Nogometni savez BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Zenica Blues
Kontakt:

Re: Nogometni savez BiH

Post Postao/la Zenica Blues » 16 jul 2010, 15:32

Usanovic je sinoc vidjen u restoranu Bosna gdje je sjedio do 3-4 ujutru pijan k´p letva... Pripremo se covjek za sastanak... :evil: :evil:

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 16 jul 2010, 15:32

Mandrak je napisao/la:
Elegant je napisao/la:Mislim da su glavni krivic ovi iz RS koji cine sve da ovo drzavu uniste, pa tako i u polju fudbala .....
Jelde...a Ušanović, Čolaković, Ćemalović, Tigar Abdić i ostali "uzorni bošnjaci" su zlatni momci i super moralni ljudi, koji se toliko zalažu za dobrobit fudbala ;) naravno :lol: :lol: :lol:
Makar nisu glasali protiv ukidanja predsjednistva :roll:
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 16 jul 2010, 15:32

Ako je tačno ovo što piše, da će bit supenzija FSBiH-a onda je to super, a pogotovo ovo što kaže da ovi ljudi koji su sada u savezu neće više moć obavljat nikakve funkcije. Možda je ovo novi, bolji početak BiH-a fudbala...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

samo sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la samo sarajevo » 16 jul 2010, 15:33

GunnerS je napisao/la:Ako je tačno ovo što piše, da će bit supenzija FSBiH-a onda je to super, a pogotovo ovo što kaže da ovi ljudi koji su sada u savezu neće više moć obavljat nikakve funkcije. Možda je ovo novi, bolji početak BiH-a fudbala...
Mozda nas nece biti nigdje 4 godine zbog idiota!

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 16 jul 2010, 15:35

Apelujem da ne brojite krvna zrnca, boli njih u Kavezu dupe ko u koga vjeruje. Svi smo zajedno u ovim ****, i sve su nas ISTI ljudi uvalili. Nešto treba poduzeti, to je jasno. Ne smijem pozivati na nasilje, al' to je jedino rješenje.
Zadnja izmjena: tanzla, dana/u 16 jul 2010, 15:39, ukupno mijenjano 1 put.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 16 jul 2010, 15:35

Licemjerno je sada kriviti samo jedne,Bosnjaci kad su sa Srbima i Hrvatima zavlacili ruke u kasu saveza nisu imali problema s tim,a sad su oni cvjecke a svi drugi krivi.Lopov je isto hovno i Japanac i Bosnjak i....
Neko rece nasi.......... :?: molio bih nekoga da mi objasni ko su nasi jer ja svoje tamo ne vidim.......

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 16 jul 2010, 15:37

samo sarajevo je napisao/la:
GunnerS je napisao/la:Ako je tačno ovo što piše, da će bit supenzija FSBiH-a onda je to super, a pogotovo ovo što kaže da ovi ljudi koji su sada u savezu neće više moć obavljat nikakve funkcije. Možda je ovo novi, bolji početak BiH-a fudbala...
Mozda nas nece biti nigdje 4 godine zbog idiota!
jesu idoti, al ako će to promjenut politiku kod nas u fudbalu i ako će u tih 4 godine doć profesionalci i ljudi koji trebaju da sjede u tim foteljama, onda je bolje ovako. Te 4 godine mogu se iskoristit za uerđivanje lige, reprezentacije i svega što su ovi idoti "usrali"....

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 16 jul 2010, 15:40

Samo sto smo izgubili generaciju koja je mogla na Euro 2012e...

A sumnjam da ce oni koji ce doci poslje njih biti nesto bolji...

Majke mi, nemogu da skontam kakvi su to kreteni u savezu da izvedu samoubojstvo... Seljacina takvih mozes samo naci kod nas... U redu to sto nevole BiH pa da nece da pomazu razvoju nase zemlje, ali sami su sada ostali bez posla...
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 16 jul 2010, 15:41

Denizmare je napisao/la:Licemjerno je sada kriviti samo jedne,Bosnjaci kad su sa Srbima i Hrvatima zavlacili ruke u kasu saveza nisu imali problema s tim,a sad su oni cvjecke a svi drugi krivi.Lopov je isto hovno i Japanac i Bosnjak i....
Neko rece nasi.......... :?: molio bih nekoga da mi objasni ko su nasi jer ja svoje tamo ne vidim.......
upravo tako...nema "naši" ili "njihovi" ...banda je bila ogranizovana do perfekcije sve godine kada je trebalo krasti pare, prodavati narodu ublehe, dovoditi Ćiru da smire nezadovoljstvo javnosti kad su bili pritjerani u čošak.
E sad kad je puklo i kad im se UEFA natovarila na kosti, sad su samo Srbi krivi...nidje veze.
UEFU i FIFU boli briga ko tamo sjedi, ne zanima njih jesu li to srbi,bošnjaci,hrvati,romi,pakistanci,mexikanci,marsovci....oni su rekli svoje,postavili ultimatum i sad cemo ga svi kolektivno popušiti.
Zadnja izmjena: Mandrak, dana/u 16 jul 2010, 15:43, ukupno mijenjano 1 put.

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 16 jul 2010, 15:41

Vidio bi ti sta bi donjelo bh fudbalu :roll:
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 16 jul 2010, 15:43

Pirke je napisao/la:
Samo sto smo izgubili generaciju koja je mogla na Euro 2012e...

A sumnjam da ce oni koji ce doci poslje njih biti nesto bolji...
Doće isti i bolji uz dobar rad saveza i klubova... Ako budu uslovi imat ćemo mi i Džkea i Misimovića na pretek....

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 16 jul 2010, 15:45

GunnerS je napisao/la:jesu idoti, al ako će to promjenut politiku kod nas u fudbalu i ako će u tih 4 godine doć profesionalci i ljudi koji trebaju da sjede u tim foteljama, onda je bolje ovako. Te 4 godine mogu se iskoristit za uerđivanje lige, reprezentacije i svega što su ovi idoti "usrali"....
U tome i jest problem... Nece se to desiti...
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 16 jul 2010, 15:49

Iduce goine ima EP u umjetnickom klizanju pa mozemo kolektivno pratiti ispred BBI,a ovi sto se nadaju da ce suspenzija nesto popraviti ligu i savez hoce ,hoce.....Do tad mozda i moj mali pocne igrati fudbal pa konkurise za repku,doci ce novi divni ljudi,naravno po nacionalnosti Srbi,Hrvati i Bosnjaci koji se divno slazu,ne kradu i nisu politicki optereceni i bicemo prvi u grupi iako samo krenuli iz 6 sesira,a i Dzeko ce biti u najboljim godinama za SP,imace 31.
A posto smo poznati po proizvodnji igraca doci ce neke nove divne generacije i svi ce cekati da zaigraju za jednu i jedinu.......bla,bla,bla........

silenT
Kontakt:

Post Postao/la silenT » 16 jul 2010, 15:51

i 92-e propade strašna generacija Jugoslavije i sad izgleda se sve to ponavlja...
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso

Hellas
Kontakt:

Post Postao/la Hellas » 16 jul 2010, 15:53

Imal ko kakvih stranih izvjestaja o ovome, ja nigdje nisam nasao da ovi nasi mediji malo ne prenapuhuju to.

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 16 jul 2010, 15:55

To bi unistilo nas fudbal, bili bi ko San Marino :roll:
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

samo sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la samo sarajevo » 16 jul 2010, 15:55

Ovo ce da nas unazadi 100 godina i sve sto bude valjalo iz BIH ce da igra za druge reprezentacije!

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 16 jul 2010, 15:56

Jedno i jedino rijesenje
svi pred zgradu nogometnog saveza

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 16 jul 2010, 15:58

Da su ovi iz UEFE pametni,sve bi ovo raspustili oni formirali izbornu skupstinu,objavili k0nkurse za celna mjesta u savezu i odabrali nove ljude.Sigurno bi onda imali savez u kojem bi dijelom bili zastupljeni i bivsi fudbaleri za koje sada na zalost nema mjesta.
Najbolje bi bilo po principu ko hoce hoce ko nece odyebi.igrali smo mi Bosansku ligu i bez timova iz manjeg entiteta pa se islo u evropu i igrale se tekme.vidio bi kako se u guzicu nogama udaraju da udju u taj savez i imaju svoje klubove u Europi svi ovi misevi sto su sada protiv i sto hoce da razvale sve sto moze pozitivno djelovati na DRZAVU BOSNU I HERCEGOVINU.

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 16 jul 2010, 16:00

Monci je napisao/la:Da su ovi iz UEFE pametni,sve bi ovo raspustili oni formirali izbornu skupstinu,objavili k0nkurse za celna mjesta u savezu i odabrali nove ljude.Sigurno bi onda imali savez u kojem bi dijelom bili zastupljeni i bivsi fudbaleri za koje sada na zalost nema mjesta.
Najbolje bi bilo po principu ko hoce hoce ko nece odyebi.igrali smo mi Bosansku ligu i bez timova iz manjeg entiteta pa se islo u evropu i igrale se tekme.vidio bi kako se u guzicu nogama udaraju da udju u taj savez i imaju svoje klubove u Europi svi ovi misevi sto su sada protiv i sto hoce da razvale sve sto moze pozitivno djelovati na DRZAVU BOSNU I HERCEGOVINU.
U potpunosti se slazem, to bio najbolji nacin , i onda samo fudbalske legende i eto napretka !
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot] i 9 gostiju.