da on tebi nije slucajno brat ili deckoLakoste je napisao/la:Ova masina mora u prvih 11

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
da on tebi nije slucajno brat ili deckoLakoste je napisao/la:Ova masina mora u prvih 11
Umjesto Visce -Hajrovic. Visca je dobar ali ne za reprezentativni nivo. Ne moze se nositi sa jakim i visokim odbrmabenim igracima, jednostavno odensu ga. Treba nam agresivna krtica a ne pimplanje tamo vamo, naprijed nazad.DevilsAdvocate je napisao/la:
Nisu nam ni protivnici naivni, pogotovo Grci. Izbjegavaju strogo protiv nas praviti preksraje u zoni 30 metara oko gola, zato i vrse presing vec u ranoj fazi. To se pogotovo Grcima obilo od glavu na Bilinom Polju, gdje smo ih sa 2 slobodna kicmu slomili, ucinice sigurno sve da to toga ne dolazi.autogol je napisao/la:Imamo Dzeku koji ima dobru reputaciju kod sudija,koji zna izboriti prekrsaj.
Imamo Pjanica,majstora za slobodne udarce.
Igramo protiv Grcke,ekipe koja zna biti vrlo gruba.
Hocemo li znati to iskoristiti??
Mislim da necemo
nije kriloLillium001 je napisao/la:Umjesto Visce -Hajrovic. Visca je dobar ali ne za reprezentativni nivo. Ne moze se nositi sa jakim i visokim odbrmabenim igracima, jednostavno odensu ga. Treba nam agresivna krtica a ne pimplanje tamo vamo, naprijed nazad.DevilsAdvocate je napisao/la:
Lulic bi trebao u sredinu umjesto Jajala. Mozda par Lulic-Cimirot.
Pjanic naprijed na desetku. Ako moze u Juventusu moze i u repki.
Trazi se lijevo krilo??? Zna li iko nekog perspektivnog. Milicivevic to nije. Ja znam jedino mladog Kodru iz Spanije ali momak jos ne daje golove.
Halo Milokliz, ako nije krilo a sta je. Da nije mozda ravnateljgiannini je napisao/la:nije kriloLillium001 je napisao/la:Umjesto Visce -Hajrovic. Visca je dobar ali ne za reprezentativni nivo. Ne moze se nositi sa jakim i visokim odbrmabenim igracima, jednostavno odensu ga. Treba nam agresivna krtica a ne pimplanje tamo vamo, naprijed nazad.DevilsAdvocate je napisao/la:
Lulic bi trebao u sredinu umjesto Jajala. Mozda par Lulic-Cimirot.
Pjanic naprijed na desetku. Ako moze u Juventusu moze i u repki.
Trazi se lijevo krilo??? Zna li iko nekog perspektivnog. Milicivevic to nije. Ja znam jedino mladog Kodru iz Spanije ali momak jos ne daje golove.
Ima jos jedna cudna koincidencija. Buric, Kozulj i Vrancic pripadaju istoj menadzerskoj agenciji, a nema ih niti na sirem spiskuHankMoody je napisao/la:Ali i dalje mi je čudno da je Tomić na rezervnom spisku, a ne Grahovac ili Kožulj. Grahovac ima preko 1500 minuta ove sezone, Kožulj malo manje od 1500, obojica u puno boljim timovima od Hajduka, a i generalno bolji igrači.
Ima nekoliko cudnih poteza ali stvarno sto se poziva tice ni jedan igrac koji se ne zove nije kljucan.HankMoody je napisao/la:Ali i dalje mi je čudno da je Tomić na rezervnom spisku, a ne Grahovac ili Kožulj. Grahovac ima preko 1500 minuta ove sezone, Kožulj malo manje od 1500, obojica u puno boljim timovima od Hajduka, a i generalno bolji igrači.
Taj bolji je Karačić, slažem se, ali nije da će ijedan igrati. Nekako iskreno gledano, Grahovac mi je ispred Jajala trenutno jer Jajalo nema ni 300 minuta ove sezone. Srđan preko 1500. Mada ni oni neće igrati, ali eto, bilo bi mi draže vidjeti njih, samo to. Čak i Vrančić treba biti na tom rezervnom.dubrovnik je napisao/la:Ima nekoliko cudnih poteza ali stvarno sto se poziva tice ni jedan igrac koji se ne zove nije kljucan.HankMoody je napisao/la:Ali i dalje mi je čudno da je Tomić na rezervnom spisku, a ne Grahovac ili Kožulj. Grahovac ima preko 1500 minuta ove sezone, Kožulj malo manje od 1500, obojica u puno boljim timovima od Hajduka, a i generalno bolji igrači.
Prije Tomica bi na rezervnom spisku puno logicniji bili Kozulj ali i svjeze spominjani Hadziahmetovic.
Grahovac je tek 4-a opcija za DM, trenutno 3-a pa nisam siguran da bi mu dodatni spisak puno znacio.
Cudno je da se i Bajic nikako ne zove.
Sto se stopera tice Dumic i Memisevic su na dodatnom spisku i to je ok. Ista stvar vazi i za bokove. Stevanovic i Duljevic su na dodatnom spisku. Prcic je povrijedjen ali je pozvan Krunic. Milosevica nikako ne zove ali realno i nema mjesta. Mesa radi dobro sto se poziva i spiskova tice. Problem nastaje kad sa spiska treba izvuci 11 igraca za prvi tim.
E da stara boljka sa golmanima koja takodjer nije kljucna ali da se napomene. Mislim da imamo boljeg 3-eg golmana.
Lakoste je napisao/la:Ova masina mora u prvih 11
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], denza, General505, perun i 50 gostiju.