Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Raonffa je napisao/la:Ja sam malo čitao Juve World Forum (inače vam je to najrelevantniji Juve forum na dunjaluku, tu su sami stručnjaci fudbalske igre) i kažu da nisu zadovoljni Casperom, on je doveden za 40 miliona da svaku utakmicu asistira pet puta i dadne hat trick, zaista je loš![]()
![]()
COYS je napisao/la:Fudbalski eksperti iz Kine, Tadzikistana ,Singapura, Juzne Afrike...Raonffa je napisao/la:Ja sam malo čitao Juve World Forum (inače vam je to najrelevantniji Juve forum na dunjaluku, tu su sami stručnjaci fudbalske igre) i kažu da nisu zadovoljni Casperom, on je doveden za 40 miliona da svaku utakmicu asistira pet puta i dadne hat trick, zaista je loš![]()
![]()
Takvi su isti pljuvali Dzeku na sva usta na forumu dok je u Cityu bio pa su kasnije Boga molili da im se vratiRaonffa je napisao/la:Ja sam malo čitao Juve World Forum (inače vam je to najrelevantniji Juve forum na dunjaluku, tu su sami stručnjaci fudbalske igrpe) i kažu da nisu zadovoljni Casperom, on je doveden za 40 miliona da svaku utakmicu asistira pet puta i dadne hat trick, zaista je loš![]()
![]()
I @tarabuka ekspert iz Z.Hercegovine kao predstavnik BiHCOYS je napisao/la:Raonffa je napisao/la:Ja sam malo čitao Juve World Forum (inače vam je to najrelevantniji Juve forum na dunjaluku, tu su sami stručnjaci fudbalske igre) i kažu da nisu zadovoljni Casperom, on je doveden za 40 miliona da svaku utakmicu asistira pet puta i dadne hat trick, zaista je loš![]()
![]()
Fudbalski eksperti iz Kine, Tadzikistana ,Singapura, Juzne Afrike...
I ako ćemo slijediti logiku, vremenom bi trebao biti sve bolji i bolji.emir79 je napisao/la:Ljudi kada gledaju utakmicu u kojoj igra nas igrac, iskljucivo prate samo naseg igraca , a ne cijelu ekipu. Kada tako posmatras igraca normalno da ce vidjeti i najmanje greske koje ucini, ako ih ucini. Pa tako ces ih i kod Messija i Ronalda naci, ili bilokojeg igraca na ovom svijetu i to nije objektivno.
Pjanic je danas imao fantasticne tri dubinske lopte, 2 puta za Mandzukica i 1 za Higuaina. Je li on mozda kriv sto oni nisu iskoristili? Da je bar jedna zavrsila u golu, pored njegovog slobodnjaka bi bio vec u prvih 11 kola.
Ekipa se sastoji od 11 igraca , a ne samo Miralema Pjanica. Za prvu sezonu u Juventusu Miralem igra i vise nego solidno.
Čovjek objasnio sve, ako neko ne konta onda se treba zapitati da li je na pravoj stranici ili forumu. Pjanke maestro.dubrovnik je napisao/la:Nikad on nece biti tip igraca kao Vidal, da trci i otima lopte a uz to uradi ponesto i naprijed ali ce im ponuditi virtuoznost koju rijetki igraci imaju. Podjelit ce tucet magicnih asistencija i zabiti isto toliko prekrasnih golova o kojim ce se pricati i tim im zacepit usta. Jednostavno ga nece imati obraza pljuvati. To je Pjana a onaj tko trazi Vidala ili nekog slicnog u njemu pogrijesio je temu.
Slicno kao i danas. Tri magicne lopte i gol.
Koji to veznjak danasnjice moze ponuditi vise iz onako lose timske igre?
sad su Khedira i Sturaro limitiraniElCartel11 je napisao/la: ponekad se i on uklopi u sivilo Juventusa i limitirane igrace oko njega (Sturaro, Khedira)
ja ovo ponavljam od početka...ElCartel11 je napisao/la:... ali sve u svemu Pjanke dobar u dosadasnjem dijelu, a siguran sam, da ce biti jos bolji, jer se jos uvjek navikava na novi klub, igrace, formaciju...
Zamjeram mu samo sto nema ''muda'' pa da uzme malo vecu odgovornost na sebe u pojedinim trenutcima.
Trenutno korisnika/ca: 231983, Hansestadt i 52 gosta.