PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

belosevic28
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la belosevic28 » 09 nov 2016, 00:02

let3 je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:
let3 je napisao/la:Da vam nije malo ofirno to vrijeđanje manijaka sa kerovima :wtf:
Momci ponavljaju sta je Ivan Lendric izjavio. :kafa:
Ako je Lendrić ispao debil , ne moraju momci ga slijediti u tome :kafa:

Cuj kerovi :facepalm: odron na putu....smislite neki šuk sa duhom, a ne to sranje.
Koga slijediti ako ne lemBru, buduceg prvotimca Galate :tralala: :tralala:
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 09 nov 2016, 00:04

Osttribine je napisao/la:Nista ne izvrcem, doceke ste pravili, najveca vam posjeta kad vam gostuju sarajevski klubovi, na utakmicama mladih selekcija nase i susjedne drzave psujete glavni grad, u drugoj ligi na tekmama psujete sarajevske klubove, oni tamo u bojkotu pa prekinu bojkot kad mi gostujemo u Zenici, to su cinjenice.
Mozes mi izlistati najposjecenije utakmice Sarajeva prosle sezone? Poslije derbija najposjecenija je Sloboda u kupu, a i ona u prvenstvu je u top5 sigurno.

Jesmo pravili doceke kada smo prosli u 1/2 i finale kupa BiH, isto kao sto su navijaci Zeljeznicara pravili doceke kada su pobjedili Slobodu na Tusnju. Mozda bi i vi napravili docek da ste nas pobjedili na Tusnju prosle sezone, nazalost to ne mozemo znati.

Na utakmici mlade reprezentacije se povelo psovanje glavnog grada, nazalost mi ne znamo sta bi vi psovali ili ne bi psovali jer su dvorane i stadioni pusti kada dodje bilo koja reprezentacija u glavni grad nase drzave.

U drugoj ligi se nekoliko puta povelo to navijanje po pola minute, najcesce poslije utakmice prije svega jer su se svi zazelili PL. Nije da opavdavam i to mi je izuzetno napaceno ali preuvelicavas.

Previse si napacen care i puno lazes, pozdrav.
Nad tobom sunce najljepše sja

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 09 nov 2016, 00:05

:lol: :lol:
Ma kakva crna Galata te spopala :lol: može se samo tivra u Hajduk ili ostati u Želji.
đe ce u pm

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 09 nov 2016, 00:06

Nece on niđe
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 09 nov 2016, 00:07

pinoglavi je napisao/la:
Osttribine je napisao/la:Nista ne izvrcem, doceke ste pravili, najveca vam posjeta kad vam gostuju sarajevski klubovi, na utakmicama mladih selekcija nase i susjedne drzave psujete glavni grad, u drugoj ligi na tekmama psujete sarajevske klubove, oni tamo u bojkotu pa prekinu bojkot kad mi gostujemo u Zenici, to su cinjenice.
Mozes mi izlistati najposjecenije utakmice Sarajeva prosle sezone? Poslije derbija najposjecenija je Sloboda u kupu, a i ona u prvenstvu je u top5 sigurno.

Jesmo pravili doceke kada smo prosli u 1/2 i finale kupa BiH, isto kao sto su navijaci Zeljeznicara pravili doceke kada su pobjedili Slobodu na Tusnju. Mozda bi i vi napravili docek da ste nas pobjedili na Tusnju prosle sezone, nazalost to ne mozemo znati.

Na utakmici mlade reprezentacije se povelo psovanje glavnog grada, nazalost mi ne znamo sta bi vi psovali ili ne bi psovali jer su dvorane i stadioni pusti kada dodje bilo koja reprezentacija u glavni grad nase drzave.

U drugoj ligi se nekoliko puta povelo to navijanje po pola minute, najcesce poslije utakmice prije svega jer su se svi zazelili PL. Nije da opavdavam i to mi je izuzetno napaceno ali preuvelicavas.

Objasnio !
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 09 nov 2016, 00:08

Pa nije jednom bilo 40K na Koševu kada je drzava igrala...malo je to opalo bilo na kraju pa se preslo na Bilino Polje. Nije to bas pusto ali eto.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 09 nov 2016, 00:10

Pusto izuzmemo li utakmice A reprezentacije u fudbalu, moja greska.

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 09 nov 2016, 00:11

Thetraphak1921 je napisao/la:Nismo mi pravili docek, mi smo se slucajno nasli u isto vrijeme na istom mjestu. U tome se pojavio autobus sa igracima, pa smo i njih pozdravili..
Culo se tu noc lajanje psi lutalica u Zvornickoj 27.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 09 nov 2016, 00:11

pinoglavi je napisao/la:

Dzaba se trudis, sve sto sam iznjeo su cinjenice i to svi znaju, ne znam sto te to toliko boli, bile su i ovde dvorane xy puta pune dok je taj dvoranski sport na nesta i licio, ali nikad niko nije psovao Tuzlu ili bilo koji grad tokom utakmice neke od nasih reprezentacija, ne lupaj gluposti ziv bio. Taj pokusaj sukanja za pobjedu na Tusnju, pa bar ne cekamo i nismo cekali kao vi na pobjedu na Kosevu 34 godine ili za vas istorija (beztrofejna) Slobode traje od Azmira.

Thetraphak1921
Kontakt:

Post Postao/la Thetraphak1921 » 09 nov 2016, 00:12

samirr je napisao/la:
Thetraphak1921 je napisao/la:Nismo mi pravili docek, mi smo se slucajno nasli u isto vrijeme na istom mjestu. U tome se pojavio autobus sa igracima, pa smo i njih pozdravili..
Culo se tu noc lajanje psi lutalica u Zvornickoj 27.
Da sam znao da si u Sarajevu, kupio bih ti Pedigre.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 09 nov 2016, 00:14

Pino Silvestre

jest, izašlo 10 hiljada ljudi na ulice da proslave pobjedu u Tuzli, gorilo sve, ludnica bila, baklje se palile, bacale dimne i topovski, nemiri i tuce sa policijom itd
Takva velicanstvena pobjeda se mora proslaviti :thumbup:

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 09 nov 2016, 00:14

Napisao si neku svoju verziju cinjenica, slobodno me ispravi sta sam pogresno napisao. Nije pokusaj sukanja da nas niste pobjedili na Tusnju prosle godine nego cinjenica. Kazem da su nas vase komsije pobjedile u regularnoj utakmici prvenstva i napravili docek. A da napunili ste Skenderiju birvaktile protiv Madjarske, svaka cast, tad je bilo puno, sta ima bit puno svaku utakmicu. Dosta jednom.

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 09 nov 2016, 00:16

let3 je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:
let3 je napisao/la:Da vam nije malo ofirno to vrijeđanje manijaka sa kerovima :wtf:
Momci ponavljaju sta je Ivan Lendric izjavio. :kafa:
Ako je Lendrić ispao debil , ne moraju momci ga slijediti u tome :kafa:

Cuj kerovi :facepalm: odron na putu....smislite neki šuk sa duhom, a ne to sranje.
morel cuke umjesto kerovi? :think:

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 09 nov 2016, 00:17

Ma moRe sve, ako se mora :salut:

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 09 nov 2016, 00:17

Nemojte nam samo vi o brojnosti ziv bio ;)

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 09 nov 2016, 00:22

Nemoj ni ti izmisljati i preuvelicavati kad ti je dosadno ziv bio ;)

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 09 nov 2016, 00:23

let3 je napisao/la:Ma moRe sve, ako se mora :salut:
veliko slovo se ne nikad ne stavlja u sredinu rijeci..yebem ti uciteljicu nepismenu :kafa:

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 09 nov 2016, 00:24

Što mi zapade za oči među ovih haman pa 20 stranica od danas, što ovaj let3 napisa:
slika

A poslije izađe vijest i članak o ovome, i to kakva koincidencija
slika

Hajd što su na lobotomiji menadžeri, skupštinari itd., vratili se i ovdje, opet kao nekad. :kafa:
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 09 nov 2016, 00:24

z1921 je napisao/la:
TobeYarabi je napisao/la:zna li neko koliko trofeja je imala fk sloboda tuzla prije gasenja? jel nula, ili nula??
Hahahahahahhaha ja msilim da svaki tuzlak ima zelju da te lincuje hahahahhahah opra ih ti :rol: :rol:
Gleaj gradskih rivala al se lizu.felatio oridjidji

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Proximic i 4 gosta.