AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

meecko
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la meecko » 07 nov 2016, 16:16

Nisam nesto ni odusevljen dolaskom Fabregasa (eventualnim). Veliko je ime ali nisam siguran da ima sta za ponudit. Idealno bi bilo neka posudba u januaru s pravom otkupa.[/quote]
DUH Galiani-a je uvijek prisutan medju navijacima ACM :rol:
Salu na stranu al ni ja nisam bas zagrijan da dodje Cesc,mozda grijesim al...
Vise bih volio ono go..vno Kondogbiu (sjetite se Seedorfa il Pirla) ili probat zamijeniti Hiljemarka za Poli-a (opet Galiani poslovi :cool: )
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba

SonVolt
Kontakt:

Post Postao/la SonVolt » 07 nov 2016, 18:02

:rol: Tacno, navikli smo na to. Posudba, mogucnost otkupa kroz 10 rata :mrgreen:
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU

meecko
Kontakt:

Post Postao/la meecko » 07 nov 2016, 19:57

:rol: Trebao je Berla dati Galiani-u kreditnu karticu UniCredit Bank za dovodjenje igraca. Eh sta bi tek tad Celavi radio od transfera i koja bi cuda izvodio :rol:
Sloboda do groba

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 07 nov 2016, 20:09

Sniderlin se i danas vezuje za nas, jer Murinjo ne racuna na njega. Od par igraca koji se ucestalo vezu za nas, valjda je red da neki i dodje. Mada i sam znam da su sve ovo medijski fazoni radi klika i citanosti.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

meecko
Kontakt:

Post Postao/la meecko » 07 nov 2016, 20:38

Mktarian il kako se pise vec bi bio dobro pojacanje za nas. Ali pitanje je u kakvom je stanju poslije Murinjovog zlostavljanja?
Uz njega Sniderlin i Bastian Schweinsteiger bi bili extra pojacanja
Sloboda do groba

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 07 nov 2016, 20:50

Ma Bastian je gotov igrac, ne treba nam vala.

Ja s druge strane mislim da nam Fabregas itekako ima sta ponuditi, bez obzira koliko bili protiv njega :mrgreen: a i kako rekoh, mi stvarno nismo u poziciji da previse biramo i zanovijetamo.
Njega bi bilo idealno na posudbu dovesti, pa tek ga onda na ljeto kesirati, da razbijemo sve predrasude o njemu.

Snajderlin mi je isto nekako jos uvijek neprovjeren igrac bez obzira na one dobre igre u Sautemptonu, ali bolje i to nego Badelj u svakom slucaju. :mrgreen:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 07 nov 2016, 20:59

_forzamilan_ je napisao/la:Vala bas, e cuj fantasticna odbrana a prima se 1,25 golova po utakmici nes ti odbrane :D
Namjerno ti nismo quotali post da ga mozes na vrijeme obrisati da ostali ne vide :tralala:
Jest kada tako gledaš, ali uzmi u obzir da je Milan 10 od 15 golova primio u mečevima protiv Napolija, Sassuola i Genove. Praktično znači, u preostalih 9 mečeva primljeno je samo pet golova, dok je mreža sačuvana na 5 od ukupno 12 odigranih utakmica :D
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 07 nov 2016, 21:20

Ok, ali sto da izuzimamo bruku protiv Genoe i Napolija, pa i Sasula. Znaci, kad ti najvise trebaju njih nema, a ovamo protiv ovih buranija sacuvas mrezu :mrgreen:
Plus i Torino 2 gola, to sam zaboravio. Znaci, u svim jacim utakmicama (izuzev Juventusa) su se primali golovi.

Mada da se razumijemo ne krivim toliko odbranu koliko sredinu, pa jbt nas je najjadnija ekipa lige nadigrala i diktirala tempo 80 minuta jer nasi nisu mogli ukrasti loptu i uvezati 5 suvislih pasova. I sta ocekivati od stopera, kad ih ovi ostave na vjetometini citavu utakmicu jer kroz sredinu prolaze kako hoce i kud hoce. :roll: I jos na sve to cesti propuh Abatea i Silja, ima i njima mane.

FORZA MILAN !

nextterrain
Kontakt:

Post Postao/la nextterrain » 07 nov 2016, 22:27

Bertollaci se oporavio i ovo će mu biti posljednja šansa u Milanu, ako ga Montella ne oživi neće niko.
Generalno nemam ništa protiv njega, čak mi je i solidan igrač onu sezonu što je odigrao u Genovi je bila baš dobra i igrao je i za repku tada, ali loša forma, povrede i šta ti ja znam spriječile su ga da igra dobro (ako može igrati dobro). Zadnji voz dolazi sad hoće li ga iskorisiti, volio bih kao svakom našem igraču ;)

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 07 nov 2016, 23:14

Donaruma, De Sciglio, Romagnoli, Antoneli, Bonaventura i Lapadula pozvani u reprezentaciju. :kafa:
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 08 nov 2016, 00:37

nextterrain je napisao/la:Bertollaci se oporavio i ovo će mu biti posljednja šansa u Milanu, ako ga Montella ne oživi neće niko.
Generalno nemam ništa protiv njega, čak mi je i solidan igrač onu sezonu što je odigrao u Genovi je bila baš dobra i igrao je i za repku tada, ali loša forma, povrede i šta ti ja znam spriječile su ga da igra dobro (ako može igrati dobro). Zadnji voz dolazi sad hoće li ga iskorisiti, volio bih kao svakom našem igraču ;)
Nemoj ga boga ti prizivati, jos mi samo njegova govedja faca fali kuknjava

nece on nista bolji biti nego prosle godine, nije njegov probem manjak forme, los trener i ostale pizde materine, problem je sto je prosjecan (pa reci cu cak i da je los) igrac. :kafa:
obicna bezmozgna zujalica koja samo trci, a niko ziv ne zna njegovu pravu poziciju jer nit' valja u ofanzivi nit' u defanzivi.

FORZA MILAN !

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 08 nov 2016, 06:00

Rekao sam ja, bolje da ne piše [emoji2]

Poslano sa mog x600 koristeći Tapatalk
Il Club più titolato al mondo!

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 08 nov 2016, 06:54

puko na Rope hehe, mada ima i istine u ovome sto zbori :D
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

nextterrain
Kontakt:

Post Postao/la nextterrain » 08 nov 2016, 14:00

Gledam i Belloti je MIlanista :D

Volio bih da on Baccu zamijeni

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 08 nov 2016, 20:17

nextterrain je napisao/la:Gledam i Belloti je MIlanista :D

jos jedan ljepotan u timu :mrgreen: vec bih imao i nadimak za njega :mrgreen:

elem nejse sad bez zajebancije, ostaviti baccu i naredne sezone, a ako ovaj ponovi dvije dobre sezone u kontinuitetu onda ga dovesti jer mali definitvno ima kuveta u sebi.
iduca sezona ce pokazati da li je klasni igrac ili obicni talijanski napadac kakvih ima na kamaru.

svakako bolje nego pavoleti, jos uvijek imam strah od njega iako su B&G postali bivsi. :stop:

FORZA MILAN !

nextterrain
Kontakt:

Post Postao/la nextterrain » 08 nov 2016, 21:31

rope11 je napisao/la:
nextterrain je napisao/la:Gledam i Belloti je MIlanista :D

jos jedan ljepotan u timu :mrgreen: vec bih imao i nadimak za njega :mrgreen:

elem nejse sad bez zajebancije, ostaviti baccu i naredne sezone, a ako ovaj ponovi dvije dobre sezone u kontinuitetu onda ga dovesti jer mali definitvno ima kuveta u sebi.
iduca sezona ce pokazati da li je klasni igrac ili obicni talijanski napadac kakvih ima na kamaru.

svakako bolje nego pavoleti, jos uvijek imam strah od njega iako su B&G postali bivsi. :stop:

Ovo je u slučaju ako Bacca ode, ostaviti ga u Torinu još sezonu-dvije i onda krenuti po njega. Ne znam zašto, ali on mi se čini kao najrealnija opcija za zamjenu Bacce; ne znam ni ko bi drugi mogao :damn:

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 08 nov 2016, 22:19

pa pavoleti afkors, imam dojam da se nece proci dok ga ne dovedu :mrgreen:

ne vidim ni ja ko bi mogao zamjeniti baccu osim nekih debilnih rijesenja tipa zaza ili koga bi vec iskopali, al' otom potom, to je jos daleka buducnost jer ocekujem da bacca odradi jos bar 2 dobre sezone :zzz:

FORZA MILAN !

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 08 nov 2016, 23:34

Daj Berardija, prizeljkujem ga odvajkada. Kad vec brijemo na Italijanski Milan, onda bismo njega trebali dovesti.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

senadrosoner
Kontakt:

Post Postao/la senadrosoner » 09 nov 2016, 08:12

Bio bih zadovoljan dolaskom Badelja al treba nam jos barem 2 kvalitetna igraca u januaru,sto da ne i Belotti.
Zadnja izmjena: senadrosoner, dana/u 09 nov 2016, 08:41, ukupno mijenjano 1 put.
Ac.Milan 2001-2024!

senadrosoner
Kontakt:

Post Postao/la senadrosoner » 09 nov 2016, 08:40

Evo Gabbiadini izgleda neće potpisati novi ugovor sa Napoliem ko da gledam nasi baksuzi će prije dovest njega nego Belottia
Ac.Milan 2001-2024!

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.