zgmiky je napisao/la:sevilla-barcelona oba daju gol u 1.pol. 3.80, penal 3.20

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
zgmiky je napisao/la:sevilla-barcelona oba daju gol u 1.pol. 3.80, penal 3.20
Toronto -9,5 1 @1.85jopaa7 je napisao/la:Arsenal 1X
Roma 1
Schalke 1
2,52
adis30 je napisao/la:Legia u dobroj formi,Cracovia im je redovna mušterija koja danas dolazi bez par važnih igrača Steaua-vitorul su dva prijateljska kluba,vlasnici klubova su kumovi,na zadnjih 10 utakmica Steaua je pobjeđivala.
Legia - Cracovia 1 1.55
Steaua Bucharest - Viitorul 1 1.57 double kfc 2,44
Isti sam ima li iko par sigurica za veceras.jajce123 je napisao/la:ima li netko neke "sigurne" iz NBA za večeras ?![]()
svaku večer jednu falim![]()
![]()
risingforce je napisao/la:Sevilla-Barca 5,5 vise zutih - ne igra alba, pike, iniesta..zato ocekujem ravnopravnu utakmicu uz dosta udaranja..
Randolph 13.5 vise i Gasol 16.5 vise - Ova dvojica redovno pune Portland sa preko 20 poena
adis30 je napisao/la:adis30 je napisao/la:Legia u dobroj formi,Cracovia im je redovna mušterija koja danas dolazi bez par važnih igrača Steaua-vitorul su dva prijateljska kluba,vlasnici klubova su kumovi,na zadnjih 10 utakmica Steaua je pobjeđivala.
Legia - Cracovia 1 1.55
Steaua Bucharest - Viitorul 1 1.57 double kfc 2,44J.Randle 12,5 više 1,76 bet 365
Bas sad htjedoh predlozit X na ovu tekmu,dovoljno je podatak da su zadnja 3 puta 0:0 odigrali...pratim te buraz i dodajem jos Galan Riveros-M.Linzer 1Ljiljan00 je napisao/la:Iraklis 1908-Platanias X/X kv 4,5
PrinceofVeresija je napisao/la:Bas sad htjedoh predlozit X na ovu tekmu,dovoljno je podatak da su zadnja 3 puta 0:0 odigrali...pratim te buraz i dodajem jos Galan Riveros-M.Linzer 1Ljiljan00 je napisao/la:Iraklis 1908-Platanias X/X kv 4,5
I veceras Cluj cisti kec iskoristitwsamobosna87 je napisao/la:Live,brasov vise od 2.5 gola kvota 3 ....mozda cak i kec ,penal i crveni ko ima gdje odigrat
Poslano z mojega HTC Desire 626 z uporabo Tapatalk
Evo cisto onako uplacen euro vise od 3,5 brasov na euro kvota 10 bet at home...odsad cu vam postavljat sta igram live,ko hoce nek komentarise uglavnom sa srecomsamobosna87 je napisao/la:I veceras Cluj cisti kec iskoristitwsamobosna87 je napisao/la:Live,brasov vise od 2.5 gola kvota 3 ....mozda cak i kec ,penal i crveni ko ima gdje odigrat
Inace sistem sam igro
Fix
Wil 1
Fletwood 2
Sistem
Cluj 1
Lens 1
St.pauli 2
Iraklis 1
Regiana 1
3/5
Srecno
Juce aam odigro ukupno 7 tiketa bez live kladjenja i prosla 3 ,u plusu sam...e da uplata na sistem je 10 km tj 5eura pa srecno ako neko hoce prepise
Ajmo opet live,iraklis 1 kvota 10,uplata 1.5 eura ,sledeci go kec 2,7 2.5 eura,vise od 2.5 kvota 2.7 uplata 2 eura...da se razumijemo ja igram ovaj live vise iz razonode ,a razlog zasto forsiram ovo jer je iraklis zadnji i ocekujem da ce krenuti agresivnije malo malo vise cak...a ipak su grci su to...srecnosamobosna87 je napisao/la:Evo cisto onako uplacen euro vise od 3,5 brasov na euro kvota 10 bet at home...odsad cu vam postavljat sta igram live,ko hoce nek komentarise uglavnom sa srecomsamobosna87 je napisao/la:I veceras Cluj cisti kec iskoristitwsamobosna87 je napisao/la:Live,brasov vise od 2.5 gola kvota 3 ....mozda cak i kec ,penal i crveni ko ima gdje odigrat
Inace sistem sam igro
Fix
Wil 1
Fletwood 2
Sistem
Cluj 1
Lens 1
St.pauli 2
Iraklis 1
Regiana 1
3/5
Srecno
Juce aam odigro ukupno 7 tiketa bez live kladjenja i prosla 3 ,u plusu sam...e da uplata na sistem je 10 km tj 5eura pa srecno ako neko hoce prepise
Cluj poluvreme kec kvota 2.5 uplata 5 eura bet at home,vise od 1.5 gola prvo pol. 3.2 uplata 2 eurasamobosna87 je napisao/la:Ajmo opet live,iraklis 1 kvota 10,uplata 1.5 eura ,sledeci go kec 2,7 2.5 eura,vise od 2.5 kvota 2.7 uplata 2 eura...da se razumijemo ja igram ovaj live vise iz razonode ,a razlog zasto forsiram ovo jer je iraklis zadnji i ocekujem da ce krenuti agresivnije malo malo vise cak...a ipak su grci su to...srecnosamobosna87 je napisao/la:Evo cisto onako uplacen euro vise od 3,5 brasov na euro kvota 10 bet at home...odsad cu vam postavljat sta igram live,ko hoce nek komentarise uglavnom sa srecomsamobosna87 je napisao/la: I veceras Cluj cisti kec iskoristitw
Inace sistem sam igro
Fix
Wil 1
Fletwood 2
Sistem
Cluj 1
Lens 1
St.pauli 2
Iraklis 1
Regiana 1
3/5
Srecno
Hapoel pet tikva live 2 kvota 8 uplata euro ko ga j..esamobosna87 je napisao/la:Cluj poluvreme kec kvota 2.5 uplata 5 eura bet at home,vise od 1.5 gola prvo pol. 3.2 uplata 2 eurasamobosna87 je napisao/la:Ajmo opet live,iraklis 1 kvota 10,uplata 1.5 eura ,sledeci go kec 2,7 2.5 eura,vise od 2.5 kvota 2.7 uplata 2 eura...da se razumijemo ja igram ovaj live vise iz razonode ,a razlog zasto forsiram ovo jer je iraklis zadnji i ocekujem da ce krenuti agresivnije malo malo vise cak...a ipak su grci su to...srecnosamobosna87 je napisao/la: Evo cisto onako uplacen euro vise od 3,5 brasov na euro kvota 10 bet at home...odsad cu vam postavljat sta igram live,ko hoce nek komentarise uglavnom sa srecom
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.