Da Vrancica sam zaboravio! Podsvjesno olaksavam Tinu.HankMoody je napisao/la:Taj bolji je Karačić, slažem se, ali nije da će ijedan igrati. Nekako iskreno gledano, Grahovac mi je ispred Jajala trenutno jer Jajalo nema ni 300 minuta ove sezone. Srđan preko 1500. Mada ni oni neće igrati, ali eto, bilo bi mi draže vidjeti njih, samo to. Čak i Vrančić treba biti na tom rezervnom.dubrovnik je napisao/la:Ima nekoliko cudnih poteza ali stvarno sto se poziva tice ni jedan igrac koji se ne zove nije kljucan.HankMoody je napisao/la:Ali i dalje mi je čudno da je Tomić na rezervnom spisku, a ne Grahovac ili Kožulj. Grahovac ima preko 1500 minuta ove sezone, Kožulj malo manje od 1500, obojica u puno boljim timovima od Hajduka, a i generalno bolji igrači.
Prije Tomica bi na rezervnom spisku puno logicniji bili Kozulj ali i svjeze spominjani Hadziahmetovic.
Grahovac je tek 4-a opcija za DM, trenutno 3-a pa nisam siguran da bi mu dodatni spisak puno znacio.
Cudno je da se i Bajic nikako ne zove.
Sto se stopera tice Dumic i Memisevic su na dodatnom spisku i to je ok. Ista stvar vazi i za bokove. Stevanovic i Duljevic su na dodatnom spisku. Prcic je povrijedjen ali je pozvan Krunic. Milosevica nikako ne zove ali realno i nema mjesta. Mesa radi dobro sto se poziva i spiskova tice. Problem nastaje kad sa spiska treba izvuci 11 igraca za prvi tim.
E da stara boljka sa golmanima koja takodjer nije kljucna ali da se napomene. Mislim da imamo boljeg 3-eg golmana.
Vec su 3 AM-a unutra. Nemoj brate da ih jos ubacujemo.
Sto se Jajala tice, nisam ni ja bas nacisto sa njim.
Ipak treba priznati da je on iskusan igrac i da odredjen kvalitet svakako posjeduje. Meni kod njega prvenstveno smeta njegova sporost i kao takav mi nije kompatibilan Pjanicu. Ali treba biti posten i reci da on ima solidnu karijeru iza sebe i da je upgrade u odnosu na Hadzica.
Grahovca sam malo stavio na hladjenje jer sam primjetio da je Mocinic puno standardniji od njega. Makar dok sam pratio Rapid. Mocinic je prije povrede u Rijeci bio potencijal a onda je nestao. Odlaskom u Rapid je ponovo ozivio i to na racun Grahovca koliko mi se ucinilo.
Bojim se da je to signal da sam imao pretjerana ocekivanja od Srdjana. Vrijeme ce pokazati. Jajalo ili on?
Pa i nije bas toliko vazno. Makar po meni.