vole rijeci od djela, inace niko od doticnih ne bi mogao biti na celu bilo cega.
Sada ce Trump I retoriku promijeniti, evo vec je poceo s tim. Americki izbori su definitivno najveca iluzija modernog doba. Jadni ljudi zure da glasaju I lome se podrzavajuci svog kandidata a ustvari im je servirana opcija 1 I 2 da se stvori iluzija izbora.
Vanjska politika ostaje ista. Samo se krug ovih upecatljibih lidera prosirio. Putko, Redzep, Kim, Filipinos I sada Trump. Ljudi danas vise vole rijeci od djela, inace niko od doticnih ne bi mogao biti na celu bilo cega.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Pa naravno. Tako Dodik došao na vlast. I tako ostaje na vlasti.Rooney88 je napisao/la:Nista ovo nece uticati na nas. Od dva losa izbor nije ni bitan. Trump ce malo fa prica I da upadne u razradjen sistem po cijim pravilima ce morati igrati. Debelo se neko vara ako ocekuje sada neke zidova na granici s Meksikom ili zabranu ulaska muslimanima u USA. To su price za malu djecu u koje papci vjeruju.
Tako će i Zmaj biti predsjednik RS a onda i predsjedništva BiH
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Moze ti samo poslati HAARP u sluzbi demokratije.Unofficialpage je napisao/la:Valjda Trump bude dobre duše pa nam pošalje hapare.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
- Donnie Darko
- Kontakt:
Zna li se kolika im je izlasnost bila na izborima?
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Ne znam za brojku, ali bila jer rekordna.Donnie Darko je napisao/la:Zna li se kolika im je izlasnost bila na izborima?
Za sad manje od 120 mil glasova prebrojano, prosle izbore je to islo oko 135.SlevinKelevra je napisao/la:Ne znam za brojku, ali bila jer rekordna.Donnie Darko je napisao/la:Zna li se kolika im je izlasnost bila na izborima?
Evo I Garry ima oko 4 miliona, Jill 1,8. Sto je veliki napredak od proslih izbora. Ali i oni su diletanti.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Svijet ce biti bolje mjesto.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
je li bake čestitao donaldu
Jao Slovenke sada na instagramu
firstladymelaniatrump

firstladymelaniatrump
Ništa se neće promijenitiBosniacum Lilium je napisao/la:Svijet ce biti bolje mjesto.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Nemoj da budes toliko naivan bgti. Dvije unaprijed pripremljene opcije koje su servirane ljudima da izaberu situaciju koja odgovara eliti. I Trump I Hilarica su samo sluge. Ulozio svoje pare u kampanju? Jaka stvar. Covjek od 4 mil sam protiv sistema? Nema od toga nista. Potajno sam navijao za Trumpa samo da ljudi konacno vise koliko je ustvari njihov izbor (ne)bitan. Vanjska politika ostaje ista, samo sa Trumpom sigurno nece biti dosadno dok ga pratis, ako nista.Bosniacum Lilium je napisao/la:Svijet ce biti bolje mjesto.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Šalio se momak.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
#NiggasInDCDonnie Darko je napisao/la:Kanye 2020 ništa nije nemoguće
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
- Incognito87
- Kontakt:
tužan dan, trump dobio izbore, eso radeljaš pao u muriju, može li gore o Allahu dragi?
lahko je trumpu uzet izbore kad je protiv sebe imo hilari, vidio bih ga ja da se takmičio sa jasminom imamovićem ili sa ibrahimom hadžibajrićem.
lahko je trumpu uzet izbore kad je protiv sebe imo hilari, vidio bih ga ja da se takmičio sa jasminom imamovićem ili sa ibrahimom hadžibajrićem.
Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.
PerryFred je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 303 gosta.