Nogometni savez BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

*p!p!t@*
Kontakt:

Re: Nogometni savez BiH

Post Postao/la *p!p!t@* » 16 jul 2010, 15:13

Denizmare je napisao/la:
*p!p!t@* je napisao/la:
Denizmare je napisao/la:Ma libo nas tuki,neka smo i mi u nacemu posebni i najveci(debili),na normalu nismo ni navikli..
Mozes misliti neko ko je rodjen recimo 88-90 god. nista u zivotu u ovoj drzavi nije normalno dozivio,tuga i zalost...
Putuj Evropo nemoj vise cekati na nas....
A ti si nasao moralistu u Cemalovicu svaka ti cast,sve isti olos...
A ti ocigledno ne vidis ironiju u ovom postu,il si izgubio svaki smisao za humor -.-
A izvini drug,pored svega ovoga tesko je ne izgubiti smisao za humor...
Ne mogu da vjerujem sta se desava i nije mi jasno sta hoce da postignu sa ovim inatom,jesu li svjesni da ce i klubove i reprezentaciju vratiti u 95" sa eventualnom suspenzijom,i uopste nisam optimista jer neki se raduju da ce ovi onda morati otici,a nisu svjesni da na njihovo mjesto nece doci ni Osim ni Barbarez mi Skija ni neki sportista ni niko naormalan vec opet Bosnjak,Srbin i Hrvat kojima ce nacionalno opredjeljenje biti jedina kvalifikacija za taj posao.....
Brate mislis da meni to nije jasno.........Pa hajvanu je bilo jasno da do ovoga nekad mora doci........I hajvanu je jasno da mi nismo drzava...DA nam sve zavisi od ˝komsija˝....
I sve dok se mi najmanje pitamo,uvijek ce nam biti ovako....A mi cemo narawno dopustiti da nam se ovo desava.....I govoriti ma nece oni nas....
I uvijek kazem sjedimo i cekamo novi genocid u svakom pogledu-to je nas napredak -.-'
Zadnja izmjena: *p!p!t@*, dana/u 16 jul 2010, 15:14, ukupno mijenjano 1 put.
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

jessus123
Kontakt:

Post Postao/la jessus123 » 16 jul 2010, 15:13

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa majku im njihovu ebem ,****,****,dzubrad,ma necete vi vise ni sekunde biti u tim stolicama...Narode hajmo pred zgradu NS BIH organizovat masovne proteste i na silu gamad izbacit iz saveza,majku li im njihovu usljivu j****m................................... OVO JE PREVRSILO SVE MJERE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DAJTE HAJMO SE ORGANIZOVAT DA NAPRAVIMO PROTESTE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 16 jul 2010, 15:15

Denizmare je napisao/la:
*p!p!t@* je napisao/la:
Denizmare je napisao/la:Ma libo nas tuki,neka smo i mi u nacemu posebni i najveci(debili),na normalu nismo ni navikli..
Mozes misliti neko ko je rodjen recimo 88-90 god. nista u zivotu u ovoj drzavi nije normalno dozivio,tuga i zalost...
Putuj Evropo nemoj vise cekati na nas....
A ti si nasao moralistu u Cemalovicu svaka ti cast,sve isti olos...
A ti ocigledno ne vidis ironiju u ovom postu,il si izgubio svaki smisao za humor -.-
A izvini drug,pored svega ovoga tesko je ne izgubiti smisao za humor...
Ne mogu da vjerujem sta se desava i nije mi jasno sta hoce da postignu sa ovim inatom,jesu li svjesni da ce i klubove i reprezentaciju vratiti u 95" sa eventualnom suspenzijom,i uopste nisam optimista jer neki se raduju da ce ovi onda morati otici,a nisu svjesni da na njihovo mjesto nece doci ni Osim ni Barbarez mi Skija ni neki sportista ni niko naormalan vec opet Bosnjak,Srbin i Hrvat kojima ce nacionalno opredjeljenje biti jedina kvalifikacija za taj posao.....
Za ovo boldirano
Šta mislis sta je cilj bio ovima iz RS. Gdje ce dozvoliti da Borac ispred imena ima zastavu Bosne i Hercegovine. :roll: To je samo pomoglo Dodiku i ostalim nacionalistama.
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 16 jul 2010, 15:15

gdje su sad BH fanaticosi da loze narod na proteste pa da pobjegnu hahah ,
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Elmar
Kontakt:

Post Postao/la Elmar » 16 jul 2010, 15:17

Ovo je odlicno, doslo je i ovo vrijeme, kad tad se mora ova **** ocistiti.

Jedina steta je za reprezentaicju, ali govorim kad tad se ovo moralo desiti.

Hvala FIFI, sada mozemo jedino pratiti nase igrace u INO-klubovima. Za mene dovoljno.

Jedan veliki QURAC svim nasim klubovima, umjesto da su pametni istupili bi iz lige davni dana.

Evo ovo im dolazi nazad, bice bolja vremena za nasu repku aBd samo da se sve ocisti.

Ja licno, zadovoljan! ;)

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 16 jul 2010, 15:19

Ovi iz RS su gamad ! **** ti i nacjonalizam i sve što ide uz njega !!!
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 16 jul 2010, 15:19

Ovo je jedino moguce riješenje za ozdravljenje BH fudbala :!:
Nadajmo se da ce UEFA biti dosljedna u svojim stavovima i prijetnjama i da ce nas totalno izolovati.
Jedino UEFA i FIFA mogu sjebati ovu kriminalnu družinu koja nece da odstupi od svojih pozicija i fotelja.
E zato cemo sad biti totalno izolovani kao neki divljaci ili indijanci u rezervatima, sve dok sami ne odstupe ili dok narod ne dođe pameti i dok ih masa ne protjera jednom-zauvijek.

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 16 jul 2010, 15:20

Delegati nisu izglasali novi Statut, Skupština završena

Ljepota -.-'
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

zjaka
Kontakt:

Post Postao/la zjaka » 16 jul 2010, 15:20

jessus123 je napisao/la:aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa majku im njihovu ebem ,****,****,dzubrad,ma necete vi vise ni sekunde biti u tim stolicama...Narode hajmo pred zgradu NS BIH organizovat masovne proteste i na silu gamad izbacit iz saveza,majku li im njihovu usljivu j****m................................... OVO JE PREVRSILO SVE MJERE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DAJTE HAJMO SE ORGANIZOVAT DA NAPRAVIMO PROTESTE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Ž
STVARNO BI TREBALI MAKAR LJUDI U SARAJEVU DA NAPRAVE PROTESTE DOK SU LJUDI IZ FIFE I UEFE TU DA VIDE DA I NARODU ONI PRAVE PROBLEME UVIJEK ISTIIIIIIIIII FUJ

Elmar
Kontakt:

Post Postao/la Elmar » 16 jul 2010, 15:21

JuveSissoko je napisao/la:gdje su sad BH fanaticosi da loze narod na proteste pa da pobjegnu hahah ,
Sto se kur,cis toliko? Cuj gdje su? Gdje si ti?

zjaka
Kontakt:

Post Postao/la zjaka » 16 jul 2010, 15:23

Zagor je napisao/la:Ovi iz RS su gamad ! **** ti i nacjonalizam i sve što ide uz njega !!!
ZAR STE MISLILI DA CE IZGLASATI PA STA NJIMA LJUDI ZNACI REPKA MA NEMOJTE BITI SMJESNI A I IJKO VOLI KOCKICE A NE ZMAJEVE ZATO FIFA TREBA NJIH IZBACIT SMJENIT A NE SUSP REPKU JER TO NJIMA NE ZNACI MNOGO TREBA JEDNOSTAVNO IZGLASAT NEPOVJERENJE NASEM SAVEZU

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 16 jul 2010, 15:26

Izvršni odbor UEFA-e ne sastaje se do septembra, ali zato Odbor za hitnost može donijetu odluku u roku od 48 sati".Fudbalske selekcije BiH će skoro pa sigurno biti suspendovane, kao i svi bh. klubovi u evropskim natjecanjima (Željezničar, Zrinjski, Široki i Borac).

Kakvu sad reprezentaciju imamo i da to zbog ovih govana iz saveze sve propadne ?

Uzecu kamenje doci ispred saveza i kamenovat ih kad izadju
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 16 jul 2010, 15:27

Znaci gotovo je sa BH fudbalom :!: i klubovi i liga i reprezentacija, sve u ode u helać :oops: :oops:
Žao mi reprezentacije što ce naši reprezentativci ni krivi ni dužni ispaštati :( :( ,ali jbg to je tako.
UEFA je neumoljiva po tom pitanju i nema više zajebancije i šuplje price...danas je NS sam sebi iskopao grobnicu.
Zadnja izmjena: Mandrak, dana/u 16 jul 2010, 15:29, ukupno mijenjano 1 put.

Pasha_car_aga
Kontakt:

Post Postao/la Pasha_car_aga » 16 jul 2010, 15:28

Iskreno se nadam da je ovo konacno napredak u BH fudbalu, molim se Bogu samo da UEFA i FIFA istraju u svojim stavovima.....!!!!

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 16 jul 2010, 15:29

ma nista nam se ljepse nije moglo desiti, mozda ovo i otjera gamad...
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 16 jul 2010, 15:29

drugacije ih se i ne moze otjerat
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 16 jul 2010, 15:29

Mislim da su glavni krivic ovi iz RS koji cine sve da ovo drzavu uniste, pa tako i u polju fudbala .....
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Elddar
Kontakt:

Post Postao/la Elddar » 16 jul 2010, 15:30

Joj kako bi im slatko grkljane prerez'o, majke im svima :evil:
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 16 jul 2010, 15:31

Elegant je napisao/la:Mislim da su glavni krivic ovi iz RS koji cine sve da ovo drzavu uniste, pa tako i u polju fudbala .....
Jelde...a Ušanović, Čolaković, Ćemalović, Tigar Abdić i ostali "uzorni bošnjaci" su zlatni momci i super moralni ljudi, koji se toliko zalažu za dobrobit fudbala ;) naravno :lol: :lol: :lol:

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 16 jul 2010, 15:31

Po meni malo su se izgubili i ovi iz UEFE.....kako je savez funkcionisao dok su ligu igrali klubovi iz federacije samo?
Trebaju reci jednostavno ovo vam je statut i gotovo.Ko hoce hoce,ko nece nece,i neka igraju oni ligu nigdje nepriznatu,iz koje nema tekmi u Evropi,pa bi te pito ja bi li iko bio protiv,da li bi diskutovali o jednom ili tri budale na celu presjednistva.Ovako sve ide po planu iz pojednih politickih sredina da ih ne imenujem,ali znamo dobro svi ko su.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Proximic i 12 gostiju.