Miralem Pjanić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Raonffa
Kontakt:

Re: Miralem Pjanić

Post Postao/la Raonffa » 06 nov 2016, 16:56

Ja sam malo čitao Juve World Forum (inače vam je to najrelevantniji Juve forum na dunjaluku, tu su sami stručnjaci fudbalske igre) i kažu da nisu zadovoljni Casperom, on je doveden za 40 miliona da svaku utakmicu asistira pet puta i dadne hat trick, zaista je loš :( :( :(
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 06 nov 2016, 17:07

Ovo mu je jedan od jačih slobodnjaka do sad :tokralju:

COYS
Kontakt:

Post Postao/la COYS » 06 nov 2016, 17:08

Raonffa je napisao/la:Ja sam malo čitao Juve World Forum (inače vam je to najrelevantniji Juve forum na dunjaluku, tu su sami stručnjaci fudbalske igre) i kažu da nisu zadovoljni Casperom, on je doveden za 40 miliona da svaku utakmicu asistira pet puta i dadne hat trick, zaista je loš :( :( :(

Fudbalski eksperti iz Kine, Tadzikistana ,Singapura, Juzne Afrike... :rol:

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 06 nov 2016, 17:10

COYS je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:Ja sam malo čitao Juve World Forum (inače vam je to najrelevantniji Juve forum na dunjaluku, tu su sami stručnjaci fudbalske igre) i kažu da nisu zadovoljni Casperom, on je doveden za 40 miliona da svaku utakmicu asistira pet puta i dadne hat trick, zaista je loš :( :( :(
:mrgreen:
Haman kao Bluemoon, kad smo za Dzeku citali. :lol:

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 06 nov 2016, 17:11

Raonffa je napisao/la:Ja sam malo čitao Juve World Forum (inače vam je to najrelevantniji Juve forum na dunjaluku, tu su sami stručnjaci fudbalske igrpe) i kažu da nisu zadovoljni Casperom, on je doveden za 40 miliona da svaku utakmicu asistira pet puta i dadne hat trick, zaista je loš :( :( :(
Takvi su isti pljuvali Dzeku na sva usta na forumu dok je u Cityu bio pa su kasnije Boga molili da im se vrati ;)
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

COYS
Kontakt:

Post Postao/la COYS » 06 nov 2016, 17:34

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 06 nov 2016, 17:46

COYS je napisao/la:

I @tarabuka ekspert iz Z.Hercegovine kao predstavnik BiH :urnebes:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 06 nov 2016, 17:56

Ljudi kada gledaju utakmicu u kojoj igra nas igrac, iskljucivo prate samo naseg igraca , a ne cijelu ekipu. Kada tako posmatras igraca normalno da ce vidjeti i najmanje greske koje ucini, ako ih ucini. Pa tako ces ih i kod Messija i Ronalda naci, ili bilokojeg igraca na ovom svijetu i to nije objektivno.

Pjanic je danas imao fantasticne tri dubinske lopte, 2 puta za Mandzukica i 1 za Higuaina. Je li on mozda kriv sto oni nisu iskoristili? Da je bar jedna zavrsila u golu, pored njegovog slobodnjaka bi bio vec u prvih 11 kola.

Ekipa se sastoji od 11 igraca , a ne samo Miralema Pjanica. Za prvu sezonu u Juventusu Miralem igra i vise nego solidno.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 06 nov 2016, 18:06

emir79 je napisao/la:Ljudi kada gledaju utakmicu u kojoj igra nas igrac, iskljucivo prate samo naseg igraca , a ne cijelu ekipu. Kada tako posmatras igraca normalno da ce vidjeti i najmanje greske koje ucini, ako ih ucini. Pa tako ces ih i kod Messija i Ronalda naci, ili bilokojeg igraca na ovom svijetu i to nije objektivno.

Pjanic je danas imao fantasticne tri dubinske lopte, 2 puta za Mandzukica i 1 za Higuaina. Je li on mozda kriv sto oni nisu iskoristili? Da je bar jedna zavrsila u golu, pored njegovog slobodnjaka bi bio vec u prvih 11 kola.

Ekipa se sastoji od 11 igraca , a ne samo Miralema Pjanica. Za prvu sezonu u Juventusu Miralem igra i vise nego solidno.
I ako ćemo slijediti logiku, vremenom bi trebao biti sve bolji i bolji.

Na pameti mi je samo Modrić, na šta je ličio kada je došau u Real, i kako izgleda danas nakon 3,4 provedene sezone na Bernabeu.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 06 nov 2016, 18:52

Nikad on nece biti tip igraca kao Vidal, da trci i otima lopte a uz to uradi ponesto i naprijed ali ce im ponuditi virtuoznost koju rijetki igraci imaju. Podjelit ce tucet magicnih asistencija i zabiti isto toliko prekrasnih golova o kojim ce se pricati i tim im zacepit usta. Jednostavno ga nece imati obraza pljuvati. To je Pjana a onaj tko trazi Vidala ili nekog slicnog u njemu pogrijesio je temu.
Slicno kao i danas. Tri magicne lopte i gol.
Koji to veznjak danasnjice moze ponuditi vise iz onako lose timske igre?

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 06 nov 2016, 18:54

:tokralju:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Amsterdam1312
Kontakt:

Post Postao/la Amsterdam1312 » 06 nov 2016, 19:03

dubrovnik je napisao/la:Nikad on nece biti tip igraca kao Vidal, da trci i otima lopte a uz to uradi ponesto i naprijed ali ce im ponuditi virtuoznost koju rijetki igraci imaju. Podjelit ce tucet magicnih asistencija i zabiti isto toliko prekrasnih golova o kojim ce se pricati i tim im zacepit usta. Jednostavno ga nece imati obraza pljuvati. To je Pjana a onaj tko trazi Vidala ili nekog slicnog u njemu pogrijesio je temu.
Slicno kao i danas. Tri magicne lopte i gol.
Koji to veznjak danasnjice moze ponuditi vise iz onako lose timske igre?
Čovjek objasnio sve, ako neko ne konta onda se treba zapitati da li je na pravoj stranici ili forumu. Pjanke maestro. :tokralju: :kralj:

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 06 nov 2016, 19:04

Ovo danas je prkosilo zakonima fizike :tokralju:

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 06 nov 2016, 20:03

Pjanic sasvim dobro igra u dresu Juventusa, ponekad se i on uklopi u sivilo Juventusa i limitirane igrace oko njega (Sturaro, Khedira). Osjeti se odsustvo Dybale, nema Juve one ostrine prema naprijed, ali sve u svemu Pjanke dobar u dosadasnjem dijelu, a siguran sam, da ce biti jos bolji, jer se jos uvjek navikava na novi klub, igrace, formaciju...
Zamjeram mu samo sto nema ''muda'' pa da uzme malo vecu odgovornost na sebe u pojedinim trenutcima.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

ZgemboAdislic
Kontakt:

Post Postao/la ZgemboAdislic » 06 nov 2016, 20:48

Steta pa mu uzese onaj 100% cist gol iz slobodnog protiv Milana. Jos uvjek me ono zivcira. :x Sa onim golom i ovom ljepoticom danas mogo je zabiberit status kao najbolji izvodjac slobodnjaka na dunjaluku.

Razbojnik
Kontakt:

Post Postao/la Razbojnik » 07 nov 2016, 13:44

ElCartel11 je napisao/la: ponekad se i on uklopi u sivilo Juventusa i limitirane igrace oko njega (Sturaro, Khedira)
sad su Khedira i Sturaro limitirani :lol:
Svaka cast Pjanicu, ali svaki put kad odigra lose krivi su drugi, a ne on.

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 07 nov 2016, 14:04

Vidio sam sta se desilo Juventusu protiv Lyona kada je Pjanic izasao tako da nemam vise sta tu analizirat i gledat , raspad sistema , opsta katastrofa .
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

dinoo
Kontakt:

Post Postao/la dinoo » 07 nov 2016, 14:14

ElCartel11 je napisao/la:... ali sve u svemu Pjanke dobar u dosadasnjem dijelu, a siguran sam, da ce biti jos bolji, jer se jos uvjek navikava na novi klub, igrace, formaciju...
Zamjeram mu samo sto nema ''muda'' pa da uzme malo vecu odgovornost na sebe u pojedinim trenutcima.
ja ovo ponavljam od početka...
bezze se napada igrač, isto ko da su lemina, hernanes ,khedira, sturaro ubili brašno pa sad samo pjanića treba linčovat, to što je plaćen nek je, vrijedi on te pare. živi bili pa vidjeli.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 07 nov 2016, 15:22

Juventus je ove sezone itekako ranjiv pa bi Pjanicevi prekidi i asistencije mogli biti jezicak na vagi koji ce titulu opet donijeti u Torino.
To vidi svako tko imalo razumije nogomet. Nekako sam uvjeren da bi sa Pjanicem u sastavu ove godine i Roma bila konkurentna za naslov. Iz pocetka su izgledali lose ali sada su bogme daleko od lose momcadi.
Tako da samo kratkovidi mogu Miralemovo dovodjenje vidjeti kao pogresku.

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 07 nov 2016, 15:36

Eto jučer im je Pjanke bio prevaga za pobjedu, što se naprimjer Pogbi još nije desilo u Junajtedu. Pjaniću je prva sezona i uklopio se odlično, samo zato jer je navikao na stil igranja u Italiji.
Da je otišao u Španiju ili Englesku, ne bi on bio 50% ovoga što je sad, a odličan je, nijedan navijač Juveta se ne može požaliti da su bacili 40 miliona niz rijeku.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Chony533 i 16 gostiju.