Nogometni savez BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

SemPer_fi
Kontakt:

Re: Nogometni savez BiH

Post Postao/la SemPer_fi » 16 jul 2010, 16:15

dzenan01 je napisao/la:
SemPer_fi je napisao/la:
revan je napisao/la:Molio bih redakciju portala da nam ako je ikako moguće objavi imena i prezimena, kao i slike, svakog odbornika IO koji je glasao protiv, kako bi znali ponaosob svakog grobara bh. fudbala.
HOCEMO IMENA ...
Svi srpski skupštinari i poneki izrod iz hrvata i Bošnjaka :x
OVI ME ZANIMAJU ...mamicu im...
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 16 jul 2010, 16:15

samo žalim generacije koja trenutno igra za repku a ostalo me vala i nije briga što se tiče ove naše lige ... još bolje igrači će prije odlaziti iz naši klubova u strane

samo sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la samo sarajevo » 16 jul 2010, 16:16

dzenan01 je napisao/la:
SemPer_fi je napisao/la:
revan je napisao/la:Molio bih redakciju portala da nam ako je ikako moguće objavi imena i prezimena, kao i slike, svakog odbornika IO koji je glasao protiv, kako bi znali ponaosob svakog grobara bh. fudbala.
HOCEMO IMENA ...
E ovim hrvatskim i nasim izrodima sve popaliti treba

TitleMaster
Kontakt:

Post Postao/la TitleMaster » 16 jul 2010, 16:16

dzenan01 je napisao/la:
SemPer_fi je napisao/la:
HOCEMO IMENA ...
Ma sve ih istjerati sve do reda dovesti nove ljude samo tako treba bez obzira ko je ko!!!

k_c
Kontakt:

Post Postao/la k_c » 16 jul 2010, 16:17

Zbog ove suspenzije,jedino je Zeljo dobro prosao:) salu na stranu...Bilo je za ocekivati da grobari bh fudbala nece usvojiti novi Statut po svjetskim kriterijima,njima bi odgovarao neki fasisticki statut,pun mrznje i korupcije.. Samo ne znam zasto bi ispastao Safet Susic i bh reprezentacija,zbog Bogdana Ceke??? on je najveci krivac zasto prestavnici iz RS nisu bili za ovaj statut!!! Ceko je dokazani SNSD ovac i normalno da je covjek radio po uputama Lukasenka iz Laktasa,to je jasno ko dan,cak Ceko to i ne krije,vadeci se da je za njega Deyton svetinja,kakve veze ima politika i fudbal samo on to zna ,doduse zna i Lukasenko iz Laktasa!..

TitleMaster
Kontakt:

Post Postao/la TitleMaster » 16 jul 2010, 16:18

Necromacer je napisao/la:Oni koji nece ovu drzavu nece i napredak BiH fudbala...nema u ovome nista sportski vec politicki....ovo je sve zbog izbora. :P
Mi smo supljikat od nacije...samo sjedimo i tipkamo po forumima...niko da se pobuni. I opet evo nista niko ne poduzima..sutra da kazu treba da se skupi pred savezom 10 000 ljudi i sve ce biti u redu ,imat cemo najbolji savez na svijetu itd. skupilo bi se jedva 2000 ljudi...zato ne prdite Boga vam.
Potpis

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 16 jul 2010, 16:19

k_c je napisao/la:Zbog ove suspenzije,jedino je Zeljo dobro prosao:) salu na stranu...Bilo je za ocekivati da grobari bh fudbala nece usvojiti novi Statut po svjetskim kriterijima,njima bi odgovarao neki fasisticki statut,pun mrznje i korupcije.. Samo ne znam zasto bi ispastao Safet Susic i bh reprezentacija,zbog Bogdana Ceke??? on je najveci krivac zasto prestavnici iz RS nisu bili za ovaj statut!!! Ceko je dokazani SNSD ovac i normalno da je covjek radio po uputama Lukasenka iz Laktasa,to je jasno ko dan,cak Ceko to i ne krije,vadeci se da je za njega Deyton svetinja,kakve veze ima politika i fudbal samo on to zna ,doduse zna i Lukasenko iz Laktasa!..
Zato i kažem da treba registrovati novi savez sa samo Hrvatima i Bošnjacima, kao što je prije bilo, pa nek ovi prave svoju reprezentaciju i nek igraju sa majkom srbijom, a klubovi će im igrati u kurcu ! :x
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

samo sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la samo sarajevo » 16 jul 2010, 16:20

Ovo nema nigdje osim kod nas sad kad nas suspenduju nece biti 10 godina fudbala u BIH sto je uzasno,kud 95 nismo dovrsili gdje smo stali bili nego ih nato spasi majku im klosarsku

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 16 jul 2010, 16:24

Imaju muda, sto jes jes.
100% sportski i krajnje opušten potpis

samo sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la samo sarajevo » 16 jul 2010, 16:27

staviti za predsjednika srbina ili hrvata a onda nek se srbi jedu,i nikad im vise ne dati da se prikljuce da opet unistavaju,pa onda nek po svojim livadama igraju jer Uefa ih nikad nece priznati jer nisu zemlja vec obicna selendra!

Brane
Kontakt:

Post Postao/la Brane » 16 jul 2010, 16:34

Ovi **** sa FSRSa stvarno rade sve moguce da uniste ovu zemlju. Ima li sansi da UEFA preuzme odgovrnost NSBIH i da polako gradi savez is pocetka a da ne budemo suspendovani?
Muftic,Brozovic,Biogradlic,Fazlagic,M.Bajic,Muzurovic,Siljkut,Prljaca,Prodanovic,Antic,Ferhatovic,V. Musemic,S.Vujovic,Musovic,Vidovic,Susic,Sljivo,Pasic,Jozic,Janjos,Kapetanovic,H.Musemic,Hadzibegic,Turkovic

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 16 jul 2010, 16:36

thulkazal je napisao/la:samo žalim generacije koja trenutno igra za repku a ostalo me vala i nije briga što se tiče ove naše lige ... još bolje igrači će prije odlaziti iz naši klubova u strane
I sta onda? Da vidimo kako nasi igraci igraju vani? Poenta internacionalaca je da se poboljsaju za repku... koju necemo imati.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 16 jul 2010, 16:38

Brane je napisao/la:Ovi **** sa FSRSa stvarno rade sve moguce da uniste ovu zemlju. Ima li sansi da UEFA preuzme odgovrnost NSBIH i da polako gradi savez is pocetka a da ne budemo suspendovani?
Posteno mislim da im je pun k*rac BiH, a i Balkana generalno...
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.

Semir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Semir_Sa » 16 jul 2010, 16:41

EVO SPISAK GLASAČA ( dvojica su bili odsutni a ostalih 18 je bilo protiv):

Lju­bo­mir Čor­da­še­vić (Bo­san­ski Ša­mac), Ste­vo Ma­ksi­mo­vić (Mo­dri­ča), Ra­de Mi­tre­ka­nić (Bo­san­ski Brod), Sa­vo Po­po­vić (Bo­san­ski Ša­mac), Ra­de Va­si­lje­vić (Do­boj), Du­ško Ko­jo­vić, Mi­len­ko Ša­ra­ba (oba Tre­bi­nje), Sve­to­zar Jo­va­no­vić (Uglje­vik), Bran­ko La­za­re­vić, Ra­di­ka Ma­rić (oba Bi­je­lji­na), Mir­ko Mi­lo­še­vić (Zvor­nik), Slo­bo­dan Te­šić (Brčko Dis­trikt), Mi­le Man­dić (Bo­san­ska Du­bi­ca), Stan­ko Vuj­ko­vić (Pri­je­dor), Pre­drag Da­mja­no­vić, Mi­lo­rad Ja­nje­to­vić (oba Ba­nja Lu­ka), Mi­len­ko Pa­vlo­vić (Bo­san­ska Gra­di­ška), Dra­gi­ša Sa­vić (La­kta­ši), Dra­gan Ku­li­na, Dra­gan Mi­čić (oba Lu­ka­vi­ca).

**** ti ovu drzavu

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 16 jul 2010, 16:42

Pirke je napisao/la:
thulkazal je napisao/la:samo žalim generacije koja trenutno igra za repku a ostalo me vala i nije briga što se tiče ove naše lige ... još bolje igrači će prije odlaziti iz naši klubova u strane
I sta onda? Da vidimo kako nasi igraci igraju vani? Poenta internacionalaca je da se poboljsaju za repku... koju necemo imati.
pa ček kada je to igrač dobio poziv u repku (govorim o kvalifikacijama) zahvaljujući igrama u našoj ligi ...

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 16 jul 2010, 16:42

Pirke je napisao/la:
Jel vi znate šta je suspenzija NSBIH, pa neće moći niko više u inostranstvo preko saveza. To im dođe kao da si banci ukinuo kamate od kojih žive svi uposlenici i ti delegati.
Dragon Town

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 16 jul 2010, 16:51

RiNo je napisao/la:Imaju muda, sto jes jes.
Itekako kad su pare u pitanju !

Pu ko ih postavi , njih treba ganjati ove politicare !
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

Adnel
Kontakt:

Post Postao/la Adnel » 16 jul 2010, 16:55

Odavno sam se registrovao na ovaj forum i nadam se da necu dobit ban od admina ako napisem ovo,POSEREMMMMMMMMMM SEEEEEEEEEE CITAVOM SAVEZUUUUUUUUU NA GLAVU SMJENIT SVA **** IZ SAVEZA I VRATIT LEGENDE BIH NOGOMETA.
Samo jedan klub Velež Mostar

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 16 jul 2010, 16:56

zmaj_Bosne je napisao/la:
Pirke je napisao/la:
Jel vi znate šta je suspenzija NSBIH, pa neće moći niko više u inostranstvo preko saveza. To im dođe kao da si banci ukinuo kamate od kojih žive svi uposlenici i ti delegati.
Ma znam, to i kazem... I da mogu da idu vani, zbog cega da idu? Jest me briga da igraju u Manchester Utd, kad necemo imati reprezentacije!

Zaboravi Katar u avgustu, mi cemo igrati protiv Gorenlanda, Kosova, Katalonije i ostalih nepostojucih reprezentacija!

Zalit cemo za Iranom :lol:
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.

rumbalija
Kontakt:

Post Postao/la rumbalija » 16 jul 2010, 17:00

Zamisli tekmu BIH - Kosovo
Evo mene ime mi je Mitar,Imal neko da donese litar

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.