FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
- ЛАЗАРЕВО 2 - БЛ
Re: FK Borac - Banja Luka
Što se tiče ulaznica ostalo još malo ide se putem telefonskog naručivanja ili odeš lično na gradski i uplatiš i rezervišeš ostaće i za dan utakmice malo
Прва & јутарња " " & ја " $, " " те ? " свега ? ? о ", %... % ?!!! $ ' ' " ? не ' " $ &...
Može se rezervisati karte ali za štaa.? 2 - ? je napisao/la:Što se tiče ulaznica ostalo još malo ide se putem telefonskog naručivanja ili odeš lično na gradski i uplatiš i rezervišeš ostaće i za dan utakmice malo
Upravo su predstavnici FSRS glsali protiv statuta a to znači - SUSPENZIJA
Aferim
Evo mene ime mi je Mitar,Imal neko da donese litar
Bravo izbacili ste sami sebe
- ЛАЗАРЕВО 2 - БЛ
Nije jedina sankcija suspenzija ali ako je neko mislio time ucijeniti FSRS evo im odgovor, mora postojati dogovor, kompromis, obostrano prihvatljiv a ne evo vam hoćete - nećete, od tog nema ništa, predstavnici FSRS su dobro postupili jer se eventualna suspenzija ne odnosi samo na klubove, pa i oni koji su lobirali da dođe ovakvo rješenje iz UEFA nek vide šta će sad dođe li do suspenzije Liga BiH je izlišna treba je odmah raspustiti
Прва & јутарња " " & ја " $, " " те ? " свега ? ? о ", %... % ?!!! $ ' ' " ? не ' " $ &...
? 2 - ? je napisao/la:Nije jedina sankcija suspenzija ali ako je neko mislio time ucijeniti FSRS evo im odgovor, mora postojati dogovor, kompromis, obostrano prihvatljiv a ne evo vam hoćete - nećete, od tog nema ništa, predstavnici FSRS su dobro postupili jer se eventualna suspenzija ne odnosi samo na klubove, pa i oni koji su lobirali da dođe ovakvo rješenje iz UEFA nek vide šta će sad dođe li do suspenzije Liga BiH je izlišna treba je odmah raspustiti
nije niko iz sarajeva postavio uslove nego fifa i uefa,tako da ti ta prica ne pije vode,iza cega su stali da se nastavi ovako ubijat fudbal,znaci da ti pojasnim fifa i uefa prodlozile statut koji se koristi u svim zemljama...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
A jesi mi pametan, Jebla vas tri predsjednika, mogu misliti pa vi samo živite od mržnje i nacjonalizma, kako više možete !!!? 2 - ? je napisao/la:Nije jedina sankcija suspenzija ali ako je neko mislio time ucijeniti FSRS evo im odgovor, mora postojati dogovor, kompromis, obostrano prihvatljiv a ne evo vam hoćete - nećete, od tog nema ništa, predstavnici FSRS su dobro postupili jer se eventualna suspenzija ne odnosi samo na klubove, pa i oni koji su lobirali da dođe ovakvo rješenje iz UEFA nek vide šta će sad dođe li do suspenzije Liga BiH je izlišna treba je odmah raspustiti
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Lazarevo da nisi ti slučajno Dodik? Podržavaš ljude koji ti klub izbacuju iz Evrope.nick je napisao/la:? 2 - ? je napisao/la:Nije jedina sankcija suspenzija ali ako je neko mislio time ucijeniti FSRS evo im odgovor, mora postojati dogovor, kompromis, obostrano prihvatljiv a ne evo vam hoćete - nećete, od tog nema ništa, predstavnici FSRS su dobro postupili jer se eventualna suspenzija ne odnosi samo na klubove, pa i oni koji su lobirali da dođe ovakvo rješenje iz UEFA nek vide šta će sad dođe li do suspenzije Liga BiH je izlišna treba je odmah raspustiti
nije niko iz sarajeva postavio uslove nego fifa i uefa,tako da ti ta prica ne pije vode,iza cega su stali da se nastavi ovako ubijat fudbal,znaci da ti pojasnim fifa i uefa prodlozile statut koji se koristi u svim zemljama...
FEDERER= KLOC
sad možete klisa na novom stadionu i vi i mi? 2 - ? je napisao/la:Nije jedina sankcija suspenzija ali ako je neko mislio time ucijeniti FSRS evo im odgovor, mora postojati dogovor, kompromis, obostrano prihvatljiv a ne evo vam hoćete - nećete, od tog nema ništa, predstavnici FSRS su dobro postupili jer se eventualna suspenzija ne odnosi samo na klubove, pa i oni koji su lobirali da dođe ovakvo rješenje iz UEFA nek vide šta će sad dođe li do suspenzije Liga BiH je izlišna treba je odmah raspustiti
a to je bitno vidim najbitnije
ma nek se sve ukine boli me briga vise
Semper Fidelis
- ЛАЗАРЕВО 2 - БЛ
Ne izbaciju samo moj klub, kao što sam napisao samo dogovor a nikakvo nametanje
P.S. Ja nikog ne mrzim i nelupaj ti gore

Lazarevo trebao bi znati da se predstavnici sva tri naroda u savezu (tužno, zar ne, politika duboko involvirana) NIKAD neće dogovoriti iz prostog razloga što im to ne odgovara, što neće moći uzimati lovu i vršiti razne malverzacije. Boli **** delegata iz Banjaluke za Borcem, isto je i na suprotnim stranama, brinu samo o sebi. Nabijem ja vitalne interese sva tri naroda na neku stvar. Ovo je FUDBAL!
Tako da je ultimatum i nametanje jedini lijek, **** ti nas.
Tako da je ultimatum i nametanje jedini lijek, **** ti nas.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
E yebiga treba sve razvaliti igraj ligu sa Gackom,Nevesinjem,Teslicem,pred 200 gledalaca,nemoj sa Zeljom,Sarajevom,Sirokim Zrinjskim,pred 10.000 milja.Ne znam mozda mislis da cete nekada moci zajednicku sa Srbijom,ali cisto sumnjam.Ne kontam nikako te tvrde stavove troglave azdaje i nekih kompromisa,za sta?
Sta Borcu znaci predsjednik saveza ako nema budgeta da napravi pravu ekipu?Ako imas jake sponzore,kvalitetnu upravu koja moze obezbjediti kvalitetne igrace,pripreme i logistiku pisaj predsjednika saveza i sve njih nebitni su.....uzeces titulu i grati evropu 100%....ne kontam Vas nikako.....
Sta Borcu znaci predsjednik saveza ako nema budgeta da napravi pravu ekipu?Ako imas jake sponzore,kvalitetnu upravu koja moze obezbjediti kvalitetne igrace,pripreme i logistiku pisaj predsjednika saveza i sve njih nebitni su.....uzeces titulu i grati evropu 100%....ne kontam Vas nikako.....
Lagati je grijeh !? 2 - ? je napisao/la:Ne izbaciju samo moj klub, kao što sam napisao samo dogovor a nikakvo nametanje![]()
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
I tebi je to satisfakcija?? Ne izbacuju samo tvoj klub, nego i komšama crkava krava!! E 'bem ti logiku, zapitaj se onda u šta odoše onolike pare za Borac, ljudi se pojačali pravo, sredili stadion..a sada mogu samo hrkljusa razbacit, ali eto, tebi i takvim je drago jer necete samo vi biti suspendovani!!!? 2 - ? je napisao/la:Ne izbaciju samo moj klub, kao što sam napisao samo dogovor a nikakvo nametanje![]()
Mislim da ste dobili solidnog protivnika i mislim da ga mozete proci !
Ali prvo ove iz druge lige da izbacite !
Ali prvo ove iz druge lige da izbacite !
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
- bistrikboy
- Kontakt:
Tema je Borac a ne NSBiH!
Ovdje mozete o savezu
http://sportsport.ba/forum/viewtopic.ph ... 00#p543200
Ovdje mozete o savezu
http://sportsport.ba/forum/viewtopic.ph ... 00#p543200
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- ЛАЗАРЕВО 2 - БЛ
Ma i ovi Danci zamalo nisu u 2. ligi završili, loš klub do bola.
Aj Borac
Aj Borac
Kada se igra ovo drugo kolo ako se prodje dalje
Evo mene ime mi je Mitar,Imal neko da donese litar
- ЛАЗАРЕВО 2 - БЛ
Za 7 dana 29. pa opet za 7 dana 5. avgusta zato se razmišljalo o zahtjevu za odgađanje utakmice prvog kola protiv Širokog, pogotovo ako i oni prođurumbalija je napisao/la:Kada se igra ovo drugo kolo ako se prodje dalje
- ЛАЗАРЕВО 2 - БЛ
Čast velikim klubovima iz Federacije ali je rekord stadiona oboren protiv Rudar Prijedora 25 000. Nikad neću zaboraviti potez FSBiH prošle godine kada je gotovo sve bilo sređeno da u Banjaluci vidimo u jednom neformalnom prijateljskom susretu Srbiju protiv Republike Srpske i kad su nam pretpostavlajte koji članovi saveza zabili nož u leđa i izlobirali kod UEFA zabranu meča, sramota sramota sramotasamo sarajevo je napisao/la:Ma sine vi cete sad u RS da igrate samo jer niste drzava i nikad clanica Uefe necete biti,pa igrajte po svojim livadama a mi cemo izabrati ili hrvata ili muslimana za predsjednika saveza i Uefa ce da nas primi opet a vama i vasem savezu koji nebi trebao da postoji uopste je PAPA za sva vremena,dok mozda nekad ne postanete drzava ali i to na vasu zalost nikad necete postati? 2 - ? je napisao/la:Nije jedina sankcija suspenzija ali ako je neko mislio time ucijeniti FSRS evo im odgovor, mora postojati dogovor, kompromis, obostrano prihvatljiv a ne evo vam hoćete - nećete, od tog nema ništa, predstavnici FSRS su dobro postupili jer se eventualna suspenzija ne odnosi samo na klubove, pa i oni koji su lobirali da dođe ovakvo rješenje iz UEFA nek vide šta će sad dođe li do suspenzije Liga BiH je izlišna treba je odmah raspustiti
- Principatus
- Kontakt:
Da ali to jednostavno nije moguce po FIFA-a UEFA-a statutima da se ta igra odrzi. Razumjes?? 2 - ? je napisao/la:da u Banjaluci vidimo u jednom neformalnom prijateljskom susretu Srbiju protiv Republike Srpske i kad su nam pretpostavlajte koji članovi saveza zabili nož u leđa i izlobirali kod UEFA zabranu meča, sramota sramota sramota
RS ne bi cak mogao igrati protiv Kosova, jer ce ovi biti uskoro priznati clan tih organizacija, jer su drzava za razliku od jednog dijela Bosne i Hercegovine. Ali ako ne razumjes statute navedenih organizacija...
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.