Belgija-BiH/BiH-Belgija

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

BiH ce u Zenici:

1. Pobjediti
208
89%
2. Igrati nerijeseno
15
6%
3. Izgubiti
12
5%

Ukupno glasova: 235

daidza
Kontakt:

Re: Belgija-BiH/BiH-Belgija

Post Postao/la daidza » 04 mar 2009, 01:28

am333 je napisao/la:Hvala đe čuo i ne čuo sad ću fino spavati
nemas sta spavat pa prvo ako ti oni ganjaju vizu kod njih je pasos u koji trebas dobit vizu znaci samim time oni i kopiraju sebi ako im treba iako sumnjam ovo sa kopijom je pokusaj saveza da fanaticosi nedodu do karata da nebi nekog sranja gore bilo.....al evo ja sam dao svoj pasos jaranu da uzme karte za momke kad ja vec neidem nek idu oni koji su uz ovu repku godinama[/quote]

Al ja već imam vizu na godinu dana i pasoš je kod mene[/quote]
opet se nemoj sikirat bolan ako ides preko agencije oni ce ti sve izganjat znaju oni proceduru vjerovatno su vec kopirali ranije.....nemoj se sikirat bolan ;)

@tekk
Kontakt:

Post Postao/la @tekk » 04 mar 2009, 11:49

Mukiol je napisao/la:Ma kakav Hrgovic stace nam ta izdajica NETRABAMO GA, imamo puno boljih igraca kao sto su STILIC; PJANIC... ;) :)
Nisu tebi baš sve...još ni pisat' NE-ZNAŠ!!!
Jug je naša sveta strana,plavom bojom obasjana...!!!

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 04 mar 2009, 14:39

ma pustite hrgovica neka radi sta hoce, bilo bi sramota da pored ovakvih igraca koje imamo igra Hrgovic ...
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

no comment
Kontakt:

Post Postao/la no comment » 04 mar 2009, 22:54

nebudemo li igrali otvoreno protiv Belgije i nepokusamo li parirati Belgijancima, necemo postici dobar rezultat a o pobijedi da i nepricamo.

Ljudi moji, vi svi zaboravite kakav mi sistem igramo kada su tekme i onda preko foruma dignete veliku euforiju i zaboravite kljucne faze nase igre.

mi nazalost protiv jacih ekipa na gostujucem terenu igramo jako defanzivno, te igraci neigraju na svojim klupskim pozicijama. Po mom misljenju treba igrati vec jednom evropski i svijestki sistem 4-4-2, treba u odbranu staviti 4 igraca kada vec imamo safeta i jahica i treba u sredini napraviti jak red sa Salihovicem i Pjanicem, da probiju belgijske linije.

budemo li igrali ponovo defanzivno kao protiv Spanije dje moglo ruku na srce i 5:0 biti, zato sto smo i omogucili previse prostora, nece valjati. Ako postavis ronaldinha na pogresnu poziciju nece biti efikasan kao sto zna biti, to isto vazi za naseg salihovica. Momak mora igrati ofanzivno. Pitanje odbrane nemoze se preko njega rijesavati.

Naprijed Dzeko nemoze nositi sav pritisak, koliko god da on pritiska stvori, nece biti uspijesan pritiv jedne kompletne odbrane, tu mu treba jedan iskusan i snalazljiv igrac pa sada koji da to bude neka bude vas izvor, posto treba biti pravo iskusan i znat izmuciti Belgijacne ja sam licno za Muslimovica. Misimovic je dobar igrac ali protiv turske se vidjelo da ni dobar igrac nemoze sam nista uciti ako nema pomoci sa svih strana, da bi imao pomoc treba mu igrac strukturiran za napad a nikako za odbranu, tu je Stilic ili Pjanic u pitanju, meni licno je Pjanic drazi jer je protiv Spanije uspio napraviti u kratkom vremenu 2-3 dobre prilike, nazalost bio je off side u jednoj od tih dobrih prilika.

Sve u svemu, nebudemo li promijenili kompletnu taktiku, nebudemo li pokazali svu nasu snagu u tehnici, borbi, i brzini, mudorsti i efikasnosti, nece biti dobrog rezultata, Jaku domacu ekipu na svom terenu nemozes vise pobijediti kroz znanje, treba ce nam i srece.

Moj sastav protiv belgije i nakon svih iskusenja najefikasniji je:

Mitrovic
berberovic-spahic-nadarevic-jahic
pjanic-bajramovic/rahimic-misimovic-salihovic
muslimovic dzeko

miroslav blazevic
Kontakt:

Post Postao/la miroslav blazevic » 04 mar 2009, 23:12

Apsolutno se slazem !!!!
Igrac koji puca on ce dat go, Igrac koji ne puca taj nece dat go.

MentalitaUltras
Kontakt:

Post Postao/la MentalitaUltras » 04 mar 2009, 23:21

Potpisujem ...
Al ja bi ipak Štilu stavijo umjesto Pjane ;)
вяαηισ¢ι ¢αѕтι gℓανησg gяα∂α
-HzsA87-

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 04 mar 2009, 23:31

Ja ne znam sto neka raja stavlja Bajramovica. Tesko da ce se vratiti u Eintracht, a kamoli da bude u formi za repke do
Beligije.
Isto ko zna sta ce biti sa Sejom do tad. Bilo bi super al i to je veliko pitanje.
Pjanic-Misimovic-Stilic
iza njih Rahimic, ispred njih Dzeko i Muslimovic/Custovic.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 04 mar 2009, 23:35

soko je napisao/la:Ja ne znam sto neka raja stavlja Bajramovica. Tesko da ce se vratiti u Eintracht, a kamoli da bude u formi za repke do
Beligije.
Isto ko zna sta ce biti sa Sejom do tad. Bilo bi super al i to je veliko pitanje.
Pjanic-Misimovic-Stilic
I to je to....hajd da vidimo odbranu?!
Vom Jäger zum Gejagten

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 04 mar 2009, 23:42

geronimo je napisao/la:
soko je napisao/la:Ja ne znam sto neka raja stavlja Bajramovica. Tesko da ce se vratiti u Eintracht, a kamoli da bude u formi za repke do
Beligije.
Pjanic-Misimovic-Stilic
I to je to....hajd da vidimo odbranu?!
E to nek kolega Ciro skupi.
Nek pozove sto vise i onda na trenigu prije Beligije vidi ko mu valja.
Ima Spahic, Nadarevic, Jahic, Damjanovic, Radeljic, Pandza, Berberovic, Mravac, Vranjes i ima jos pa nek fino lik gleda sta ce.

MentalitaUltras
Kontakt:

Post Postao/la MentalitaUltras » 04 mar 2009, 23:44

Spahic, Nadarevic, Jahic, Damjanovic, Radeljic, Pandza, Berberovic, Mravac, Trivunovic ..

To je najače što imamo ...
вяαηισ¢ι ¢αѕтι gℓανησg gяα∂α
-HzsA87-

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 04 mar 2009, 23:50

Fino...zna li ko sta novo za Spahica, jeli ostao u starom klubu, jeli presao gdje, trenira li ( osim sto se zna da je preskocio zimske pripreme )...u kakvoj je formi, hoceli igrati igdje do te utakmice sa Belgijom...
I ako od toga nista nema, kako ce nam onda Spaha pomoci...osim sto nije standardan!? :twisted:
Vom Jäger zum Gejagten

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 05 mar 2009, 00:05

Spahic je bio suspendovan od strane Lokomotive iz Moskve ali je ipak rekao da ce ostati u Ruskoj ligi do ljeta. Ako se nevaram, sezona u Ruskoj ligi je zavrsena vec odavno.

neretva
Kontakt:

Post Postao/la neretva » 05 mar 2009, 01:20

berberović spahić nadarević jahić

rahimić damjanović

misimović pjanić

čustović džeko

i to je to 100% 1 bod , 50% 3 boda

imamo odbranu u ovom slučaju , imamo dva defanzivna vezna koja će morat odigrat ko nikad do sada(a to mogu) imamo dva mozga u sredini i imamo jednog brzog i jednog kolosa od napadaća u svakom slučaju 4-4-2 ako hoćemo i 1 bod,, aaaaaaaaa ako nas krene ba đe će biti nam kraj ;;==))))))))))))))))))))))))
LUDILOOO LUDILOOOOO SVE JEE POLUDILOOOOOO

anlayan
Kontakt:

Post Postao/la anlayan » 05 mar 2009, 10:05

MentalitaUltras je napisao/la:Spahic, Nadarevic, Jahic, Damjanovic, Radeljic, Pandza, Berberovic, Mravac, Trivunovic ..

To je najače što imamo ...
jbg...pa kako niko ne spominje mirvica za kojeg je ciro rekao da je NAJBOLJE ODIGRAO U RIJECI GDJE SU SVI OSTALI OBRAMBENI PODBACILI...

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 05 mar 2009, 10:13

E jbg sada, taj mravac je bio nadahnut protiv prosjecne ekipe kakva je rijeka, zar jos trebamo da spominjemu tu tekmu, pa i ja bi bio najbolji na onakvom terenu protiv ekipe kao sto je rijeka......safa, spaha, berba i jahic lijevo.

anlayan
Kontakt:

Post Postao/la anlayan » 05 mar 2009, 10:22

pa ne bi ja sad govorio bezze pa sta mogao je i on odigrati onako lose kao i svi ostali ali nije ... kazes odigrao bi i ja tako...znac spahic pandza i ostai su podbacili ali bi ti odigrao bolje ?! :mrgreen:

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 05 mar 2009, 10:33

Nemam ja stele ko neki vamo, nisam Tatin sin, a vecini nije nikako bilo do te tekme, nisu se htjeli ozljediti ulaziti u napade kako treba, jesi vidio ti teren kakav je bio, ma u banovicima je cudo kakav je tamo bio (nista protiv buducnosti ali i sad mi je u sjecanju ona rupa od 5x5 malo dalje od sesnesterca), ko bi igro na onakvom terenu, siguran sam da bi neki prosjecni premierligas (iako su svi prosjecni osim zrinjskogaa) mogli parirati rijeci na onakvom terenu bez problema, ali dosta od toj utakmic koju svi zelimo sto prije zaboraviti, okrecemo novu stranicu, i nadam se bolje stivu nego sto je do sada bilo.

aBd po pobjedu u Belgiji. :mrgreen:

Boske
Kontakt:

Post Postao/la Boske » 05 mar 2009, 12:23

ebala vas Rijeka vise..Kako ste samo glupi...Ma kome se igralo sa Rijekom? Daj sta serete vise sa tom utakmicom, ljudi nisu imali ni sekunde motivacije sto je sasvim normalno...

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 05 mar 2009, 14:14

To nije bila utakmica (protiv Rijeke) koja je uopste pokazala nase znanje kao tim. Teren je bio uzasan i igraci su oprezno igrali kako nebi zaradili povrede. Protiv Belgije ce biti skroz drukcija stvar. U normalnom Savezu nebi se dopustilo da se igra ovakve sramotne utakmice.

anlayan
Kontakt:

Post Postao/la anlayan » 05 mar 2009, 19:41

uglavnom mirvic zasluzuje poziv...

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.