Brate mislis da meni to nije jasno.........Pa hajvanu je bilo jasno da do ovoga nekad mora doci........I hajvanu je jasno da mi nismo drzava...DA nam sve zavisi od ˝komsija˝....Denizmare je napisao/la:A izvini drug,pored svega ovoga tesko je ne izgubiti smisao za humor...*p!p!t@* je napisao/la:A ti ocigledno ne vidis ironiju u ovom postu,il si izgubio svaki smisao za humor -.-Denizmare je napisao/la:Ma libo nas tuki,neka smo i mi u nacemu posebni i najveci(debili),na normalu nismo ni navikli..
Mozes misliti neko ko je rodjen recimo 88-90 god. nista u zivotu u ovoj drzavi nije normalno dozivio,tuga i zalost...
Putuj Evropo nemoj vise cekati na nas....
A ti si nasao moralistu u Cemalovicu svaka ti cast,sve isti olos...
Ne mogu da vjerujem sta se desava i nije mi jasno sta hoce da postignu sa ovim inatom,jesu li svjesni da ce i klubove i reprezentaciju vratiti u 95" sa eventualnom suspenzijom,i uopste nisam optimista jer neki se raduju da ce ovi onda morati otici,a nisu svjesni da na njihovo mjesto nece doci ni Osim ni Barbarez mi Skija ni neki sportista ni niko naormalan vec opet Bosnjak,Srbin i Hrvat kojima ce nacionalno opredjeljenje biti jedina kvalifikacija za taj posao.....
I sve dok se mi najmanje pitamo,uvijek ce nam biti ovako....A mi cemo narawno dopustiti da nam se ovo desava.....I govoriti ma nece oni nas....
I uvijek kazem sjedimo i cekamo novi genocid u svakom pogledu-to je nas napredak -.-'