Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
**** JA TEBI MAJKU....Teodosic Milos je napisao/la:Jbo majku odavno mi nesto draze nije bilo![]()
![]()
![]()
ajmo jedna banana za zlotvore iz RS i to dozivotna, a **** vise necete igrati preko nasih ledja nego cete morati il po nasim pravilim a ili po selima u RS da igrate to i jeste za sumare poput vasTeodosic Milos je napisao/la:Jbo majku odavno mi nesto draze nije bilo![]()
![]()
![]()
HOCEMO IMENA ...revan je napisao/la:Molio bih redakciju portala da nam ako je ikako moguće objavi imena i prezimena, kao i slike, svakog odbornika IO koji je glasao protiv, kako bi znali ponaosob svakog grobara bh. fudbala.
rumbalija je napisao/la:Mog želju ne mogu suspendovati.Nas je suspendovao Hapoel
tako je svi na ulice i pravac pred savez da im **** majku njihovufico45 je napisao/la:hajmo se organizovat ljudi...dosta mi je po forumu nego sad je vrijeme da se sve ovo zavrsi. trebamo se svi pojavit ispred saveza i preuzet zgradu ako treba. dosta vise lopovluka.
Svi srpski skupštinari i poneki izrod iz hrvata i BošnjakaSemPer_fi je napisao/la:HOCEMO IMENA ...revan je napisao/la:Molio bih redakciju portala da nam ako je ikako moguće objavi imena i prezimena, kao i slike, svakog odbornika IO koji je glasao protiv, kako bi znali ponaosob svakog grobara bh. fudbala.