HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

antipolitika
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski Mostar

Post Postao/la antipolitika » 04 mar 2009, 19:51

Ne znam za prolaz u 3 kolo nece biti lako al vidi se red u klubu nema vise odljeva igraca kako kome padne napamet,ugovori se potpisuju na vise godina posebno s mladim snagama(citaj sarac)sto mene kao simpatizera posebno raduje i ako se misli nesto uraditi kostur ekipe mora ostati...e da je docekati neku veliku ekipu pod bijelim brijegom i malo ćuknut love od tv prava...ma kad je anarthosis uspio zasto nebi i mi :D do jucer ih zeljo kantao :lol:
I kad izgube i kad pobjede uvjek pjevamo Zrinjski volim te ,Zrinjski volim teeeeeee

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 04 mar 2009, 19:53

Psychosocial. je napisao/la:
FCS je napisao/la:Prvak BiH će direktno igrati u drugom pretkolu (u kojem postoji mogučnost da bude čak i nosioc). Drugi će igrati u kupu UEFA, i takođe će se uključiti u drugom pretkolu. Trečeplasirana ekipa igra takođe u KUPU UEFA (LIGA EVROPE), ali starta od prvog pretkola. Pobjednik Kupa BiH igra takođe u ligi evrope (sadašnji Kup UEFA), uključuje se u drugom pretkolu. BiH JE BROJ PREDSTAVNIKA DOBILA NA OSNOVU REZULTATA NAŠIH KLUBOVA ZADNJIH 5 SEZONA. Detaljnije na UEFA com.

drama.. prođemo 2 pretkolo i dolazi nam Milan ili Chelsea.. hehe...
Ako vam je Partizan dao 11 golova,slični klubovi ovim navedenim neće dati ispod cvaje :lol:

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 04 mar 2009, 19:56

Ma nemora znacit jbg zeljo je prije par godina kantao anarthosisa eno anarthosis sad igro vrlo dobro ligu prvaka,a ona tirana sto ih sliskovic vodi pobjedi milana 2-1,pa sarajevo dobi genka u sred belgije,i to da gledas realno niko nije mogao zamisliti sta znas,a i da i da zijanis u trecem pretkolu od tih sila ekipa nije sramota ;)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Psychosocial.
Kontakt:

Post Postao/la Psychosocial. » 04 mar 2009, 20:31

evo malo sam čačkao po novom sistemu takmičenja i našao sam da je UEFA ozbiljno mislila kako želi pomoći "malim"
klubovima jer u 2 pretkolu neće bit toliko jakih klubova iako Zrinjski bude nositelj igrat će protiv klubova tipa Ekranas, Aktobe (Kazahstan) itd., a ako ne bude nositelj ide na klubove tipa Maccabi Tel-Aviv,Basel, Levski S.,Partizan, Hajduk.. i to su najjači klubovi u 2 pretkolu..

u 3 pretkolu je caka... u njem će Zrinjski ako prođe 2 pretkolo ići na pobjednike ostalih mečeva 2 pretkola ili na 3 nova tima koji se priključuju,a to su Anderlecht,Olympiacos i Slavia Prag..

i također poslije 3 pretkola igra se i još jedno pretkolo koje se zove Play-off round for Champions (gdje će igrati pobjednici 3 pretkola)...a dok će Milan,Arsenal,Hoffenhaim i ostali jači igrati u Play-off round for Non-Champions i nemogu se potrefit sa Zrinjskim , Hajdukom, Partizanom npr.. tako da bi naši susjedi vrlo lako mogli upasti u Ligu prvaka..

Marin
Kontakt:

Post Postao/la Marin » 04 mar 2009, 20:56

u prvom pretkolu je samo nekoliko država i oni razigravaju međusobno popuit Malte, Luksemburga i sl. Ma samo neka Zrinjski (ako bude prvak) prođe to 2. pretkolo,a u 3. je svejedno šta će biti jer to gartantira još utakmica u Europskoj ligi,a i pare su lijepe. Ne da se zadrže igrači ako dođe neka jaka pšonuda ali dovoljne da se može dovesti igrača po želji iz naše lige.

Eagles
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Eagles » 04 mar 2009, 21:20

Ma najvaznije je prvo osvojit naslov (i kup),a cini se da ce ove godine za naslov dobiti 330 000 eura,sto je puno vise nego prijasnjih sezona,a od tih para se moze djelomicno renovirat stadion i ulozit u omladinski pogon,naravno ako uprava ne razgrabi!

Psychosocial.
Kontakt:

Post Postao/la Psychosocial. » 04 mar 2009, 21:40

Marin je napisao/la:u prvom pretkolu je samo nekoliko država i oni razigravaju međusobno popuit Malte, Luksemburga i sl. Ma samo neka Zrinjski (ako bude prvak) prođe to 2. pretkolo,a u 3. je svejedno šta će biti jer to gartantira još utakmica u Europskoj ligi,a i pare su lijepe. Ne da se zadrže igrači ako dođe neka jaka pšonuda ali dovoljne da se može dovesti igrača po želji iz naše lige.

ne ulazi se u Europsku Ligu ako se ispadne u 3. pretkolu, već ako se prođe 3. pretkolo pa se ispadne u Play-off Roundu...

Eagles
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Eagles » 05 mar 2009, 10:06

Nista od kiše u subotu,evo trodnevne prognoze,izgleda da će biti lijepo vrijeme:
slika

Psychosocial.
Kontakt:

Post Postao/la Psychosocial. » 05 mar 2009, 10:26

hahahaha.. svaka čast.. ćaća si najveći !!!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 05 mar 2009, 10:37

Editovao, razlog je nebitan.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 26 avg 2013, 01:00, ukupno mijenjano 1 put.

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 05 mar 2009, 10:41

Ovdje bi se mogla igrati dvica ili x , zrinjski je svejedno prvak. Svi znamo koliko je lova bitna, pogotovo u bh ligi

situacija
Kontakt:

Post Postao/la situacija » 05 mar 2009, 10:52

Zrinjski vise nece igrat takve utakmnice jer nasa uprava zna sto ih sljedi, jednom su se opekli, vise nece :!:

Eagles
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Eagles » 05 mar 2009, 12:12

Romeo Mitrović: Bivši plemić a sada najbolji golman mađarske lige i budući reprezentativac:
Svaka čast Zrinjskom!

Mitrović kaže da i dalje pozorno prati Premier ligu i dodaje da ne može vjerovati da Zrinjski ima devet bodova prednosti ispred prvog pratitelja.
- Dugo sam igrao u Premier ligi i znam koliko je teško osvajati bodove u gostima, a Zrinjski pobjeđuje u kontinuitetu. Svaka čast mojim bivšim suigračima. Ostalo je još puno do kraja, ali Zrinjski sigurno osvaja naslov prvaka, izjavio je Mitrović.

Eagles
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Eagles » 05 mar 2009, 14:09

U subotu će bit praznik sporta u Mostaru.HKK Zrinjski igra u 17:30 u dvorani sa najvećim košarkaškim rivalom-Širokim
Nakon toga dočekujemo Sarajevo na stadionu.

Očekujemo pobjedu na terenu i na tribinama.
A što se tiče kiše,očekuje je jedino kiša golova u mreži Sarajeva!

Sutra se budim,
u novinama piše,
nemogu nam ništa,
ni pored kiše!

Uz pomoć Ultrasa,
koji s tobom dišu,
**** prolom oblaka,
bjeli golove nižu!
slika slika

High

Post Postao/la High » 05 mar 2009, 14:15

Ma ni suncano vrijeme vas spasiti nece ! :mrgreen:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Eagles
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Eagles » 05 mar 2009, 14:18

Ma meni je svejedno kakvo će vrijeme bit,nego bi volio da bude pun stadion,a što se mene tiče mogu i sjekire padat,ja ću opet bit na stajanju! :D

um vuk
Kontakt:

Post Postao/la um vuk » 05 mar 2009, 14:55

ma **** kišu ta navikli smo na nju..samo je problem u terenu..bit će dobar prvih 15 min..onda sljedi kaljuža..
a i nebi volio da se horde nahlade :lol: :lol: :lol:
"Age i begovi su plaćali da im sinovi igraju u tom jedinom gradskom timu HŠK" Zrinjski""

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 05 mar 2009, 15:59

Eagles je napisao/la:U subotu će bit praznik sporta u Mostaru.HKK Zrinjski igra u 17:30 u dvorani sa najvećim košarkaškim rivalom-Širokim
Nakon toga dočekujemo Sarajevo na stadionu.
Cek, no offense, al kak ste vi nama najveci kosarkaski rivali? Mozda mi vama, doduse...
OK, haj, Široki, Zrinjski, to jest ponajveci rivalitet u nas, a u Hercegovini i najveci, al, nee vidim kak se vi mozete mjeriti sa Širokim sto se kosarke tice da budemo rivali. Za mene je veliki derbi sa rivalom uskoro na Pecari sa HŠK. ;)
...Život za Široki...

um vuk
Kontakt:

Post Postao/la um vuk » 05 mar 2009, 16:08

koje bola..ubij me ako na basketu bude više od 200 ljudi..
kakva košarka niži sport........
treba ga zadavat po gradu....nogomet No.1
"Age i begovi su plaćali da im sinovi igraju u tom jedinom gradskom timu HŠK" Zrinjski""

brato
Kontakt:

Post Postao/la brato » 05 mar 2009, 19:23

3-4 komada pitarima onako rutinski :D
slika
HŠK ZRINJSKI MOSTAR .....est 1905.....powered by ULTRAS MOSTAR....

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.