Koga slijediti ako ne lemBru, buduceg prvotimca Galatelet3 je napisao/la:Ako je Lendrić ispao debil , ne moraju momci ga slijediti u tomeMortemHz je napisao/la:Momci ponavljaju sta je Ivan Lendric izjavio.let3 je napisao/la:Da vam nije malo ofirno to vrijeđanje manijaka sa kerovima![]()
Cuj keroviodron na putu....smislite neki šuk sa duhom, a ne to sranje.
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
belosevic28
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Mozes mi izlistati najposjecenije utakmice Sarajeva prosle sezone? Poslije derbija najposjecenija je Sloboda u kupu, a i ona u prvenstvu je u top5 sigurno.Osttribine je napisao/la:Nista ne izvrcem, doceke ste pravili, najveca vam posjeta kad vam gostuju sarajevski klubovi, na utakmicama mladih selekcija nase i susjedne drzave psujete glavni grad, u drugoj ligi na tekmama psujete sarajevske klubove, oni tamo u bojkotu pa prekinu bojkot kad mi gostujemo u Zenici, to su cinjenice.
Jesmo pravili doceke kada smo prosli u 1/2 i finale kupa BiH, isto kao sto su navijaci Zeljeznicara pravili doceke kada su pobjedili Slobodu na Tusnju. Mozda bi i vi napravili docek da ste nas pobjedili na Tusnju prosle sezone, nazalost to ne mozemo znati.
Na utakmici mlade reprezentacije se povelo psovanje glavnog grada, nazalost mi ne znamo sta bi vi psovali ili ne bi psovali jer su dvorane i stadioni pusti kada dodje bilo koja reprezentacija u glavni grad nase drzave.
U drugoj ligi se nekoliko puta povelo to navijanje po pola minute, najcesce poslije utakmice prije svega jer su se svi zazelili PL. Nije da opavdavam i to mi je izuzetno napaceno ali preuvelicavas.
Previse si napacen care i puno lazes, pozdrav.
Nad tobom sunce najljepše sja
Ma kakva crna Galata te spopala
đe ce u pm
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nece on niđe
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Objasnio !pinoglavi je napisao/la:Mozes mi izlistati najposjecenije utakmice Sarajeva prosle sezone? Poslije derbija najposjecenija je Sloboda u kupu, a i ona u prvenstvu je u top5 sigurno.Osttribine je napisao/la:Nista ne izvrcem, doceke ste pravili, najveca vam posjeta kad vam gostuju sarajevski klubovi, na utakmicama mladih selekcija nase i susjedne drzave psujete glavni grad, u drugoj ligi na tekmama psujete sarajevske klubove, oni tamo u bojkotu pa prekinu bojkot kad mi gostujemo u Zenici, to su cinjenice.
Jesmo pravili doceke kada smo prosli u 1/2 i finale kupa BiH, isto kao sto su navijaci Zeljeznicara pravili doceke kada su pobjedili Slobodu na Tusnju. Mozda bi i vi napravili docek da ste nas pobjedili na Tusnju prosle sezone, nazalost to ne mozemo znati.
Na utakmici mlade reprezentacije se povelo psovanje glavnog grada, nazalost mi ne znamo sta bi vi psovali ili ne bi psovali jer su dvorane i stadioni pusti kada dodje bilo koja reprezentacija u glavni grad nase drzave.
U drugoj ligi se nekoliko puta povelo to navijanje po pola minute, najcesce poslije utakmice prije svega jer su se svi zazelili PL. Nije da opavdavam i to mi je izuzetno napaceno ali preuvelicavas.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa nije jednom bilo 40K na Koševu kada je drzava igrala...malo je to opalo bilo na kraju pa se preslo na Bilino Polje. Nije to bas pusto ali eto.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Pusto izuzmemo li utakmice A reprezentacije u fudbalu, moja greska.
Culo se tu noc lajanje psi lutalica u Zvornickoj 27.Thetraphak1921 je napisao/la:Nismo mi pravili docek, mi smo se slucajno nasli u isto vrijeme na istom mjestu. U tome se pojavio autobus sa igracima, pa smo i njih pozdravili..
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
- Osttribine
- Kontakt:
Dzaba se trudis, sve sto sam iznjeo su cinjenice i to svi znaju, ne znam sto te to toliko boli, bile su i ovde dvorane xy puta pune dok je taj dvoranski sport na nesta i licio, ali nikad niko nije psovao Tuzlu ili bilo koji grad tokom utakmice neke od nasih reprezentacija, ne lupaj gluposti ziv bio. Taj pokusaj sukanja za pobjedu na Tusnju, pa bar ne cekamo i nismo cekali kao vi na pobjedu na Kosevu 34 godine ili za vas istorija (beztrofejna) Slobode traje od Azmira.pinoglavi je napisao/la:Mozes mi izlistati najposjecenije utakmice Sarajeva prosle sezone? Poslije derbija najposjecenija je Sloboda u kupu, a i ona u prvenstvu je u top5 sigurno.Osttribine je napisao/la:Nista ne izvrcem, doceke ste pravili, najveca vam posjeta kad vam gostuju sarajevski klubovi, na utakmicama mladih selekcija nase i susjedne drzave psujete glavni grad, u drugoj ligi na tekmama psujete sarajevske klubove, oni tamo u bojkotu pa prekinu bojkot kad mi gostujemo u Zenici, to su cinjenice.
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Da sam znao da si u Sarajevu, kupio bih ti Pedigre.samirr je napisao/la:Culo se tu noc lajanje psi lutalica u Zvornickoj 27.Thetraphak1921 je napisao/la:Nismo mi pravili docek, mi smo se slucajno nasli u isto vrijeme na istom mjestu. U tome se pojavio autobus sa igracima, pa smo i njih pozdravili..
Pino Silvestre
jest, izašlo 10 hiljada ljudi na ulice da proslave pobjedu u Tuzli, gorilo sve, ludnica bila, baklje se palile, bacale dimne i topovski, nemiri i tuce sa policijom itd
Takva velicanstvena pobjeda se mora proslaviti
jest, izašlo 10 hiljada ljudi na ulice da proslave pobjedu u Tuzli, gorilo sve, ludnica bila, baklje se palile, bacale dimne i topovski, nemiri i tuce sa policijom itd
Takva velicanstvena pobjeda se mora proslaviti
Napisao si neku svoju verziju cinjenica, slobodno me ispravi sta sam pogresno napisao. Nije pokusaj sukanja da nas niste pobjedili na Tusnju prosle godine nego cinjenica. Kazem da su nas vase komsije pobjedile u regularnoj utakmici prvenstva i napravili docek. A da napunili ste Skenderiju birvaktile protiv Madjarske, svaka cast, tad je bilo puno, sta ima bit puno svaku utakmicu. Dosta jednom.
- TobeYarabi
- Kontakt:
morel cuke umjesto kerovi?let3 je napisao/la:Ako je Lendrić ispao debil , ne moraju momci ga slijediti u tomeMortemHz je napisao/la:Momci ponavljaju sta je Ivan Lendric izjavio.let3 je napisao/la:Da vam nije malo ofirno to vrijeđanje manijaka sa kerovima![]()
Cuj keroviodron na putu....smislite neki šuk sa duhom, a ne to sranje.
Ma moRe sve, ako se mora 
- Osttribine
- Kontakt:
Nemojte nam samo vi o brojnosti ziv bio 
Nemoj ni ti izmisljati i preuvelicavati kad ti je dosadno ziv bio 
- TobeYarabi
- Kontakt:
veliko slovo se ne nikad ne stavlja u sredinu rijeci..yebem ti uciteljicu nepismenulet3 je napisao/la:Ma moRe sve, ako se mora
Što mi zapade za oči među ovih haman pa 20 stranica od danas, što ovaj let3 napisa:

A poslije izađe vijest i članak o ovome, i to kakva koincidencija

Hajd što su na lobotomiji menadžeri, skupštinari itd., vratili se i ovdje, opet kao nekad.

A poslije izađe vijest i članak o ovome, i to kakva koincidencija

Hajd što su na lobotomiji menadžeri, skupštinari itd., vratili se i ovdje, opet kao nekad.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Gleaj gradskih rivala al se lizu.felatio oridjidjiz1921 je napisao/la:Hahahahahahhaha ja msilim da svaki tuzlak ima zelju da te lincuje hahahahhahah opra ih tiTobeYarabi je napisao/la:zna li neko koliko trofeja je imala fk sloboda tuzla prije gasenja? jel nula, ili nula??![]()
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 4 gosta.