Gospodi sve smetaesprit24 je napisao/la:Atmosfera u titovoj i na bascarsiji kao da nije utakmica, samo ja dalabu u dresu
Sad proso pored skenderije nidje nikog. Kad se sjetim utakmice protiv Danske u Tuzli, morali smo uci prije na dva i po sata

Moderator/ica: Pasha
Gospodi sve smetaesprit24 je napisao/la:Atmosfera u titovoj i na bascarsiji kao da nije utakmica, samo ja dalabu u dresu
Sad proso pored skenderije nidje nikog. Kad se sjetim utakmice protiv Danske u Tuzli, morali smo uci prije na dva i po sata
Ma potcjenjivanje baš veliko, Austrija je za klasu jača od nas, mi s onako staromodnim bekovima prije svega srednjim, koji nikog ne mogu razigrati ne možemo ni Finsku dobitiRaonffa je napisao/la:Nekako mi je previše potcijenjena Austrija, nadam se da nam se to neće obiti o glavu.
Stigli...esprit24 je napisao/la:Po dijalektu, vise nas je sa strane u dvorani, nego Sarajlija
Ma svaka naša reprezentacija u bilo kojem sportu igra (fudbal, rukomet...) od prije dvije, tri decenije.legenda reala je napisao/la:Ma potcjenjivanje baš veliko, Austrija je za klasu jača od nas, mi s onako staromodnim bekovima prije svega srednjim, koji nikog ne mogu razigrati ne možemo ni Finsku dobitiRaonffa je napisao/la:Nekako mi je previše potcijenjena Austrija, nadam se da nam se to neće obiti o glavu.
A Bjelorusija obrisala parket sa našim istočnim komšijama u Nišu.Razbojnik je napisao/la:sjecate li se onog debelog Litvanca![]()
Evo danas ljudi dobili jednu Norvesku, cisto da se zna da nisu dobili samo Bosnu![]()
![]()
Danas je sansa svih sansi, Austrija nema pravo na kiks, Sarajlije moraju napuniti tu dvoranu.. sad ili nikad.
Na kojem je prenos?ASD je napisao/la:Kaze Baho jedna fina atmosfera u Skenderiji.
Facebodi123 je napisao/la:Na kojem je prenos?ASD je napisao/la:Kaze Baho jedna fina atmosfera u Skenderiji.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.